PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!

Ενας νέος νόμος "ανατροπή" έρχεται να ταράξει τα νερά στην Πολωνία!
Ο περιβόητος νόμος επιβάλλει του ευνουχισμού σε βιαστές και παιδόφιλους και ψηφίστηκε ομόφωνα από το πολωνικό κοινοβούλιο
Ο νόμος θα τεθεί άμεσα σε ισχύ ενω η ποινή θα εφαρμόζεται σε όσους αποδειχθούν είτε ένοχοι για τον βιασμό παιδιών είτε και συγγενών εξ' αίματος.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ..!

11ο Φεστιβάλ Ποντιακού Προσφυγικού Βιβλίου

Από τον σύλλογο Παναγία Σουμελά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό



Μετ' εμποδίων λόγω των καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε το 11ο Φεστιβάλ που διοργάνωσαν ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης "Παναγία Σουμελά" και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το φεστιβάλ έγινε στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί ο ποντιακός σύλλογος με στόχο τη διάδοσης της γνώσης και της ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης, έγιναν την περασμένη Παρασκευή όπου ακολούθησε ομιλία με θέμα: "Η ιστορική πορεία του Ποντιακού Ελληνισμού". Ομιλητής ήταν ο κ. Διαμαντής Λαζαρίδης, εκπαιδευτικός, μέλος Επιτροπής Ποντιακών Μελετών.

Την έκθεση επισκέφτηκε την Κυριακή η βουλευτής κα Μαρία Μίχου η οποία παρακολούθησε ομιλία με θέμα "Η Διαχρονική πορεία του Ποντιακού Τραγουδιού", με ομιλητή τον κ. Σάββα Μαυρίδη, καθηγητής Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άρης Κασιμίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, και στους στόχους του 11ου φεστιβάλ Ποντιακού Προσφυγικού Βιβλίου. Όπως επισημάνθηκε η μεγάλη παράδοση της διάδοσης της γνώσης την οποία συνεχίζουν και σήμερα οι Πόντιοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναζητώντας την πλούσια ταυτότητά τους, μέσα από τα έργα παλαιότερων αλλά και σύγχρονων συγγραφέων, ήταν το επίκεντρο του 11ου Φεστιβάλ.

Η κα ΜΙΧΟΥ
Στο χαιρετισμό της η βουλευτής κα Μίχου συνεχάρη τα ποντιακά σωματεία και τον σύλλογο "Παναγία Σουμελά" για τις αδιάκοπες προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και πολλά χρόνια από την ίδρυση του, για την διατήρηση και συνέχιση του πολιτισμού των Ελλήνων του Πόντου.
"Μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να γίνουμε γνώστες της Ιστορίας μέσα από έργα και κείμενα παλαιότερων και σύγχρονων συγγραφέων, των Ελλήνων του Πόντου. Τόσο ο σύλλογος "Παναγία Σουμελά" όσο και οι υπόλοιποι ποντιακοί σύλλογοι αποτελούν ένα φωτεινό φάρο για το νομό μας και τη χώρα μας, και δίνουν το παράδειγμα σε όλους εμάς για το ήθος και τους αγώνες τους, σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, όπου αξίες και θεσμοί βάλλονται.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε όλοι μας τέτοιου είδους προσπάθειες και να τις μιμηθούμε για ένα καλύτερο μέλλον, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη γνώση του παρελθόντος και της ιστορικής μας διαδρομής".

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΥ  ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ


"Κυρίες και Κύριε,

Σας καλωσορίζω στις νέες εγκαταστάσεις τους Βιολογικού Σταθμού Κατερίνης.

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα όχι μόνο για την Κατερίνη αλλά και για ολόκληρο το νομό μας, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος. Ένα γιγαντιαίο έργο της ΔΕΥΑΚ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος .

Πριν 38 χρόνια, το 1972, η Γενική Συνέλευση του OΗΕ θέσπισε την 5η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο να υπενθυμίζει στους κατοίκους του πλανήτη ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι άμεσα συνυφασμένο με το μέλλον των οικοσυστημάτων.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων προς το περιβάλλον που ζούμε, χαρακτηρίζεται προκλητικά αδιάφορη και πολλές φορές αλαζονική. Η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, η καταστροφή των οικοσυστημάτων και η ρύπανση στεριάς, θάλασσας και αέρα, σκιαγραφούν τη θλιβερή πραγματικότητα ,καθιστώντας επιτακτική την λήψη πρωτοβουλιών για πολυδιάστατη δράση.



Γι αυτό ακριβώς το λόγο επιλέξαμε σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, για να για να παραδώσουμε επίσημα στους Δημότες της Κατερίνης αυτό το σπουδαίο έργο.

Εδώ, στις εγκαταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε ταυτίζεται ο συμβολισμός με την πραγματικότητα.

Το έργο «Εκσυγχρονισμός και Επέκταση της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Κατερίνης είναι έργο που εντάχθηκε το 2001 στο στα έργα του Ταμείο Συνοχής και δημοπρατήθηκε το 2005. Η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη κατασκευής έγιναν το 2007 και η ολοκλήρωση του το 2009 με την επιτυχημένη δοκιμαστική λειτουργία.

Στοίχισε 10.386.000,00 ευρώ και έγινε από την ΔΕΥΑΚ με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Κράτους. Τα 7.309.475,00 προήλθαν από Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση και τα 3.076.525,00 από ιδίους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.

Οι οικισμοί που θα εξυπηρετηθούν από το έργο συγκεντρώνουν πάνω από το 50% του πληθυσμού του νομού και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το ποσοστό αυτό θα αυξάνεται.

Συνολικά ο πληθυσμός που θα εξυπηρετείται αναμένεται να ανέλθει στις 120.000 άτομα κατά το θέρος της προσεχούς 20ετίας.

Η Κατερίνη διαθέτει σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης, το οποίο εξυπηρετεί σήμερα το 98% των κατοικιών της πόλης και επεκτείνεται σταδιακά για να καλύψει το σύνολο του σχεδίου της.


Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τα στελέχη της θέσαμε ως πρώτο στόχο την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης του αστικού ιστού της πόλης και των Δημοτικών Διαμερίσματων καθώς και την αξιοποίηση των ευκαιριών που δίνουν τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα.

Η ΔΕΥΑΚ από το 2007 με τις προσπάθειες και του προηγούμενου προέδρου της κ. Περικλή Τσιβανίδη, μέχρι και σήμερα υλοποίησε το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα στον τομέα των δικτύων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καλύπτοντας το 98% και πλέον της πόλης όσον αφορά το αποχετευτικό δίκτυο.

Ήταν πραγματικά μια γιγαντιαία προσπάθεια για να έχει σύγχρονες υποδομές η Κατερίνη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα της.

Η ΔΕΥΑΚ την τριετία που μας πέρασε επένδυσε 21 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του νέου Βιολογικού και την κατασκευή 62.055 μέτρων νέου δικτύου αποχέτευσης.

Το εφαρμοζόμενο σχέδιο προβλέπει να καλύψουμε το 100% του αστικού ιστού της πόλης με δίκτυο αποχέτευσης καθώς και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κατερίνης.

Επιγραμματικά αναφέρω πως ολοκληρώσαμε τα έργα του Ταμείου Συνοχής: «Αποχέτευση ομβρίων ακαθάρτων Κατερίνης (Υπόλοιπο πόλης)», Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡ Εργολαβία «Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης (Περιοχή Β΄)»


καθώς και έξι μεγάλες αυτεπιστασίες της ΔΕΥΑΚ, έργα που έγιναν με ιδίους πόρους της Επιχείρησης και συγκεκριμένα τα εξής έργα:


Εργολαβία «οδών Σαλαμίνας – Καφαντάρη – Βρεττάκου»,


Εργολαβία «οδού Γοργοποτάμου»,


Αγωγός κατάθλιψης Ακαθάρτων Οικισμού Νέας Χράνης και κατασκευή αντλιοστασίου,


Κατασκευή Δικτύου Ομβρίων Ακαθάρτων περιοχής μεταξύ των οδών Μ. ΑΝΤΥΠΑ-Ν. ΔΙΚΑ- ΜΟΥΣΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»,


Εργολαβία « Πύκνωση δικτύου ομβρίων ακαθάρτων περιοχής Νέας Ζωής»,


«Κατασκευή Ακαθάρτων Ομβρίων Οδών 25ΗΣ Μαρτίου- Ζωσιμάδη- Αθηνάς- Τυπάλδου».






Το δίκτυο δέχεται τα αστικά λύματα της πόλης, της Ολυμπιακής Ακτής καθώς και του νέου νοσοκομείου. Τελευταία προστέθηκε ο οικισμός Νέας Χράνης και τμήμα του οικισμού Νέου Κεραμιδίου.


Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε και την σύνδεση με τα Δημοτικά Διαμερίσματα Σβορώνου(το έργο δημοπρατείται τον τρέχοντα μήνα) και ακολουθούν τα Δημοτικά Διαμερίσματα Νεοκαισάρειας, Γανόχωρας, Άνω Άγιου Ιωάννη (επίκειται έγκριση χρηματοδότησης).


Όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να έχουν αξία, χωρίς την κορωνίδα των έργων της ΔΕΥΑΚ, το νέο Βιολογικό Σταθμό Κατερίνης. Μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που δίνει νέα προοπτική και δυνατότητες στη Δημοτική Επιχείρηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθύνω τις ευχαριστίες μου, σε όλους αυτούς που δούλεψαν για να έχουμε αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ξεκινώντας από τον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης ,πρωην πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης και νυν βουλευτή Πιερίας, κ . Γιάννη Αμοιρίδη που επι θητείας του εντάχθηκε και δημοπρατήθηκε το παρόν έργο.

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη πρωτεργάτη της υλοποίησης αυτού του έργου που δίχως την δική του συμβολή ίσως να μην υπήρχε καν αυτή η εγκατάσταση.

Τον κ. Περικλή Τσιβανίδη τέως πρόεδρο της Επιχείρησης που ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής του έργου και παρακολουθούσε στενά την πορεία των εργασιών.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΥΑΚ που υπερέβαλλαν ευατόν, ιδιαίτερα κατά τον τελευταίο χρόνο της κατασκευής που έπρεπε επιτευχθούν οι στόχοι που μας είχε θέσει το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα:



Τον Διευθυντή της Επιχείρησης Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Ηλία Ζαμάνη,

τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών πολιτικό μηχανικό κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο,

τον μηχανολόγο μηχανικό κ. Γιάννη Παρτσαλίδη,

τον χημικό μηχανικό κ. Αλέξη Καραβέργο

και τον συνεργάτη της ΔΕΥΑΚ πολιτικό μηχανικό κ. Γιώργο Πιτσιάβα.

Ευχαριστώ την Αυστριακή κοινοπραξία SWIETLSKY-GINTLER και τον εργοταξιάρχη πολιτικό μηχανικό κ. Δημήτρη Καλφόγλου για την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του έργου.

Ευχαριστώ και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Είμαστε περήφανοι ως Διοίκηση για αυτό το έργο. Γιατί πέραν των αριθμών, των κατασκευών και των ευχαριστιών υπάρχει μια πραγματική διάσταση που δεν είναι συμβολικού χαρακτήρα.

Αυτή την στιγμή, Ούτε μια σταγόνα λύματος δεν φεύγει ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ από το Βιολογικό Σταθμό προς τη θάλασσά μας, το Θερμαϊκό κόλπο.
Πέρασε η περίοδος κατά την οποία τα οικοσυστήματα δεχόταν τα λύματα και μπορούσαν να αυτοκαθαρίζονται σε σχετικά ικανοποιητικό βαθμό και να συντηρούνται χωρίς να είναι έντονα τα σημάδια της υποβάθμισης.

Για το Δήμο Κατερίνης και την ΔΕΥΑΚ αυτή η περίοδος ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Ο ποιοτικός έλεγχος των επεξεργασμένων λυμάτων είναι μια καθημερινή μέριμνα μας και εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη θάλασσα της περιοχής μας.

Παράλληλα παρεμβαίνει σε έναν κύκλο του νερού με οικολογική συμπεριφορά όπου η κοινωνία μας όχι μόνον χρησιμοποιεί αυτό το πολύτιμο φυσικό αγαθό, όχι επιβαρύνοντας το, αλλά αποδίδοντας το πίσω στη φύση με τρόπο που δεν προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις.

Δώσαμε μεγάλη έμφαση στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Νέου Βιολογικού.

Και όχι μόνο αυτό αλλά αυξήσαμε κατά πολύ την δυναμικότητα της υπάρχουσας εγκατάστασης ώστε να είναι επαρκής και για να δεχτεί την επιπλέον παροχή λυμάτων λόγω της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κατερίνης καθώς και από τη σύνδεση των Δ.Δ. του Δήμου Παραλίας και του Δήμου Δίου.

Επιπλέον η εγκατάσταση μπορεί να δεχτεί βοθρολύματα από οικισμούς των Δήμων που δεν εξυπηρετούνται προς το παρόν από το δίκτυο και μεταφέρονται με βυτιοφόρα οχήματα.

Τα τελευταία τρία χρόνια το επισημαίνω για δεύτερη φορά, ούτε μια σταγόνα λύματος «έφυγε» ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ από το βιολογικό σταθμό.

Η καθαρή θάλασσα και οι αμέτρητες θετικές μαρτυρίες πολιτών και επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό είναι η επιβεβαίωση όλου αυτού του μεγάλου εγχειρήματος.

Το 2010 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Δημοτική Επιχείρηση Αποχέτευσης και Ύδρευσης Κατερίνης.

Τα έργα αποχέτευσης και ύδρευσης ολοκληρώνονται σχεδόν στο σύνολο τους. Η Κατερίνη είναι πλέον μια πόλη με μετρήσιμους δείκτες και σύγχρονες υποδομές.

Προστασία της δημόσιας υγείας με την ποσοτική και ποιοτική επάρκεια του νερού.

Σεβασμός στο περιβάλλον με την άψογη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού.

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης.

αναβάθμιση των παρεχομένων από αυτή υπηρεσιών και η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του Δημότη

Σύγχρονα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Μεγάλες υποδομές τροφοδοσίας νερού.

Και δεν μένουμε εκεί.

Ήδη η Διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ έχουμε θέσει ως μεγάλο στόχο να προχωρήσουμε το επενδυτικό πρόγραμμα στον τομέα των δικτύων, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Η έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που παρέχουν τα διάφορα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, σε συνδυασμό με τη σωστή επένδυση των δικών μας πόρων θα φέρουν την Επιχείρηση σε ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες.

Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ως εκπρόσωπος όλων των στελεχών και εργαζομένων της Επιχείρησης μπορώ να πω πως αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που έχει παραχθεί για τους δημότες του Δήμου Κατερίνης.

Αντλούμε την δύναμη από την συμπαράσταση των Κατερινιωτών και υποσχόμαστε πως θα συνεχίζουμε αξιόπιστα να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

Σας Ευχαριστώ "

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ

Τα ΄μαθες τα νέα πατέρα?

Πήγα να ξεσκάσω στο Ηρώδειο, να ακούσω Μαρία Φαραντούρη

και μου βγήκε ξινό.....

Για πρώτη φορά πατέρα ένιωσα ως πρωθυπυργός αυτά που

εισπράτουν στους δρόμους και στα καφενεία οι βουλευτές μου.

Βρισίδι και αποδοκιμασία, πατέρα.

Πατέρα, όταν μπήκα στο Ηρώδειο και με καλωσόρισε η Φαραντούρη

ακούστηκε ένα μακρόσυρτο ουουουου......

Πατέρα, με το ίδιο επιφώνημα με αποχαιρέτησαν όταν τέλειωσε η

συναυλία.

Αντίθετα, πατέρα, με μένα αποθέωσαν το Μίκη.

Πατέρα, τέτοια αντίδραση δεν την περίμενα.

Λες να μου βγεί σε καλό......

ή είναι άσχημα τα νέα πατέρα?

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.....

Είναι γεγονός πως έχουν ψηφιστεί και εφαρμοστεί μόνο εκείνα

που παίρνουν και που τίποτα δεν προσφέρουν στους Έλληνες

πολίτες, που οδηγούνται σε υποβάθμιση (οριζόντια και κατακόρυφη)

και απώλεια όλων υων δικαιωμάτων τους που προκύπτουν από το

Σύνταγμα που παραδόθηκε στο ΔΝΤ.

Συμπληρώθηκαν 8 μήνες σοσιαλ-ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης

και ομολογουμένως η κηυβέρνηση Παπανδρέου διεκδικεί "αριστεία"

στην "παραγωγή έργου". Συνοψίζοντας τα μέχρι τώρα "επιτεύγματά"

της, μπορούμε να τα απαριθμήσουμε ως εξής, εστιάζοντας στα πιο

σημαντικά:





Διέσυρε τη χώρα διεθνώς, δημιουργώντας την εικόνα ενός

σπάταλου λαού και κράτους που διοικείται από άχρηστους και

κλέφτες (πολιτικούς ή όχι).

2. Δρομολόγησε την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών

προικίζοντάς τους επιπλέον και με το δικαίωμα της ψήφου.

3. Οδήγησε στη φτώχει το σύνολο του Ελληνικού λαού με

την άμεση περικοπή μισθών ( οι συντάξεις έπονται) και με την

άγρια φορολογία που επέφερε αλυσιδωτές αυξήσεις σε όλα τα

αγαθά.

4. Δημιούργησε τέτοια ύφεση στην αγορά, ώστε να εκτοξευθεί

η ανεργία στο 1.200.000 ανέργους ήδη (με δική τους ομολογία)

και με αναμενόμενο νούμερο τα 2.000.000 ανέργους στο τέλος

του έτους.

5. Δρομολόγησε τη, σε βάρος των εθνικών μας κυριαρχικών

δικαιωμάτων, διευθέτηση των όποιων διαφορών υπάρχουν με τους

γείτονές μας.

6. Προχώρησε σε περαιτέρω "ψαλίδισμα" εργασιακών δικαιωμάτων.

7. Έχει ήδη σε εξέλιξη (έχει ήδη αποφασίσει) τις αλλαγές στο ασφαλιστικό

και το συνταξιοδοτικό, όλες σε βάρος των εργαζομένων.

8. Παρέδωσε τη χώρα στην επικυριαρχία του ΔΝΤ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Με απλά λόγια η Ελλάδα δεν ανήκει στουε Έλληνες αλλά στους τραπεζίτες.



Αν αυτά δεν είναι αρκετά, το σίγουρο είναι ότι επέρχονται και άλλες πιο

"παραγωγικές" ημέρες κυβερνητικού έργου.

Έντονα φημολογούνται τις τελευταίες ημέρες τα εξής:



κατά τις εκλογές των περιφερειών και των δήμων το ερχόμενο

φθινόπωρο τα ψηφοδέλτια θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπεριλαμβάνουν

συγκεκριμένο ποσοστό μεταναστών ειδάλλως θα τίθενται εκτός εκλογικής

διαδικασίας.



ετοιμάζεται αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.

έχει ήδη εγερθεί θέμα με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη

και κυκλοφόρησαν στα μεινοτικά σχολεία μπλουζάκια για τους μαθητές

που αναγράφουν "Ανεξάρτητη τουρκική Θράκη"



Υπό διαπραγμάτευση βρίσκεται και το θέμα της κατάργησης του

σταυρού στην ελληνική σημαία στα πλαίσια της δήθεν θρησκευτικής

ουδετερότητας του εξαμλώματος που ακούει στο όνομα Ε.Ε.



Αντιλαμβάνεστε ότι εκείνος που πληρώνει-γιατί εμείς λεφτά δεν έχουμε-

μπορεί να σφίξει τη θηλιά στο λαιμό μας όσο θέλει. Άλλωστε ο πρωθυπουργός

το έχει ήδη πεί: έχουμε απωλέσει μερος της εθνικής μας κυριαρχίας.



Εάν η κυβέρνηση συνεχίσει την "παραγωγή" έργου στους ίδιους ρυθμούς,

τότε με την συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ η επέτειος

δεν θα είναι παρά το ετήσιο μνημόσυνο της πατρίδας μας.

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Κυκλοφορεί από το πρωϊ στα διεθνή Forums.



Μέσα σε αυτό το ρευστό περιβάλλον η Ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος

σκοπεύει να στείλει δύο πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

"Το ένα πλοίο θα μεταφέρει δώρα του ιρανικού λαού, κυρίως

φάρμακα και τρόφιμα και το άλλο πλοίο εθελοντές της Ερυθράς

Ημισελήνου" δήλωσε ο διευθυντής του διεθνούς τμήματος της Ιρανικής

Ερυθράς Ημισελήνου, Αμπντοραλαφούφ Αντιμπζαντέχ, υποστηρίζοντας

πως τα δύο πλοία θα αναχωρήσουν στο τέλος της εβδομάδας. Την

ανησυχία εντείνει και η δήλωση του Αλί Σιραζί, ο οποίος εκπροσωπεί

τον αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ στους Φρουρούς της Επανάστασης

(ιδεολογικός στρατός του ιρανικού καθεστώτος), ότι αν ο ανώτατος

ηγέτης του Ιράν δώσει σχετική εντολή, οι ναυτικές δυνάμεις των

Φρουρών της Επανάστασης είναι "πανέτοιμες να συνοδεύσουν

στολίσκους της ελευθερίας και της ειρήνης που μεταφέρουν

ανθρωπιστική βοήθεια για τον καταπιεσμένο λαό της Γάζας"



Νομίζω ότι αν συμβεί αυτό και με την βεβαιότητα ότι οι Ισραηλίτες

θα απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, η πιθανότητα "νεκρών Ιρακινών

"εθελοντών" θα αποτελέσει την μετωπική σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ.

Είναι εξάλλου γνωστό ότι η ΥΦΕΣΗ αντιμετωπίζεται με πολέμους.

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ

Μετά την τεράστια καρπαζιά που εισέπραξε η Τουρκία από το Ισραήλ

το οποίο δεν διστάζει μάλιστα, σε αντιπερισπασμό, να φτάσει μέχρι τα

παράλια της κατεχόμενης Κύπρου και επιδιώκοντας η Τουρκία να αποφύγει

να χαρακτηριστεί ο "καρπαζοεισπράκτορας" της περιοχής, σήμερα θέλησε

να πουλήσει τσαμπουκά σε βάρος της χώρας μας.

Συγκεκριμένα: Στις 9.30 σήμερα το πρωϊ η τουρκική φρεγάτα "Γιλντιρίμ"

πέρασε από τα στενά του Καφηρέα ανοιχτά του Σουνίου αφού προηγουμένως

είχε περιηγηθεί νοτίως των Κυκλάδων, κάνοντας προφανώς ......τουρισμό.

Η Τουρκία ποντάρει πάνω στις φοβίες της πολιτικής μας ηγεσίας και θέλει

να παραστήσει τον κυρίαρχο του Αιγαίου.

Ο λαός μας λέει πως "το μυρμήγκι που βγάζει φτερά γρήγορα χάνεται"

Ας προσέξει λοιπόν καλά η Τουρκία γιατί, αν ξαφνικά αναγκαστεί να

αντιμετωπίσει ταυτόχρονα Ισραηλινούς, Έλληνες, Κύπριους, Κούρδους και μάλιστα

με την ευλογία των ΗΠΑ στις οποίες δεν αρέσουν τελευταία τα ανοίγματα

των Τούρκων, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Εξάλλου το πληθυσμιακό

μωσαϊκό της Τουρκίας έχει πολλές και διαφορετικές ψηφίδες.

Και ας μην ξεχνά η Τουρκία ότι η "Άρκτος" καραδοκεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ακτιβιστές σχεδιάζουν ταξίδι στην κατεχόμενη Κύπρο



Σε "αντίποινα" με το ταξίδι των "Τούρκων ακτιβιστών" με το Mavi Marmara,

ομάδα ακτιβιστών ετοιμάζει παρόμοιο ταξίδι στην κατεχόμενη Κύπρο, για να

"ζυγίσει" τις Τουρκικές αντιδράσεις.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο Alex Goldfarb, βουλευτής του Κεντρώου

κόμματος "Τσόμεκ", ο Meretz Har-Zahav και άλλοι Ισραηλινοί ακτιβιστές.

Την αποστολή χρηματοδοτεί πλούσιος Ισραηλινός, που θέλησε να μείνει ανώνυμος,

σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας "Jerusalem Post" που υπογράφει

ο γνωστός δημοσιογράφος Gil Hoffman.

Ο Har-Zahav δήλωσε στην Ισραηλινή εφημερίδα "Μaariv":

"O λαός που πραγματοποίησε το ολοκαύτωμα των Αρμενίων, ένα από τα μεγάλύτερα

ολοκαυτώματα της Ιστορίας, που καταπιέζει τους Κούρδους και εισέβαλε και συνεχίζει

να κατέχει ένα ξένο κράτος, καλύτερα να μην υποδεικνύει ήθος σε κανέναν.

Την υποκρισία των Τούρκων πρέπει να την αποκαλύψουμε και ήρθε επιτέλους η στιγμή

κάποιος να βάλει τον Ερντογάν στη θέση του. Να καταλάβουν καλά στην Άγκυρα

ότι η εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει λήξει προ πολλού. Θα πραγματοποιήσουμε

την νηοπομπή για να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο ότι η Τουρκία είναι μία

χώρα-κατακτητής"

Επειδή ο Har-Zahav δεν είναι χρήστης του διαδικτύου, ο γιός του Haim, δημιούργησε ήδη

group στο facebook, καλώντας όποιον Ισραηλινό θέλει να συμμετάσχει στη νηοπομπή.

Η νηοπομπή θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 6 έως 13 Ιουνίου, χωρίς να δίνονται

λεπτομέρειες για το πότε τα Ισραηλινά πλοιάρια θα φτάσουν στην κατεχόμενη Καρπασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ισραηλινοί θα ξεκινήσουν από το βορρά και συγκεκριμένα

από την μαρίνα Ναχαρίγια και θα κατευθυνθούν νότια στο Άσκελον και από εκεί θα

κατευθυνθούν στα κατεχόμενα.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Πιερίας, κ. Κώστας Κουκοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Η Νέα Δημοκρατία και ο τομέας Αθλητισμού του κόμματος ευχόμαστε ολόψυχα σε ομοσπονδία, προπονητές, παίκτες και φυσικά σε ολόκληρη την Εθνική αποστολή, καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Ν. Αφρικής.


Τα μάτια, αλλά κυρίως οι καρδιές όλων των Ελλήνων, τις επόμενες ημέρες της δοκιμασίας και της ευθύνης, θα συνοδεύουν κάθε προσπάθειά σας.


Ζήστε και απολαύστε την κάθε στιγμή. Είναι βέβαιο πως, για μία ακόμη φορά, θα μας κάνετε να νιώσουμε υπερήφανοι».

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
09-06-10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εργοδότες, οι οποίοι δεν υπέβαλλαν αίτηση για τη μετάκληση εποχιακών εργατών για το έτος 2010 και επιθυμούν να καλύψουν τις ανάγκες της τρέχουσας καλλιεργητικής περιόδου, καλούνται να προσέλθουν στο Τμήμα Αλλοδαπών του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει του πρωτοκόλλου εισερχομένων της υπηρεσίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΙΚΑ

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απευθύνοντας διακομματικό κάλεσμα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, ότι στα τοπικά θέματα δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, αλλά στέκεται στο πλευρό της αυτοδιοίκησης, και της τοπικής κοινωνίας.
«Δηλώνω "παρών" σε προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία θα επισημαίνει ότι θέλει να προχωρήσει διακομματικά και ενωτικά.
Ερωτηθείς εάν ο κ. Σαμαράς του έδωσε το χρίσμα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης απάντησε ότι «το χρίσμα το έχει δώσει ο λαός», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εάν χρειαστεί, να έχει συνάντηση ή επικοινωνία και με την Ντόρα Μπακογιάννη.
ΑΥΤΟ ΤΟ 11% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ?
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΔΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...

Β.Ζ.

ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ "ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ"

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ...!

Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ -ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ  "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ...
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....
ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!!!!!!!

Τ. Μαντέλης: Ελαβα χορηγία, όχι μίζα

Παρών στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών ήταν ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, ο οποίος, σε υπόμνημα που κατέθεσε, τονίζει ότι η πράξη της δωροδοκίας που του αποδίδεται είναι παραγεγραμμένη. Παράλληλα δεν αποδέχεται την κατηγορία που τον βαραίνει.

ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΔΩΡΑΚΙ...!!!!

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ....

Τέσσερα μέλη λιγότερα αριθμεί πλέον η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά από τη σημερινή της συνεδρίαση -που διεξήχθη σε καλό κλίμα, ανεξάρτητοι βουλευτές είναι οι Φ. Κουβέλης, Γρ. Ψαριανός, Θ. Λεβέντης και Ν. Τσούκαλης. Συνομολογήθηκε η ανάγκη κοινής μελλοντικής δράσης.

ΟΛΑ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ..!!!!!!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΗΣ 0,70 Ε

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ, 2 Ε
ΜΙΑ ΜΑΣΕΛΑ....150 ΕΥΡΩ...
2 ΛΙΤΡΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ, 1 ΕΥΡΩ
ΠΑΤΑΤΕΣ 0,10....

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΙΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΥΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ...
ΑΝ ΜΑΣ ΛΥΘΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ...ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ....

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010
Β ΟΜΙΛΟΣ

12-6-2010..........ΩΡΑ 14.30   .......Ν. ΚΟΡΕΑ -ΕΛΛΑΔΑ

17-6-2010..........ΩΡΑ 17.00 .........ΕΛΛΑΔΑ -ΝΙΓΗΡΙΑ

22-6-2010..........ΩΡΑ 21.30.........ΕΛΛΑΔΑ -ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Δ. ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑΙΚΑΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ -ΑΗΙ- ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΝ..)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

28 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν συνολικά για αντιπλημμυρικά έργα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 (ΕΣΠΑ). Τα 20 εκ. θα κατευθυνθούν στο νομό Θεσσαλονίκης, γιατί, όπως λέει η περιφερειάρχης, «ο νομός έχει πληγεί κατ’ επανάληψη από πλημμυρικά φαινόμενα με καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον, στις περιουσίες των πολιτών και στην καθημερινότητα τους και στις υποδομές και οι πολίτες δεν μπορούν να ζουν άλλο με το φόβο της επόμενης έντονης βροχόπτωσης».


Με τον ίδιο φόβο, βέβαια, ζουν και οι κάτοικοι της Πιερίας, του κάμπου του Δίου κυρίως, όπου, κατά τα λεγόμενα και του Νομάρχη Πιερίας, «το τελευταίο σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο που έγινε ήταν την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ», αλλά ο νομός θα μοιραστεί μαζί με τους υπόλοιπους πέντε νομούς της περιφέρειας το κονδύλι των μόλις 8 εκ. ευρώ.

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

"ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
Ο ΣΑΒΒΑΣ  ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....
ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ "ΔΕΙΞΟΥΜΕ" ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
ΓΙΑΤΙ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ...
ΘΑ ΤΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

Γ. ΣΤΑΡΜΠΑΤΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ...

"....Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ".!

ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΕΣ, ΜΙΖΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ...

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...
ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΕΣ, ΟΦ ΣΟΟΥΡ....
Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Ω ΑΠΑΤΗ....
ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΘΑ ΗΘΙΚΗ, ΑΞΙΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΟΣ....
ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ...

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...!

ΕΛΕΟΣ..!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..?
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΝΤΕ....!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΕΡΓΑ....
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΗΔΕΣ,
ΝΑΣΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΟΦΡΟΜΙΣΗ.....!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 60 ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

ΑΥΞΗΣΗ...

ΑΥΞΗΣΗ ΩΣ 30% ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ 20% ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ..!!
ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΩΝΤΑΙ...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ...
ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ "ΚΟΥΜΠΩΘΕΙ", ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...
ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ 10-15% ΤΟ ΜΗΝΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΜΠΤΕ  ΔΙΔΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΠΑ....

ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΩ... ΣΩΘΗΤΩ..!

Μηνυμα ΕΛΗΦΘΗ

Έτοιμος να ανακοινώσει (σήμερα) την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης (στην περιφέρειά μας!) είναι ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο (λένε) αναμένεται να στηρίξει η Ν.Δ.


Ωστόσο (διαβάζουμε στα ΠαραΠΟΛΗτικά της εφημερίδας «Μακεδονία»), στις σχέσεις Ψωμιάδη-Ρηγίλλης υπάρχει ένα αγκάθι, που αφορά την επιλογή των αντιπεριφερειαρχών. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να επιλέξει αυτός, έχοντας μάλιστα και τις πιέσεις των νυν νομαρχών, όπως του Ζωγράφου από τη Χαλκιδική, του Καραπαναγιωτίδη από την Ημαθία και του Παπαστεργίου από την Πιερία, να είναι αντιπεριφερειάρχες. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βάζει «βέτο» και μέσω της «Μ» διαμηνύει στη Ρηγίλλης: «Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μου θα τους επιλέξω μόνο εγώ».

Σκληρός ο Πανίκας. Τώρα μάλιστα που πήρε (χθες) και τον τίτλο του Cavaliere Ossi

(απονέμεται από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας) σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, ποιος τον πιάνει!
ΠΟΛΙΤΕΙΑ

**** ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ   SMS ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ....!!!