PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    Τα βραβεία κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ

    απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής

   

    Τα βραβεία κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος κατά την 28η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

    Συγκεκριμένα, το Βραβείο ''Γιάννης Φάτσης'' απονεμήθηκε στο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Φωτούλα "για την πληρότητα του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής στην εφημερίδα ''Ριζοσπάστης''", ενώ το Βραβείο ''Χρήστος Πασαλάρης'' απονεμήθηκε στο δημοσιογράφο κ. Γιάννη Απέργη "για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή και ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα ''Ελεύθερος Τύπος''".

   

    " Ειδική Τιμητική Διάκριση απονεμήθηκε στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη "για τις συνεχείς εποικοδομητικές παρεμβάσεις του για τα ΜΜΕ και την αθλοθέτηση του Βραβείου Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ".

   

    Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Πετσάλνικος, αναφερόμενος στο ρόλο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επισήμανε την πολυεπίπεδη αποστολή τους που αφορά τόσο στην αναζήτηση της αλήθειας, την αντικειμενική ενημέρωση και την κριτική, όσο και στη διαπαιδαγωγική τους επίδραση.

    Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Πρώτιστη λειτουργία των ΜΜΕ είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η κριτική, η αποκάλυψη των κακώς κειμένων. Η κριτική αυτή μπορεί να μας ενοχλεί, εννοώ όσους δραστηριοποιούμαστε στα κοινά, στην πολιτική, στο δημόσιο βίο με την ευρεία έννοια. Είναι όμως πολύ χρήσιμη η τεκμηριωμένη κριτική που μας δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε τις ευθύνες, τα λάθη, τις παραλείψεις.

    Αυτονόητη, επίσης, αποστολή των μέσων ενημέρωσης είναι η αντικειμενική ενημέρωση. Πρέπει να πούμε ότι πράγματι πολλοί δημοσιογράφοι, πολλά Μέσα την επιδιώκουν. Υπάρχουν όμως δυστυχώς και φαινόμενα όπου η ίδια η πραγματικότητα κι η αλήθεια αλλοιώνονται και διαστρεβλώνονται. Αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν να κάνουν με κριτική, γιατί διαστρέφουν τα ίδια τα γεγονότα. Και συχνά αισθανόμαστε πίκρα όταν διαπιστώνουμε ότι ένα γεγονός, μια δήλωση, μια πράξη παρερμηνεύτηκε και διαστρεβλώθηκε.

    Καθοριστική, κατά την άποψή μου, είναι η επιρροή των ΜΜΕ και στην παιδεία των πολιτών με την ευρύτερη έννοια. Οι λειτουργοί του Τύπου, τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού, πρέπει να έχουν υπόψη τους και αυτή την αποστολή: τι γράφεται, πώς γράφεται, αλλά και πόσος χώρος διατίθεται, πέρα από τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής, σε άλλους τομείς, πολύ σημαντικούς για τη διαμόρφωση της αντίληψης, της άποψης, της αισθητικής του κάθε πολίτη, αλλά ιδιαίτερα της νέας γενιάς. Με άλλα λόγια πόσος χώρος και χρόνος αφιερώνονται στον πολιτισμό, στις επιστήμες, στην προβολή θετικών προτύπων που υπάρχουν στην κοινωνία μας".

ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Κύμα διαδηλώσεων


31 ΜΑΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Πανεργατικό συλλαλητήριο


ΧΟΡΗΓΙΕΣ....

Στον εισαγγελέα τα "πόθεν έσχες" του Τ.Μαντέλη

ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ψυχή ανέτοιμη από καιρό να υποδεχτεί
τη συναισθηματική γύμνια Μπερδεύουν τα λόγια
ξοδεύουν τις μέρες λογική χωρίς καρδιά Ψηφίζουν το συμφέρον κυβερνούν την πλαστική αισιοδοξία
ευθύνη απρόσωπη πρόσκαιρη συνθήκη υποταγής
Έρημη η απογοήτευση διχάζει το δρόμο καταλαμβάνει το σώμα -σκυθρωπό αργόσυρτο- τρεκλίζει ξεφυσά

Ειρήνη Παππά

ΑΚΟΥΜΕ ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ...

ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΠΟΗΣΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΓΛΥΠΤΙΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ...
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ" ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ....?
Η ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ....
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ...?

ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ....

"ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ , ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ"...

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και επικροτουμε τη σταση του.... 

round about ολη η πολη

και ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟΣ, ΤΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ TRAFFIC JAM  ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....


Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ;;;

Ένα πιάτο άδειο στο τραπέζιιιιιι
Μιά καρέκλα πάντα αδειανήηηηηηηη
Αφήστε τα μίση και πιάστε το ...μιση!!!

εννοώ ΠΕΝΤΕ μιση!!! χα χα χα

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ...ΓΑΛΑΖΙΑ!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θανάσης Παπαγεωργίου με ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ...

ΠΟΥ ΣΑΙ ...ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... Ά ΡΕ ...ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

Αφήστε στην άκρη τα λόγια από τους “πολιτικούς” του καναπέ. Κάντε στην άκρη άτομα που σας περνούν για πρόβατα, σας βλέπουν σαν ψήφο... ΜΠΡΑΒΟ ΘΩΜΑ ΠΑΝΤΖΙΑΛΑ

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,

Καλούμαστε άλλη μια φορά να προσέλθουμε στην κάλπη για να ψηφίσουμε για πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟΔΕ) του κόμματός μας από τη βάση .
Σίγουρα κάποιοι έχετε κουραστεί από τις πολλές εκλογές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά έτσι γίνεται η αλλαγή, έτσι περνάμε σε νέα επίπεδα πολιτικής. Δίνοντας το στίγμα μας για κάτι καινούργιο, κάτι δικό μας, από την βάση του κόμματος.
Ψηφίστε τον υποψήφιο που σας αντιπροσωπεύει, τον εκλεχτό σας, τον φίλο σας, τον ικανότερο κατά την γνώμη σας, στηρίξτε έναν μαχητή της παράταξης που γνωρίζετε ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει, που ήταν πάντα παρών στις εκλογικές μάχες όλα αυτά τα χρόνια.
Δώστε την ψήφο σας στον άνθρωπο που πρέπει να βρίσκεται στην θέση του προέδρου για να στηρίξει και να διαχειριστεί την Νομαρχιακή Οργάνωση στα επίπεδα που επιθυμούμε. Σε αυτή την εκλογική μάχη δεν υπάρχουν χρίσματα, δεν υπάρχουν προσωπικές προτιμήσεις από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
Αφήστε στην άκρη τα λόγια από τους “πολιτικούς” του καναπέ. Κάντε στην άκρη άτομα που σας περνούν για πρόβατα, σας βλέπουν σαν ψήφο. Δώστε την ψήφο σας στον υποψήφιο που έχετε αγωνιστεί πλάι ο ένας στο άλλο. Έχουμε την ευκαιρία να παράγουμε όλοι μαζί το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΛΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για πρόεδροι της ΝΟΔΕ Ν.Δ. στην Πιερία. Το αξίωμα θα διεκδικήσουν οι: Μόσχος Γιαλένιος, Ευτυχία Καραγιαννάκη-Σαπίδου, Σίμος Συμεών και Ηλίας Τάπρας.

Η ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης καλεί...

...όλα τα μέλη του κόμματος, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ αλλά και όλους τους φίλους του κόμματό μας, να ψηφίσουν στις εκλογές της Ν.Δ. την ερχόμενη Κυριακή 30/05/2010 και ώρα 10:00-19:00 στους κατά τόπους Δήμους όπου και ανήκει ο καθένας.
Ως ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης δεν παίρνουμε θέση υπέρ κανενός υποψηφίου προέδρου αλλά καλούμε όλους να προσέλθουν και να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Εξαίρεση αποτελεί, αλλά και συγχρόνως μεγάλη τιμή, για την ΟΝΝΕΔ η δήλωση υποψηφιότητας, ως μέλη, στις εκλογές για τις Δημοτικές τοπικές οργανώσεις, τριών μελών της ΟΝΝΕΔ μας.
Γι’ αυτό το λόγο έχουμε καθήκον να ψηφίσουμε αλλά και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις υποψηφιότητες των παιδιών αυτών.
Τα μελή αυτά είναι τα παρακάτω:

- Κεραμιδιώτου Χριστίνα (Υπεύθυνη Ν. Τεχνολογιών ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης) υποψήφια ως μέλος στο Δ.Σ. της Δημοτικής Τ.Ο. πόλεως Κατερίνης

-Φούντα Χριστίνα (μέλος ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης) υποψήφια ως μέλος της Δημοτικής Τ.Ο. Δίου

- Νεκτάριος Παπαϊωάννου (μέλος ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης) υποψήφιος ως μέλος της Τ.Ο. Καρίτσας.

Σας ευχόμαστε εκ μέρους των μελών και των φίλων της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο έργο που προτίθεστε ν’ αναλάβετε.

«Εμείς οι νέοι δηλώνουμε παρών στις εξελίξεις…»

Με τιμή,

Μακρίδης Νίκος – Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης

Μπατάλας Γιώργος – Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης

ΤΑ ΝΕΑ Δ.Σ.

Νέα Δ.Σ. σε νοσοκομείο και ΨΝΠΟ
Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου ορίστηκε ο κ. Κ. Παπουτσίδης ενώ στο ΨΝΠΟ ορίστηκε ο κ. Θ. Καλαμπάκας
Ανακοινώθηκαν τα νέα διοικητικά συμβούλια του νοσοκομείου Κατερίνης και του ΨΝΠΟ αρμοδιότητας της Διοίκησης της 3ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας, ύστερα από τη δημοσίευσή τους στο φύλλο της εφημερίδας της κυβέρνησης.

Στο νοσοκομείο

Στο νέο Δ.Σ. του νοσοκομείου Κατερίνης που, ως γνωστόν, διοικητής είναι ο κ. Αστέριος Φαρμάκης, αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Κώστας Παπουτσίδης με αναπληρωτή του στο Δ.Σ. τον κ. Ιωάννη Ιωάννου. Μέλη του Δ.Σ. είναι η κ. Αναστασία Ασλανίδου με αναπληρωτή της τον κ. Ζήση Σαμαρά και ο κ. Βαγγέλης Μανωλόπουλος με αναπληρωτή του τον κ. Στάθη Ακριτίδη. Η θητεία του Δ.Σ. ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου του 2011.

Στο ΨΝΠΟ

Στο νέο Δ.Σ. του ΨΝΠΟ που, ως γνωστόν, διοικητής είναι ο κ. Μανόλης Κοσμαδάκης και αναπληρωτής διοικητής το κ. Δημήτριος Τζήκας, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο κ. Θανάσης Καλαμπάκας με αναπληρωτή του στο Δ.Σ. τον κ. Δημήτρη Καρκάνη. Μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν ο κ. Κώστας Σαμαράς με αναπληρωτή τον κ. Γιώργο Καρκαφύση, η  κ. Μαρία Κορύτσα με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Χιονίδου και η κ. Όλγα Ζωγράφου με αναπληρωτή τον κ. Σάββα Οφείδη. Η θητεία του Δ.Σ. ολοκληρώνεται στις  9 Σεπτεμβρίου 2011.

"Αφήστε το στο ταμείο!"





Δεκαπέντε λεπτά ήταν αρκετά για να πλημμυρίσει άλλο ένα μεγάλο super market γνωστής αλυσίδας στην Κατερίνη από γεμάτα με προϊόντα, εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, τα οποία άφηναν οι διαμαρτυρόμενοι πελάτες και έφευγαν, λέγοντας πως δεν μπορούν να τα πληρώσουν επειδή είναι πανάκριβα.
Την Τετάρτη, στις 18:30, για άλλη μια φορά, 30 περίπου μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας "χτύπησαν" ένα ακόμη κατάστημα τροφίμων στην Κατερίνη με τη γνωστή πλέον δράση-διαμαρτυρία "Αφήστε το στο ταμείο". Συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κατάστημα και μπήκαν μέσα κανονικά, όπως όλοι οι πελάτες. Γέμισαν τα καροτσάκια τους με τρόφιμα και ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παράλογες αυξήσεις των τιμών, ειδικά στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα "άφησαν στο ταμείο".
Οι υπάλληλοι έκπληκτοι έβλεπαν τους πολίτες να ξεφυτρώνουν, ο ένας μετά τον άλλο, από τους διαδρόμους του καταστήματος. Όμως, μεγαλύτερη ήταν η έκπληξή τους όταν μέσα σε λίγα λεπτά ...φρακάρισε ο χώρος των ταμείων από τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια.
"Είπαμε να κερδίσετε, όχι όμως έτσι! Το έχετε παρακάνει και η απάντησή μας από δω και μπρος θα είναι ηχηρή. Πριν κλείσουν τα δικά μας σπίτια, θα κλείσουν τα δικά σας μαγαζιά!" είπαν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες στον διευθυντή του καταστήματος και τον παρακάλεσαν να μεταφέρει το μήνυμα αυτό στους προϊσταμένους του, στα κεντρικά των Αθηνών.
Όλοι με μια φωνή, μικροί, μεγάλοι, πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με το θυμό και την οργή ζωγραφισμένη στα πρόσωπα, όμως, πάντα με ειρηνικό τρόπο, διαμαρτυρήθηκαν, έσπρωξαν τα γεμάτα καροτσάκια σε μια γωνία και έφυγαν φωνάζοντας "Ρίξτε τις τιμές! Τώρα, πριν ξεσπάσει η μεγάλη μπόρα!"
Βέβαια ζήτησαν συγνώμη από τους εργαζόμενους για την ταλαιπωρία της επιστροφής των προϊόντων στα ράφια, λέγοντας πως δεν έχουν τίποτα εναντίον τους. "Γιατί να θυμώσω! Έτσι κι αλλιώς εγώ θα δούλευα. Μακάρι να βλέπαμε τους πολίτες να αντιδρούν. Αυτό, όχι δεν θα μας κούραζε αλλά θα μας ανακούφιζε. Μακάρι να πέσουν οι τιμές, γιατί σε λίγο δεν θα μπαίνει άνθρωπος στα μαγαζιά", είπε στους διαμαρτυρόμενους πολίτες μια υπάλληλος του καταστήματος ενώ συμμάζευε τα καροτσάκια.
Στόχος των ενεργών πολιτών από την Κατερίνη είναι, η διαμαρτυρία τους να λάβει πανελλαδικό χαρακτήρα και να εφαρμοστεί σύντομα σε πολλές πόλεις. Από παρόμοια δράση στη Γερμανία, την οποία εφάρμοσαν μαζικά οι πολίτες, αρχικά αναγκάστηκαν να κλείσουν προσωρινά κάποια super market, ενώ άμεσα μειώθηκαν και οι τιμές των τροφίμων.
Παρόμοιες δράσεις ετοιμάζονται σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίπολη, Κιάτο, Κέρκυρα και Βέροια, ενώ οι ενεργοί πολίτες της Κατερίνης οργανώνουν το επόμενο "χτύπημα" σε ώρα αιχμής, ημέρα Σάββατο και με περισσότερα από 100 μέλη!
Λέτε να δούμε σύντομα κρεμασμένες πινακίδες σε super market με την επιγραφή "προσωρινά κλειστό" ή κάποιες άλλες που θα θυμίζουν στους πολίτες, ότι η δράση αυτή θεωρείται ...φορολογικό αδίκημα, διότι το κράτος θα χάνει το ...ΦΠΑ από τη μείωση του τζίρου;
Σε αυτή τη χώρα όλα είναι ΔΝΤ!

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ
ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.....!

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΔ?

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟ 2009...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ 2009..
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΝΝΕΔ ΤΟ 2010...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΟΔΕ 2010...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.....!!!!!

Ε, ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ..ΧΩΝΕΤΑΙ...ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΙΣΜΗ...!!!!!!

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΡΕ ΣΕΙΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ....?
Ε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ?


ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ  ΣΗΜΙΤΗ, ΜΗΠΩΣ?

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

ΘΑ ΣΤΙΜΩΧΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ....!

ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ Η ...ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

tzakri Στο «Περιβόλι των Μουσών» στο Λιτόχωρο θα είναι αύριο η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη, σε συνεστίαση του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Είπε να το ρίξει έξω μετά τη δοκιμασία που πέρασε με την υπόθεση των διορισμών στο Μουσείο της Πέλλας.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ COSCO...?


ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ "ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ....ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Κλπ


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?
ΠΑΛΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ?
 ΜΗΠΩΣ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΟΣ"..?

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ Ψ.Ν.Π.Ο. ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ....

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ
ΤΟΝ  ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ...

Ο ΕΤΕΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ , ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ...ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ....ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...