Τριήμερη επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Βρυξέλλες πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΤΕΔΚ Πιερίας ύστερα από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπαστάμκου.
Κατά την πρώτη ημέρα, τα μέλη της ΤΕΔΚ συναντήθηκαν και συζήτησαν για μια ώρα θέματα ελληνικού και τοπικού ενδιαφέροντος με την Επίτροπο Αλιείας κ. Δαμανάκη, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτηρίου Berlaymont.
Τη δεύτερη ημέρα, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Πιερίας επισκέφθηκαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τη δραστηριότητά του από τον κ. Παπαστάμκο και διακομματική ομάδα Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Ακολούθησε επίσκεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου και στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν τους με την συμμετοχή και του Νομάρχη της Πιερίας κ. Παπαστεργίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έγιναν δεκτοί στο κτήριο που στεγάζει την Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ από τον διευθυντή της Επίσκοπο Αχαΐας κ. Αθανάσιο.
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Δήμαρχος Πέτρας και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Παπαδημητρίου, ενώ συμμετείχαν επίσης οι Δήμαρχοι Δίου κ. Παπαχρήστος, Μεθώνης κ. Αβραμίδης,  Κορινού κ. Αβραμίδης, Πύδνας κ. Τατσίδης, οι Αντιδήμαρχοι Λιτοχώρου κ. Σταχτάρης, Αιγινίου κ. Δημόπουλος, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κολινδρού κ. Ζαγρής και κ. Δασκαλάκης, Αιγινίου Αλμπάνης, Κατερίνης κ. Θεοδώρου και κ. Χρυσοστάλης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ.