PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ...

Να θυμάσαι: 
1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα. 
2. Τουλάχιστον 15 σ'αυτόν τον κόσμο σ'αγαπούν με κάποιο τρόπο. 3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα. 
4. Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.

ΔΕ ΜΠΟΡΩ

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ 
ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΡΟ-ΠΕΡΣΙ 
ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑΠΕ....!!!
Θ.Μ.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, δίπλα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οκτώ ρουκέτες, εκτοξευτήρας ρουκετών τύπου RPG7 σαν και αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στις 12 Ιανουαρίου 2007, καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και εκρηκτικοί μηχανισμοί.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα συνεχίζονται.
Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί στο όνομα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, το οποίο είχε μία εκ των πλαστών ταυτοτήτων που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για την υπόθεση Κωνσταντίνου Γουρνά.
Όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώνεται η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η γιάφκα. Εκτός από την Αντιτρομοκρατική επί τόπου βρίσκεται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.
Ανακοινώσεις αναμένονται από την Ελληνική Αστυνομία.
WWW.IN.GR

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...!

ο ΕΜΟ

ZOYME STHN ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...!!!!

Έφης Πουλάκη-Παντερμαλή: Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν

Το δημόσιο βήμα (των τοπικών ΜΜΕ) επέλεξε η Προϊσταμένη της Κ.Ζ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πιερίας Έφη Πουλάκη-Παντερμαλή για να απαντήσει στην αήθη επίθεση που δέχτηκε (εν απουσία της) από αυτοδιοικητικούς παράγοντες και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας, με αντικείμενο τα προβλήματα που δημιουργούνται στο νομό από τη γενική κήρυξη του Ολύμπου ως «αρχαιολογικού-ιστορικού τόπου».




Η επί προσωπικού απάντηση της Προϊσταμένης της αρχαιολογικής υπηρεσίας της Πιερίας έχει ως ακολούθως:



«Μου προξένησαν μεγάλη απορία, κατάπληξη και θλίψη οι συνεχείς αναφορές και βαρείς χαρακτηρισμοί του προσώπου μου στη συνεδρία για τον Όλυμπο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας, παρουσία πολλών κληθέντων και των ΜΜΕ, διά των οποίων αναμεταδόθηκαν σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό.

Ακόμη μεγαλύτερη απορία μου προκάλεσε η πίστη πολλών ότι αιτία της μη ανάπτυξης της Πιερίας είναι το πρόσωπό μου και οι προβλεπόμενες διαδικασίες που τηρώ ως υπηρεσιακό πρόσωπο, δυστυχώς για μένα και παραμονές εκλογών.

Δεν ξεχνώ όμως ότι τόσο η έννοια του πολιτισμού όσο και η έννοια της πολιτικής διαμορφώθηκαν στην αρχαιότητα με τη δημιουργία των αρχαίων πόλεων και την άμεση ανάγκη δημιουργίας κανόνων συμβίωσης, δηλαδή νόμων, για τη σωστή ανάπτυξη εκείνων των πόλεων, που πράγματι αναπτύχθηκαν μοναδικά.

Οι άνθρωποι που ορίζουν τα θέματα της σημερινής πόλης/πολιτείας (πολιτικοί) ορίζουν και τους νόμους, προκειμένου η κοινότητα των ανθρώπων που τη συναποτελούν (με πολλά και συχνά συγκρουόμενα συμφέροντα και απόψεις) να εξελιχθεί σε μία πολιτισμένη πόλη. Οι υπηρεσίες μιας πολιτισμένης πόλης οφείλουν να ακολουθούν τους κανόνες, πρώτοι και πολύ περισσότερο οι ηγέτες της.





Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Εφη Πουλάκη-Παντερμαλή,

πολίτης και κάτοικος Πιερίας από ελεύθερη επιλογή, καθόλου ψυχιατρική»

Στο 100% το ποσοστό του «ναι»!

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των κατοίκων του Κούκου στο άτυπο δημοψήφισμα για το αν επιθυμούν τη συνένωση του χωριού τους με την Κατερίνη. Το δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών της περιοχής, η οποία θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να «κινητοποιήσει» το Τοπικό Συμβούλιο Κούκου και να το θέσει προ των ευθυνών του. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό υπέρ της συνένωσης με την Κατερίνη.

Όλα καλά και …περιβαλλοντικά EPTANEWS

Στο εργοτάξιο της κοινοπραξίας ΑΘΗΝΑ ΑΚΤΩΡ στο λιμάνι της Γρίτσας, όπου φορτοεκφορτώνονται αμμοχάλικα για την επέκταση του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι και οι προβλέψεις της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, λέει ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, «διαψεύδοντας» τους επιχειρηματίες της περιοχής, που κάνουν λόγο για απίστευτη ηχορύπανση και ρύπανση της ατμόσφαιρας και της θάλασσας.

Μεταξωτό εγκεφαλικό εμφύτευμα κατά της επιληψίας και της παράλυσης

Ένα εμφυτεύσιμο πλέγμα που αποτελείται από μετάξι και εξαιρετικά λεπτά ηλεκτρόδια θα μπορούσε να καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου για να ελέγχει πρόσθετα μέλη ή να εμποδίζει τις επιληπτικές κρίσεις, ελπίζουν Αμερικανοί ερευνητές.




Με την πάροδο του χρόνου, οι πρωτεΐνες μεταξιού διασπώνται από τον οργανισμό και αφήνουν πίσω τους ένα πλέγμα λεπτών καλωδίων που ακολουθούν τέλεια τις καμπύλες του εγκεφάλου, αναφέρουν οι ερευνητές στο περιοδικό Nature Materials.



Ουσιαστικά, το πλέγμα θα λειτουργούσε ως μόνιμος ηλεκτροεγκεφαλογράφος.



Η πειραματική συστοιχία ηλεκτροδίων δοκιμάστηκε σε γάτες και αποδείχθηκε ότι καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι τα συμβατικά, παχύτερα ηλεκτρόδια, αναφέρει το Reuters.



Τα πειραματόζωα είχαν αναισθητοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα μάτια τους να συνεχίσουν να λειτουργούν. Όταν τοποθετήθηκαν εικόνες μπροστά τους, τα ηλεκτρόδια κατέγραψαν σήματα από τον οπτικό φλοιό στο πίσω μέρος του εγκεφάλου.



Στο απώτερο μέλλον, εμφυτεύματα που ακολουθούν τη νέα προσέγγιση θα μπορούσαν να ανιχνεύουν στον εγκέφαλο τα χαρακτηριστικά σήματα μιας επιληπτικής κρίσης και να διοχετεύουν ηλεκτρικούς παλμούς που τα εξουδετερώνουν.



Θα μπορούσαν επίσης να καταγράφουν σήματα από τους κινητικούς νευρώνες και να τα διαβιβάζουν σε ηλεκτροκίνητα πρόσθετα μέλη.

24ωρη πανελλαδική απεργία, την Πέμπτη 22 Απριλίου

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την Πέμπτη 22 Απριλίου, που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και αφορά όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.







Οι εργαζόμενοι στους δήμους διαμαρτύρονται για τις μειώσεις και τις περικοπές των μισθών τους, καθώς και για τα νέα μέτρα στο Ασφαλιστικό.

«Καλλιέργεια της ελιάς»

Τη Τρίτη 20 Απριλίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Καλλιέργεια της ελιάς»



Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 20 Απριλίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Καλλιέργεια της ελιάς». Οι προσκεκλημένοι της εκπομπής Βασίλης Κάνουρας γεωπόνος και Αστέριος Γκριμούρας Ιδιοκτήτης ελαιουργείου Σκοτίνας, δίνουν χρηστικές συμβουλές, στοιχεία και πληροφορίες προς τους ελαιοκαλλιεργητές μας για να πετύχουν μια πιο παραγωγική και αποτελεσματική καλλιέργεια. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ελιά και το ελαιόλαδο...

Δήλωση του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

Δήλωση του Βουλευτή Πιερίας- Υπεύθυνου Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμου







Επειδή το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται μια έντονη φημολογία γύρω από τις προθέσεις μου να υποστηρίξω, να συμφωνήσω, ακόμη και να αποφασίσω για το ποια πρόσωπα θα είναι ή όχι υποψήφιοι δήμαρχοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θεωρώ πως οφείλω να διευκρινίσω και να διαψεύσω κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε αυτού του είδους την «παραφιλολογία».



Η ηγεσία της Ν.Δ, πιστή στις ιδρυτικές αρχές του κόμματος μας, θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις όταν ο χρόνος το επιβάλλει, αφού μεσολαβήσουν συγκεκριμένες διαδικασίες για την επιλογή των καταλληλότερων προσώπων και σε κάθε περίπτωση θα περιμένει το τελικό σχέδιο του «Καλλικράτη» το οποίο δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών. Άλλωστε ο πρόεδρος μας Αντ. Σαμαράς, θέλοντας να υπερτονίσει τον ρόλο των τοπικών κοινωνιών δημόσια έχει δηλώσει, πως αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο στην επιλογή των υποψηφίων.



Δηλώνω πως η αναφορά στο πρόσωπό μου ως «υποστηρικτή» οποιασδήποτε υποψηφιότητας στην Πιερία είναι υποβολιμαία και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



Ως βουλευτής του νομού και κύρια ως υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Ν.Δ. οφείλω να τηρήσω στο έπακρο τις διαδικασίες του κόμματος και να μην παρεκκλίνω από αυτές στο ελάχιστο.

Τη λειτουργία γραφείου ΤΑΠΙΤ στην Κατερίνη

Τη λειτουργία γραφείου ΤΑΠΙΤ στην Κατερίνη

ζητά ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης





Κατατέθηκε τροπολογία για το ΤΑΠΙΤ στην Πιερία



Τροπολογία με την οποία ζητά τη συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος ΤΑΠΙΤ στην Πιερία, κατέθεσε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Εγγυήσεις για την Εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις» και αφού προηγήθηκε συζήτηση με τους εργαζομένους της Πιερίας στον τουριστικό τομέα, για τους οποίους η ύπαρξη γραφείου ΤΑΠΙΤ στην Κατερίνη αποτελεί πάγιο αίτημα.

Ο κ. Αμοιρίδης, αναφέρει στην τροπολογία ότι η Πιερία είναι κατ’ εξοχήν τουριστικός νομός ως προς το παραγόμενο ΑΕΠ, τονίζοντας ότι το 60% του ΑΕΠ του νομού οφείλεται στον τουριστικό κλάδο. Όπως επισημαίνει αυτός ήταν ο λόγος που μέχρι σήμερα λειτουργούσε στην Πιερία γραφείο του ΤΑΠΙΤ, στο οποίο μέλη είναι χιλιάδες εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις. «Για τους λόγους αυτούς, ζητείται να παραμείνει το γραφείο του ΤΑΠΙΤ στην Πιερία με έδρα στην Κατερίνη», αναφέρει ο βουλευτής, ζητώντας να προστεθεί στην παράγραφο 2 του άρθρου 20 η φράση «τμήμα Κατερίνης με έδρα την Κατερίνη».







ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στείλε το άρθρο με email


Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στην ΟΝΝΕΔ και βάσει αυτών, νέος πρόεδρος αναδεικνύεται ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με ποσοστό 55,91% έναντι 44.05% του Κώστα Χατζή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, από το σύνολο των 43.221 ψηφοδελτίων, τα 42.293 ήταν έγκυρα, ενώ τα 928 άκυρα ή λευκά.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23.655 ψήφους ή σε ποσοστό 55,91%.
Ο Κώστας Χατζής έλαβε 18.638 ψήφους ή σε ποσοστό 44,05%.
Ο Κώστας Χατζής αμφισβήτησε τη διαδικασία σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα, ωστόσο δήλωσε ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κατέθεσα σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας και το αποτέλεσμα σε συγκεκριμένα, καθοριστικά εκλογικά τμήματα.
»Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα όργανα της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ είναι εκείνα που επικυρώνουν διαδικασίες και αποτελέσματα. Και αυτά τα όργανα έμαθα να υπηρετώ και να σέβομαι μέχρι σήμερα».
Newsroom ΔΟΛ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ριζικές αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα ζητεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι πρέπει να διασφαλισθεί το σύστημα χορήγησης συντάξεων και να περιορισθούν οι πιέσεις στον κρατικό προϋπολογισμό.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..?

ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ , ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ?
ΑΝ ΑΠΩΛΥΘΟΥΝ
ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ
ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩRA ΠΟΥ  ΠΤΩΧΕΥΟΥΜE?

ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ....

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣ
ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΚΗ...
ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ
ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
ΠΕΙΘΩ....
 ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ  Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ....ΔΙΑΒΟΛΟΥ....ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ...
ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ  ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ !!!!!!!!

telika ΟΝΝΕΔ...


Συνολικά ψήφισαν 43354 με τα λευκά και τα άκυρα να είναι 929. 

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έλαβε 23795 ψήφους, παίρνοντας το 56,1% των ψήφων και 
ο Κώστας Χατζής 18653 με το 43,9%.