PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Ιουνίου , 2ημερο


Εκδηλώσεων στον Δήμο Μεθώνης / Εορταμός Πολιούχου Απ.Παύλου. 28/6

στις 6.45 μμ Υποδοχή λειψάνων και περιφορά εικόνας Απ.Παύλου.και

στις 9.30 λαική βραδιά στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου.29/6 στις

9.00 μμ βραδιά με χορευτικά συγκροτήματα και παραδοσιακούς χορούς

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ OLYMPUS PARTY ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

Ημερομηνία: Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010
Ώρα: 9:30 π.μ. - 12:00 μ.μ.

Τοποθεσία: ΡΕΜΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ - KATEΡΙΝΗ

ΠεριγραφήΣτο Olympus Party στο Δίον θα βρίσκεται στις 3 Ιουλίου ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλη Καρράς για μια συναυλία που υπόσχεται μουσικές εκπλήξεις, με απρόβλεπτα τραγούδια και διάθεση και Αλχημιστικούς συνδυασμούς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της On The Road productions που μανατζάρει τη συναυλία, ο Βασίλης Καρράς γιορτάζει τα 30 χρόνια της δισκογραφίας του με ένα πρόγραμμα έκπληξη, με τραγούδια που αγάπησε, αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία μέχρι σήμερα να ερμηνεύσει, σε συνδυασμό με όλες τις μεγάλες δικές του επιτυχίες από όλα τα χρόνια της δισκογραφίας του.

Μαζί του θα είναι οι ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ, συνδυάζοντας τη ροκ διάθεση με το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι. Συνοδοιπόροι σε αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι, μαζί με το Βασίλη Καρρά και τους ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ, η Ελένη Αντωνιάδου και ο Λάμπης Εληναίος.



********************************************************

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ = 20 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ :

1) EΚΔΟΤΗΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

2) ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΤΗΛ. 2351 - 352402

ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

«Η Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» (ΔΝΤ).

Ημερομηνία: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010


Ώρα: 9:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.

Το Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2FM σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης
σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση – προβολή ντοκιμαντέρ – με κύριο ομιλητή τον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου
«Η Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» (ΔΝΤ).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010, ώρα 9.00 μμ. Στο Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ». Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ...ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΙΣ 8.30;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ

Έξυπνη η κίνηση του Άκη Τάτση, διευθυντή ειδήσεων της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να ...κατεβάσει το δελτίο ειδήσεων στις 8,30! Αν και έγινε για τις ανάγκες του προγράμματος λόγω Μουντιάλ όμως οι τηλεθεάσεις σίγουρα λένε άλλα... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8.30 ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ...ΚΟΙΛΙΑ ΚΙ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ... Θερμή παράκληση εξ ονόματος όλων των Πιεριέων να παραμείνει εκεί το δελτίο για να μαθαίνουμε τα δικά μας νέα και να χαλαρώσουμε λίγο από το ΘΡΙΛΕΡ του αίμα ...σπέρμα των δήθεν μεγάλων καναλιών και των τάχα δημοσιογράφων! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ....

Πολλές απουσίες καταγράφηκαν απο την πρώτη και την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου της ΝΔ.




Εκτός απο τα λεγόμενα και "βαρίδια", όπως τα χαρακτήρισε και ο Αντ.Σαμαράς, τους κ.κ. Γ.Βουλγαράκη, Θ.Ρουσόπουλο, Γ.Αλογοσκούφη, Π.Δούκα και Μ.Λιάπη, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πρώην Επιτρόπου της ΕΕ Σταύρου Δήμα.



Επιπλέον, απών ήταν ο πρώην υπουργός Βαγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος προτίμησε να πάει στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ και όχι στο ιστορικό συνέδριο της ΝΔ, ενώ απούσα ήταν και η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου. Επίσης, απών ήταν και ο πρώην υπουργός ΠΕΧΩΔΕ των κυβερνήσεων Καραμανλή κ. Γιώργος Σουφλιάς αν και είχε πάρει πρόσκληση να συμμετάσχει.



Σημειώνεται, ότι απο τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ έλειπαν οι περισσότεροι απο τους βουλευτές που... ανήκουν στη λεγόμενη ομάδα Μπακογιάννη. Μεταξύ των οποίων οι Θ.Γιαννόπουλος, Γ.Κοντογιάννης, Χρ.Μαρκογιαννάκης, Λ.Αυγενάκης, Σ.Κεδίκογλου...



Δεν παρέστησαν τέλος για διαφορετικούς ο καθένας λόγους οι πρωην πόεδροι της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκη και Μιλτιάδης Έβερτ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΠΕΤΑΝΕ.....ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ομιλία του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Πολύ μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον χώρο όπου διεξάγεται το Συνέδριο της Ν.Δ. μετά τη σημερινή ομιλία του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην οποία ανέφερε ότι η πολιτική περίοδος που διανύουμε φέρνει στο μυαλό τα γεγονότα της περιόδου του 1965.




Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέλαβαν τη δήλωση αυτή ως προάγγελο επερχόμενης Χούντας.



Ο Άρης όμως διευκρίνισε σε εντονότατο ύφος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ότι όχι μόνο δεν εννοούσε κάτι τέτοιο αλλά ότι η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που ενδεχομένως οδηγήσει στην κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.



Κάτι ανάλογο είχε πει χθες και ο Σαμαράς αναφέροντας ότι το υφιστάμενο σύστημα είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ και καταρρέει από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!

συνεδριο ΝΔ

Περιορισμένο ενδιαφέρον των συνέδρων για την Κ.Ε. στο 8ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ, που πραγματοποιείτε στο κλειστό γυμναστήριο Ταεκ Βο Ντο στο δέλτα Φαλήρου.




Στις σημερινέσ αρχαιρεσίες της Κ.Ε. που τώρα ονομάζεται Πολιτική Επιτροπή, μειωμένες είναι οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί έως τώρα.



Οι θέσεις της νέας Πολιτικής Επιτροπής είναι περίπου 200, και έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα (έως τώρα) περίπου 290 σύνεδροι.



Στα συνέδρια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, επί προεδρίας του Κώστα Καραμανλή, του Έβερτ, και παλιότερα του Κ. Μητσοτάκη υποβάλλονταν 1000 - 2000, ακόμη και 3000 αιτήσεις.



Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει δυσάρεστα τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

http://news247.gr/

OLYMPIAKOS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Φρανσουά Μοντεστό της Μονακό. Πρόκειται για 32χρονο Γάλλο σέντερ μπακ (ύψους 1.83) ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Πριγκιπάτου από το 2004 μετρώντας 148 συμμετοχές.




Από εκεί και πέρα, σοβαρά εξετάζεται και η περίπτωση ενός ακόμη Γάλλου. Ο λόγος για τον Σιντνεί Γκοβού που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λιόν και βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ.



Για τον 31χρονο δεξιό εξτρέμ φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, ο παίκτης προτιμά τους Πειραιώτες λόγω καλύτερης προσφοράς.



Τέλος, στα υπόψη βρίσκεται για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας, ο 24χρονος Μαυροβούνιος Σιμόν Βούκσεβιτς, που έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

GER  17:00        ENG


ARG  21:30         MEX


NED   17:00       SVK