PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΟΣ...

ΛΟΒΕΡΔΟΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συναντάται την Τρίτη ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις βασικές πτυχές των αλλαγών στο Ασφαλιστικό.
Ο κ. Λοβέρδος έχει ζητήσει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με αντικείμενο το Ασφαλιστικό.

Ήδη, έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος είπε ότι τα μέτρα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και ότι το κόμμα του με σοβαρότητα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Αρνητικά απάντησε στην πρόσκληση ενημέρωσης η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Θανάση Παπαγεωργίου


Θανάση Παπαγεωργίου


Να ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο το Εμπορευματικό Κέντρο Πιερίας



Επιστολή – αίτημα στην Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας



“Η πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία του Εμπορευματικού Κέντρου εφόσον έχει την απαραίτητη ετοιμότητα μελετών και μπορεί να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το νέο αναπτυξιακό νόμο θεωρώ πως μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη επενδυτική πρόταση για την Πιερία” τονίζει ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, στην επιστολή του προς την Υπουργό Οικονομίας Αναγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη και ζητά να τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα το Εμπορευματικό Κέντρο Πιερίας.



Ο κ. Παπαγεωργίου, προτείνει τα εμπορευματικά κέντρα να ενταχθούν ως επιλέξιμες και επιδοτούμενες επενδύσεις στον νέο αναπτυξιακό νόμο. Άλλωστε ένα δίκτυο Εμπορευματικών Κέντρων κατά μήκος των εθνικών οδικών αξόνων (Εγνατία οδός ΠΑΘΕ, Ιόνια οδός κλπ) που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ζήτησης για μεταφορικό έργο και συναφείς υπηρεσίες, θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών και της προσφοράς μεγάλου εύρους υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για την εξυπηρέτηση των εμπορευματικών ροών σε διεθνή, εθνική και τοπική κλίμακα, αλλά και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια γενικότερη ανάπτυξη των οικονομικών δραστηριοτήτων στην περιφέρεια.



Το εμπορευματικό κέντρο Πιερίας για το οποίο έχει εκπονηθεί μελέτη ίδρυσης και λειτουργίας από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, το Επιμελητήριο Πιερίας, το Δήμο Μεθώνης και άλλους φορείς προβλέπεται να εγκατασταθεί σε έκταση 450 στρεμμάτων του Δήμου Μεθώνης (Δ.Δ. Μακρυγιάλου).



Ο κ. Παπαγεωργίου επισημαίνει πως η περιοχή όπου προβλέπεται να εγκατασταθεί το Εμπορευματικό Κέντρο έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αφού βρίσκεται δίπλα στην ΠΑΘΕ, κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αιγινίου, το προτεινόμενο Πρότυπο Βιομηχανικό Πάρκο Πράσινης Επιχειρηματικότητας και την Εγνατία οδό, καθώς και σε μικρή απόσταση (κάτω των 50 χλμ.) από την Βιομηχανική Ζώνη της Σίνδου και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον ως γνωστόν ο Νομός Πιερίας είναι πρώτος στο στόλο οχημάτων διεθνών μεταφορών.

Πιερικός Αρχέλαος – Αίας Ευόσμου 71 - 65




Με το «Νάτος – νάτος ο πρωταθλητής» επευφημούσαν οι εκατοντάδες πιστοί φίλοι του μπάσκετ τον Πιερικό Αρχέλαο που πήρε τη ρεβάνς με τον Αίαντα Ευόσμου στην Κατερίνη. Νίκησε με 71-65 και το πανηγυρικό κλίμα ομόρφυνε η τόσο η ρίψη χιλιάδων λευκών χαρτιών, όσο και η παρουσία της κύριας χορηγού VODAFONE που μοίρασε σε όλους κόκκινα καπέλα και φωτογραφίες της στιγμής.





Τα δεκάλεπτα: 25-20, 44-29, 61-44, 71-65.



Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Τατούδης και Σαλικίδης.



Οι συνθέσεις:



ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 16(3), Μόρφης, Παπαμιχαήλ 4, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 2, Γκογκίδης 20(3), Γκέρος 2, Ροδοστόγλου 15(2), Ψαρόπουλος 3, Τσουκ 9.



ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Δήμου): Μακαλέκας, Παρίτσης 9(2), Τριανταφυλλίδης 9(2), Παπαπέτρου 4(1), Γιούδας 6(1), Φιλιούσης 5, Χατζηβρέττας, Μάρουσιτς 14(1), Βουλτσίδης, Κόγιας 1, Σιώλιος 14, Μπέλλος 3.



H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1.Πιερικός Αρχέλαος 35, 2.Πανελευσινιακός 35, 3.Λαύριο 34, 4.Πανερυθραϊκός 32, 5.ΑΕΚ Άργους 31, 6.Απόλλων Πατρών 29, 7.Απόλλων Καλαμαριάς 29, 8.Αίας Εύοσμου 29, 9.Δούκας 28, 10.ΜΕΝΤ 27, 11.Κομοτηνή 25, 12.Αναγέννηση Φλόγα 25, 13.Κεραυνός Αιγίου 24, 14.Μαντουλίδης 24, 15.Αγία Παρασκευή 23, 16.Μ. Αλέξανδρος 22. •Ο Κεραυνός Αιγίου έχει έναν μηδενισμό. •Η Αγ. Παρασκευή και οΜ. Αλέξανδρος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου BEOGRAND






Στην 32η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου που πραγματοποιήθηκε στις 24-28 Φεβρουαρίου 2010 συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.



Με κύριο στόχο την ενίσχυση του ρεύματος των Σέρβων τουριστών και την αξιοποίηση των νέων, θετικών προοπτικών που διανοίγονται μετά την κατάργηση της βίζας για τους Σέρβους πολίτες, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας υπογράμμισε έντονα την παρουσία της στην Έκθεση του Βελιγραδίου. Επίσης, αποστολή που διοργανώθηκε πλαισιώθηκε από επαγγελματίες του τουρισμού ιδιαίτερα από την Παραλία αλλά και από όλη την Πιερία. Έτσι, η παρουσία της Πιερίας ήταν πολυάριθμη και ιδιαίτερα δυναμική.



Οι εκπρόσωποι της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας και της Πιερικής αποστολής, μέσα από ένα σύγχρονο ειδικό σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ, διένειμαν στους χιλιάδες επισκέπτες πλούσιο τουριστικό υλικό της Πιερίας και ανέπτυξαν εποικοδομητικές επαφές με σημαντικούς τουριστικούς φορείς της Σερβίας.



Το κλίμα που αποκόμισαν οι εκπρόσωποι του Πιερικού τουρισμού ήταν αισιόδοξο για την προσέλευση των Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα και στην Πιερία το φετινό καλοκαίρι. Η εκτίμηση που επικρατούσε είναι ότι μετά την κατάργηση της βίζας περισσότεροι Σέρβοι τουρίστες θα επιλέξουν φέτος την Πιερία, που αποτελεί παραδοσιακό και αγαπημένο προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Διεθνή Έκθεση Βελιγραδίου συμμετείχαν εκθέτες από 43 χώρες, ο φετινός αριθμός των οποίων ήταν αυξημένος κατά 20% έναντι της περσινής διοργάνωσης, με περισσότερα από 800 περίπτερα ενώ η προσέλευση των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.



Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηλίας Ηλιάδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας Δημήτρης Πανταλώνας. Επίσης, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Νίκος Συνδικιώτης καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας. Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Πιερίας Άκης Ελευθεριάδης και ο υπάλληλος του τμήματος Τουρισμού Αλέξης Πουλικίδης.

Επόμενος σταθμός του φετινού προγράμματος εκθεσιακής προβολής της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας είναι η συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση της Βουδαπέστης στις 04-07 Μαρτίου 2010.

Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου








Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου


προς την υπουργό Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου



Θέμα: Σοβαρές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Πιερίας



Κυρία Υπουργέ,

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Πιερίας που καλείται να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες ενός νομού που διασχίζεται από την Εθνική οδό και την τουριστική περίοδο τριπλασιάζει τον πληθυσμό του.

Ειδικότερα, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καλούνται να καλύψουν σε 24ωρη βάση τα επείγοντα περιστατικά του νομού Πιερίας. Τα δυο από τη βάση της Κατερίνης και ένα από τη βάση του Λιτοχώρου. Να σημειωθεί ότι καθημερινά καλούνται να διακομίσουν ασθενείς του νοσοκομείου Κατερίνης σε τριτοβάθμιους υγειονομικούς σχηματισμούς άλλων πόλεων, όπως για παράδειγμα της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Κοζάνης, της Λάρισας, των Σερρών κ.λ.π. με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των ασθενοφόρων του νομού για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να αδυνατούν να φτάσουν έγκαιρα στο περιστατικό για να προσφέρουν αποτελεσματικά πρώτες βοήθειες τόσο στη δυτική όσο και στη βόρεια Πιερία.

Ένας και μοναδικός γιατρός στελεχώνει το ΕΚΑΒ Πιερίας ο οποίος και εκτελεί και χρέη υπευθύνου του ΕΚΑΒ.

Με δεδομένο ότι ο νομός Πιερίας με αυξημένη τουριστική κίνηση τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες, διασχίζεται από την εθνική οδό, παρουσιάζει αυξημένη κίνηση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της βόρειας Πιερίας, την κάλυψη των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Κάτω Ολύμπου του νομού Λάρισας, λόγω της κατολίσθησης στην Κοιλάδα των Τεμπών,



Ερωτάται η αρμόδια υπουργός

1.Υπάρχει πρόβλεψη για άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Πιερίας με προσωπικό, γιατρούς, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του νομού, ώστε να μην κινδυνεύσει η ζωή κανενός συμπολίτη μας;

2.Σε τι χρονικό ορίζοντα προβλέπεται η κάλυψη των θέσεων αυτών, με δεδομένο ότι η τουριστική περίοδος αρχίζει;

3.Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας, έχουν υποβληθεί αιτήματα μεταθέσεων από εννέα εργαζόμενους σε άλλες περιοχές της χώρας, η διαδικασία όμως εκκρεμεί. Προτίθεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου να προχωρήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία ώστε έγκαιρα και άμεσα να στελεχωθεί η υπηρεσία της Πιερίας;



Ο Ερωτών Βουλευτής



Κωνσταντίνος Γ. Κουκοδήμος

Από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ανακοινώνεται ότι :

Από 3 Μαρτίου μέχρι και 16 Μαρτίου 2010 γίνεται η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα ΤΕΙ, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, στις Σχολές Αστυφυλάκων και στις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Αναλυτικά:

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι και οι μαθητές ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Α΄), και οι κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, (ημερησίων, εσπερινών) ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα ΤΕΙ, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, στις Σχολές Αστυφυλάκων και στις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο ηλεκτρονικά από 3 Μαρτίου μέχρι και 16 Μαρτίου 2010, ως ακολούθως:

Α) Οι μαθητές υποβάλλουν το μηχανογραφικό δελτίο ηλεκτρονικά στην επιτροπή που θα λειτουργεί στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας όπου λειτουργεί το λύκειό τους.

Β) Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ανωτέρω επιτροπή που θα λειτουργεί στο Γραφείο Ε.Ε. ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου διαμονής τους.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ πτυχιούχων Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων και των υποψηφίων ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α) για την εισαγωγή τους στα Τ.Ε.Ι., Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπ/σης (Α.Σ.Τ.Ε)Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, Σχολές Αστυφυλάκων και τις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού το έτος 2010.



Από 03/3/2010 έως 15/3/2010 ώρες από 09:00 έως 14:00 Στις 16/3/2010 09:00 έως 12:00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - 1ο ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (1ος Σταθμός) 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΕΣΠ. ΤΕΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (2ος Σταθμός) ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΕ (3ος Σταθμός)

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/2010 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων Υποστήριξη Συστημάτων - Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΠΕΜΠΤΗ 4/3/2010 α) Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων β) Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων γ) Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/3/2010 Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Αυτοκινήτων Βοηθών Νοσηλευτών Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3/2010 α) Σχεδιαστών Δομικών Έργων β) Γραφικών Τεχνών Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΤΡΙΤΗ 9/3/2010 Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Δικτύων Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3/2010 Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών Τεχνολογίας και Ελέγχου τροφίμων Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΠΕΜΠΤΗ 11/3/2010 Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Υποστήριξη Συστημάτων - Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/3/2010 Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και Κλιματισμού α) Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου β) Δικτύων Η/Υ Υποστ. Συστ. και Δικτ. Υπολογιστών Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/3/2010 Απόφοιτοι α) Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης β) Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων Απόφοιτοι ΤΕΕ

ΤΡΙΤΗ 16/3/2010 Απόφοιτοι Απόφοιτοι Απόφοιτοι ΤΕΕ

* Η κατάθεση των Μηχανογραφικών των ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ θα γίνεται όλες τις παραπάνω εργάσιμες ημέρες, εκτός στις 16/3/2010 που η παραλαβή τους θα γίνεται μέχρι τις 12.00 π.μ.



ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΚΕΣΥΠ επί της οδού Ειρήνης 34(5ο Γυμνάσιο) Tηλ.:2351079264-5



Οι υποψήφιοι μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλλουν στην Επιτροπή επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους, αν είναι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. ή επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίο τους, αν είναι απόφοιτοι ΤΕΕ ή ΤΕΛ. Οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΕΠΑΛ (ομάδα Α) υποβάλλουν βεβαίωση του ΕΠΑΛ ότι φοιτούν στην τελευταία τάξη.

Μέσα στην ίδια προθεσμία και στην ίδια Επιτροπή οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ και οι απόφοιτοι Β΄ κύκλου ΤΕΕ (ημερησίων, εσπερινών), με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει να υποβάλουν μαζί με το μηχανογραφικό τους δελτίο και σχετική αίτηση συνοδευόμενη από την προβλεπόμενη γνωμάτευση.

Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των ενδιαφερομένων στην υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου στην παραπάνω προθεσμία και επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία αυτή. Όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τονίζεται τέλος ότι για την υποβοήθηση και ενημέρωση των υποψηφίων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων www.ypepth.gr/exams έχουν αναρτηθεί δύο υποδείγματα του μηχανογραφικού δελτίου (ένα για τους αποφοίτους ΤΕΕ και ένα για ΕΠΑΛ-ομάδας Α) προκειμένου να τα μελετήσουν έγκαιρα και να τα χρησιμοποιήσουν ως βοήθημα κατά την προσέλευσή τους στην αρμόδια επιτροπή. Τα σχετικά υποδείγματα μπορεί να αναζητηθούν και από τα ΕΠΑ.Λ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου γιατί μετά την ηλεκτρονική κατάθεσή του δεν επιτρέπεται καμιά διόρθωση ή αλλαγή.



Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ν. Πιερίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΕΡΙΚΑΣ

ΦΟΡΤΣΑ..!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6μμ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ.....

Η ΟΜΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠ ΕΞΩ....

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ 3.....

Ειναι Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΙ ΨΕΜΜΑΤΟΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ....
ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ  ΤΟΥ...


Ο ΤΥΠΑΚΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ , ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ...!!!!


ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ -ΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ -ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ....


Ο ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑΣ.....ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ..!!!!
ΕΙΝΑΙ  Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ ...!!!