PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ , ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Ο κ. Κουκοδήμος καταλόγισε πλήρη αδράνεια στην κυβέρνηση κατά την κρίσιμη αυτή συγκυρία ενώ οφείλει να συνεργαστεί με τους αθλητικούς φορείς, την ΕΠΟ, να ξεκινήσει ο διάλογος.
Προς την κατεύθυνση αυτή,
 πρότεινε την δημιουργία μιας Ειδικής Υπηρεσίας στο υπουργείο Οικονομικών για τα θέματα που άπτονται της αντιμετώπισης του παράνομου στοιχήματος, που θα συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία.
Έλλειψη σχεδίου για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων διαπίστωσε ακόμη ο Τομεάρχης Αθλητισμού, βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, γι αυτό πρότεινε την σύσταση Υποεπιτροπής Αθλητισμού.


Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ


Κύριε Διευθυντά
Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τη διακοπή της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ στην περιοχή των Τεμπών και επειδή αυτή έχει τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις στην οικονομία της Πιερίας, καθώς ο Νομός μας εμφανίζεται στα ρεπορτάζ ως αποκλεισμένος, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε μέσα από τις εκπομπές σας και τις ρεπορτάζ των εφημερίδων σας ότι εκτός από την παράκαμψη μέσω Ελασσόνας, υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησής των οδηγών που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα από την παρακαμπτήρια οδό Λάρισας – Αγιάς - Αγιόκαμπου- Ομολίου -Στομίου.
Σημειώνουμε ότι η επιλογή της συγκεκριμένης εναλλακτικής διαδρομής ενδείκνυται για άμεση και εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών στην Πιερία και στους τουριστικούς προορισμούς του Νομού μας, καθώς οι εκδρομείς των Χριστουγέννων μπορούν να προσεγγίσουν με ασφάλεια τις περιοχές της Νότιας Πιερίας, τους παραδοσιακούς οικισμούς του Ολύμπου, αλλά και των Πιερίων.
Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια που κάνουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις δυνατότητες πρόσβασης που έχουν προς το Νομό μας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαστεργίου

Νομάρχης Πιερίας

Ομιλία του βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμου στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

Πλήρης η αδράνεια της κυβέρνησης

Ζήτησε ενημέρωση της βουλής για την υπόθεση της έκθεσης της Uefa
Ενημέρωση της Βουλής για την υπόθεση της Έκθεσης της UEFA, ζήτησε ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ, Κώστας Κουκοδήμος ο οποίος - κατά την ομιλία του επί του Προϋπολογισμού - είπε ότι ενώ η Έκθεση μιλά για 14 ομάδες, εκ μέρους της κυβέρνησης γίνεται λόγος «για απλές ενδείξεις» και «τεκμήριο αθωότητας». «Τι εννοείτε;» ρώτησε προς τα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας και ζήτησε να πληροφορηθεί ποιες είναι οι ομάδες που εμπλέκονται στην Έκθεση της UEFA.
Ο κ. Κουκοδήμος καταλόγισε πλήρη αδράνεια στην κυβέρνηση κατά την κρίσιμη αυτή συγκυρία ενώ οφείλει να συνεργαστεί με τους αθλητικούς φορείς, την ΕΠΟ, να ξεκινήσει ο διάλογος. Προς την κατεύθυνση αυτή, πρότεινε την δημιουργία μιας Ειδικής Υπηρεσίας στο υπουργείο Οικονομικών για τα θέματα που άπτονται της αντιμετώπισης του παράνομου στοιχήματος, που θα συνεργάζεται με όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία. Έλλειψη σχεδίου για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων διαπίστωσε ακόμη ο Τομεάρχης Αθλητισμού, βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, γι αυτό πρότεινε την σύσταση Υποεπιτροπής Αθλητισμού.

Στηλίτευσε ακόμη την «δραστική μείωση» των πόρων στον Αθλητισμό αλλά και την μείωση των δαπανών κατά 6,3% του υπουργείου Πολιτισμού και κατά 3,6% του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Για τους αγρότες
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουκοδήμος αναφερόμενος στα κονδύλια για την Αγροτική Ανάπτυξη ανέφερε: «Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο; Μειώνονται οι δαπάνες κατά 3,6% του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η ελληνική γεωργία, όπως και η γεωργία κάθε άλλης χώρας, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς στήριξη.
Η ανάγνωση του Προϋπολογισμού στο κομμάτι, που αφορά την αγροτική οικονομία δείχνει ότι στον Προϋπολογισμό απουσιάζει η αναπτυξιακή αγροτική πολιτική.
Σ’ αυτή την οδυνηρή εξέλιξη καταλαβαίνετε ότι οι πόροι προς τον Αγροτικό τομέα είναι σχεδόν αμελητέοι και καταδεικνύουν απουσία ενός Εθνικού Στρατηγικού Προγραμματισμού Ανάπτυξης της υπαίθρου.
Και όλα αυτά, ενώ οι αγρότες στην Πιερία και σε όλη την Ελλάδα συνωστίζονται τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα έξω από την Αγροτική Τράπεζα για να εισπράξουν το 50% των Δικαιωμάτων της Ενιαίας Ενίσχυσης 2009. Σας υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι πολύ πιο έγκαιρα και όχι τρεις ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε καταβληθεί το 100% και συγκεκριμένα στις 05/12/2008 μέσω ταμειακής διευκόλυνσης».
Είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε την όποια θετική πρωτοβουλία για την ανάταξη της Οικονομίας, αλλά σε όσα είμαστε αντίθετοι θα τα κριτικάρουμε αυστηρά, προτείνοντας ταυτόχρονα και λύσεις, κατέληξε την ομιλία του ο κ. Κουκοδήμος.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ xmas party στο ΜΩΒ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και η ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης φέρνει στην πόλη μας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα με το μεγαλύτερο xmas party της στο ΜΩΒ. Μουσική, χορός και ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά για ένα επιτυχημένο πάρτυ μιας και αναμένεται να γίνει κυριολεκτικά το αδιαχώρητο.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους απόψε στις 23:00 για μια βραδιά πραγματικής διασκέδασης με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και διάθεση στα ύψη.

Χρονιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!

Με εκτίμηση, το Δ.Σ.

ΚΛΟΠΗ ΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ.Σε κοντέινερ που ανήκουν στον Capital 97,7 FM και Viva FM 88,3

Διαπιστώθηκε χθες τα ξημερώματα




Κλοπή μηχανημάτων ραδιοφωνικών σταθμών της Πιερίας









Σε παραβίαση των κοντέινερ και σε κλοπή μηχανημάτων εκπομπής σήματος ραδιοφωνικών σταθμών που το κόστος τους είναι της τάξης των 20.000 ευρώ για κάθε κοντέινερ, προέβησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης.

Πρόκειται για κοντέινερ που βρίσκονται δίπλα από την Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ στην Κονταριώτισσα και που εξυπηρετούσαν τη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών Capital 97,7 FM και Viva FM 88,3.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 2,5 χρόνια όπου τότε και πάλι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά και είχαν προκαλέσει σημαντικές καταστροφές σε κοντέινερ και μηχανήματα. Το νέο αυτό περιστατικό προκαλεί θλίψη και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι οι καταστροφές και οι κλοπές μηχανημάτων προκαλούνται σε μέσο επικοινωνίας.

Χθες το πρωί στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας και της σήμανσης μετέβησαν στο σημείο που εκλάπησαν τα μηχανήματα, προχώρησαν στις δέουσες διαδικασίες. Η αστυνομία φαίνεται ότι βρίσκεται επί τα ίχνη των δραστών οι οποίοι και αναζητούνται.




ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 2 ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ