PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Μάστιγα οι αυτοκτονίες στην Ιαπωνία


Μάστιγα οι αυτοκτονίες στην Ιαπωνία, όπου τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν για 12η χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο, 30.181 Ιάπωνες έθεσαν τέλος στη ζωή τους. Εξ αυτών, οι 21.566 ήταν άνδρες και οι 8.615 γυναίκες.
Κατά μέσον όρο, σημειώνονταν 90 αυτοκτονίες την ημέρα - γεγονός που καταδεικνύει ότι σχεδόν 1.000 άνθρωποι ήταν στο όριο της αυτοχειρίας οποιαδήποτε ημέρα της χρονιάς, σύμφωνα με ειδικούς.
Οι παρατεταμένες οικονομικές κρίσεις θεωρούνται ένας από τους κύριους λόγους για την αύξηση των αυτοκτονιών μετά το 1998, όταν ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 30.000 στην Ιαπωνία για πρώτη φορά.
Ανάμεσα σε άλλα αίτια στα οποία αποδίδονται τα απονενοημένα αυτά διαβήματα προβάλλονται τα προβλήματα υγείας, περιλαμβανομένης της κατάθλιψης η οποία σχετίζεται με την εργασία. Αυτή η αιτία ήταν ένα από τα σημαντικότερα κίνητρα το 2008, και σε αυτό αποδόθηκε το 47% των συνολικά 32.249 αυτοκτονιών. Στα προβλήματα οικονομικής φύσης αποδόθηκε το 23% των αυτοκτονιών. Στα προβλήματα οικογενειακής φύσης το 12,1%, σύμφωνα με ειδικούς.

NAYTIKH TRΑΓΩΔΙΑ

Νεκροί εντοπίστηκαν οι τρεις Έλληνες ναυτικοί μέλη του Aegean Wind, που αγνοούνταν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Βενεζουέλας.

Η AMY WINHOUSE "ΠΑΙΖΕΙ" ΞΥΛΟ..!!


Κατηγορίες βιαιοπραγίας απαγγέλθηκαν και πάλι στην Έιμι Γουάνχαουζ την Τετάρτη, η οποία θα πρέπει να παρουσιαστεί τον Ιανουάριο ενώπιον δικαστηρίου.

Η 26χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια κατηγορείται ότι «συνεπλάκη» με μέλος του προσωπικού του θέατρου Milton Keynes το Σάββατο. Η Γουάινχαουζ παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του φερόμενου περιστατικού την Τετάρτη, οπότε και αφέθηκε ελεύθερη για να παρουσιαστεί στις 20 Ιανουαρίου ενώπιον δικαστηρίου.
Νωρίτερα το 2009, η τραγουδίστρια αθωώθηκε από προηγούμενη κατηγορία βιαιοπραγίας εναντίον θαυμάστριας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Ένας στους τέσσερις Βρετανούς «δανείζεται» χρήματα από τον κουμπαρά των παιδιών του


Περίπου το ένα τέταρτο (22%) των Βρετανών παραδέχεται ότι δανείστηκε από τις οικονομίες των παιδιών του το 2009, για να πληρώσει λογαριασμούς, να αντιμετωπίσει έκτακτα έξοδα ή να χρηματοδοτήσει τις διακοπές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στη Βρετανία.
Το 44% είπε ότι δανείστηκε μεταξύ 200 και 500 λίρες (222 με 556 ευρώ) από τους κουμπαράδες των παιδιών τους, σύμφωνα με την έρευνα του ινστιτούτου OnePoll για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας Engage.
Οι τέσσερις στους δέκα γονείς που χρησιμοποίησαν τις οικονομίες των παιδιών τους το έκαναν για να πληρώσουν λογαριασμούς, ενώ το 20% για να μπορέσει να κάνει έκτακτες επισκευές στο αυτοκίνητο.
Περίπου το 14% χρηματοδότησε με αυτά τα λεφτά τις οικογενιακές διακοπές, ενώ το 12% έκτακτες επισκευές στο σπίτι και το 8% τα έξοδα των Χριστουγέννων.
Τα δύο τρίτα των Βρετανών αποκάλυψαν ότι δεν είχαν άλλον τρόπο για να βρουν τα χρήματα που χρειάζονταν, ενώ οκτώ στους δέκα δηλώνουν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα στα παιδιά τους μόλις μπορέσουν.
Περίπου το 27% είναι στενοχωρημένοι που η οικονομική τους κατάσταση δεν τους αφήνει άλλο περιθώριο από το να καταφύγουν σε αυτή την πράξη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό