PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ...


  ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!
 Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα. 
Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO GO !!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΒΟΥΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Is Macedonia Hellenic YES or NO
YES     746,657       54%
NO     619,185 45%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...


Στην Πιερία μπορεί να έχουμε πολλούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΥΓΜΑΙΟΥΣ, όμως έχουμε και ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ! Τέτοιες κινήσεις καλό είναι πάντα να τις έχουμε ...φανάρι για το ΜΕΛΛΟΝ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ...ΑΝΟΙΞΗ!!!
ΑΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Στο αστυνομικό τμήμα η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε κυριολεκτικά καταφύγιο στο αστυνομικό τμήμα των Μελισσίων, προσπαθώντας να ''γλιτώσει'' από τον φωτορεπόρτερ, Μανώλη Μαυρομουστακάκη, που την κυνηγούσε για να τη φωτογραφίσει...φωτορεπόρτερ ακολούθησε την παρουσιάστρια με το αυτοκίνητό του, όταν είδε ότι εκείνη δεν ακολουθούσε τη συνήθη διαδρομή για το σπίτι της. Έτσι βρέθηκαν και οι δύο στο τμήμα, όπου απείλησαν αλλήλους με μηνύσεις... Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και ο καθένας πήγε σπίτι του...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sasha Grey

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες διαπρέπουν παντού... Ακόμα και στην βιομηχανία του πορνό! Το αποδεικνύει περίτρανα η Ελληνοαμερικανίδα, Μαρίνα Άννα Χαντζή, γνωστή και ως Sasha Grey, που μετά από 180 αισθησιακές ταινίες, ετοιμάζεται για έναν ρόλο - έκπληξη...




Η Μαρίνα, που έχει γεννηθεί στο Σακραμέντο από Έλληνες ομογενείς, πρόκειται να υποδυθεί μία θρησκόληπτη έφηβη παρθένα, που αρνείται να κάνει έρωτα πριν παντρευτεί! Μιλάμε για εντελώς κόντρα ρόλο...



Το στοίχημα για την Μαρίνα είναι πολύ μεγάλο, αφού η τεράστια εμπειρία της στις πορνοταινίες (180 ταινίες έχει γυρίσει η κοπέλα!) λειτουργεί ανασταλτικά, προκειμένου να πείσει ως... παρθένα!



Είναι η δεύτερη φορά που η Μαρίνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο ''σοβαρό'' σινεμά, μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Steven Soderbergh ''The Girlfriend Experience". Εκεί όμως τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εκείνη, αφού υποδύθηκε μία ιερόδουλη! Τώρα όμως η Μαρίνα βάζει τον πήχη ψηλά, γιατί η καριέρα στο Hollywood θέλει θυσίες...



Η Μαρίνα ξεκίνησε την καριέρα της στην βιομηχανία του πορνό στα 18 της χρόνια και γρήγορα έγινε ένα από τα πρωτοκλασσάτα ονόματα του χώρου στις Η.Π.Α. Γιατί η Μαρίνα (ή αλλιώς Sasha) κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα, που θα ζήλευαν πολλές από εκείνες, που αφήνουν να διαρρέουν στη δημοσιότητα... προσωπικές τους στιγμές!

διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου βρέφους 13 μηνών

Κατεπείγουσα αναφορά και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου βρέφους 13 μηνών, από την Κοζάνη διέταξε η υπουργός Μ. Ξενογιαννακοπούλου. Το μωρό, αφού παρουσίασε γαστρεντερίτιδα μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ..!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜ,ΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :
1. ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
2.ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ AIDS, ΣΥΦΙΛΗ, ΒΛΕΝΟΡΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ
3. ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ -ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
4. ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ...ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
5. "ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" ΝΕΩΝ ΖΩΩΝ

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Νέα προοδευτική κλίμακα με ελαφρύνσεις για εισοδήματα ως 40.000 ευρώ, τεκμήρια διαβίωσης, κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης και φοροαπαλλαγών, λογιστικό προσδιορισμό των εισοδημάτων των επαγγελματιών και αλλαγές στους φόρους των ακινήτων, περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.




Το προσχέδιο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή από το υπουργείο Οικονομικών και τίθεται προς νέα διαβούλευση έως την προσεχή Τρίτη, οπότε και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.



Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση, στόχος της φορολογικής πολιτικής είναι ένα απλό και δίκαιο φορολογικό πλαίσιο με ενιαίους κανόνες, χωρίς αδικαιολόγητες εξαιρέσεις και με άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

α κύρια αίτια της κατολίσθησης στα Τέμπη

Η κακή γεωλογική κατάσταση της περιοχής (γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια), οι συχνές (αλλά όχι ακραίες) βροχοπτώσεις και οι δονήσεις από εκρήξεις για τη διάνοιξη σηράγγων, ήταν τα κύρια αίτια της κατολίσθησης στα Τέμπη, σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Β' εθνικής κατηγορίας

 έχει ως εξής:




Σάββατο 20 Μαρτίου

15:00: Καλαμάτα - Εθνικός (Δημ. Στάδιο Καλαμάτας)



Κυριακή 21 Μαρτίου

15:00: Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας (Δημ. Στάδιο Φυλής)

15:00: Πανσερραϊκός - Ρόδος (Δημ. Γήπεδο Σερρών)

15:00: Ιωνικός - Αναγέννηση Καρδίτσας (Δημ. Γυμναστήριο Νεάπολης)

15:00: Ολυμπιακός Βόλου - Αιγάλεω (Εθνικό Στάδιο Βόλου)

15:00: Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα (Γήπεδο Ευόσμου)

15:00: Ηλιούπολη - ΟΦΗ (Δημ. Γυμναστήριο Ηλιούπολης)



Δευτέρα 22 Μαρτίου


18:00 Πιερικός - Εθνικός Αστέρας (ΟΑΚΑ Κατερίνης)

19:00 Διαγόρας - Παναιτωλικός (Δημ. Στάδιο 'Ο Διαγόρας' Ρόδου)



Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Βόλου 52

2. Κέρκυρα 51

3. ΟΦΗ 43

4. Εθνικός 40

5. Παναιτωλικός 38

6. Πιερικός 35

7. Πανσερραϊκός 35

8. Αγροτικός Αστέρας 33

9. Διαγόρας 32

10. Δόξα Δράμας 32

11. Εθνικός Αστέρας 32

12. Ηλιούπολη 31

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 30

14. Ρόδος 29

15. Θρασύβουλος 29

16. Ιωνικός 26

17. Καλαμάτα 21

18. Αιγάλεω 16

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ

δεν είναι ταπεινωτική για την ΕΕ, λέει ο Μπαρόζο

Η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ δεν θέτει θέμα κύρους για την ΕΕ, «είναι θέμα του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση», τονίζει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, ενώ στο παρασκήνιο γίνεται σκληρό παζάρι για τους όρους της στήριξης, που ενδεχομένως πάρει τη μορφή μίας κοινής παρέμβασης ΕΕ-ΔΝΤ. «Ναι» στην «ιδέα» για το ΔΝΤ, λέει επισήμως η γερμανική κυβέρνηση.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΩΣ ΕΧΕΙ"
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ...ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...

ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ....
ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ...!!!!
Βημα...τίζοντας ( 19/03/2010 )



Τρεις μήνες μετά το κλείσιμο των Τεμπών, λόγω κατολισθήσεων, η κοιλάδα… άνοιξε για τους δημοσιογράφους της Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας με σκοπό να δουν την πορεία των έργων.
Πράγματι στο σημείο εργάζονται συνολικά 70 άτομα., αλπινιστές Ελβετικής Εταιρίας και βοηθητικό προσωπικό, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις,  Μέχρι και ελικόπτερο χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν τα υλικά στήριξης στο βουνό.

Έντονη κινητικότητα  χθες μεταξύ 12.00 και 15.00 στις τάξιες των Νεοδημοκρατών. Φήμη κυκλοφόρησε ότι αναμένεται η άφιξη του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά σε εστιατόριο της Παραλίας. Τα τηλεφώνα πήραν φωτιά μεταξύ των στελεχών της ΝΔ και των δημοσιογραφικών γραφείων για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Τελικά η αλήθεια ήταν ότι στο γνωστό εστιατόριο «Πινακοθήκη» στην Παράλια είχαν σταματήσει για φαγητό μέλη της ασφάλειας του κ. Σαμαρά με κάποια στελέχη της ΝΔ, καθώς κατευθύνοντας στη συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του προσυνεδρίου της ΝΔ . Κάπου εκεί έληξε ο συναγερμός αν και μερικοί δεν άντεξαν και «πετάχτηκαν» μια βολτίτσα μέχρι την Παραλία …  

 

Ερώτηση κρίσεως (και όχι «κρίσης» που είναι η λέξη κλειδί της εποχής μας) : θα παραιτηθούν όλοι μαζί ή θα την κοπανήσουν στα γρήγορα οι βιαστικοί και θα μείνουν αυτοί που βλέπουν φως στο τούνελ;    

Α… ας μην ξεχνάμε
 τον «ξενοδόχο» …

Φροντίδα για 2.500 ηλικιωμένους

E-mail Εκτύπωση PDF
FRONTIDA_1
Εγκαινιάστηκε το πρωί της Τετάρτης το Κέντρο Ιατρικής Φροντίδας του Δήμου Κατερίνης, που στεγάζεται σε κτίριο εντός του Δημοτικού Πάρκου της πόλης και προορίζεται για την παροχή βοήθειας σε 2.500 ηλικιωμένους-μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου.

PIERIA-GR Εκεί που ήσουν ήμουνα κι εκεί που είμαι θα ρθεις! Επιτέλους ας στρέψουμε τα μάτια μας στους ηλικιωμένους γιατί θα έρθει κι η σειρά μας... και τότεεεεεεεε

Λίγες οι πιθανότητες να ανοίξουν το Πάσχα τα Τέμπη

E-mail Εκτύπωση PDF
TEMPH
Η Εταιρία δεν διαπραγματεύεται την ασφάλεια των οδηγών, ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της, ενώ δήλωσαν άγνοια για την πρόταση μη λειτουργίας των διοδίων του Αιγινίου

«Οι εργασίες προχωράνε καλύτερα από όσο περιμέναμε και μέχρι τα μέσα Μαΐου, ο δρόμος μπορεί να δοθεί με ασφάλεια στην κυκλοφορία», υποστήριξε ο αναπληρωτής διευθυντής του έργου της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο ΑΕ, κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η παραχωρησιούχος και η οποία επικεντρώθηκε κυρίως στις εργασίες στα Τέμπη.

PIERIA-GR Γιατί ρε Βαγγέλη; εσύ περίμενες πως το ΠΑΣΧΑ θα άνοιγαν τα ΤΕΜΠΗ; Κι απ την άλλη θέλεις να σου πω και κάτι  άλλο; ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΙ ΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛ...ΜΠ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Άσχετο: ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!

Δεν ήταν «ακραίο» φυσικό φαινόμενο

E-mail Εκτύπωση PDF
BASIKO_1
Εκτενή αποσπάσματα από το πόρισμα της Επιτροπής

Η κακή γεωλογική κατάσταση της περιοχής (γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια), οι συχνές (αλλά όχι ακραίες) βροχοπτώσεις και οι δονήσεις από εκρήξεις για τη διάνοιξη σηράγγων, ήταν τα κύρια αίτια της κατολίσθησης στα Τέμπη, σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. 


PIERIA-GR Όχι ρε συ Βαγγέλη Ζαμαντζά, δεν το πιστεύω πως φταίνε οι βροχοπτώσεις, η κακή γεωλογική κατάσταση και ΩΩΩΩ, ΤΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ;;; Πω πω πω ρε συ Βαγγέλη δεν φταίει η Μ@λ@κί@ του εγκεφάλου των Πολιτικών του τόπου μου που εν έτει 2010 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ;;; ΆΣΕ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!

στην Πιερία μου το κόμμα των "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΥΓΜΑΙΩΝ" είναι και πάλι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - γιατί ΘΕΕ ΜΟΥ;;;

ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...
ΔΟΥΛΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΑΝΕΡΓΙΑ...
ΔΟΥΛΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΡΙΣΗ...
ΔΟΥΛΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...
ΔΟΥΛΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ... ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΟΙ   
...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;;;

Φτάνει πιά ρε γ@μώτο μου, έχει παραγίνει η ιστορία με τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΥΓΜΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΕΛΕΟΣ...