PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΜΠΥΡΑ , ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΨΕ...

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.....!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ....ΚΟΤΕΣ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ..

ΣΕ ΑΡΓΙΑ 2 ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ...

Στείλε το άρθρο με email


Σε αργία τίθενται δύο γιατροί, μία του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο» και ένας του Ασκληπιείου Βούλας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και παραπεμφθεί για χρηματισμό.
Την απόφαση έλαβε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, έπειτα από εισήγηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των Ιατρών του ΕΣΥ.
Επίσης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου παρέπεμψε με το ερώτημα της αργίας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ τη γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ.Γεννηματάς», που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για τον ίδιο λόγο.

****
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ...?
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ , ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΔΩ ΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ....

ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΦΩΦΗ... 

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ..

ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ
ΠΡΩΗΝ ΔΥΠΕαρχες
ΠΡΩΗΝ ...ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ
 ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...!!!

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ....
Ο ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ....

......ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ" ΣΤΗ Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΥ, Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ!!!!
Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη.
Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Ο Γιάννης Ραγκούσης διευκρίνισε ότι τους επόμενους δύο μήνες θα δρομολογηθούν οι κανονισμοί για την Κάρτα.
Για το ίδιο ζήτημα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ότι στόχος του δικού της υπουργείου είναι στην Κάρτα να περιλαμβάνονται και στοιχεία για την υγεία του ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα η ομάδα αίματος, τυχόν αλλεργίες κλπ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ....ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ..!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ ....
"Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"...ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.,..
ΑΜΕΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ...!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ...

ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ "ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ" ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΕΚΜΕΤΑΛΥΕΟΤΑΝ 200, 300  ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ....
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΑ "ΣΗΜΑΔΙΑ" ΤΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ  ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΝ ΤΣΙΦΛΗΚΑΔΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ο ΖΟΡΟ....

Στα δικαστήρια μετά τον άγριο καβγά μεταξύ Ψωμιάδη και νομαρχιακού συμβούλου

ΑΠΕ
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης
ΑθήναΣτείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Στα δικαστήρια καταλήγει ο άγριος καβγάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και του νομαρχιακού συμβούλου Γιάννη Μπίκου, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δεύτερος σε βάρος του πρώτου. Ο κ. Ψωμιάδης, πάντως, σε ανακοίνωσή του ζητεί συγγνώμη από τον λαό της Θεσσαλονίκης για το περιστατικό και προσθέτει ότι δέχεται πόλεμο λάσπης εδώ και καιρό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Το Βήμα, η αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν ο κ. Μπίκος άσκησε κριτική στον αδελφό του νομάρχη, Δ.Ψωμιάδη, ο οποίος είναι εντεταλμένος σύμβουλος της νομαρχίας σε θέματα τεχνικών υπηρεσιών, κατηγορώντας τον για ανυπαρξία έργου στον τομέα αθλητικών υποδομών.
Ο αδελφός του νομάρχη, ο οποίος έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ιδιαίτερα ενοχλημένος, λογομάχησε έντονα με τον κ. Μπίκο, ο οποίος τον κατηγόρησε νωρίτερα, λέγοντάς του: «Κατέστρεψες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
Ο νομάρχης αρχικά επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά ο κ. Μπίκος τον αγνόησε και φέρεται να τού απάντησε: «Είσαι για γέλια». Η απάντηση εξόργισε τον νομάρχη, ο οποίος όρμησε καταπάνω του σε έξαλλη κατάσταση. Τον έπιασε από τον γιακά και άρχισε να φωνάζει: «Αρκετά σε ανέχτηκα τόσα χρόνια, ζήτα συγνώμη».
Αιφνιδιασμένοι, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και έντρομος ο κ. Μπίκος ψέλλιζε: «Συγνώμη, συγνώμη, δεν έπρεπε να το πω αυτό».
Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι φώναζαν «ντροπή», «δεν είναι εικόνα αυτή», «αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός;» και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο κ. Μπίκος, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για εξετάσεις.
Την Τετάρτη ο κ. Μπίκος υπέβαλε μήνυση κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη ζητώντας αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.
Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε για το περιστατικό: «Στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο η πρόκληση και η χυδαιολογία ξεπέρασαν κάθε όριο. Χθες αγνώμονες ευεργετηθέντες, επίδοξοι εικονολήπτες και ερασιτέχνες προβοκάτορες, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: στην αντιπολίτευση της κρυφής κάμερας, θεωρώντας πως αυτός είναι ο τρόπος για να… ανατρέψουν τη διοίκηση Ψωμιάδη.
» Με προκάτ ύβρεις προκάλεσαν την ανθρώπινη αντίδρασή μου για να διακινήσουν στη συνέχεια βίντεο και ηχητικά δήθεν ντοκουμέντα μέσω κινητών τηλεφώνων και του ίντερνετ, με αποκλειστικό σκοπό να με συκοφαντήσουν. Για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στο λαό και στη Δικαιοσύνη».
Newsroom ΔΟΛ

Σπ. Καπράλος: Χάσαμε έναν αληθινό φίλο της Ελλάδας

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ, o oποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με οξεία στεφανιαία ανεπάρκεια. Ο Σάμαρανκ εκλέχθηκε στο αξίωμα τον Ιούλιο του 1980 και αποχώρησε από την προεδρία το 2001

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ για την πρωινη ταλαιπωρια...?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΑΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΝΑ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΗΝ....ΚΑΤΣΑΤΕ...!!!!
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ Η ΟΥΡΑ...ΤΑ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ....
ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΤΟ ΤΡΕΝΟ, η να πατε το παιδι σας στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ....

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ROUND ABOUT, ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ....

www.konstantaras.gr

Δεν υπάρχει πια ούτε …σάλιο αξιοπρέπειας
Μέσα σε 24 ώρες, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του αποφάσισαν να μας αποκαλύψουν όσα κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν φιλότιμα επί 6 μήνες να μας κρύψουν. Η «γοητεία του νέου» εφθάρη αστραπιαία και ανεπανόρθωτα, οι όποιες ελπίδες για το αύριο κύλισαν μέσα στο νεροχύτη, οι δικαιολογίες αυτοαναιρέθηκαν, η πραγματικότητα απέκτησε πρόσωπο, τα άλλοθι ακυρώθηκαν.
Από το opengov, τις ανοιχτές θύρες, τα «καθαρά πρόσωπα», τη…δημόσια διαβούλευση, τις «ανοιχτές» συνεδριάσεις, περάσαμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ στο «μιλάτε όσο πιο λίγο μπορείτε». Και «στο καπάκι», το Υπουργείο Παιδείας κατήργησε τη βάση του 10 για εισαγωγή στα Ανώτατα Ιδρύματα.
Συνεπώς από τούδε και στο εξής, το opengov – που έτσι κι αλλιώς ουδέποτε ήταν ανοιχτό παρά μόνο στο μυαλό του Γιώργου, του Γερουλάνου, της Μπιρμπίλη και των υπολοίπων της παρέας «Τα Παιδία Παίζει»- έκλεισε και επισήμως, οι υπουργοί δεν α σηκώνουν το τηλέφωνό τους ούτε όταν τους παίρνουν τα «παπαγαλάκια» τους, αγόρασαν όλοι λευκοπλάστ και σφράγισαν το στόμα τους, οι πόρτες κλείδωσαν από μέσα, στα υπουργεία και τα πολιτικά γραφεία αμπαρώθηκαν με σιδερόβεργες που «ανοίγουν» μόνο μέσω Μεγάρου Μαξίμου.
Παράλληλα, κάθε ανεπάγγελτος, καφενόβιος, ανένταχτος και χαβαλές ετοιμάζεται να «κάνει τα χαρτιά του» για να δώσει εξετάσεις αφού η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια είναι καθαρά θέμα «μπιλλιάς» και που θα καθίσει. Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι αυτοί οι «υποψήφιοι φοιτητές» μεταξύ φραπέ και πολιτικής ανάλυσης των αποφθεγμάτων του…Αλέφαντου είναι ποιος θα τους συμπληρώσει τις όποιες αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρωθούν ώστε να μην υπάρχουν ορθογραφικά λάθη.
Και για να σοβαρευτούμε: Ζητώντας από τους Υπουργούς του να δουλεύουν περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο, ο Γιώργος κατάφερε αυτό το …μαγικό που του είχε συμβεί τον τελευταίο καιρό να «ξεγίνει» και ο ίδιος να ξανα- βαφτιστεί «Γιωργάκης». Καταργώντας δε τη βάση του 10, κατάφερε να επιστρέψει στο αλήστου μνήμης «Καθεστώς ΠΑΣΟΚ» της δεκαετίας του '80 όταν η εγκυκλοπαιδική μόρφωση, η ορθογραφία, το συντακτικό και η γνώση Ιστορίας αποτελούσαν τροχοπέδη στην επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική εξέλιξη.
Είμαι σίγουρος ότι ούτε που τα σκέφτηκαν όλα αυτά ο Γιωργάκης και τα υπόλοιπα μέλη τού « Τα Παιδία Παίζει», ένα των οποίων, μέσα στη συγκλονιστική του ευφυία και εξειδικευμένη του γνώση, φρόντισε να ανακοινώσει σε…ισπανική εφημερίδα ότι «θα δούμε τι θα κάνουμε με τη Λυρική», υπονοώντας ότι δεν αποκλείεται και να την …κλείσει.
Συνεπώς, δεν του φτάνουν του ταλαίπωρου πολίτη οι καθημερινοί αφορισμοί και οι κατάρες και τα «μπινελίκια» που ακόμα ρίχνει στους «προηγούμενους» , δεν του φτάνουν τα χρέη , τα τέλη, οι περικοπές, η κοροιδία, οι τιμές, οι αυξήσεις, έχει πλέον να ανησυχεί και για το αν υπάρχουν πια αρκετοί θυρωροί που όχι να αναγνωρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη αλλά να υποβάλουν τα χαρτιά τους για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και αφού γραφτούν στις καινούργιες «κλαδικές», να γίνουν αυτοί οι επόμενοι «κυβερνήτες».
Δεν θα με πείραζε καθόλου. Κάποιοι απ΄ αυτούς, δεν αποκλείεται και να γνωρίζουν τι σημαίνει «Λυρική Σκηνή».
Μέσα σε 24 ώρες, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του αποφάσισαν να μας αποκαλύψουν όσα κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν φιλότιμα επί 6 μήνες να μας κρύψουν. Η «γοητεία του νέου» εφθάρη αστραπιαία και ανεπανόρθωτα, οι όποιες ελπίδες για το αύριο κύλισαν μέσα στο νεροχύτη, οι δικαιολογίες αυτοαναιρέθηκαν, η πραγματικότητα απέκτησε πρόσωπο, τα άλλοθι ακυρώθηκαν.
Από το opengov, τις ανοιχτές θύρες, τα «καθαρά πρόσωπα», τη…δημόσια διαβούλευση, τις «ανοιχτές» συνεδριάσεις, περάσαμε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ στο «μιλάτε όσο πιο λίγο μπορείτε». Και «στο καπάκι», το Υπουργείο Παιδείας κατήργησε τη βάση του 10 για εισαγωγή στα Ανώτατα Ιδρύματα.
Συνεπώς από τούδε και στο εξής, το opengov – που έτσι κι αλλιώς ουδέποτε ήταν ανοιχτό παρά μόνο στο μυαλό του Γιώργου, του Γερουλάνου, της Μπιρμπίλη και των υπολοίπων της παρέας «Τα Παιδία Παίζει»- έκλεισε και επισήμως, οι υπουργοί δεν α σηκώνουν το τηλέφωνό τους ούτε όταν τους παίρνουν τα «παπαγαλάκια» τους, αγόρασαν όλοι λευκοπλάστ και σφράγισαν το στόμα τους, οι πόρτες κλείδωσαν από μέσα, στα υπουργεία και τα πολιτικά γραφεία αμπαρώθηκαν με σιδερόβεργες που «ανοίγουν» μόνο μέσω Μεγάρου Μαξίμου.
Παράλληλα, κάθε ανεπάγγελτος, καφενόβιος, ανένταχτος και χαβαλές ετοιμάζεται να «κάνει τα χαρτιά του» για να δώσει εξετάσεις αφού η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια είναι καθαρά θέμα «μπιλλιάς» και που θα καθίσει. Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι αυτοί οι «υποψήφιοι φοιτητές» μεταξύ φραπέ και πολιτικής ανάλυσης των αποφθεγμάτων του…Αλέφαντου είναι ποιος θα τους συμπληρώσει τις όποιες αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρωθούν ώστε να μην υπάρχουν ορθογραφικά λάθη.
Και για να σοβαρευτούμε: Ζητώντας από τους Υπουργούς του να δουλεύουν περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο, ο Γιώργος κατάφερε αυτό το …μαγικό που του είχε συμβεί τον τελευταίο καιρό να «ξεγίνει» και ο ίδιος να ξανα- βαφτιστεί «Γιωργάκης». Καταργώντας δε τη βάση του 10, κατάφερε να επιστρέψει στο αλήστου μνήμης «Καθεστώς ΠΑΣΟΚ» της δεκαετίας του '80 όταν η εγκυκλοπαιδική μόρφωση, η ορθογραφία, το συντακτικό και η γνώση Ιστορίας αποτελούσαν τροχοπέδη στην επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική εξέλιξη.
Είμαι σίγουρος ότι ούτε που τα σκέφτηκαν όλα αυτά ο Γιωργάκης και τα υπόλοιπα μέλη τού « Τα Παιδία Παίζει», ένα των οποίων, μέσα στη συγκλονιστική του ευφυία και εξειδικευμένη του γνώση, φρόντισε να ανακοινώσει σε…ισπανική εφημερίδα ότι «θα δούμε τι θα κάνουμε με τη Λυρική», υπονοώντας ότι δεν αποκλείεται και να την …κλείσει.
Συνεπώς, δεν του φτάνουν του ταλαίπωρου πολίτη οι καθημερινοί αφορισμοί και οι κατάρες και τα «μπινελίκια» που ακόμα ρίχνει στους «προηγούμενους» , δεν του φτάνουν τα χρέη , τα τέλη, οι περικοπές, η κοροιδία, οι τιμές, οι αυξήσεις, έχει πλέον να ανησυχεί και για το αν υπάρχουν πια αρκετοί θυρωροί που όχι να αναγνωρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη αλλά να υποβάλουν τα χαρτιά τους για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο και αφού γραφτούν στις καινούργιες «κλαδικές», να γίνουν αυτοί οι επόμενοι «κυβερνήτες».
Δεν θα με πείραζε καθόλου. Κάποιοι απ΄ αυτούς, δεν αποκλείεται και να γνωρίζουν τι σημαίνει «Λυρική Σκηνή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΝΔ- ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΝΔ- ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.


Αθήνα 20 Απριλίου 2010



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







Με την παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση της Ο.Κ.Ε. Αθλητισμού της Ν.Δ.



Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη της Ο.Κ.Ε. και συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε και αφορούσε τόσο το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και τις πρωτοβουλίες που οφείλει η πολιτεία να αναλάβει για την αντιμετώπιση του όσο και τις προτάσεις που επεξεργάζεται η Ν.Δ. για τα γενικότερα θέματα του αθλητισμού.



Επεσήμανε επίσης τη βαρύτητα που δίνει η Ν.Δ. στον Τομέα Αθλητισμού και ζήτησε την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς και τις Ομοσπονδίες.



Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού κ. Κώστας Κουκοδήμος από την πλευρά του δήλωσε: «Η ΟΚΕ Αθλητισμού μεθοδικά εργάζεται όλο αυτό το διάστημα και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους αθλητικούς φορείς επεξεργάζεται μια δέσμη ρεαλιστικών, άμεσα εφαρμόσιμων προτάσεων γύρω από τα μείζονα θέματα που απασχολούν τον Αθλητισμό. Ήδη έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για το θέμα του ντόπινγκ και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες προτάσεις για τους προσυνεννοημένους αγώνες και το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα».

ΠΑΛΙ ΚΥΠΕΛΛΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΠΑΛΕΓΔΑΣ
Στους 5ους περιφερειακούς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, νέες διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές-ιππείς της Κατερίνης..
Στην Κατηγορία Η νέων ιππέων (ύψος 1.00μ)

Ο Λεωνίδας Παλέγδας με τον ίππο Afroditi κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.

Η Ελευθεριάδου Όλγα με τον ίππο Saccramento-Sokrates κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην Κατηγορία Ζ νέων ιππέων (ύψος 1.05μ)

Η Ελευθεριάδου Όλγα με τον ίππο Saccramento-Sokrates κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην Κατηγορία Ζ παλαιών ιππέων (ύψος 1.05μ)

Ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο LOUISAN 3 κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελο.

Στην Κατηγορία Ε (ύψος 1.10μ)

Ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο LOUISAN 3 κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στην Κατηγορία Δ (ύψος 1.15μ)

Ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο LOUISAN 3 κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρίστο Ναηντένοφ με τον ίππο COLOUR DREAM κατέκτησε την 4η θέση.

Στην Κατηγορία Γ (ύψος 1.20μ)

Ο Διογένης Παλέγδας με τον ίππο CORNELIA κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ήρθε η ώρα του Μόσχου Γιαλένιου για την ΝΟΔΕ Πιερίας


ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,
Μετά την κινηματικού χαρακτήρα εκλογή του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, που σφραγίστηκε από την τεράστια συμμετοχή 800.000 και πλέον μελών, η Νέα Δημοκρατία προχωρά στην αναγέννησή της που θα δώσει την ελπίδα που αναζητά σήμερα ο λαός μας. Μετά την επώδυνη ήττα του Οκτωβρίου και εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, όλοι όσοι αγαπάμε την παράταξή μας και τον τόπο μας, οφείλουμε να συμμετέχουμε στη μεγάλη προσπάθεια.

Πιστεύοντας στην παράταξη των αξιών και αξίων, με γνώμονα το δημόσιο ήθος, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Η εκλογή θα γίνει με την άμεση συμμετοχή όλων των μελών του κόμματος, σύμφωνα με πρόσφατη ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός μας.

Η ειρηνική επανάσταση που ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου, απαιτεί τη μαζική συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες που θα ανοίξουν το κόμμα στην κοινωνία, με λόγο στα οργανωμένα μέλη και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, με πρώτο μέλημά μας την ενότητα και τη συνεργασία και χωρίς τις πρακτικές που πλήγωσαν την παράταξη και τον κόσμο μας.

Σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Όλοι πρέπει να είμαστε και θα είμαστε παρόντες.

Με τιμή

Μόσχος Γιαλένιος

STOP στις επιθέσεις κατά του κλάδου των δικηγόρων


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ενώ τα προβλήματα της Δικαιοσύνης στη χώρας μας έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και η αξίωση του Δικηγορικού Σώματος για επίλυσή τους είναι επιτακτική, η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ έχουν εξαπολύσει εδώ και αρκετό καιρό μια μεθοδευμένη επίθεση κατά των Δικηγόρων, με προφανή στόχο την απαξίωση του ρόλου και του λειτουργήματός τους ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης και προασπιστών των ατομικών δικαιωμάτων.

Μετά την πρόσφατη επιβολή Φ.Π.Α. στις νομικές υπηρεσίες εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου, κλιμακώνεται η επίθεση εναντίον των κεκτημένων των δικηγόρων και των Δικηγορικών Συλλόγων. Εκχωρείται ζωτικός χώρος στις μεγάλες δικηγορικές εταιρίες (ελληνικές και ξένες) εις βάρος των δικηγόρων, με ορατό τον κίνδυνο να δημιουργηθούν μονοπωλιακές καταστάσεις, με άμεση συνέπεια την εκτόξευση σε μεγάλα ύψη του κόστους παροχής νομικών υπηρεσιών. Με ορατό, επίσης, τον κίνδυνο της υποβάθμισης και του ευτελισμού της νομικής υπηρεσίας, που από επιστημονικό έργο θα καταντήσει καταναλωτικό προϊόν.

Προωθείται άμεσα η αναίρεση του δικηγορικού επαγγέλματος και η αποδόμηση της θεσμικής και επαγγελματικής υπόστασης του δικηγόρου, με πρόσχημα «την απελευθέρωση των υπηρεσιών».

Ενόψει αυτής της κατάστασης ο Σύλλογός μας επιλέγει το δρόμο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και τα μέλη του, με απόφαση του Δ.Σ., κατέρχονται σε τριήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 21/4, την Πέμπτη 22/4 και την Παρασκευή 23/4.

Για την περαιτέρω στάση μας θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 23/4, ώρα 11:30 π.μ.

Κατερίνη 20-4-2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο