PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου του Σαββάτου (20:30, Alpha), όπου Παναθηναϊκός και Αρης θα τεθούν αντιμέτωποι για 2η φορά, στον 68ο τελικό της ιστορίας. Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αν και στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν και 23.500 οπαδοί των «κίτρινων».

Δ.Ν.Τ.

αποκτησαμε  το ΔοΝιΤη μας..!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ Δ.Ν.Τ. !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ

καθημερινά ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ψ.Ν.Π.Ο ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ

Αλλαγή διοίκησης στο ΨΝΠΟ
23.04.2010

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, έγινε χθες το πρωί, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, από τον κ. Γεώργιο Μπιτόπουλο στον κ. Μανώλη Κοσμαδάκη που ανέλαβε πλέον επίσημα τα καθήκοντά του και θα δώσει με τη σειρά του τη δική του μάχη για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.
Ο απελθών Διοικητής ενημέρωσε τον νέο Διοικητή για βασικά θέματα που απασχολούν το Ψυχιατρείο.
Ο κ. Μπιτόπουλος
Τις ευχές του στο νέο Διοικητή αλλά και τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του ΨΝΠΟ εξέφρασε ο απερχόμενος Διοικητής κ. Γιώργος Μπιτόπουλος.
"Θέλω να ευχαριστήσω το επιστημονικό και όλο το υπόλοιπο προσωπικό με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία.
Θέλω να δώσω μια ευχή προς τους ενοίκους των δομών, για γρήγορη επάνοδο στο οικογενειακό τους περιβάλλον και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που άντεξε αυτό το διάστημα και εργαζόταν στα τρία φαρμακεία.
Θέλω να συγχαρώ τον νέο διοικητή. Του εύχομαι, και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στα νέα του καθήκοντα, τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα".
Μανώλης Κοσμαδάκης
Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής κ. Μανώλης Κοσμαδάκης αναφέρθηκε στο έργο που περιμένει βάζοντας ως προτεραιότητες το νοικοκύρεμα, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών του ΨΝΠΟ.
"Εγώ θα συνεχίσω από κει που σταμάτησε ο κ. Μπιτόπουλος. Έχουμε ένα έργο εδώ, το οποίο πρέπει να πάει μπροστά. Ένα νοικοκύρεμα γιατί το επιβάλλουν οι νέες συνθήκες που ζει η χώρα μας.
Να βελτιώσουμε την ποιότητα υπηρεσιών και να δούμε νέους δρόμους για να αναπτύξουμε το Ψυχιατρείο, διότι εξυπηρετεί ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχουν ιδιαιτερότητες και αυτές πρέπει να τις λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη μας".
Αμέσως μετά την τελετή της παράδοσης - παραλαβής ο κ. Κοσμαδάκης είχε συνάντηση με τους Ιατρικούς Διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων για μια πρώτη ενημέρωσή του, πάνω σε τρέχοντα θέματα του Ψυχιατρείου.
Βιογραφικό του κ. Μ. Κοσμαδάκη
Σπουδές
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Οικονομική Σχολή Τμήμα "Οικονομία Διοίκηση Επιχειρήσεων" στο Πολυτεχνείο του Άαχεν Γερμανίας με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και την Διεθνή Οικονομική και Τεχνική Συνεργασία. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις (Επιχειρησιακή Έρευνα - Ψυχολογία της Εργασίας).
Επαγγελματική Εμπειρία
- Από 13/2/2009 έως σήμερα Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής. Υπεύθυνος Συστήματος Διαχειριστικής επάρκειας Δήμου Κατερίνης.
- 6/2005 έως σήμερα μόνιμος δημόσιος υπάλληλος ΠΕ1 Διοικητικού - Οικονομικού στο Δήμο Κατερίνης στον Τομέα Προγραμματισμού υπεύθυνος Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
* Συντονιστής Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Αστικής Ανάπτυξης.
* Συντονιστής Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης.
* Συντονιστής Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων Παλιννοστούντων.
* Συντονιστής Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων Τσιγγάνων.
* Συντονιστής Ολοκληρωμένης Παρέμβασης EQUAL.
* Συντονιστής Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης ΙΑΣΩΝ - Παλιννοστούντων - Μακροχρόνια ανέργων.
* Εκπόνηση Πρότυπου Καινοτόμου Σχεδίου Ανάπτυξης 2006 - 2010.
* Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράμματος Μερικής Απασχόλησης 2007 - 2009 και 2009 - 2011.
* Εκπόνηση 4ετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος Δράσης 2007 - 2010.
* Εκπόνηση συστήματος διαχειριστικής επάρκειας και Πιστοποίηση.
* Εκπόνηση ετησίου προγράμματος δράσης 2009.
* Εκπόνηση ετησίου προγράμματος δράσης 2010.
- 1992 έως 7/2005 Γενικός Διευθυντής στο "Κέντρο Έρευνας Προγραμματισμού και Ανάπτυξης" (ΚΕΠΑ) Πιερίας.
- 1993 έως 7/2005 Γενικός Διευθυντής στην "Εκδοτική και Διαφημιστική Πιερίας ΕΠΕ" στην Κατερίνη.
- 1994 έως 7/2005 Γενικός Διευθυντής στην "Αναπτυξιακή Εταιρία ΠΡΑΞΙΣ" Πιερίας, η οποία είναι πιστοποιημένος σύμβουλος του Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.
- 1990 - 1993 Διευθυντής Δημοτικής Επιχείρησης.
- 1989 - 1990 Σύμβουλος προώθησης ΜΟΠ Μακεδονίας - Θράκης.
- 1989 Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Δήμου Κατερίνης από την ΕΕΤΑΑ.
- 1988 Λογιστής και Διευθύνων προσωπικού εμπορικής επιχείρησης.
- 1986 - 1987 Οικονομολόγος ασκούμενος σε βιομηχανικές επιχειρήσεις στη Γερμανία.
- 1980 - 1984 Εργάστηκε ως ασκούμενος φοιτητής σε βιομηχανικές επιχειρήσεις στη Γερμανία.
Ξένη Γλώσσα
Γνωρίζει άριστα την Γερμανική Γλώσσα.

o ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ στους ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΣ

 Κώστας Κουκοδήμος:
Όσοι βλέπουν ακόμη "νικητές και ηττημένους" μέσα στην ίδια παράταξη, μάλλον έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους

23.04.2010

-Πως κρίνετε το κυβερνητικό έργο στον αθλητισμό μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ και με την ευθύνη του Τομέα Αθλητισμού της Ν.Δ.;
Πρώτο δείγμα γραφής της κυβέρνησης στον τομέα του Αθλητισμού ήταν η κατάργηση του υφυπουργείου. Θεωρώ πως από μόνη της αυτή η απόφαση σηματοδοτεί τη βαρύτητα που δίνει στον τομέα του Αθλητισμού. Τον βάζει στο περιθώριο, τον αντιμετωπίζει ως ήσσονος σημασίας τομέα. Γι αυτό το λόγο και η Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση και έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Βουλής για τη δημιουργία της Υποεπιτροπής Αθλητισμού που θα ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό. Η Ν.Δ. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα αυτό και το αποδεικνύει καθημερινά.
Σε ο,τι αφορά το κυβερνητικό έργο στον Τομέα του Αθλητισμού, το μόνο που έχουμε προς το παρόν είναι η κατηγοριοποίηση των αθλημάτων και η ανακοίνωση για περικοπή των κονδυλίων προς της Ομοσπονδίες.
-Σε λίγες ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το σχέδιο "Καλλικράτη" ως προς τον χωροταξικό του σχεδιασμό. Ποια είναι η άποψή σας; Πόσους δήμους "βλέπετε" στην Πιερία;
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω στην διαδικασία της αριθμολογίας. Δεν είναι αριθμοί οι κοινωνίες. Δεν είναι αριθμοί, τα προβλήματα. Δεν μπορεί να αποτελούν εδώ και μήνες θέμα συζήτησης τα διοικητικά όρια των δήμων και να μην δίνεται καμία βαρύτητα στις δυνατότητες ανάπτυξης των δήμων. Δεν μπορεί να μη μιλάει κανείς για την οικονομική βιωσιμότητα των δήμων, τους όρους καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών, τις προκλήσεις για την υποστήριξη της υπαίθρου, της ισόρροπης ανάπτυξης της περιφέρειας.
Η δική μου άποψη είναι πως θα πρέπει να συνενωθούν δήμοι όχι ίδιας δυναμικής αλλά να συμπεριληφθούν σε ήδη οργανωμένους και επαρκείς διοικητικά δήμους "αθενέστεροι". Να ισορροπήσουν αναπτυξιακά.
-Πριν από λίγες ημέρες δώσατε στη δημοσιότητα μια επιστολή σας με αφορμή φημολογίες που σας ήθελαν υποστηρικτή της μιας ή της άλλης υποψηφιότητας. Θα δώσει τελικά χρίσματα η Ν.Δ.;
Καταρχήν να πω ότι η Ν.Δ. δίνει τον πρώτο λόγο στις τοπικές κοινωνίες. Οι διαδικασίες για την υποστήριξη προσώπων και συνδυασμών θα καθοριστούν από τη Ν.Δ. Αυτές θα ακολουθήσω και αυτές τις επιλογές θα υποστηρίξω. Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής σ' αυτό.
Ως προς τη φημολογία. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα αναπτύσσονται διάφορες συζητήσεις με αφορμή τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες πρωταγωνιστεί η "ονοματολογία".
Ως βουλευτής του νομού και κύρια ως υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Ν.Δ. οφείλω να τηρήσω στο έπακρο τις διαδικασίες του κόμματος και να μην παρεκκλίνω από αυτές στο ελάχιστο. Αυτό είπα και στη δήλωσή μου. Και το επαναλαμβάνω για να το ξέρουν όλοι οι πολίτες. Η αναφορά στο πρόσωπό μου ως "υποστηρικτή" οποιασδήποτε υποψηφιότητας στην Πιερία σ' αυτή τη φάση θεωρώ πως είναι υποβολιμαία.
-Πως είδατε τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και πως απαντάτε σε όσους επιχειρούν να σας "χρεώσουν" ανάμιξη καθ' οιονδήποτε τρόπο;
Κοιτάξτε, ως ένα βαθμό θεωρώ φυσιολογικό να επικεντρώνεται η κριτική στο πρόσωπό μου, αφού είμαι ο μοναδικός βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό. Είναι επίσης γεγονός πως οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. για την ανάδειξη προέδρου, δημιούργησαν "πικρίες" και "αντιπαλότητες" που τις θεωρώ άνευ ουσίας. Απόρροια αυτών των πικριών θεωρώ πως ήταν και η όποια προσπάθεια έγινε στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ να μου "χρεώσουν" ανάμιξη με στόχο να προσποριστούν το όποιο αποτέλεσμα ως "προσωπική νίκη". Εγώ νιώθω πως νίκησε η Νεολαία του κόμματος. Νίκησαν οι νέοι της παράταξης τους όποιους και συγχαίρω με την ευκαιρία για την άψογη διαδικασία στην Πιερία.
Όσοι βλέπουν ακόμη "νικητές και ηττημένους" μέσα στην ίδια παράταξη, μάλλον έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Δεν θα τους ακολουθήσω.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανοίγουν τα Τέμπη για αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο της Πρωτομαγιάς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, δόθηκε το «πράσινο φως» από την παραχωρησιούχο εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για εναλλακτική κυκλοφορία των οχημάτων ανά διαδρομή στο ένα ρεύμα.
Ετσι, από σήμερα Παρασκευή στις 8 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας θα δοθεί στη κυκλοφορία η μια λωρίδα στη κοιλάδα των Τεμπών, με εναλλακτική κίνηση των οχημάτων ανά κατεύθυνση και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά το χρονικό διάστημα που θα είναι ανοικτός ο δρόμος θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των διερχομένων οχημάτων, καθώς και η κυκλοφορία των πεζών (πλην των εκτελούντων διατεταγμένη υπηρεσία) από τον κόμβο Ομολίου έως τον κόμβο Ιτέας-Αμπελακίων (περιοχή παλαιού σταθμού διοδίων Τεμπών).
Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, το πρόγραμμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Τέμπη από σήμερα 23-04-2010 έως 26-04-2010, έχει ως εξής:
α. Από ώρα 20:00΄ της Παρασκευής 23-04-2010 έως 08:30 ώρα του Σαββάτου 24-04-2010 προς Θεσσαλονίκη.
β. Από ώρα 09:00 του Σαββάτου 24-04-2010 έως 18:30 ώρα του Σαββάτου 24-04-2010 προς Αθήνα.
γ. Από ώρα 19:00 του Σαββάτου 24-04-2010 έως 14:00 ώρα της Κυριακής 25-04-2010 προς Θεσσαλονίκη.
δ. Από ώρα 14:30 της Κυριακής 25-04-2010 έως 06:00 ώρα της Δευτέρας 26-04-2010 προς Αθήνα.
Τα φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων, για την περίπτωση της παραγράφου β, θα κινηθούν από ώρα 11:00 του Σαββάτου 24-04-2010 έως 18:30 ώρα του Σαββάτου 24-04-2010.
Σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων, αυτή θα διεξάγεται υπό τις κείμενες διατάξεις που αφορούν την κυκλοφορία τους από τις εθνικές οδούς,

ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!1

Η πρώτη ολική μεταμόσχευση προσώπου πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη
Η επέμβαση διήρκεσε 22 ώρες (φωτογραφία αρχείου)
ΒαρκελώνηΣτείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Την πρώτη παγκοσμίως ολική μεταμόσχευση προσώπου πραγματοποίησε επιστημονική ομάδα 30 ειδικευμένων ιατρών στο νοσοκομείο Βαλ ντε Χεμπρόν της Βαρκελώνης. Η επέμβαση, διάρκειας 22 ωρών, πραγματοποιήθηκε σε νεαρό που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια.Ο ασθενής αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα στην αναπνοή, την κατάποση και την ομιλία, δήλωσε ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας δρ Πέρε Μπαρέτ.

Στον νεαρό τοποθετήθηκαν νέοι μύες προσώπου, δέρμα, μύτη, χείλια, σιαγώνες, δόντια, στοματική κοιλότητα και ζυγωματικά οστά σε μια επέμβαση που διήρκεσε 22 ώρες και πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου.

Το νέο πρόσωπο του ασθενούς δεν μοιάζει με αυτό του ανώνυμου δότη, αλλά πλάστηκε έτσι ώστε να θυμίζει έντονα το πρόσωπο του λήπτη πριν από τον τραυματισμό.

Ο ασθενής αναρρώνει ικανοποιητικά και αναμένεται ότι θα αρχίσει «να μιλά, να τρώει, να χαμογελά ακόμα και να γελά» μέσα σε λίγες εβδομάδες ζώντας μία ουσιαστική ζωή, σύμφωνα με τον Πέρε Μπαρέτ.
Περίπου δέκα μεταμοσχεύσεις προσώπου έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά όλες ήταν σε τμήματα του προσώπου και όχι στο σύνολο του υπογραμμίζουν οι Ισπανοί επιστήμονες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


Αθήνα


Το Καστελόριζο επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός θα φθάσει στο ακριτικό νησί στις 10:30. Θα επισκεφθεί σχολείο και το δημαρχείο του νησιού, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε κυβερνητική σύσκεψη.
Το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, όπου το απόγευμα θα συνεδριάσει η ΟΚΕ Δωδεκανήσου.
Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κρεμαστή Ρόδου και στη συνέχεια την δημοτική βιβλιοθήκη. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα προς τιμήν του.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ... 

Ξενάγηση μαθητών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης,



Ξενάγηση μαθητών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης,
στη Βουλή από τον βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη

Από τα θρανία στα κοινοβουλευτικά έδρανα

Τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και τους συνοδούς τους καθηγητές, υποδέχθηκε και ξενάγησε στη Βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης.
Οι μαθητές, ξεναγήθηκαν σε χώρους της Βουλής, κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα και ενημερώθηκαν από τον κ. Αμοιρίδη, για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής, αλλά και για τις υποχρεώσεις ενός βουλευτή στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του.
Επίσης, συζήτησαν για θέματα που απασχολούν το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά και για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές ως μέλη της σχολικής κοινότητας.
Η επίσκεψη των μαθητών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου θα δεχθεί τις ευχές των πολιτών και των φίλων για την ονομαστική του εορτή, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, το πρωί, στο γραφείο του, στη Νομαρχία.