PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

αυτά τα παιδιά είναι ...ΠΙΕΡΙΚΟΣ - προπαιδικό


Ο Δήμος Δίου τίμησε τους αθλητές του ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας

Σε μια άψογα διοργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, ο δήμος Δίου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας τίμησε τους αθλητές που διακρίθηκαν το έτος 2009. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας κ. Μιχάλης Λαλούμης, ο βουλευτής και ολυμπιονίκης κ. Κώστας Κουκοδήμος και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε: «Καλωσορίζουμε τους αρίστους αθλητές της Πιερίας και Ημαθίας που πρώτευσαν στο στίβο το 2009. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που βρίσκεστε μαζί μας. Ιδιαίτερη στιγμή για σας που σας τιμά η πόλη του Δίου. Η πόλη του πολιτισμού και του φωτός. Η πόλη των θεών και των Μουσών. Η πόλη που διοργάνωσε κατά την αρχαιότητα τους σπουδαιότερους αγώνες τα ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ. Εδώ οι Μακεδόνες βασιλείς, ο Αρχέλαος, ο Φίλιππος Β’, ο Μέγας Αλέξανδρος τίμησαν με περίλαμπρες τελετές τους ολυμπιακούς αγώνες της Μακεδονίας, όπως επίσης αποκαλούνταν. Το Δίον, η αρίστη πόλη των Μακεδόνων, σας συγχαίρει και σας τιμά».

PIERIA GR και πάλι ο Γρηγόρης Παπαχρήστος φόρεσε ...γυαλιά στους άλλους Δημάρχους του Νομού... Προηγείται μακράν των άλλων, άσε να μην πω κι άλλα για αθλητισμό. πχ Το Κλειστό του ΑΓ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. Αρχισε μαζί με του Σταθμού και εκείνος όντας ΠΑΣΟΚ το τελείωσε επι ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μπράβο του. Ο άλλος ο δικός μας ακόμα ...παλεύει!

πως υπάρχουν άραγε στη ζωή άνθρωποι που να κάνουν κακό σε τέτοια πλάσματα;;; γιατί Θεέ μου;


Άνθρωποι του πρώην τέως πολιτικού πήραν τα φτυάρια και ...φτυαρίζουν!!! Όμως να ξέρουν πως όποιος ανοίγει την γούρνα του άλλου πέφτει μέσα ο ίδιος.... Δεν έμαθες ακόμα ρε απ το πάθημά σου;;;

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» oι «Αγροτικές κινητοποιήσεις»



Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Αγροτικές Κινητοποιήσεις» Ονόματα προσκεκλημένων:
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
Πρόεδρος ΟΔΑΣ Πιερίας
ΒΑΙΟΣ ΣΤΑΛΙΚΑΣ
Αντιπρόεδρος ΟΑΣ Πιερίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΑΣ
Νομαρχιακός Σύμβουλος Πιερίας
Πρόεδρος Σωματείου Αιγοπροβατοτρόφων
“Άγιος Μόδεστος”
ΝΙΚΟΣ ΧΕΡΒΑΤΙΔΗΣ
Αγρότης Κορινός
ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ
Αγρότης Αγ. Σπυρίδωνας

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ "ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ" ΜΑΣ;;;


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ - Φίλες και φίλοι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο ''ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ'' Σας καλώ όλους μαζί μου σε αυτό το ταξίδι .....και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Το νέο μυθιστόρημά της με τίτλο "Θα σε περιμένω", - εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική- παρουσιάζει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, η συγγραφέας Ελένη Μπεντίλλα, στην Κατερίνη...


...στο χώρο του Βιβλιοπωλείου "Σαββίδης Αχιλλέας" (Μ. Αλεξάνδρου 48, τηλ. 23510 29380) στις 7 το απόγευμα.

Τη συγγραφέα θα παρουσιάση στο βιβλιόφιλο κοινό της πόλης ο Κατερινιώτης συγγραφέας Θεοχάρης Μπικηρόπουλος.
Μετά την παρουσίαση η συγγραφέας Ελένη Μπεντίλλα θα υπογράψει το βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό, για το νέο βιβλίο και το έργο της.
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Ελένη Μπεντίλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει με την οικογένεια της. Σπούδασε οικονομικά, εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Έχει εκθέσει έργα της ατομικά και συλλογικά, και τελευταία, ως μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", διοργανώνει εκθέσεις για την ενίσχυση των σκοπών της ανθρωπιστικής αυτής οργάνωσης. Έχει εκδώσει τα βιβλία "Συνάντησα πρόσωπα της πόλης μου", με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, 1997, "Το βάζο με τις εικόνες", εκδόσεις Μπίμπης, 1999, και "Τα κορίτσια μεγάλωσαν πια!", εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2001 και το καινούριο της βιβλίο "Θα σε περιμένω",εκδόσεις : Εμπειρία Εκδοτική,2009.




Θα σε περιμένω  - Μυθιστόρημα - Η υπόθεση
"Ο Στέργιος έκλεισε τα μάτια του και άφησε το γλυκό ποτάμι της ευτυχίας να κυλήσει στο κορμί του απολαυστικά, σαν βάλσαμο. Είχαν περάσει τόσα χρόνια, είχε πάρει η ζωή του το δικό της δρόμο και τώρα ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε, την ξαναείδε μπροστά του. Κι ήταν γι' αυτόν όλα τα όνειρα που έμειναν μισά, όση ζωή στερήθηκε μακριά της...
Η Δώρα, με τα μεταξωτά της, γλίστρησε πιο βαθιά μέσα στα μυρωμένα της σεντόνια. Πολυτέλεια· η ανταμοιβή του αγώνα της ή το κουκούλωμα άλυτων προβλημάτων; Ο φόβος της απώλειας και της αποτυχίας την κατέτρωγε. Και χθες, που τον ξανασυνάντησε, πίστεψε πως μπορούσε να μοιραστεί μαζί του ό,τι δεν μπόρεσε να ζήσει με κανέναν άλλο..."
Ένας άντρας και μία γυναίκα, χρόνια μετά το χωρισμό τους, συναντιούνται ξανά τυχαία. Και οι δυο τους έχουν φτιάξει τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους, όμως βαθιά μέσα τους ο έρωτάς τους δείχνει να μην έχει σβήσει ολότελα. Τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με το μεγάλο δίλημμα: ή να συνεχίσουν όπως ζουν ή να τα εγκαταλείψουν όλα και να φύγουν μακριά οι δυο τους.

Μέχρι το Πάσχα θα ανοίξουν τα Τέμπη

http://www.nooz.gr/
Την εκτίμηση ότι μέχρι το Πάσχα μπορούν να ξανανοίξουν τα Τέμπη, έκανε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. "Πιστεύουμε ότι μέχρι το Πάσχα θα μπορεί ο δρόμος να ξαναδοθεί στην κυκλοφορία αν ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες", δήλωσε ο υπουργός Υποδομών.

Αναμένουμε διευκρίνισε, την πρόταση της εταιρίας παραχώρησης, θα αξιολογηθεί τάχιστα από τα τρία εμπλεκόμενα υπουργεία και αμέσως θα δοθεί η έγκριση να ξεκινήσουν τα έργα.

Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών σε πρόταση που υπέβαλε στις 15 Ιανουαρίου προς το υπουργείο, η κοινοπραξία (πρόταση που τη χαρακτήρισε πλαίσιο) η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι θα απαιτηθεί χρόνος 16 εβδομάδων για να ξανανοίξουν τα Τέμπη.
Τα διόδια

Σε ερώτηση γενικότερα για τα διόδια, ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί το υπουργείο, έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο και προετοιμάζεται για το δεύτερο κύκλο, που είναι οι διαπραγματεύσεις για τα τέλη των διοδίων με τις εταιρίες παραχώρησης.

PIERIA GR - O Ρέππας είπε πως τα Τέμπη θα ανοίξουν το Πάσχα. Δεν μας είπε βέβαια ποιό Πάσχα θα ...ανοίξουν! χα χα χα το Πάσχα του 2099 μήπως;;; χι χι χι

FACEBOOK ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK - ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΪΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ 19/01/10

Miloneros Dimitris
1. Οικονομία. Δίνουμε ακόμη μία μάχη ενάντια, ουσιαστικά, στο έλλειμμα αξιοπιστίας που κληρονομήσαμε λόγω των εγκληματικών πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης
Μπορούμε και δίνουμε τη μάχη για τον Έλληνα πολίτη και την οικονομία μας, γιατί έχουμε σχέδιο και είμαστε αποφασισμένοι.
Ούτε που θέλουν να φανταστούν οι Έλληνες που θα ήμασταν σήμερα με κυβέρνηση Ν.Δ. Και έχουν κάποιοι το θράσος να μιλάνε για «ακυβερνησία».
2. Γ. Παπανδρέου στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ για τον «Καλλικράτη»: Οι Έλληνες περιμένουν δομικές αλλαγές και λύσεις για τα προβλήματα που τους αφορούν
Κουράστηκαν να μας ακούν να περιγράφουμε απλά το πρόβλημα. Περιμένουν να δουν επιτέλους κάτι να αλλάζει. Μία τέτοια δομική αλλαγή, με επίκεντρο τις ανάγκες του πολίτη και της χώρας, είναι ο «Καλλικράτης».
Προχωράμε, μέσα από τη διαβούλευση, άμεσα. Γιατί δεν δικαιούμαστε να χάσουμε ούτε μία στιγμή.
3. Αγρότες. Θέλουμε να κάνουμε ρήξεις, να δώσουμε δίκαιες λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών
Όχι μερεμέτια και πελατειακές μικροδιευθετήσεις που απλά διαιωνίζουν τα προβλήματα.
Ήδη έχουμε λάβει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των αγροτών. Ολοκληρώνουμε έναν πρωτόγνωρο, για τα ελληνικά δεδομένα, διάλογο για όλα τα θέματα που τους αφορούν.
4. Πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμων αλλοδαπών
Σε απόλυτη σύγχυση, μεταξύ θέσης, αντίθεσης και παραπληροφόρησης η ηγεσία της Ν.Δ…
Χθες μας έλεγαν «τους προτείνουμε αυτό ακριβώς που ισχύει σήμερα στη Γερμανία!» Σήμερα, λένε «η χθεσινή δημόσια αναφορά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο «Γερμανικό μοντέλο», αφορούσε τη γενικότερη προσέγγιση του μεταναστευτικού προβλήματος στη Γερμανία».
Ας μας πούνε επιτέλους τι θέλουν.

PIERIA-GR Κι ας μας πει τελικά κι ο Γιώργος Παπανδρέου που ήταν το σχέδιο κοινωνικής πολιτικής του και που ήταν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ


PIERIA-GR Μαυρίδης Γιάννης και Χρήστος Τασχουνίδης με SARVIVOR ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ τους στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ...φωτίζουν αθέατες πλευρές της διασκέδασης στην Πιερία μας. Βλέπουμε χώρους, πρόσωπα που σε άλλες συνθήκες δεν θα βλέπαμε. ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!