PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

πάμε exodos live;;; εκεί μας περιμένει ο Λάζαρος Βρεττός...

Αυτός ο νέος λέγεται ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ και είναι ένα από τα ταλέντα στην οικονομία της περιοχής μας. Το όραμά του βέβαια αγγίζει την προσφορά του στην πληγωμένη οικονομία της Ελλάδας. Θα τα καταφέρει;;;

Γ. Παπανδρέου: Σε τρία χρόνια η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα

«Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναειπωθεί το "δυστυχώς, επτωχεύσαμε". Θα δώσω, θα δώσουμε, όλο μας το είναι για να σώσουμε τον τόπο», τονίζει σε δηλώσεις του στον Κόσμο του Επενδυτή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.




«Θα πολεμήσουμε με πάθος οποιονδήποτε αντιμάχεται την προσπάθεια της κυβέρνησης και του λαού μας να βάλουν τάξη στην οικονομία. Και πρώτα απ΄όλους τούς κερδοσκόπους. Δεν είναι μόνον άδικο, είναι και αντιδημοκρατικό, την ώρα που η κυβέρνηση καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια, κάποια "παιδάκια" στη Νέα Υόρκη και αλλού, καθισμένα μπροστά σε κομπιούτερ, να την υπονομεύουν», υπογραμμίζει.



Ο πρωθυπουργός κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο κερδοσκοπικό παιχνίδι κατά της Ελλάδας, επισημαίνει ότι η τιμωρία των υπευθύνων γι αυτό, «είναι υπόθεση ολόκληρης της Ευρώπης, όχι μόνον δική μας» και δεσμεύεται ότι σε τρία χρόνια «η Ελλάδα θα είναι "άλλη" χώρα».



Ειδικότερα, αναφέρει πως «οι θυσίες θα πιάσουν τόπο. Σε τρία χρόνια θα έχουμε εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά της χώρας. Θα έχουμε πετύχει την παραγωγική ανασυγκρότηση, τον διοικητικό εκσυγχρονισμό και την πολιτική ανόρθωσή της [...]. Σε τρία χρόνια, ίσως και νωρίτερα, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αξιόπιστη, με κύρος και με ελπιδοφόρο το μέλλον για τους πολίτες της».

O ΣΔΟΕ και ο... Καρατζαφέρης για το video της Τζούλιας

Έφοδο στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ''καυτού'' video της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκανε χθες βράδυ ο Σ.Δ.Ο.Ε., ενώ άνθρωποι του μετέβησαν εκ νέου στη Sirina, μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Εν τω μεταξύ το video της Τζούλιας έφτασε μέχρι τη Βουλή...




Οι άνθρωποι του Σ.Δ.Ο.Ε. δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους στη χθεσινή τους αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Sirina Productions, αφού ο ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής απουσίαζε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να προχωρήσουν.



Τελικά, αυτή την ώρα, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών κάνουν φύλλο φτερό τα ''βιβλία'' της εταιρείας, ενώ αναμένεται να ελέγξουν και τα περιουσιακά στοιχεία της ίδιας της Τζούλιας.



Τα πορίσματα της έρευνας θα προκύψουν προσεχώς...



Εν τω μεταξύ, το ροζ dvd της Τζούλιας έφτασε μέχρι τα έδρανα της Βουλής δια στόματος Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. στην ομιλία του για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και σε αυτούς που διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή δήλωσε: «3.500 άνθρωποι ήρθαν εδώ να διαδηλώσουν και να φωνάξουν και 150.000 τρέξανε να δούνε τσόντα»!



Λίγο νωρίτερα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωνε στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' ότι η πόρτα του γραφείου του είναι ανοιχτή για τη Τζούλια. Τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας, κύριε νομάρχα;






Ω, τι όμορφος κόσμος, μπαμπά!!!
http://www.nooz.gr/

Αμέσως μετά τον τρύγο.

.
ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ
Μετά τον τρύγο τον Οκτώβριο , αφού του τρύγισαν τους καρπούς , πετάει και τα φύλλα του.

Το αμπέλι στο καταχείμωνο

.
Από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριοτο αμπέλι κοιμάτε, ξεκουράζετε.

Από το σάιτ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΗΤΙΝΗΣ

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό. Είναι απλώς αδίστακτο.

Από Factorx | Σαβ. 06 Μαρ 2010, 00:44 στην/στις κατηγορίες Αντιθέσεις, Πρώτη Σελίδα.

Από την αρχαιότητα μέχρι τον  20ο Αιώνα, οι κοινωνίες τιμωρούσαν επιδεικτικά όσους παρεκτρέπονταν από τους κανόνες (νόμους) που είχαν θεσπισθεί για να τις κρατούν ενωμένες.
 Οι δημόσιες εκτελέσεις, προς παραδειγματισμό, λάμβαναν συνήθως χώρα στην κεντρική πλατεία, συνήθως μεσημέρι. Οι πολίτες, αποχωρούσαν και συνέχιζαν τις δουλειές του με νωπή την εντύπωση του έμπρακτου κολασμού.
 Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρότι δεν είχε υπάρξει ιστορικό προηγούμενο οι ηττημένοι να δικάζονται, οι νικητές δίκασαν και εκτέλεσαν τους ηττημένους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, με προφανή στόχο να εξευμενίσουν την διάχυτη παγκόσμια οργή.
 Μετά τη δικτατορία, επίσης, παρά τις ενστάσεις για έλλειψη αυστηρότητας, οι πρωταίτιοι καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.
 Σε αντιστροφή της κοινής λογικής αλλά σε πλήρη αποθέωση της ιδιοτελούς λογικής της πασοκοκρατίας, μετά το 1981 ο κολασμός των «αρχόντων» απαγορεύτηκε !
 «Οι πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή» δήλωσε άλλωστε ο Κ. Καραμανλής ο Α΄ μετά το 1989 καθιστώντας έτσι ανήμπορη και την τότε και οποιαδήποτε κάθαρση
 Μετά δε τον τελευταίο νόμο Βενιζέλου «περί ευθύνης υπουργών»,  της εποχής Σημίτη, κατέστη εντελώς αδύνατον να διωχθεί όποιος άσκησε πολιτική εξουσία, ακόμη κι αν συλλαμβανόταν να ληστεύει με περίστροφο το Δημόσιο Ταμείο (που λέει ο λόγος).
 Χιλιάδες χρόνια συσσωρευμένης σοφίας στη διαμόρφωση των κοινωνιών πετάχτηκαν στα σκουπίδια από επιθυμούντες εύκολο και σύντομο πλουτισμό.
Πώς να γνωρίζουν οι αμαθείς  τις έννοιες της «Ύβρεως» που απαιτεί «Νέμεσιν» ;
 Όμως οι φυσικοί κοινωνικοί νόμοι δεν σταμάτησαν να ισχύουν.
Και επειδή δεν εφαρμοζόντουσαν η κοινωνία «νόσησε».
 Όπως ένας υγιής οργανισμός που προσπαθεί να ιαθεί από ιό παράγει αντισώματα για να τον καταπολεμήσει, το εκλογικό σώμα έδωσε συντριπτική πλειοψηφία-εντολή στον Καραμανλή Β’ να στήσει αγχόνες για την πρωτοφανή εκσυγχρονιστική ρεμούλα 1996-2004.
 Δεν το έκανε.
 Ανεξάρτητα του αν οι πολλοί τού το καταλογίζουν σαν «ανικανότητα» και οι λίγοι σαν «πολιτική ευπρέπεια» η ευκαιρία κολασμού χάθηκε.
 Αποδεικνύοντας πόση ιστορική βαρύτητα έχουν οι πράξεις ή οι παραλείψεις των ηγετών.
 Με την εκλογική του συντριβή πλήρωσε την απογοήτευση του κόσμου γι’ αυτή του την παράλειψη. Ο μέσος άνθρωπος  τιμωρεί όχι άμεσα, έμμεσα : με την ψήφο.
 Και τώρα, οι πολιτικοί επίγονοι των φαύλων, οι περισσότεροι συμμέτοχοι και οι ίδιοι στο «έγκλημα» της 20ετούς πασοκικής διακυβέρνησης, έρχονται να γίνουν «Νέμεσις», να κολάσουν ποινικά τις ανομίες της διακυβέρνησης της ΝΔ.
 Με στόχο ένα : να θεμελιωθεί στην κοινή γνώμη η εντύπωση ότι για τη σημερινή οικονομική κατάντια υπεύθυνη είναι η ΝΔ και όχι ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ για θεμελίωση κομματικού κράτους καθ’ όλη τη δεκαετία του ‘80.
Ούτε η οργιώδης εκσυγχρονιστική λαίλαπα 1996-2004.
 Πολιτική στρεψοδικία.
 Αυτός που διαχειρίστηκε τις συνέπειες του «εγκλήματος», αποτυχημένα ή επιτυχημένα αδιάφορο, αναγορεύεται «ο εγκληματίας».
Και «ο εγκληματίας» αναγορεύεται σε «αρχάγγελο της κάθαρσης»
 Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό.
 Ένα μόνο είναι: αδίστακτο.
 Ο Σαμαράς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να είναι αυτός που θα ικανοποιήσει τη λαϊκή οργή.
Κι ελπίζω με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν, να διδάσκεται
Για όταν οι καιροί αλλάξουν.
 Προφήτης

Το σοσιαλιστικό ξύλο είναι φαίνεται πιο γλυκό

Από Factorx | Σαβ. 06 Μαρ 2010, 00:26 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
 
Αν δίπλα στη Μέρκελ, ήταν ο  Καραμανλής και  απαντούσε  «ότι αγαπάμε τα νησιά μας και δε είναι λύση η πώληση», φαντάζεσθε τι θα γινόταν στα κανάλια;  Πόσα «τραπέζια» με έγκριτους δημοσιογράφους θα είχαν οργανωθεί; Πόσες ώρες θα μιλούσαν για τον «μειοδότη» πρωθυπουργό;   Τώρα πέρασε και δεν ακούμπησε! Θεωρώ τραγική την απάντηση του Πρωθυπουργού. Αντί να στείλει στο διάβολο, αυτόν που υπέβαλε την ερώτηση, μπήκε στον κόπο να απαντήσει.  Μα δε βρέθηκε κανένας να τον προετοιμάσει;
Αν κυβερνούσε η ΝΔ και υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν ο… Πολύδωρας ή ο Μαρκογιαννάκης, και έπεφτε τόσο ξύλο όσο χθες δεν θα σηκώνονταν μέχρι και οι πέτρες; Αν η ΝΔ έριχνε δακρυγόνα κατά ιστορικού στελέχους της Αριστεράς δεν θα είχαμε αυτήν την στιγμή πολύωρα παράθυρα να μιλούν για το κράτος της Δεξιάς, για «χούντα» και για άλλα τέτοια; Ή μήπως το σοσιαλιστικό ξύλο είναι πιο γλυκό;
Και ο κ. Χρυσοχοϊδης;   Ακλόνητος! Στο απυρόβλητο. Μόνο που δε μας είπαν ότι τον Γλέζο τον …παρέσυρε ο βοριάς και οι αστυνομικοί έπεσαν κατά λάθος επάνω του.
Αν αυτά τα μέτρα που επιβλήθηκαν τα είχε πάρει μια συντηρητική κυβέρνηση (στο όνομα, επειδή αυτή που έχουμε τέτοια είναι) δεν θα είχαμε λαϊκή εξέγερση; Το  ΠΑΣΟΚ δεν θα έβγαινε στο… βουνό, δεν θα ξεσήκωνε τον κόσμο να αντισταθεί κατά του κεφαλαίου, των Ευρωπαίων και των αδίστακτων αγορών; Ακούσατε μήπως τίποτε αυτές τις ημέρες; Κάτι φανφάρες του ΚΚΕ και κάτι κορώνες του Τσίπρα που αγνοεί και εντελώς τα οικονομικά. Τα αντιλαϊκά μέτρα όταν ανακοινώνονται από (γιαλατζί) σοσιαλιστές είναι πιο ανεκτά;
Η απάντηση στους κ Μπόμπολα, Αλαφούζο, Αναστασιάδη, Χατζηνικολάου, Ψυχάρη κλπ.

Ευτυχώς, γλιτώσαμε τουλάχιστον τα νησιά (για την ώρα…)

Από Factorx | Παρ. 05 Μαρ 2010, 20:47 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.
 
Η Γερμανία δεν θα βοηθήσει
Η κ. Μέρκελ είπε μπράβο στον Γιώργο Παπανδρέου, τον αγκάλιασε, τον κτύπησε στην πλάτη, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το έβαλε. Μας είπε μόνο να κάνουμε υπομονή.
Τον έσπρωξε δηλαδή περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ
Τι θα γίνει τον Απρίλιο που θα χρειαστεί να δανειστούμε άλλα 20 εκ.;  Κι αυτά με 6.3% θα τα πάρουμε;
Και το κλίμα παραμένει το ίδιο και απαράλλακτο στην Γερμανία, αν κρίνει κανείς και από το σημερινό δημοσίευμα της Bild και από την ερώτηση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα νησιά.
«Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά…» (!!!) απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός καταφανώς ανήσυχος (για να το πούμε μαλακά) μετά την συνάντηση με την Μέρκελ. Αντί να χαρακτηρίσει την ερώτηση και τις σχετικές δηλώσεις απαράδεκτες. Αντ.ί να πεί κατηγορηματικά οτι “δεν τίθεται θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών“, μιλούσε για solar energy and green horses
Χρειάζονται κι άλλα για να καταλάβουμε τι γίνεται;
Το μόνο που απομένει για διευκρίνιση είναι αυτή η δήλωση της Μέρκελ ότι θα μας βοηθήσει να εκσυγχρονίσουμε το κράτος και τις δομές του κράτους. Στη δήλωση αυτή συμπεριλαμβάνεται και η …Ζήμενς με τν πράσινη ενέργεια;

Η πολιτική μοναξιά του Κώστα και της Ντόρας

Από Factorx | Σαβ. 06 Μαρ 2010, 13:38 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Στις 14/2, ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε στο Βήμα της Κυριακής το εξής:
«Οι σχέσεις του (Καραμανλή) με την Ντόρα; Κόλαση. Της τηλεφώνησε το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου και αυτή του έκλεισε ζοχαδιασμένη το τηλέφωνο με ένα μεγαλοπρεπές «άντε και γ…». Θεωρεί ότι της έπαιξε «άσχημο παιχνίδι». Και από τότε δεν έχουν ξαναμιλήσει…».
Σήμερα λοιπόν διαβάζω στο ΕΘΝΟΣ ότι την περασμένη Δευτέρα ο κ. Κ. Καραμανλής και η κυρία Ντ. Μπακογιάννη είχαν την  πρώτη τους -μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου- κατ’ ιδίαν συνάντηση. Η συνάντηση έγινε στο πολιτικό γραφείο του κ. Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη και το τι διαμείφθηκε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=10535012
Εγώ  το διάβασα και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι οι δυο πυλώνες της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης που οδήγησαν την παράταξη σε συντριβή από τον …Γιώργο, θα αισθάνονται μεγάλη πολιτική μοναξιά για να δημοσιοποιούν έτσι τις προσωπικές τους στιγμές.
Επίσης δεν πληροφορήθηκαν αν ειπώθηκε, ή όχι, εκείνο το  «άντε και γ…».
Όπως φαίνεται θα μείνω με την απορία
Ημεροδήκτης

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων καταγγέλλει την βουλευτή κα Παπαθανάση


Οι εφημερίδες του επαρχιακού τύπου διαμαρτύρονται για μεθοδεύσεις που οδηγούν σε λογοκρισία του τύπου. Μέσα στα κρούσματα που καταγγέλθηκαν είναι και η στάση της Βουλευτού του Νομού απέναντι στην Ώρα της Φωκίδας, την μοναδική ημερήσια εφημερίδα του Νομού μας. «Κατά συστηματικό τρόπο....

έχει αποκλείσει την εφημερίδα-μέλος μας ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ από κάθε ενημέρωση»

«Δημόσια εκλεγμένα πολιτικά πρόσωπα εξακολουθούν και εφαρμόζουν μεθόδους λογοκρισίας», αναφέρει για την τακτική της Βουλευτή Φωκίδας.

Στον αποκλεισμό από την ενημέρωση που δέχεται η εφημερίδα μας από πλευράς της Βουλευτή Φωκίδας κα Αφροδίτη Παπαθανάση αναφέρεται ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, σε καταγγελία που εξέδωσε και η οποία δημοσιεύθηκε από όλες τις εφημερίδες μέλη του συνδέσμου, στον Αθηναϊκό τύπο, ενώ εστάλη στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή, στον υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση και στον υπουργό Επικρατείας κ. Παμπούκη.
Στην καταγγελία του ο ΣΗΠΕ αναφέρεται σε περιφερειακές εφημερίδες που δέχονται αήθεις ... επιθέσεις, μέσα από αγωγές, μηνύσεις και μποϊκοτάζ με σκοπό το φίμωμα της ελευθερίας του τύπου.
Να υπενθυμίσουμε ότι και η «Ώρα της Φωκίδας» έχει δεχτεί μήνυση από την Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ιτέας, αλλά και αγωγή από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλη Μυταρά για ανακοίνωση του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σχοινά, με την οποία διεκδικεί από την Εκδότρια και τον Διευθυντή 200.000 ευρώ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την φωτογραφία;



Φοράνε μπλούζες ΣΥΡΙΑΝΑ, η εταιρία που έκανε την ταινία της Τζούλιας




Στον παιχνιδιάρη γιατρό; Έτσι θα λέγεται η νέα ταινία που θα γυριστεί με πορνό περιεχόμενο; Απλά ρωτάμε, γιατί μάλλον πρόκειται...


για τα παρασκήνια από κάποια γνωστή εταιρία παραγωγής; Δείτε πάντως την ιατρική μπλούζα, και την τραγουδιάρα πιο μπροστά. Ούτε νοσοκομείο είναι, ούτε μπουζούκια.


πηγή: troktiko

Το πιο ακριβό οικόπεδο η Μακεδονία


Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερησυγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο
χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 ! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις....


περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξηστο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για τηνεξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Goldτου George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

πηγή: troktiko

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!

Ρεπορτάζ : Ειρήνη Καρανασοπούλου
(από ΤΑ ΝΕΑ)

Την κατάργηση του ενός εκ των 14 μισθών στον ιδιωτικό τομέα από το φθινόπωρο είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει η κυβέρνηση, καθώς η απαίτηση της Κομισιόν για σύνδεση των αμοιβών με την παραγωγικότητα καθίσταται δεσμευτική από τον ερχόμενο Ιούνιο. Η πρώτη «καμπάνα» θα πέσει στις 15 Μαΐου κι από κει κι έπειτα θα ακολουθήσει η...
αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση του 14ου μισθού, που θα γίνει στο όνομα της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη των τεχνοκρατών της Κομισιόν, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα, που προηγήθηκε εκείνης του επιτρόπου Ολι Ρεν, το θέμα του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα τέθηκε ευθέως, αλλά η ελληνική πλευρά αρνήθηκε να συζητήσει οποιοδήποτε μέτρο δεν αφορούσε καθαρά τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στην τρέχουσα φάση

Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ρεπορτάζ : Νικολέττα Μουτούση
(από ΤΑ ΝΕΑ)


Μεγάλες ανατροπές φέρνει στην Αττική ο «Καλλικράτης», που θα ψαλιδίσει περισσότερους από τους μισούς από τους σημερινούς 122 δήμους και κοινότητες. Το σενάριο αυτό έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ελάχιστοι είναι οι δήμοι που θα παραμείνουν αυτόνομοι, ενώ λιγότεροι από 22 δήμοι έχουν δείξει προδιάθεση να συνενωθούν. Εως τα τέλη Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου θα...
δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο του υπουργείου για τον νέο χάρτη της χώρας, ώστε να τεθεί σε διαβούλευση και να ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο μέσα στον Μάιο. Στόχος παραμένει η μείωση των σημερινών 1.034 δήμων σε κάτω από 400 και σε όλη τη χώρα γίνονται το τελευταίο διάστημα συνεχείς διαβουλεύσεις, ώστε να «κλειδώσουν» οι νέοι δήμοι.

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 'ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ' Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Ρεπορτάζ: Άρης Ραβανος (απο ΤΟ ΒΗΜΑ)


Αποφασισμένος να προχωρήσει σε διαγραφές εμφανίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαράς σε μια επιχείρηση πολιτικής πυγμής και ενίσχυσης του αρχηγικού προφίλ του. Στη Ρηγίλλης έχουν αποφασίσει ότι στην περίπτωση που κάποιος διαφοροποιηθεί από την επίσημη κομματική γραμμή θα διαγραφεί...


Αυτή η κίνηση θεωρείται μονόδρομος για την ηγετική ομάδα της ΝΔ, για να μην ενταθούν τα φαινόμενα πολυφωνίας και σύγχυσης που αμαυρώνουν την εικόνα του κόμματος και εμποδίζουν την προσπάθεια του κ. Σαμαρά για ανάκαμψη και ανασυγκρότηση.

Η πρόσφατη κίνηση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη να επισκεφθεί την Κύπρο, όπου συναντήθηκε με την πολιτική ηγεσία, χωρίς να ενημερώσει τη Ρηγίλλης, προκάλεσε εσωκομματική ένταση με άρωμα διαγραφής. Η επίσκεψη πυροδότησε νέο κύκλο καχυποψίας και από τη Ρηγίλλης ερμηνεύθηκε ως «παιχνίδι» εις βάρος του προέδρου του κόμματος, επιβεβαιώνοντας και το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του κ. Σαμαρά και της κυρίας Μπακογιάννη.

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά είναι να έχει μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι στο χέρι της τι θα επιλέξει» ήταν το σαφές μήνυμα της Ρηγίλλης.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑ




ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΑΥΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟ
ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ημερομηνία:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010
Ώρα:
3:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Ο.Α.Κ.Α ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΣΦΙΠ)

Σε ενημερώνουμε ότι την προσεχή Δευτέρα 8/3 και ώρα 18:00, θα γίνει συνάντηση στα γραφεία διοίκησης του κλειστού γυμναστηρίου, με θέμα την καταγραφή της Ιστορίας του Πιερικού μας και την έκδοση Λευκώματος. Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν οι Αθλητικοί Οργανισμοί Δήμου και Νομαρχίας, ο ΣΦΚ Πιερικός, ο ΣΦΚ Πιερικός/Αρχέλαος, η ΠΑΕ Πιερικός, το Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Παλαιμάχων, Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού, καθώς και επιφανείς Δημοσιογράφοι της πόλης.
 --
Αγαπάς τον ΠΙΕΡΙΚΟ,
αγαπάς την ΙΣΤΟΡΙΑ του!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρόγραμμα ως εξής:






Σάββατο


Καβάλα - Αρης 16:45 (ΣΚΑΪ)


ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 16:45 (novasports1)


Λάρισα - ΑΕΚ 19:00 (novasports1)



Κυριακή

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 14:30 (novasports1)

Εργοτέλης - Ατρόμητος 14:30 (novasports2)

Πανιώνιος - Ξάνθη 14:30

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 16:45 (novasports1)

Ηρακλής - Ολυμπιακός 19:00 (novasports1)

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Μεγάλες ανατροπές φέρνει σε όλη τη χώρα το σχέδιο «Καλλικράτης», που θα ψαλιδίσει περισσότερους από τους μισούς από τους σημερινούς δήμους. Στην Αττική το σενάριο αυτό έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ελάχιστοι είναι οι δήμοι που θα παραμείνουν αυτόνομοι, ενώ λιγότεροι από 22 δήμοι έχουν δείξει προδιάθεση να συνενωθούν.

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Αυξάνεται από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου η τιμή των διοδίων στο τμήμα του ΠΑΘΕ Μαλιακός- Κλειδί Ημαθίας. Η ανά χιλιόμετρο χρέωση αναπροσαρμόζεται από τα 2 λεπτά/χλμ. στα 3 λεπτά/χλμ. σε τμήματα του οδικού άξονα, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Απο τη Δευτέρα, οι οδηγοί των Ι.Χ. θα πληρώνουν διόδιο ύψους 2,30 ευρώ, αλλά επειδή ο δρόμος είναι κλειστός στην Κοιλάδα των Τεμπών, η εφαρμογή της αύξησης δε θα ισχύσει σε όλους τους σταθμούς διοδίων.





Η αναπροσαρμογή θα γίνει στα διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου.
Στα διόδια της Λεπτοκαρυάς δεν θα γίνει αναπροσαρμογή, ενώ δεν καταβάλλονται διόδια σε Μακρυχώρι, Πυργετό και Κλειδί (Αιγίνιο).

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......

http://www.news247.gr/

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΒΡΕ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.....?
 ΡΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ...
ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΤΙΔΙΚΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
ΦΤΑΝΕΙ  ΟΙ ...ΣΑΠΙΟΙ...ΠΟΥ ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΚΟΚΚΙΝΟΙ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ....
ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΝΕΑ ΑΡΧΗ...
ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ
ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.....
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ.....


ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΤΕ? ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! 

ΧΤΗΝΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ

 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ
ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ  ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ....

ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ...
ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ
ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ Θέα ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ....ΚΑΛΛΟΣ! 

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΕΝΤΟΝΟ ΡΟΖ

ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΥ....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ....
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ....

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ...
 1. ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗ ΓΚΕΗ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ....ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ -ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΝΕ
2. ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ....με σημα τον ΤΑΡΑΝΔΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ

 
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ 1ης ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 100ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ 
ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ 
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...

ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ...
Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ... 
ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΑ ΜΥΑΛΑ... 
ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ
ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΘΥΛΗΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ....ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ:
ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ
ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ΤΟΥ ΚΡΕΩΠΟΛΗ
ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ
......ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..!!!!

ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ..!!!

 
ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ  
ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ....

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..... 

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ....

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ :
 ΤΟ 2013 Ο ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 
ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, 
ΨΥΧΩΣΕΙΣ

  ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 27%....