PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ


ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΝΙΓΟΥΝ"
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ...
,ΜΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η............ ΔΙΕΞΟΔΟΣ...
ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΞ...
ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ
ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ
ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ
ΚΑΙ...
ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ...!

ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...!!!


...ΛΑΟΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ-ΕΡΩΤΗΜΑ..


ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ...!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ


ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ


ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 13ο ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ...ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ..!!!
ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ "ΜΗΔΕΝ"...

HUMOR


Habemus περιφερειάρχη




Άργησε αλλά το πέτυχε με τους περιφερειάρχες η κυβέρνηση. Απλά δεν έτυχε να μην έχει ούτε ένας τους πλούσιο κομματικό (ΠΑΣΟΚικό εννοείται)βιογραφικό.

Η δική μας περιφερειάρχης (της Κεντρικής Μακεδονίας), Μαρία Λιονή, είναι (μαθαίνουμε) δικηγόρος, διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Ρεθύμνου και αντινομάρχης και είναι αναπληρώτρια γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κρήτης.

Ώρα να αρχίσουν τα σούρτα-φέρτα (κατά κει) κι οι δήμαρχοί μας να δούμε τι μας μοιράσει απ’ το περιβόητο ΕΣΠΑ.
http://www.eptanews.gr/

www.διαδίκτυο.eu:

www.διαδίκτυο.eu: Ο διαδικτυακός χώρος ".eu" από σήμερα πλέον σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ



Από σήμερα, οι ευρωπαίοι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να καταχωρίζουν ονόματα για ιστότοπους .eu στο χρησιμοποιώντας αλφαβητικούς χαρακτήρες και από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι καταχωρούντες μπορούν, παραδείγματος χάρη, να χρησιμοποιούν λέξεις σε ελληνική ή κυριλλική γραφή, όπως www.διαδίκτυο.eu ή www.???????.eu.

"Δεν τίθεται θέμα δώρου"



"Η χώρα έχει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα, δεν τίθεται όμως ζήτημα διακινδύνευσης των εισοδημάτων των εργαζομένων, δεν τίθεται θέμα μισθού ή δώρου Πάσχα" αυτό δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τη σύσκεψη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τη διαμόρφωση Σχεδίου Νόμου περί Εργασιακών Σχέσεων.


Οσον αφορά στο θέμα των Ταμείων, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι: "Αν δεν γίνουν οι αλλαγές στα Ταμεία ως προς το ασφαλιστικό σύστημα τώρα, το 2015 δεν θα μπορέσουν να καταβάλλουν 14 συντάξεις. Είναι απολύτως βέβαιο αυτό και πρέπει τώρα να φροντίσουμε ώστε να μην δεινοπαθήσουν οι συνταξιούχοι του 2015. Δεν υπάρχει περιθώριο για την παραμικρή καθυστέρηση".
Επίσης πρόσθεσε: "Προσθέτουμε εγγυήσεις στις εργασιακές σχέσεις για να μην επαναληφθεί το ΄΄φαινόμενο Κούνεβα΄΄, βελτιώνουμε ό,τι σήμερα υπάρχει και ρυθμίζει τις σχέσεις εργοδοτών και εργαζομένων για να προστατέψουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πολίτες, τους μετανάστες που δουλεύουν εδώ. Ξέρουμε ό,τι η ολοκληρωμένη δουλειά μας θα είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο, όταν θα έχουμε επανασυστήσει και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ). Είπαμε, όμως, ότι τον Δεκέμβριο θα τελειώσουμε σε ό,τι αφορά τις περαιτέρω εγγυήσεις στις εργασιακές σχέσεις, και το κάναμε. Σημασία έχει όταν βάζεις ένα χρονοδιάγραμμα να το τηρείς. Είπαμε για Δεκέμβριο και έτσι έγινε. Το σχετικό σχέδιο νόμου θα σταλεί στη Βουλή αρχές Ιανουαρίου΄".

"Οδυνηρές θυσίες"




Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα περιόδευσε το πρωί στην Olympic Catering.
«Η εθνική συστράτευση και συνεννόηση που προτείνουν ο πρωθυπουργός, η πλουτοκρατία και η ΝΔ είναι κάλεσμα υποταγής του λαού και αποδοχής νέων ακόμα πιο οδυνηρών θυσιών για να μείνει τώρα άθικτη η υψηλή κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών» εκτιμά το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του και σημειώνει ότι «η ταξική-λαϊκή αλληλεγγύη και αντεπίθεση πρέπει να είναι η απάντηση των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των φτωχών αγροτών, για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».
Σε άλλη ανακοίνωση το ΚΚΕ επισημαίνει: «Την ίδια ώρα που η ανεργία αυξάνεται, που οι άνεργοι δεν προστατεύονται, που γενικεύεται η προσωρινή και ελαστική εργασία, η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλει την παράταση του εργάσιμου χρόνου έως τα βαθιά γεράματα, την απλήρωτη εργασία, τη νέα σφαγή των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων».

"Συνολικές αποφάσεις"



«Εάν το ΠΑΣΟΚ έδειχνε σοβαρότητα την εποχή Γιαννίτση, σήμερα δεν θα ομολογούσε ένας άλλος υπουργός του ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχουν συντάξεις μόλις για πέντε χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με το ασφαλιστικό.
Αναφερόμενος, ο κ. Κ. Αϊβαλιώτης, στη συνάντηση των αρχηγών τόνισε: «Η σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για τη διαφθορά αποτελεί μια έξυπνη διέξοδο του κ. Πρωθυπουργού για να μην γίνει μια ανάλογη για τα εθνικά θέματα (η οποία θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση) ή για την οικονομία (η οποία θα έφερνε σε δύσκολη θέση και τον ίδιο και τη ΝΔ)».
Εξάλλου, για το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αθήνα, ανέφερε:
«Μερικές φορές οι αποφάσεις του δημόσιας διοίκησης είναι για τα σκουπίδια... Πρέπει να αναδειχθούν συνολικές αποφάσεις για το τι μπορεί να δώσει το κράτος χωρίς να υπόκειται πάντα στη δουλεία εκβιασμών. Αυτές οι δουλείες - εκβιασμοί έχουν συμβάλλει ούτως ώστε η οικονομία μας να είναι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

Συνεννόηση

 "Η Νέα Δημοκρατία επιδίωκε και επιδιώκει, πάντοτε, τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν όλους τους πολίτες και καθορίζουν την πορεία του τόπου", δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βόννη είχε σειρά συναντήσεων με κεντροδεξιούς ηγέτες. Την προσεχή Τρίτη, υπό την προεδρία του, θα συνεδριάσει η ΚΟ της ΝΔ με θέμα την οικονομία.



ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...



Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως προς το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα σε διάστημα τεσσάρων ετών, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός απέρριψε τα σενάρια περί αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη, λέγοντας παράλληλα ότι: «δεν περιμένω δώρα από την ΕΕ, αλλά δίκαιη μεταχείριση».
Αναφερόμενος στις φήμες ότι η Ελλάδα είναι πιθανόν να εγκαταλείψει τη ζώνη του ευρώ εξαιτίας του μεγάλου της δημόσιου χρέους, το οποίο αναμένεται το επόμενο έτος να φθάσει το 125% του ΑΕΠ, δήλωσε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Έχουμε δύο από τους επιφανέστερους Ευρωπαίους που γνωρίζουν πολύ καλά οικονομικά -τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον Ζαν-Κλοντ Τρισέ-, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν θα περιέλθουμε σε αδυναμία αποπληρωμής του χρέους μας»

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ


ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ "ΠΑΤΗΣΑΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΙΌΝΙ ΚΑΙ ΑΥΡΊΟ ΕΧΟΥΜΕ ....ΠΡΕΜΙΕΡΑ..!!!
ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ....ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΞΕΝΩΝΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΙΕΡ ...
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 100%...!!!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ  ΛΕΟΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ...
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ η ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 30΄...

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΛΥΟΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ