PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ






Από την εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Πιερίας, ενάντια στη λειτουργία των διοδίων και τη συμμετοχή των δημοσιογράφων της Πιερίας

NEOI ΓΡΕΜΜΑΤΕΙΣ

oρισμός νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων

Νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείας ορίστηκαν στα υπουργεία Οικονομίας, Παιδείας, Εργασίας και Υγείας, με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του αρμοδίου υπουργού.  

Στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, ορίζεται ο Βλάχος Γιώργος, Καθηγητής Ναυτιλιακής Οικονομικής και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Στο υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, ο Μπάκας Ευθύμιος, Οικονομολόγος, στέλεχος επιχειρήσεων και στην Ειδική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Παιδείας, ο Κοντογιάννης Μιχάλης, Διευθυντής 99ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών.
Στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης, η Δρέττα Αθηνά, Οδοντίατρος, Αντινομάρχης Αθηνών.
Στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας ο Κατριβάνος Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Αντινομάρχης Αθηνών και στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας ο Δημόπουλος Αντώνης, Οδοντίατρος - Διδάκτωρ Παν. Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΙΣΤΑΜΕ.