PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας - με Λάζαρο Βρεττό στο EXODOS LIVE

Χαμός...

γίνεται στο EXODOS LIVE καθώς το νέο πρόγραμμα έφερε άλλον ...αέρα στην διασκέδαση της Πιερίας. Επώνυμοι Πιεριείς διασκεδάζουν με τους ήχους της ορχήστρας του σύγχρονου Μπουζουξίδικου.

Ο Λάζαρος Βρεττός (ίσως η καλύτερη φωνή τραγουδιστή που πέρασε από τον νομό Πιερίας) δίνει τα ρέστα του και όλοι όσοι ήταν εκεί το προηγούμενο ΠΣΚ ( Παρασκευή Σάββατο Κυριακή) θα είναι και πάλι στις ίδιες ...θέσεις!!! χα χα χα

PIERIA-GR Θα είμαστε κι εμείς εκεί... όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Στον εισαγγελέα εκπαιδευτικός για κατοχή πορνογραφικού υλικού

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος καθηγητής γυμνασίου, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Ύστερα από έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας, στο σπίτι του καθηγητή, στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν περισσότερα από 3.000 αρχεία με άσεμνο υλικό, που ήταν αποθηκευμένα σε 42 οπτικούς δίσκους, 5 σκληρούς δίσκους κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Το υπουργείο Παιδείας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δόθηκε εντολή στον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης να κινήσει άμεσα τη διαδικασία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΕΔΕ και έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση ο εν λόγω εκπαιδευτικός δεν θα διδάσκει στο σχολείο του.

συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής

Δύο κοπέλες, μοντέλα, 20 και 21 ετών, υπήκοοι Λιθουανίας και Ουγγαρίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής, ως μέλη διεθνούς κυκλώματος πορνείας. Το κύκλωμα προωθούσε σε ερωτικά ραντεβού, σε όλο τον κόσμο, νεαρές από τις ανατολικές χώρες, έναντι χρηματικής αμοιβής 250 έως 1000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών εντόπισαν τις αγγελίες ύστερα από έρευνα στο διαδίκτυο και έκλεισαν ραντεβού με τα δύο μοντέλα σε δωμάτια πολυτελών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας, όπου τις συνέλαβαν, αφού παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρηματικά ποσά, που είχαν συμφωνηθεί.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαπές εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστων, που φέρονται ως εγκέφαλοι του διεθνούς κυκλώματος, το οποίο έχει έδρες σε Λονδίνο, Μόσχα, Πράγα και Αμστερνταμ.
Οι δυο κοπέλες δεν τα είχαν συναντήσει ποτέ τους εργοδότες τους. Κατέθεταν σε αυτούς τις εισπράξεις από τα ερωτικά ραντεβού, που έκλειναν κατά τις παγκόσμιες περιοδείες τους, σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς.
Στην κατοχή των δύο γυναικών βρέθηκαν 1.550 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, καθώς και διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα ξενοδοχεία της Ευρώπης.




Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ανεβάζει τους τόνους η κυβέρνηση στο αγροτικο

Ανεβάζει τώρα τους τόνους η κυβέρνηση απέναντι στους αγρότες, καθώς οι εκκλήσεις της για διάλογο δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή στην "ώρα του πρωθυπουργού". Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απευθύνει μήνυμα στους αγρότες, ενδεχομένως με τη μορφή τελεσιγράφου.

Ο Mel Gibson αποκάλυψε

Ο Mel Gibson αποκάλυψε ότι η δημόσια ταπείνωση που είχε τα τελευταία χρόνια, τον βοήθησε να γίνει πιο δυνατός! Ο σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού μετά το πρόσφατο διαζύγιο του, ισχυρίζεται ότι νιώθει πιο ισχυρός από ποτέ και πως έμαθε από τα λάθη του.

“Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ο δημόσιος εξευτελισμός και αυτό το πέρασα. Τα λάθη όμως με έκαναν πιο δυνατό”, δήλωσε ο Mel Gibson.
Ο 54χρονος ηθοποιός για ένα πράγμα είναι ευγνώμων στη ζωή του: για τη Lucia, τη μόλις τριών μηνών κόρη του, που του χάρισε η φίλη του Oksana Grigorieva.
“Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη γέννηση ενός παιδιού. Είναι φανταστικό. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΕΝΤΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ...

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Επιβεβαιώνει το τουρκικό γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων το σχεδιασμό στρατιωτικών σεμιναρίων και ασκήσεων, όσον αφορά την αποκάλυψη που έκανε η τουρκική εφημερίδα "Ταράφ" σχετικά με σχέδια δημιουργίας κλίματος χάους εντός της Τουρκίας και κλίματος έντασης στις σχέσεις με την Ελλάδα.

Το επιτελείο χαρακτηρίζει απαράδεκτους τους "ισχυρισμούς" της εφημερίδας, αλλά τονίζει ότι το "επιχειρησιακό σχέδιο" στο οποίο αναφερόταν η εφημερίδα, είναι πραγματικότητα.
Η εφημερίδα είχε γράψει ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών για ανατροπή της κυβέρνησης, ανώτατοι αξιωματικοί είχαν καταρτίσει σχέδια για κλιμάκωση της έντασης με την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, προβλεπόταν στα σχέδια η κλιμάκωση των πτήσεων τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, με σκοπό να καταρριφθεί τουρκικό αεροσκάφος από ελληνικό. Ταυτόχρονα, τα σχέδια προέβλεπαν αύξηση της στρατιωτικής κινητικότητας στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "διάφορους ισχυρισμούς και σχόλια των ΜΜΕ σχετικά με το Σεμινάριο Σχεδιασμού που πραγματοποιήθηκε στις 5-7 Μαρτίου 2003 εκ μέρους της Α΄ Στρατιάς" και υπογραμμίζεται ότι το "Σεμινάριο" αυτό, "περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Ασκήσεων της περιόδου 2003-2006 του γενικού Επιτελείου".
Αναφέρεται επίσης ότι "σκοπός του Σεμιναρίου Σχεδιασμού είναι η ανάπτυξη των Επιχειρησιακών Σχεδίων που ετοιμάζονται σχετικά με την εξωτερική απειλή και η διασφάλιση της εκπαίδευσης του σχετικού προσωπικού. Το Σεμινάριο εφαρμόστηκε στο πλαίσιο σεναρίου το οποίο περιλάμβανε περίοδο συνεχώς αυξανόμενης έντασης".
Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το Σεμινάριο "ασχολήθηκε και με θέματα στρατιωτικού νόμου, ο οποίος εφαρμόζεται και σε περιπτώσεις πολέμου ή σε περιπτώσεις εμφάνισης καταστάσεων όπου ο πόλεμος καθίσταται αναγκαίος".
Το επιτελείο αναφέρει ότι "δεν είναι δυνατόν να δεχθεί κάποιος που διαθέτει νου και συνείδηση, τους ισχυρισμούς που προβάλλονται σχετικά με το Σχέδιο αυτό".
Η εφημερίδα "Ταράφ" επανέρχεται και αποκαλύπτει τα ονόματα των 36 δημοσιογράφων, που σύμφωνα με τα σχέδια αυτά θα συλλαμβάνονταν μετά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου. Μεταξύ τους υπάρχουν γνωστά ονόματα, όπως του αρμενικής καταγωγής δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ που δολοφονήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2007.
http://www.nooz.gr/

Λ Α Ι Κ Α ΟΜΟΛΟΓΑ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
 ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΡΩΧΕΥΣΕΙ η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ...

ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1981 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αγωγή για τα κλειστά σύνορα προτίθεται να καταθέσει η Βουλγαρία

Την πρόθεση της κυβέρνησής του να καταθέσει αγωγή για αποζημίωση δέκα εκατομμυρίων ευρώ από την Ελλάδα στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ανήγγειλε την Πέμπτη ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, διαμαρτυρόμενος για τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΜΥ

Βαθμιαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου. Κακοκαιρία προβλέπεται και για τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από την Κυριακή.
Αύριο, Παρασκευή, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επεκταθούν στην υπόλοιπη Κρήτη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου της Πιερίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Το βράδυ έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στη Θράκη.

ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ  "ΔΕΙΓΜΑΤΑ" ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..!

Ανακύκλωση ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών

Με πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και με την υποστήριξη του δήμου Κατερίνης

Το ερχόμενο Σάββατο 23/1 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι
Με πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ 100,3 της Αθήνας και του ΣΚΑΪ 92,6 της Πιερίας καθώς και με την υποστήριξη του δήμου Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου 23 Ιανουαρίου.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί κοινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με ραδιοφωνικούς σταθμούς που συμμετέχουν από την Κομοτηνή, τα Γρεβενά, την Άρτα και την Καλαμάτα. Για τη συγκεκριμένη δράση μίλησαν χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Ίτσιος και η παραγωγός του ΣΚΑΙ στην Κατερίνη, Στέλλα Χαλκίδου.
PIERIA-GR Ναι στην ανακύκλωση από όπου κι αν έρχεται... Ο ΣΚΑΪ "χτυπάει" και στην Πιερία με τις ευαισθησίες του... ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΪ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΒΟΗΘΗΣΕ...

Κύμα κακοκαιρίας από σήμερα στην Πιερία

Χιόνια και παγετός!


Σύμφωνα με την πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Σήμερα το πρωί θα σημειωθεί παγετός. Από το απόγευμα και από δυτικά θα αρχίσουν σταδιακά να εκδηλώνονται φαινόμενα (χιονόνερο και χιονοπτώσεις). Οι περισσότερες χιονοπτώσεις αναμένονται στην Πιερία και τη Χαλκιδική. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής και θα υπάρξει σταδιακή μείωση από δυτικά.
PIERIA-GR MΠΡΡΡΡΡΡΡ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΣ... ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΨΟΥΜΕ! ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΤΟ ΚΟΤΣΥΦΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ... ΜΠΡΡΡΡΡΡ

Πόλεμος νεύρων και όποιος αντέξει

Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2010

Η εταιρία σήκωσε την μπάρα, μετά από μια ώρα και αφού ο πολίτης (που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Παντελεήμονα) δήλωσε στους υπευθύνους των διοδίων της Λεπτοκαρυάς ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Χθες κατέθεσε μήνυση και αναφορά στον Συνήγορο του Πολίτη
Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, συνεχίζει να παίζει η «Αιγαίο Α.Ε.» με όσους αρνούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο των διοδίων στη Λεπτοκαρυά και σε ένα δρόμο που ουσιαστικά εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή, μόνο την επικοινωνία των κατοίκων του Δήμου Αν. Ολύμπου.
PIERIA-GR Να τι έγραψε ο Βαγγέλης Ζαμαντζάς στην Πολιτεία Επτά την Δευτέρα... Μπορεί να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι οι της Εταιρείας, όμως ας τους θυμίσω ότι υπάρχει κι η ΑΛΕΠΟΥ- κι όταν όλοι εμείς οι Πιεριείς μετατραπούμε σε ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ - Έ ΤΟΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ!!! Όλη η Πιερία φωνάζει - ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑ 

Αϊτή: Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας

Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ Miloneros Dimitris

Στις 14 Ιανουαρίου ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την, φτωχότερη χώρα του πλανήτη, Αϊτή άφησε πίσω του χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστες ζημιές.
Οι εικόνες που έρχονται απο την περιοχή δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Οι νεκροί έχουν, ήδη, ξεπεράσει τους 75.000, περίπου 3.000.000 κάτοικοι
έχουν μείνει άστεγοι ενώ τα νοσοκομεία της χώρας δεν είναι αρκετά για να
περιθάλψουν τους πληγέντες.
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε δηλώσει απο την πρώτη στιγμή ότι η Ελλάδα θα αποστείλει την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στην Αϊτή, τονίζοντας ότι,
"Πολλές φορές, οι εξελίξεις έρχονται να μας θυμίσουν ότι σε αυτό τον κόσμο δεν ζούμε μόνοι μας. Μπορεί να έχουμε τα προβλήματά μας, να καταναλώνουμε και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας για να τα λύσουμε, αλλά δεν ξεχνάμε.
Δεν πρέπει και δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας σε πολλές περιοχές, που περνούν δύσκολες στιγμές και οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι, να προσφέρουμε και εμείς τη δική μας βοήθεια. Διότι σε δύσκολες στιγμές για μας, έχουν και αυτοί δείξει τη δική τους αλληλεγγύη προς την Ελλάδα. Αυτό το τονίζω."
Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη
βοήθειας αποστέλλοντας ειδική ομάδα γιατρών και διασωστών, φαρμακευτικό υλικό αλλά και χρήματα μέσα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων.
Συμβάλλουμε όλοι μας, στην παγκόσμια προσπάθεια για αποστολή τροφίμων και φαρμάκων στον λαό της Αϊτής καταθέτοντας ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό. Για τον σκοπό αυτό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος με αριθμό 2341131478 καθώς και διατραπεζικός λογαριασμός με χρήση του ΙΒΑΝ GR8701000230000002341131478.
PIERIA-GR Μπράβο σε μιά τοπική πολιτική οργάνωση και δει του Ανατολικού Ολύμπου γιά το ότι σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα παίρνουν θέση!

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΘΕΑ....


ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ e-mail SMS

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ....
ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ..
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ...
και νομιζουν οτι οι κύριοι της πολιτικης ειναι έξυπνοι και μας δουλεύουν...ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ!!!


ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΤΟ ΠΑΝ...!!!


Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΣΙ


ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΠΕΤ


ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ

ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ..!

Ας αφιερώσουμε κάτι και στους ...ερωτευμένους αναγνώστες μας! Το ακούς ...λου;;;