PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ...ΑΝΤΕΡΑ. ΡΩΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ...

Τελικά αυτός ο Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ερώτηση επίσημα μέσα στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Διαβάστε την ερώτηση για να πάθετε πλάκα... ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 2-1 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!


Μπλούμφοντεϊν,




Βγάζοντας τεράστιο πάθος, θέληση και ψυχραιμία η Εθνική ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 για να επικρατήσει με 2-1 της Νιγηρίας στο Φρι Στέιτ Στέντιουμ του Μπλούμφοντεϊν και να πάρει έτσι την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούτσε, στην οποία ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και την είδε να καταλήγει στο τέρμα του, όμως δεν τα παράτησε το ίδιο εύκολα όπως στον αγώνα με τη Νότια Κορέα.



Στο 33' οι Νιγηριανοί έμειναν με δέκα παίκτες με απευθείας κόκκινη στον Καϊτά για χτύπημα εκτός φάσης στον Τοροσίδη και εκεί άρχισε η αντεπίθεσή μας.



Μετά από σειρά χαμένων ευκαιριών στο 43' ο Σαλπιγγίδης με τη βοήθεια και της τύχης, αλλά και της κόντρας που έβαλε στο σουτ του ο Ετούχου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 70' ο Βασίλης Τοροσίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ. Ο μέσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να σπρώξει τη μπάλα σε κενό τέρμα μετά από ασταθή απόκρουση του Ετούχου σε σουτ του Τζιόλη στη μόνη φάση ουσιαστικά που ο αντίπαλος τερματοφύλακας της Εθνικής έκανε λάθος.



Στη συνέχεια το μόνο που έπρεπε να κάνει το ελληνικό συγκρότημα ήταν να κρατήσει μπάλα και να περιμένει. Το έκανε και παρότι έχασε ευκαιρίες για να κάνει ακόμα και το 3-1, δεν δυσκολεύτηκε να φύγει από το γήπεδο πανηγυρίζοντας.



ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΣ - Ά ΡΕ ΧΡΟΝΙΑ....

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ...ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ!!!

ΠΙΕΡΙΑ. Το όνομα ΠΙΕΡΙΑ είναι πλέον μόνο ιστορικό, εμείς σας περιμένουμε στην ομάδα μας στο FACEBOOK. ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 200.000???

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ...ΙΣΤΟΡΙΚΟ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΝ... Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ PIERIA-GR ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ...ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΠΙΕΡΙΑ - (δηλαδή γράφω στα Ελληνικά ΠΙΕΡΙΑ) και ΤΣΟΥΠ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΛΟΣ....
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ 200.000 ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Και για να ...δροσιζόμαστε εν μέσω καύσωνα, σας βάζω λίγο χιόνι εκεί των Πιερικών Ορέων... Με τους ΧΑΡΗ και ΤΑΚΗ να κοιτούν ψηλά τον Πιερικό Ουρανό! Ά ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....

ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ Ή ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ - ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κατερινόσκαλα - για φέτος όλοι στις δικές μας ακτές. Μια πλάζ εξ αυτών είναι και η Κατερινόσκαλα ή κατά ...κόσμον ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ. Εκεί λοιπόν και μέρα και νύχτα. Η νύχτα στην κατερινόσκαλα είναι σουπερ. Εκεί στην Πλατεία της νομίζεις πως είσαι σε νησί!

ΑΧ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ... ΕΚΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...

Δ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΕΜΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ; ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ;;;;;;;;;;;; Χ;Α ΧΑ ΧΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

ΠΟΙΟΣ..?
ΠΟΤΕ..?
ΓΙΑΤΙ..?

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ
ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ!

1 Χ 2 ΕΛΛΑΔΑ -ΝΙΓΗΡΙΑ ΤΡΙΠΛΟ?

ΣΤΙΣ 5μμ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ....ΕΛΛΑΔΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ...η τελευταια ελπίδα

ο τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ παίζει απόψε (17:00, ΝΕΤ - liveblogging naftemporiki.gr) η Εθνική Ελλάδος, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την εξίσου σε δεινή θέση Νιγηρία στο Φρι Στέιτ Στέντιουμ του Μπλούμφοντεϊν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα του στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της διοργάνωσης από τη Νότια Κορέα θέλει μόνο νίκη κόντρα στους «αετούς», καθώς η οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα σημάνει και τυπικά το τέλος των όποιων ελπίδων διατηρεί.

Παρόλα αυτά, ακόμα πιο σημαντική ίσως είναι η επιτυχία κάποιου γκολ και μιας καλής εμφάνισης, που θα συνοδεύσει το όποιο αποτέλεσμα, καθώς τα ματς των Παγκοσμίων Κυπέλλων τείνουν να μας γίνουν πραγματικός εφιάλτης. Ήδη η Εθνική είναι η μόνο ομάδα που σε τελική φάση έχει δώσει τέσσερις αγώνες (προσμετρώνται και τα παιχνίδι του 1994) και ακόμα δεν έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Επομένως γίνεται και εύκολα αντιληπτό τι θα σηματοδοτήσει ένα πρώτο γκολ, όπως και αν έρθει αυτό.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου
Προς την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπατζελή
Θέμα: Κάλυψη ζημιών σε καλλιέργεια καπνών λόγω του ιού της ντομάτας, φυτόφθορας και περονόσπορου

Κυρία Υπουργέ,
Στους δήμους Κολινδρού και Μεθώνης και σε καλλιέργειες καπνού εμφανίστηκε λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών ο ιός του κηλιδωτού μαρασμού της ντομάτας, της φυτόφθορας και του περονόσπορου.
Οι καλλιεργητές και τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισαν πρόβλημα με το συγκεκριμένο ιό και προχώρησαν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ψεκασμούς κ.λ.π. πλην όμως ακριβώς λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν τα προβλήματα εντοπίστηκαν εκ νέου.

Μετά από τα παραπάνω ερωτάται η αρμόδια Υπουργός
-Προτίθεται το υπουργείο να εγκρίνει την κατ’εξαίρεση κάλυψη από τον ΕΛΓΑ της ζημίας που υπέστησαν οι καπνοπαραγωγοί με δεδομένη την δυσχερή οικονομική κατάσταση;

Ο Ερωτών Βουλευτής
Κωνσταντίνος Κουκοδήμος

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ


Σήμερα Πέμπτη οι απαντήσεις στην Επίκαιρη Ερώτηση
του βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, για τις αποζημιώσεις των παραγωγών
από την πρόσφατη ανεμοθύελλα


Το ζήτημα των αποζημιώσεων των παραγωγών των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από την πρόσφατη ανεμοθύελλα στο νομό Πιερίας, φέρνει στη Βουλή σήμερα Πέμπτη, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης.
Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε, ο κ. Αμοιρίδης ζητά από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απαντήσεις για το ποια μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο για να στηρίξει το εισόδημα των παραγωγών και κατ’ επέκταση τις δυναμικές καλλιέργειες του νομού Πιερίας οι οποίες καταστράφηκαν, καθώς και αν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποζημιώσει ο ΕΛΓΑ άμεσα τουλάχιστον το 50% της εκτιμώμενης ζημιάς, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να ανταποκριθούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η καταγραφή του συνόλου της ζημιάς.
Οι απαντήσεις στην Επίκαιρη Ερώτηση θα δοθούν σήμερα Πέμπτη (9:30 πμ) και θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το Κανάλι της Βουλής.

Από το Γραφείο Τύπου

592 ΕΥΡΩ Ο ΜΙΣΘΟΣ...

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ
ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....
ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΠΕΡΥΣΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ  ΝΤΟΥ....ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ...
ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ -ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ....
ΑΛΛΑ, ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Σακοράφα προτείνουν οι τρεις του ΠΑΣΟΚ...


...για εκπρόσωπο των ανεξαρτήτων στη Βουλή που συνεδριάζουν σήμερα. Θέλει και ο Κουβέλης, ρυθμιστής η Ντόρα. Σήμερα, όπως αποκάλυψε πρώτο το Press-gr, θα συνεδριάσουν οι εννιά, πλέον, ανεξάρτητοι βουλευτές για να επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στη "Διάσκεψη των Προέδρων" της Βουλής (ένα όργανο που παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου) με βάση το έγγραφο που τους έστειλε ο Φιλ. Πετσάλνικος.
Από το ΠΑΣΟΚ είναι οι Γιάννης Δημαράς, Σοφία Σακόραφα, Βασίλης Οικονόμου.


Από τη ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Κιλτίδης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός. Το θέμα δεν είναι μόνο διαδικαστικό αλλά και πολιτικό. Έχει σημασία πώς θα συμπεριφερθούν οι προερχόμενοι από κάθε κόμμα και τι "μηνύματα" θα δοθούν. Σύμφωνα με πληροφορί

γιατι δεν τουσ αντεχω.....!!! ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ LIVE...
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ...

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ....!!!!

ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΛΜΟΥΝ....
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ..!

Pieria-gr.blogspot.com :ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝ

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ -ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ...

ΚΑΛΟΣ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΠΑΡΟΛΟ  ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ..."
ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ....ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, ΕΙΣΟΔΟΥ -ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ..."

*** pieria-gr : ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ.

*** pieria-gr: ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ- ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.... ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ...αν ειναι δυνατον να παρκαρουμε μπροστα στην εισοδο τησ πολυκατοικιασ μας ακομη και στη Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα το κάναμε...

Ο Αλέξανδρος Μητρόπουλος σήμερα στην Κατερίνη

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας & το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας
Ο καθηγητής του Εργατικού Δικαίου του πανεπιστημίου Αθηνών θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου, στην Κατερίνη, για να εισηγηθεί τις νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού και εργατικού νομοσχεδίου στην ημερίδα που διοργανώνουν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας και το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας.

Ο κ. Μητρόπουλος θα αναλύσει τα νέα δεδομένα που φέρνει το ασφαλιστικό και εργατικό νομοσχέδιο στη χώρα μας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις παρέχοντας πλήρη ενημέρωση για ένα θέμα που αγγίζει όλα τα επαγγέλματα.

Η επίκαιρη αυτή ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ "ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ"

Άγνωστοι έκοψαν τα συρματόσχοινα της κεραίας χωρίς όμως να καταφέρουν να τη ρίξουν

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
Δολιοφθορά κατά του «Ράδιο Ενημέρωση»
* Είναι η τρίτη φορά μέσα σ’ ένα εξάμηνο που κάποιοι επιδιώκουν να προξενήσουν ζημιές
* Ηλίας Χρυσικός: Η ενημέρωση δεν φιμώνεται, συνεχίζουμε την κριτική, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία
Για τρίτη φορά μέσα σ’ ένα εξάμηνο άγνωστοι επιδίωξαν να προξενήσουν ζημιές και να σταματήσουν τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm» στην Πιερία, η φωνή του οποίου μεταφέρεται ζωντανά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου (www.enimerosi922.gr).
Τις δυο πρώτες φορές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 όπου έγιναν επεμβάσεις από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, αφαιρέθηκαν μηχανήματα και γεννήτριες και προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταθμού (στο σταθμό κεραίας του).
Και χθες, φίλος του «Ράδιο Ενημέρωση» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του σταθμού, Ηλία Χρυσικό, και τον προειδοποίησε ότι κινδυνεύει η κεραία εκπομπής του ραδιοφώνου, επειδή κάποιοι είχαν κόψει τα συρματόσχοινα στήριξής της. Μετά από ενέργειες που έγιναν, απετράπη η κατάρρευση της κεραίας και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές.
Η διεύθυνση πάντως του σταθμού καθώς και οι εργαζόμενοι είναι προβληματισμένοι από τις επιθέσεις αυτές ενώ ο κ. Χρυσικός σε επικοινωνία της «Η» μαζί του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το Ράδιο Ενημέρωση παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται, συνεχίζει να εκπέμπει».
Είπε επίσης ότι «το Ράδιο Ενημέρωση» είναι ένα καρποφόρο δένδρο στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και κάποιοι, φαίνεται, στενοχωριούνται από το γεγονός αυτό, γι αυτό και πετροβολούν αυτό το δένδρο.
Εμείς, πάντως, σε πείσμα όλων αυτών που συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουμε τη δημιουργική μας πορεία, συνεχίζουμε την κριτική μας στα κακώς κείμενα, συνεχίζουμε την ενημέρωσή μας και την ψυχαγωγία προς τους χιλιάδες ακροατές μας».
Και κλείνοντας τις δηλώσεις του σημείωσε: «Η ενημέρωση δεν φιμώνεται και οι επιθέσεις αυτές δεν μας πτοούν. Αντίθετα, μας κάνουν πιο δυνατούς. Εδώ δηλαδή έχει πιστή εφαρμογή αυτό που λέει ένα από τα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, που συχνά παίζει το ραδιόφωνό μας: Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό, σε κάνει πιο ζωντανό».
Στο χώρο του συμβάντος, προσήλθαν στελέχη του αστυνομικού τμήματος της περιφέρειας της Α.Δ. Πιερίας. Επίσης, ο κ. Χρυσικός χθες επισκέφθηκε την Εισαγγελία Κατερίνης.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

***

Εν Ψυχρώ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
Τους εν ενεργεία δημάρχους προτίθεται να στηρίξει η Ρηγίλλης, άσχετα αν στις εσωκομματικές για την ανάδειξη προέδρου της Ν.Δ. πήραν το μέρος του Σαμαρά ή της Ντόρας.
***
Αποθαρρύνεται η υποψηφιότητα του Γ.Κωνσταντόπουλου από την κεντρική Ν.Δ. και κερδίζει πόντους ο Σάββας Χιονίδης.
***
Ένα βήμα πριν το μαντρί επίδοξοι αντάρτες, επαναστάτες και διασπαστές.
***
Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών μετά από την ανακοίνωση των ονομάτων των περιφερειαρχών.
***
Ανεξάρτητος περιφερειάρχης κι ο Ψωμιάδης. Αυτό με τον Τοτό το ξέρατε;
***
Δυστοκία στο ΠΑΣΟΚ για περιφερειάρχη. Δεν δέχθηκε ο Φλωρίδης. Διερευνητική για βουλευτές από την Κεντρική Μακεδονία. Θετικός ο Αμοιρίδης.
***
Διαδικασίες τρέλα. Ετεροπροτάσεις. Τι είναι πάλι τούτο; Βάζω τον κουμπάρο να με προτείνει, γιατί ντρέπομαι. Πάρε ένα κόσκινο και τράβα στα κεντρικά.
***
Ετεροπροτάσεις. Όποιον έχουμε για θάψιμο τον προτείνουμε. Αστεία πράγματα.
***
Και βεβαίως έτσι ή αλλιώς δημάρχους θα εκλέξουμε είτε θα’ναι γαλάζιοι ή πράσινοι ή πορτοκαλί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη.
***
Τα χρέη των περισσότερων δήμων χτύπησαν κόκκινο, η πολιτεία έκανε περικοπές και ασφαλώς βαδίζουμε ξυπόλητοι στα αγκάθια.
***
Οι συνενώσεις βρίσκουν λίγους δήμους νοικοκυρεμένους που με τον Καλλικράτη χαντακώνονται τελείως, αφού παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις η λυπητερή θα πάει μάλλον ρεφενέ. Άλλος Χαβάη που λένε κι άλλος …
***
Υπάρχουν δήμοι που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και μικροχρέη της προηγούμενης τετραετίας και δέχονται κατασχετήρια από ιδιώτες οι οποίοι σαφώς εξαπατήθηκαν.
***
Κατ’εικόνα και ομοίωση του κεντρικού κράτους όλα, ενός κράτους που αδυνατεί να εκπληρώσει στοιχειώδεις υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες και όλο και περισσότερο δικαιολογεί τη φήμη του ως κράτους αναξιόπιστου.
***
Ας λάβουν υπόψη τους κι αυτή την παράμετρο οι υποψήφιοι για την αυτοδιοίκηση. Οι τρύπες είναι πολλές και μαύρες, έτοιμες να μας καταβροχθίσουν.
***