PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΟ" ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ...
"Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΙΑ( ΚΟΡΙΝΟΥ ) ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΞΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΗ TΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ."

PIERIA-GR Έ όχι ρε δεν θα ...πάρουμε!!! Γιατί ρε συ Νίκο Αβραμίδη Δήμαρχε Κορινού, άφησες να γίνει αυτό σε βάρος τόσων εργαζομένων;;; Θα επανέλθω με όλη την επιστολή του πρώην εργαζόμενου και νυν άνεργου νέου οικογενειάρχη από την στήλη μου στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ, εκεί ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ μου!!!

TO ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκινοπλιτών είναι από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους στο Νομό Πιερίας, αφού αντιπροσωπεύει περισσότερους από 4.500 Κοκινοπλίτες, σε όλη την Πιερία.

Συνέντευξη του Προέδρου του Πιερικού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο .

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και το δημοσιογράφο Μπάμπη Πεΐδη έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης, όπου είχε τη ευκαιρία να απαντήσει σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την ομάδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα ο πρόεδρος του Πιερικού απάντησε και σε ερωτήματα των ακροατών του δημοτικού ραδιοφώνου που ήθελαν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:
“Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε λύθηκαν επτά συμβόλαια και ήρθαν πέντε νέοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι κάναμε σωστές επιλογές. Βέβαια αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Στόχος των μεταγραφών ήταν και η ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις αλλά και για να κλείσουν κάποιες πληγές που υπάρχουν. Γιατί υπάρχει ο στόχος ακόμη να μπούμε στην εξάδα. Και δεν είναι 16 τα παιχνίδια, είναι 20. 16 του πρωταθλήματος και 4 εφόσον είμαστε μέσα στα play off. Πλέον στόχος είναι τα play off. Βέβαια τίποτα δεν είναι απίθανο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
“Καταρχάς στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε, όσο θα έπρεπε, τη στήριξη του κόσμου. Και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, πιστεύω ότι στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει το άγχος της έδρας και να σε κατακρίνουνε....Παίζουν πιο ελεύθερα οι παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα σταθώ. Τα παιδιά άρχισαν να πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.”

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
“Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιερικός στον α΄ γύρο έχει 67 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι. Προφανώς ο Πιερικός δεν πατάει στην μεγάλη περιοχή, πετάει.... Εμείς πρέπει να κερδίζουμε και τον διαιτητή. Αυτό που έγινε στην Κέρκυρα με τον διαιτητή δεν έχει προηγούμενο”.

ΓΙΑ ΤΟΝ GARRA DEMBELE:
“Ήταν ένα παιδί που είχε πάρα πολλά προβλήματα. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήσαμε, γιατί ήταν 21 χρονών παιδί και έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο. Αλλά ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Κατερίνης για όλα αυτά που έκανε και για τόσο που τον κράτησα. Αλλά δεν γίνεται και τόσο εύκολα να λύσεις μία συνεργασία. Το σίγουρο είναι ότι ο Πιερικός δεν μπορεί να αμαυρώνεται από τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή. Το ότι τον κράτησα, όσο τον κράτησα, είχε να κάνει με το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και με το γεγονός ότι ήταν δεμένος με ένα συμβόλαιο. Δεν σπάει εύκολα ένα συμβόλαιο και ειδικά ξένου παίκτη”.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:
“Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συνδέεται η απόδοση της ομάδας με το αν θα έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Στη Δράμα στο μεταξύ μας παιχνίδι είχε 5000 κόσμο, στο Αγρίνιο στο γήπεδο του Παναιτωλικού το ίδιο. Έχανε η ομάδα τους και την υποστήριζαν. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Πιερικός, ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλός, δεν είναι μαχητικός. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και ασφαλώς θέλουμε να έχουμε δικά μας παιδιά στην ομάδα και το προσπαθούμε ”.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ¨ΣΤΗΜΕΝΑ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
“Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Εμένα δεν με αφορά το στοίχημα. Ούτε παίζω στοίχημα, ούτε καν πρωτοχρονιάτικο λαχείο παίζω. Εγώ και ο Γιάννης (σσ. Ντούμος) που είμαστε ένα, δεν μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Όποιος θέλει μπορεί να με ψάξει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Απεναντίας βάζουμε τα λεφτά μας στο ποδόσφαιρο. Ούτε επενδύουμε. Είμαστε πατριώτες και το κάνουμε. Αγαπάμε την Πιερία, τον τόπο μας, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται. Και ξέρουμε πολύ καλά τι εκπροσωπούμε. Εμάς, δόξα τω θεώ, οι δουλείες μας πάνε πολύ καλά και γι΄αυτό στηρίζουμε και τον Πιερικό. Γι΄ αυτό και όταν ο κ. Θεοδωρίδης είπε, αυτά που είπε, κάναμε τις ανάλογες ενέργειες”.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:
“Έπρεπε να ανανεωθεί το διοικητικό σχήμα. Κάπου κουράζεσαι κιόλας. Όσο τρέχεις, τόσο κουράζεσαι. Τώρα μπήκαν άτομα στη διοίκηση που είναι περισσότερο γνώστες του ποδοσφαίρου. Και βέβαια οι στόχοι είναι ίδιοι, δεν αλλάζουν”.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΟΥ...

PIERIA-GR Η Μαρία Μίχου τι λέει άραγε για τα χωριά της;;;
Που πρέπει να πάνε στον Καλλικράτη; Οι άλλοι δύο λένε, Αμοιρίδης 4 Δήμοι και Παπαγεωργίου 3 Δήμοι... Εσείς τι λέτε κυρία Μίχου;;; Σας παρακαλώ, θέλω θέση κι ας είναι ...περίεργη. Ας μην πιστέψουν κάποιοι τώρα στην περίπτωσή σας το, "άσε να μαλώνουν στη λίμνη οι ρινόκεροι, γιατί αν πάνε κοντά και τα βατράχια, θα την πληρώσουν". Δε θα θελα να ακούσω κάποιους να σας βάζους σ αυτή την ιστορία!!! 

Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας... Προλαβαίνετε... σε λίγες ώρες αρχίζει το σούπερ πρόγραμμα του EXODOS live...

LAZAROS VRETTOS live...
EXODOS live...

κουίζ - τι θα κάνει ο Αντώνης Καρπούζας στις προσεχείς τοπικές εκλογές;;;;

ΣΤΑ ΣΚ...Α ΤΗΣ SHOW BIZ...

Αφού μας είχαν φλομώσει

για το "πόσο καλός οικογενειάρχης ήταν ο Λάτσιος" και "πόσο καλή μανούλα και σύζυγος ήταν η Μενεγάκη", ήρθε για μια ακόμη φορά να επιβεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι της show biz στα ίδια σκ...ά βράζουν οι περισσότεροι. Δεν λέμε για...
πηγή: fimotro

PIERIA-GR Και μετά σου λέει πως ο απλός λαός δεν κάνει σωστές οικογένειες και πως η οικογένεια Λάτσιου Μενεγάκης ήταν η "θεία" οικογένεια! Άιντε ρε με τα ψευτοθεία πρώτυπα της τηλεόρασης σας! Σκουπίδια, έ σκουπίδια!!!

"ΜΑΣ ΜΟΥΝΤΖΩΝΟΥΝ"!!!

Ρομπέν των δασών.

Υπερασπιστής των αδυνάτων. Έδωσε ρεσιτάλ κοινωνισμού. "Εκατομμύρια άνθρωποι μας βλέπουν τώρα και μας μουντζώνουν", είπε σε μια κρίση ειλικρίνειας! Που το κατάλαβε;
(πηγή: fimotro)

PIERIA-GR Άιντε ρε επιτέλους και κάποιος να κράξει τους ...κράχτες! Ο κύριος Τράγκας το παιδί του λαού! Με τόσους απλήρωτους δημοσιογράφους. πω πω πω

ΧΩ-ΡΙ-ΖΟΥΝ!!!

Η ανακοίνωση βγήκε πριν από λίγα λεπτά.

Αυτό περιμέναμε για να είμαστε καλυμμένοι γιατί έχουν παιδιά. ΧΩΡΙΖΟΥΝ η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Δεν πρόκειται για τηλεοπτικό κόλπο. Αργότερα τα υπόλοιπα...
NA KAI H ANAKOINΩΣΗ
"Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους."

Ποιού πανέμορφου χωριού μας είναι το φωτοστιγμιότυπο;;;

Αντώνης με Αντώνη και Πρόεδρος με πρόεδρο - τι σημαίνει αυτό;;;;

PIERIA-GR Και να που μιά φωτογραφία μπορεί να λέει 1000 λέξεις...

Στην φωτό ο Αντώνης Μπάσδρας με τον Πρόεδρό του.... Ο Πρόεδρος μας με τον ...Πρόεδρο του! Αντώνης με Αντώνη και Μπάσδρας με Σαμαρά!!! Τι να είπαν άραγε;;;; Τι να φέρει στην Πιερία μας η Νέα Νέα Δημοκρατία του ΑΝΤΩΝΗ; Ο δικός μας Αντώνης ως Πρόεδρος ΝΟΔΕ είναι απ τους λίγους Προέδρους μας, αν όχι ο μόνος που ζει δύο εποχές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, τώρα τι;;;;;
Κι ο διάλογος έτσι άρχισε "γειά σου πρόεδρε..." "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..." η συνέχεια σε σας... και την φαντασία σας!

ΜΑΓΑΖΙ ...ΓΩΝΙΑ Η ΔΕΥΑΚ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ....

Το Τεχνικό πρόγραμμα για το 2010, ενέκρινε...

 το μεσημέρι της Τρίτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης, το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα σύνθεσή του. Την αισιοδοξία του για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος ύψους 5,9 εκ. ευρώ, που είναι και το τελευταίο πριν τις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Νίκος Παπαζιώγας.


PIERIA-GR Ένα από τα έργα που έδωσε στην πόλη επί θητείας του ο Σάββας Χιονίδης είναι το έργο της νέας παροχής νερού... ο Νίκος Παπαζιώγας δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο... Αισιοδοξία για το ...μαζαζί που είναι και μαγαζί ...γωνία! ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Όχι διόδια, όσο είναι κλειστά τα Τέμπη

Να διακοπεί η λειτουργία όλων των σταθμών διοδίων στη διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στα Τέμπη, ζήτησαν χθες, σε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μέλη των Επιτροπών «Ακρίβεια-Ανεργία STOP» Θεσσαλονίκης και της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας.

PIERIA-GR Έ ναι ρε γ@μωτο μου... Να διακοπεί... Άκου οι αλ καπόνιδες και διόδια και εισπράξεις και κομμένα τα Τέμπη! Για ποιό δρόμο ρε περίεργοι σας πληρώνουμε διόδια; Άει στο γεροδια...

Προεδρικό ενδιαφέρον για τον Όλυμπο

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Υπουργό Περιβάλλοντος η επιστολή των Φίλων του Περιβάλλοντος για την επέκταση των ορίων του δρυμού


Περιβάλλοντος προωθήθηκε, κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η επιστολή που παρέδωσαν στον Κάρολο Παπούλια οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος» κατά την επίσκεψή του το καλοκαίρι στο Δίον και με την οποία ζητούσαν τη συμβολή του στην προώθηση των σχετικών αποφάσεων για την επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου.
 
PIERIA-GR Όλα για τον Όλυμπο. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είδε ...Όλυμπο! Θα μου πείτε βέβαια πως όλος ο πλανήτης βλέπει ΌΛΥΜΠΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ, Έ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΟ - ΧΑ ΧΑ Α! Κι απ την άλλη οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Συνεργασία του μουσικού σχολείου με το παν/μιο Μακεδονίας......

Σε σύμφωνο επιστημονικής και καλλιτεχνικής συνεργασίας με το πανεπιστήμιο Μακεδονίας και με το τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης, προχώρησε το μουσικό σχολείο Κατερίνης, «με τη σκέψη ότι η σύνδεση των Μουσικών Σχολείων με τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ποιοτική αναβάθμιση της μουσικής εκπαίδευσης και παιδείας της χώρας μας», όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, Δημήτρης Πέλλας.

PIERIA-GR Τέτοιες προσπάθειες και τέτοιες κινήσεις προάγουν τον τόπο... Η Πιερία έχει ανάγκη από τέτοιες πολιτιστικές - πολτιτισμικές πράξεις... Η νεολαία μας μόνο έτσι προάγει το πνεύμα της!!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΟΧΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ...ΕΧΘΡΟΥ

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ.
Αγαπητοί φίλοι,

οι προσπάθειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης συνεχίζονται και διευρύνονται.Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Αιγινίου και η Εθελοντική ομάδα Δράσης συνδιοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίων των διοδίων μαζί με το ΚΤΕΛ Πιερίας και τις επιτροπές "Ακρίβεια STOP" Θεσσαλονίκης,το Σάββατο 11.30 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.


Θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση από το ΚΤΕΛ Κατερίνης στις 10.30 για όσους θέλουν να συμμετέχουν.

PIERIA-GR Θα είμαστε όλοι εκεί ρε συ Ηλία Τσιτλακίδη! Μπράβο στον Ηλία και στους άλλους που αν και θα μπορούσαν να κρυφτούν τώρα και να βολευτούν, εκείνοι τώρα με μεγαλύτερη δυναμική ...ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!