PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

FOOTBALL


Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League(σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων)
Τρίτη 6 Απριλίου


4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ίντερ (Ιταλία) (0-1)

3. Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Αρσεναλ (Αγγλία) (2-2)


Τετάρτη 7 Απριλίου

1. Μπορντό (Γαλλία)-Λιόν (Γαλλία) (1-3)

2. Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) (1-2)


ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (20-21 Απριλίου και 27-28 Απριλίου)

Α. Νικητής 2-Νικητής 1

Β. Νικητής 4-Νικητής 3

Αποκλίσεις στο ύψος του ελλείμματος του 2009 διαπιστώνει η Eurostat




Απώλειες 2,21% στο Χρηματιστήριο, με κύριο «θύμα» τις τράπεζεςΗ φημολογία περί επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας των Βρυξελλών, η είδηση ότι η Eurostat διαπιστώνει αποκλίσεις και μιλά για μεγαλύτερο έλλειμμα το 2009 και η νέα εκτόξευση των spread ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οδήγησε το ΧΑ σε ισχυρή πτώση 2,21%. Ο ΓΔ έκλεισε τις 2.048,67 μονάδες, ενώ στο στόχαστρο των πωλητών βρέθηκαν εκ νέου οι τράπεζες (-4,08%).

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟΝ Π.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ



....ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ-ΚΑΤΟΛΙΣΘΕΗΣΕΙΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ...


Με εντολή του πρωθυπουργού, που έχει ζητήσει επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος συνεχίζει με αυστηρότερους όρους τον έλεγχο και την αξιολόγηση των υπουργών, παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της βαθμολογίας τους, καθώς από τις επιδόσεις τους εξαρτάται η υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας.
* ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!

ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ...ΥΠΟΥΡΓΟΣ !


Φλεγμονή στο υπογάστριο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Νίμιτς» από το πρωί της Δευτέρας.
Η κατάσταση του υπουργού Εργασίας είναι πολύ καλη και αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή, όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «O υπουργός κ. Λοβέρδος Ανδρέας διακομίσθηκε σήμερα στη Β' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ με άλγος υπογαστρίου.
»Ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή».
Με τον υπουργό Εργασίας επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Μηνύματα για ταχεία ανάρρωση έστειλαν ακόμη η υπουργός Υγείας Μ.Ξενογιαννακοπούλου, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και άλλα κυβερνητικά στελέχη. Τον Ανδρέα Λοβέρδο επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Μεταφορών Δ.Ρέππας.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο νομό Ημαθίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας με κοιλιακό άλγος. Του έγιναν εξετάσεις και για αξονική τομογραφία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας, καθώς στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου της Βέροιας είχε εξαντληθεί η λυχνία. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα ο υπουργός αναχώρησε για την Αθήνα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Νίμιτς», όπου εργάζεται ο προσωπικός ιατρός του.
Newsroom ΔΟΛ


*ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΙ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΛΑΟΤΖΙΚΟΣ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!


ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ