PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο, η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της Ξάνθης που εξέδωσε τέσσερις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Επιστροφή στις νίκες για την Καβάλα (ύστερα από πέντε αγώνες) με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ διεκόπη στο ημίχρονο (0-1) ο αγώνας Αρης - Πανθρακικός, λόγω δυνατής βροχής.


Το κυριακάτικο πρόγραμμα έχει ως εξής:




Κυριακή 7 Φεβρουαρίου


(Περιστέρι) Ατρόμητος - Πανιώνιος 14:30 (NovaSports1)


(Ηράκλειο) Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 14:30 (NovaSports2)


(Θεσ/νίκη) Ηρακλής - ΠΑΟΚ 16:45 (NovaSports1)


(Θεσ/νίκη) Αρης - Πανθρακικός (το β' ημίχρονο) 16:45 (ΣΚΑΪ)


(Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 16:45 (ΝΕΤ)


(Αλκαζάρ) Λάρισα - Παναθηναϊκός 19:00 (NovaSports1)

Έτοιμη για τη... νέα περιπέτεια στα προκριματικά του Euro 2012 είναι η Ελλάδα




Έτοιμη για τη... νέα περιπέτεια στα προκριματικά του Euro 2012 είναι η Ελλάδα που καλείται να αντιμετωπίσει τις Κροατία, Ισραήλ, Λετονία, Γεωργία και Μάλτα με στόχο την τελική φάση στην Ουκρανία και την Πολωνία το καλοκαίρι του 2012.

Η Εθνική βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία και μπήκε στον 6ο όμιλο. Συγκριμένα σχηματίστηκαν έξι όμιλοι των έξι ομάδων και τρεις των πέντε.
Στα τελικά θα περάσουν οι επικεφαλής των εννέα ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος, ενώ οι οκτώ δεύτεροι θα δώσουν αγώνες μπαράζ για τις τέσσερις τελευταίες θέσεις.
Τα προκριματικά ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2010 και θα ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2011, ενώ ένα μήνα μετά θα διεξαχθούν τα μπαράζ.
Σύμφωνα με την UEFA, οι αγώνες των προκριματικών δεν θα διεξάγονται Σάββατο και Τετάρτη, αλλά Παρασκευή και Τρίτη, ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν περισσότερες μέρες στη διάθεσή τους για να επανέλθουν στις υποχρεώσεις των συλλόγων τους.
Από ελληνικής πλευράς, στη Βαρσοβία βρίσκονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη και τον μάνατζερ της ομάδας, Τάκης Φύσσας.







τα γκρουπ δυναμικότητας:


1ο γκρουπ: Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Κροατία, Ρωσία

2ο γκρουπ: ΕΛΛΑΔΑ, Τσεχία, Σουηδία, Ελβετία, Σερβία, Τουρκία, Δανία, Σλοβακία, Ρουμανία

3ο γκρουπ: Ισραήλ, Βουλγαρία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία, Αυστρία, Βοσνία

4ο γκρουπ: Σλοβενία, Λετονία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Ουαλία, ΠΓΔΜ, Κύπρος

5ο γκρουπ: Μαυροβούνιο, Αλβανία, Εσθονία, Γεωργία, Μολδαβία, Ισλανδία, Αρμενία, Καζακστάν, Λιχτενστάιν

6ο γκρουπ: Αζερμπαϊτζάν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νήσοι Φερόε, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους αποφάσισαν να παραμείνουν εκπρόσωποι των αγροτών δώδεκα μπλόκων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Τύρναβο Λάρισας. Κρίσιμη συνάντηση θα έχει τη Δευτέρα στη Νίκαια της Λάρισας το «σκληρό» μπλόκο των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών

Μετά από πολύωρη σύσκεψη και αφού εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία του αγώνα, οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν και προέβησαν σε μια λακωνική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρουν ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αλλάξει η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης.



Η απόφαση του συντονιστικού οργάνου θα μεταφερθεί από τους εκπροσώπους τους στα κατά τόπους μπλόκα, όπου και θα αποφασισθεί εάν η κινητοποίηση θα συνεχιστεί με αποκλεισμούς και σε ποιο βαθμό.
Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Σερρών Γιώργο Κασάπογλου, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων που παραμένουν στα μπλόκα, θα βρεθούν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νίκαια και από εκεί θα επιδιώξουν να συναντήσουν την Τρίτη την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.





Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή αποχώρησαν από τα μπλόκα που είχαν στήσει σε εθνικές οδούς και τελωνεία, σε 16 νομούς, οι αγρότες του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου, μετά την απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα της Πέμπτης για αναστολή των κινητοποιήσεων.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...!!!!!

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ..!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ bikiropoulos.blogspot.com ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

THE LUXURY SORT....ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 1 ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ -ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ....

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ www.news247.gr

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ...ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ
ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ....
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ...