PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΙΑΚΩΒΕ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ - ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ...ΔΩΡΕΑΝ!!!

Εγώ ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του Φεστιβάλ Ολύμπου Κύριο Ιάκωβο Τασχουνίδη, για την προσφορά του σε μένα δύο προσκλήσεων για την συναυλία του ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟΥ του Σαββάτου, στο Αρχαίο Θέατρου του ΔΙΟΥ!
ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 92,6 - ΑΥΡΙΟ 9 με 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΟΥ!
Μακάρι Κύριοι του Φεστιβάλ να προσέχετε πάντα τους Πιεριείς όπως σ αυτή την περίπτωση κι εμένα...
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-8-2010) ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΙΑΚΩΒΕ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ - ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ...ΔΩΡΕΑΝ!!!

Σας εκτιμώ απεριόριστα...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

φωτο 2 να και η πρόσκληση μαζί με τα δύο εισιτήρια!!!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Η αμερικανική εταιρία comScore Inc. μόλις εξέδωσε τη μελέτη της με τίτλο «Γυναίκες στο Διαδίκτυο: Πώς οι γυναίκες διαμορφώνουν το Internet».


Η μελέτη εξέτασε πώς οι γυναίκες και οι άνδρες περνούν το χρόνο τους στο διαδίκτυο και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης από τους άνδρες.

Παγκοσμίως, οι γυναίκες έχουν υψηλότερα επίπεδα δέσμευσης με δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης από τους άνδρες. Παρόλο που οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 47,9% του συνόλου των επισκεπτών στην κατηγορία κοινωνικής δικτύωσης, καταναλώνουν το 57% των σελίδων.

Οι γυναίκες ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρόνο στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης από τους άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, οι γυναίκες έχουν μέσο όρο 5,5 ώρες το μήνα σε σύγκριση με τους άνδρες που έχουν μέσο όρο 4 ώρες το μήνα.

Τέλος, ενώ οι γυναίκες στην Αμερική ψωνίζουν περισσότερο από τους άνδρες συναδέλφους τους, και πάλι μόνο το 12,5% των γυναικών χρηστών του Διαδικτύου έκανε μια online αγορά, τον Φεβρουάριο του 2010. Αυτό αυτομάτως αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για μελλοντική ανάπτυξη.

Κατασχέσεις σε Μύκονο, Σαντορίνη για φορο-οφειλές

Σε οκτώ κατασχέσεις ακινήτων φορολογούμενων με σημαντική ακίνητη περιουσία στη Μύκονο και στη Σαντορίνη οι οποίοι δεν προσήλθαν στην εφορία για να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι 30 Ιουλίου, όπως είχαν κληθεί προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.




Συνολικά από τους 990 φορολογούμενους, οποίοι από τις διασταυρώσεις των στοιχείων τους, είχαν εντοπισθεί να έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο και ακίνητα σε Μύκονο και Σαντορίνη οι 300 εξόφλησαν το χρέος τους και άλλοι 159 έκαναν ρύθμιση με αποτέλεσμα το δημόσιο να εισπράξει συνολικά 1.044.735 ευρώ.



Το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του κάνει σαφές ότι οι κατασχέσεις θα συνεχισθούν για όλους τους φορολογούμενους που δεν ανταποκρίθηκαν. Αυτό θα γίνει από το Σεπτέμβριο λόγω της δικαστικής αναστολής του Αυγούστου.



Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών στις αρχές Ιουλίου, μέσω των διασταυρώσεων που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για φορολογούμενους - κατόχους ακίνητης περιουσίας στη Μύκονο και την Σαντορίνη, είχαν εντοπιστεί 990 υπόχρεοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 6.747.556 ευρώ.
 
απο, ΝΟΟΖ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ: Εξήγησαν σε συνεντευξη τους λόγους που τους οδήγησαν εκτός προγράμματος Φεστιβάλ Ολύμπου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το βράδυ της Τρίτης τα μέλη της Μουσικής Σκηνής Πιερίας, στον απόηχο της επιτυχημένης συναυλίας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης.


Στη συνέντευξη παρόντες ήταν τα μέλη της Μουσικής Σκηνής Πιερίας Γιάννης Ζαζόπουλος, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Βαγγέλης Μπουσμαλής και Νίκος Μανίκας. Η διοίκηση της Μουσικής Σκηνής, βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, με το θέατρο να έχει το διπλάσιο κόσμο από την προβλεπόμενη χωρητικότητά του, θέλησε να παραθέσει τα γεγονότα που προηγήθηκαν της συναυλίας και είχαν ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο Δίου, συμπεριλαμβανόμενη στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ



Όπως είπε ο πρόεδρος της Μουσικής Σκηνής Γιάννης Ζαζόπουλος ξεκινώντας τη συνέντευξη, αρχική σκέψη ήταν να αναφερθούν σε αυτά τα γεγονότα αργότερα, όμως η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η ταλαιπωρία πολλών από τους θεατές που στριμώχτηκαν σε κάθε γωνιά του θεάτρου, τους οδήγησε στην απόφαση να μιλήσουν τώρα. Παράλληλα ο κ. Ζαζόπουλος, όπως και όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συναυλία, τον δήμο Κατερίνης και τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις που τους στήριξαν.



ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Μουσική Σκηνή Πιερίας είχε έρθει σε συνεννόηση από νωρίς μέσα στη χρονιά με τον κ. Γιώργο Χατζηνάσιο και στα μέσα του Απριλίου ο κ. Σάκης Τσιαμπέρας, ιδρυτικό μέλος της Μουσικής Σκηνής, υπέβαλε αίτηση να μπει η συναυλία στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Εκείνες τις μέρες κλείστηκε το πρώτο ραντεβού με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κώστα Μυστακίδη, όπως ανέφερε ο κ. Ζαζόπουλος.
Επόμενη εξέλιξη ήταν μετά από είκοσι περίπου μέρες, όταν ο κ. Μυστακίδης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι ο δήμος Δίου είχε επιλέξει αυτή την ημερομηνία για την συναυλία της ορχήστρας νέων μαζί με τον Δημήτρη Μπάση. Του ζήτησα να δω τον δήμαρχο Δίου και ο κ. Μυστακίδης μου είπε ότι θα λύσει ο ίδιος το θέμα. Πράγματι μετά από δυο μέρες με πήρε και μου είπε ότι λύθηκε.
Από αυτές τις συζητήσεις πέρασε μια εβδομάδα και υπήρξε νέα επικοινωνία, καθώς το πρόβλημαεπανήλθε. Αποφάσισα τότε να πάω στο κ. Παπαχρήστο, ο οποίος μου άφησε υπονοούμενο ότι μπορεί να έκανε λάθος ο κ. Μυστακίδης και μου είπε ότι μπορούμε να πάμε στο Κάστρο του Πλαταμώνα ή να βρούμε άλλη ημερομηνία. Το συζητήσαμε στη Μουσική Σκηνή και επιλέξαμε τις 30 Ιουλίου και το είπαμε στον κ. Μυστακίδη.
Στην αρχή ο κ. Μυστακίδης έφερε κάποιες αντιρρήσεις και μετά πήρε τηλέφωνο τον κ. Βασίλη Δήμου από το δήμο Δίου να συνεννοηθεί. Κατόπιν μου λέει εντάξει. Την ίδια μέρα, δύο ώρες αργότερα με τηλεφωνεί και μου λέει δεν γίνεται. Το λέω στο κ. Τσιαμπέρα με απορία για το τι γίνεται και παίρνει τηλέφωνο αυτός τον κ. Δήμου, συζητούν και συμφωνούν ξανά για τις 30 Ιουλίου".
Μετά από αυτές τις διαπραγματεύσεις τα μέλη της Μουσικής Σκηνής θεώρησαν την ημερομηνία οριστική μέχρι που το μεσημέρι της επόμενης Δευτέρας όταν ο κ. Μυστακίδης πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη Ζαζόπουλο και τον ενημέρωσε ότι "έγινε ένα έκτακτο Δ.Σ. του Φεστιβάλ στο οποίο αποφασίστηκε να μην γίνει η συναυλία μέχρι την 1η Αυγούστου. Μπορείτε να επιλέξετε όποια ημερομηνία θέλετε μετά".
Ο κ. Ζαζόπουλος θέλησε να μην κρίνει αυτήν την απόφαση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να μπει στο μυαλό και τις σκέψεις των ανθρώπων, τονίζοντας όμως ότι ο συνθέτης δεν είναι ένα πακέτο που μπορούσε να μετακινηθεί από εδώ και από εκεί.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά από όλα αυτά τα μέλη της Μουσικής Σκηνής αποφάσισαν να αποχωρίσουν από το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου. Το ανακοίνωσαν στον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο οποίος δέχθηκε με χαρά να φιλοξενηθεί η συναυλία στο θέατρο του πάρκου. "Αρχικά ζητήσαμε το Σάββατο 31 Ιουλίου αλλά ήταν κλεισμένο από το φεστιβάλ της ΚΝΕ, όπως και η Παρασκευή. Έτσι καταλήξαμε στην Κυριακή" πρόσθεσε ο πρόεδρος κ. Ζαζόπουλος.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε, το κοινό της Κατερίνης συνέρρευσε και οι διοργανωτές αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα χώρου. Οι πρώτοι υπολογισμοί τους έκαναν λόγο για 1.200 θεατές, με τη χωρητικότητα του θεάτρου να είναι μόλις για 600. Από ένα σημείο και μετά η είσοδος ήταν ελεύθερη, για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν όρθιοι, με τους υπεύθυνους να ελέγχουν πάντως το πλήθος για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Κλείνοντας ο κ. Ζαζόπουλος σημείωσε ότι η Μουσική Σκηνή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τη συναυλία στο χώρο του Κάστρου του Πλαταμώνα για τεχνικούς λόγους, ενώ ο κ. Χατζηνάσιος δεν έθεσε καμία απαίτηση ή πρόβλημα για το χώρο.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ", ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΚΕΙΜΗΛΙΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ κλπ κλπ" ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΩΣΤΗ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 8-10 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΣΠΑΝΙΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ -ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ..?

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σε διαρκή κινητικότητα βρίσκονται τα συνεργεία του δήμου εδώ και αρκετό διάστημα, προχωρώντας σε εργασίες επί των οδών σε πολλά σημεία της Κατερίνης. Ένα από τα τελευταία έργα που παραδόθηκαν από την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, είναι οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους γύρω από το σχολικό συγκρότημα 3ου Γυμνασίου - Λυκείου και 13ου Δημοτικού.
Πλέον η περιοχή είναι έτοιμη για την έναρξη της ερχόμενης σχολικής περιόδου, στην οποία η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται με πολύ καλύτερες συνθήκες. Οι ασφαλτοστρώσεις διευκολύνουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ αναβαθμίζουν γενικά την εικόνα της περιοχής.
Για την υλοποίηση και παράδοση του έργου μίλησε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, τονίζοντας τις θετικές επιπτώσεις των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε αυτήν και άλλες περιοχές της πόλης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
"Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλη την πόλη, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς έργα σε όλες τις γειτονιές. Στη συγκεκριμένη περιοχή, στα Ευαγγελικά υλοποιήθηκαν διαδικασίες ασφαλτοστρώσεων απέναντι από το σχολικό συγκρότημα 3ου Γυμνασίου - Λυκείου, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση των μαθητών στο σχολείο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που έρχεται.



Επίσης, ασφαλτοστρώθηκε και πίσω από το 13ο δημοτικό σχολείο ένα σύμπλεγμα δρόμων, για να εξυπηρετήσει τις κατοικίες της περιοχής αλλά παράλληλα και την κίνηση των μαθητών. Βρισκόμαστε στην ενότητα Ευαγγελικών - Νέας Ζωής, είναι η εργολαβία που είναι σε επέκταση και συστηματικά προχωρά προς την υλοποίηση του σχεδιασμού του έργου του δήμου Κατερίνης".

ΜΑΚΑΜΠΙ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 21.00

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, επιθυμεί να σφραγίσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι (21:00, CONN-X) στον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα του Ισραήλ.




Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν, καλούνται απόψε να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να προκριθούν στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο πλέι οφ της διοργάνωσης του Europa League.



Στο κατάμεστο από κόσμο «Μπλούμφιλντ» της πόλης του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τελειώσει ότι ουσιαστικά άρχισε στον πρώτο αγώνα. Το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού στον Πειραιά… είναι ρευστό και δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού για την ομάδα του Λίνεν.

ΠΑΟΚ -ΑΓΙΑΞ 3-3

Σε έναν παιχνίδι γκραν γκινιόλ ο ΠΑΟΚ με παλικαρίσια εμφάνιση κυνήγησε μέχρι τέλους την πρόκριση στα play off του Champions League αλλά ο Άγιαξ αποδείχθηκε εν τέλει αξεπέραστο εμπόδιο στο όνειρό του. Το παιχνίδι στην Τούμπα μπορεί να έληξε ισόπαλο με 3-3, όμως χάρη στα εκτός έδρας γκολ οι Ολλανδοί είναι που συνεχίζουν στο θεσμό.

ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, Ο ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ "ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ", ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ...
ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ  "ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ", ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ: ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ η ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ.

**** ΑΣΠΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!