PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΧΙΟΥΜΟΡ..!!!


ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ


ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ, 30' ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

ΣΥΧΝΗ


ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ...
Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΞΑΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗ ΤΟΥ...

Η υπερβολική καθαριότητα των παιδιών... βλάπτει σοβαρά την υγεία τους


Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να λερωθούν, προειδοποιούν Αμερικανοί επιστήμονες, έρευνα των οποίων έδειξε ότι η υπερβολική καθαριότητα κατά την παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονών στην ενήλικη ζωή.

Συνάντηση Θ. Παπαγεωργίου με το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου





Την έντονη ανησυχία τους για την αντικυνηγετική θέση του νεοσύστατου υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στο οποίο έχει μεταφερθεί η αρμόδια Διεύθυνση Θήρας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, γνωστοποίησαν στο Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πιερίας σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στην Κατερίνη

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Στ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης όπου και εγκρίθηκε ψήφισμα στο οποίο «τα μέλη εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους και δηλώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένα να «ανεχτούν» μεθόδους με τις οποίες αντικυνηγετικά κέντρα επιθυμούν διακαώς την κατάργηση του κυνηγιού με τα όποια αρνητικά αποτελέσματα αυτό συνεπάγεται για την ελληνική περιφέρεια». Επίσης στο ψήφισμα «καλούν όλους τους αρμόδιους του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να ξεκινήσουν μια στενή συνεργασία με τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες επ’ ωφελεία του περιβάλλοντος όπως γίνεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο» και ακόμα καλούν «όλα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές να ασκήσουν την επιρροή τους για τη στήριξη του έργου των Κυνηγετικών Οργανώσεων».

Τα μέλη του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου έχοντας μαζί τους και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και εμπορικού κλάδου που δραστηριοποιείται γύρω από το κυνήγι ενημέρωσαν τον κ. Παπαγεωργίου για το σύνολο των αποφάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας και επεσήμαναν την ζωτική σημασία που έχει η αγαστή συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών και των κυνηγετικών συλλόγων για την ισορροπία στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και την συμβολή των κυνηγών στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Παπαγεωργίου συζήτησε με τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου κατανοώντας τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους και επεσήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση και συνεργασία με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όποια κι αν είναι η πολιτική που θέλει να ακολουθήσει την ηγεσία του και σ αυτή την κατεύθυνση είναι πρόθυμος να βοηθήσει.

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (DEVE) της Επιτροπής των Περιφερειών ο Νομάρχης Πιερίας

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη DEVE, της Επιτροπής των Περιφερειών που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009, συμμετέχει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφασίσουν τις μελλοντικές εργασίες της Επιτροπής και να υιοθετήσουν γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, καθώς και την Επιτροπή των Περιφερειών που αφορούν την ενίσχυση των αγροτών της Ε.Ε. σε περιοχές με φυσικά μειονεκτήματα καθώς και στην πολιτική ποιότητας των γεωργικών προϊόντων.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται και συζήτηση για το ρόλο των τοπικών και περιφερειακών αρχών στη διαχείριση των επιδημιών και ιδιαιτέρως της νέας γρίπης Η1Ν1, όπου θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων κατά τη γρίπης σε τοπικό επίπεδο.

ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα «τσακάλια» του Σαμαρά καλλιεργούν σχεδόν μονότονα ότι ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. δεν θα στηρίξει τον Νικήτα Κακλαμάνη για την Δημαρχεία της Αθήνας. Το λένε, όπου κάτσουν, κι' όπου σταθούν. Δημιουργούν κλίμα. Τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να ρίχνουν στο τραπέζι και διάφορα ονόματα. Για παράδειγμα ακούστηκαν τα ονόματα της Αλεξίας Έβερτ, της Ελίζας Βόζεμπεργκ και φυσικά του Άρη Σπηλιωτόπουλου.
Επειδή, όμως, είδαν ότι κανείς εκ των τριών δεν δείχνει ιδιαίτερη προθυμία για την δημαρχεία της Αθήνας, τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να καλλιεργούν μια πονηρή σκέψη. Τα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης διακινούν το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Με την κίνηση αυτή πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να εγκλωβίσουν την Ντόρα. Να την «περάσουν» απέναντι στον Νικήτα. Απίστευτα σενάρια! Ωστόσο, προς το παρόν στο επιτελείο του Σαμαρά το μόνο που κάνουν είναι να κατασκευάζουν σενάρια. Αυτό δηλαδή που έμαθαν να κάνουν και τα χρόνια που είχαν τα ηνία της «Πολιτικής Άνοιξης».
www.parapolitika.gr 

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΙΟΝΙΖΕΙ...
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ..

ΛΙΤΟΤΗΤΑ....ΛΙΤΟΤΗΤΑ...ΛΙΤΟΤΗΤΑ...

Το ενδεχόμενο λήψης επώδυνων μέτρων εξετάζει η κυβέρνηση, υπό την πίεση του αρνητικού κλίματος για την ελληνική οικονομία. Ένα από τα σενάρια που φαίνεται πως «ζυγίζει» το κυβερνητικό επιτελείο είναι η κατάργηση του δώρου του Πάσχα και του επιδόματος της άδειας.

ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ....ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ...ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ....
ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ..!!1
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ" ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...
...ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!!

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη βόρειο Ελλάδα, με βροχές κατά διαστήματα και χαμηλές θερμοκρασίας σε κεντρική και δυτική Μακεδονία. Προειδοποίηση του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για ισχυρούς ανέμους μέχρι και 9 μποφόρ στο Θερμαϊκό. 

Στο μεταξύ, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν στο νομό Πέλλας, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 20ο έως το 25ο χλμ της Άρνισας προς το χιονοδρομικό κέντρο, όπου το ύψος του χιονιού φτάνει τα 5 εκατοστά. 

Στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία βρέχει κατά διαστήματα, ενώ επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Για ισχυρούς ανέμους εντάσεως έως και 9 μποφόρ, από τα μεσάνυχτα, στο Θερμαϊκό κόλπο, προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΜΥ. Το Λιμεναρχείο καλεί τους κυβερνήτες μικρών σκαφών να κατευθυνθούν σε ασφαλές αγκυροβόλιο.
WWW.nooz.gr

OLYMPIAKOS-ARSENAL 1-0

Στην ελίτ της Ευρώπης για δεύτερη φορά στα τελευταία 3 χρόνια ο Ολυμπιακός που νίκησε 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πολύ έξυπνο παιχνίδι από τους «ερυθρόλευκους» που είχαν για σκόρερ τον Λεονάρντο. Μία από τις Μπορντό, Μάντσεστερ, Ρεάλ, Τσέλσι, Φιορεντίνα, Μπαρτσελόνα και Σεβίλη υποψήφια αντίπαλος των Πειραιωτών στην κλήρωση της 18 Δεκεμβρίου.

Η τελική βαθμολογία

Αρσεναλ 13--ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Ολυμπιακός 10--ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Σταντάρ Λιέγης 5--ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Αλκμααρ 4

Σαμαράς: Αστειότητες Παπανδρέου

Οι αρνητικές εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας ανεβάζουν στα ύψη και το πολιτικό  θερμόμετρο, με τον Αντώνη Σαμαρά να περνά στην αντεπίθεση, λίγες ημέρες μετά την "εγκάρδια" συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Απαντώντας στις επισημάνσεις στο πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο για  "ιταμές, άδικες και αστήρικτες επιθέσεις σε βάρος των Κυβερνήσεων της Ν.Δ", προσθέτοντας ότι οι "δυσμενείς αξιολογήσεις των διεθνών οίκων οφείλονται περισσότερο στην αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα της κυβέρνησης". Ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει πάντως ότι θα στηρίξει" κάθε προσπάθεια στη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση."

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Βόννη, όπου συμμετέχει στις εργασίες του εκλογικού συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αναλυτικά η δήλωση Σαμαρά
   
Καταλαβαίνω την αγωνία του κ. Παπανδρέου να αποδεσμευτεί από τις προεκλογικές του υποσχέσεις τώρα που αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Εκείνο, όμως, που η κρισιμότητα των περιστάσεων δεν επιτρέπει στον Πρωθυπουργό της χώρας, είναι να παρεκτρέπεται σε ιταμές, άδικες και αστήρικτες επιθέσεις σε βάρος των Κυβερνήσεων της Ν.Δ., αντί να σπεύδει ο ίδιος να πάρει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για να βγει η χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα από την κρίση.

Οι δυσμενείς αξιολογήσεις των διεθνών οίκων δεν οφείλονται τόσο στη σοβαρή δημοσιονομική και οικονομική κατάσταση της χώρας όσο στην αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα της Κυβερνήσεως να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια στη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο οι παλινωδίες της Κυβέρνησης. 

Ως προς τις αστειότητες περί απειλών κατά της εθνικής μας κυριαρχίας, ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιες δηλώσεις αποδυναμώνουν και τραυματίζουν τις θέσεις της χώρας σε όλα τα εθνικά μας μέτωπα.


Κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για "κακή αρχή" εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι με τις δηλώσεις του "ταυτίζεται απόλυτα με τις πολιτικές κυβέρνησης Καραμανλή".

"Μιλάει ο κ. Σαμαράς, για "αστειότητα περί απειλών κατά της εθνικής μας κυριαρχίας". Αγνοεί ότι, με τις πολιτικές και τις επιλογές της η κυβέρνηση Καραμανλή, οδήγησε την χώρα δύο φορές σε επιτήρηση, και επομένως σε αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων; Αγνοεί ότι, οι «παλινωδίες» της κυβέρνησης της Ν.Δ. κατέστησαν την Ελλάδα «αδύναμο κρίκο» στην κρίση και τις επιδιώξεις των διεθνών αγορών;" δήλωσε ο κ. Πεταλωτής

"Αγνοεί μήπως, ότι και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει πως η κυβέρνηση Καραμανλή δεν τήρησε τις επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις της, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η αξιοπιστία της χώρας διεθνώς;" προσέθεσε.

"Η πραγματικότητα είναι ότι, ο κ. Σαμαράς και γνωρίζει και «ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία», στηρίζει μία πολιτική που πλήρωσε και πληρώνει ακόμη ο Ελληνικός λαός" σημείωσε ακόμη.

Ο κ. Πεταλωτής κατέληξε ότι η κυβέρνηση εκφράζει ικανοποίηση από τη δέσμευση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για στήριξη κάθε προσπάθειας στη σωστή κατεύθυνση, "γιατί πράγματι η χώρα χρειάζεται τη συναίνεση όλων για να αντιμετωπίσει τη σημερινή πραγματικότητα".
www.nooz.gr

Οι όροι της Ελλάδας δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτοί, διαμηνύει ο Ν.Γκρούεφσκι



ΑΠΕ
Παπανδρέου και Γκρούεφσκι συναντήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου στις Πρέσπες
Σκόπια
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο



Μήνυμα στη χώρα μας να αλλάξει τους όρους διαπραγμάτευσεις στο ζήτημα της ονομασίας έστειλε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ν.Γκρούεφσκι, υποστηρίζοντας πως στην παρούσα τους μορφή «καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να τους αποδεχθεί ούτε στα επόμενα 100 χρόνια».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Αθήνα ότι με τη στάση της δεν βοηθά στην εξεύρεση λύσης.

«Μέχρι σήμερα, η Ελλάδα δεν ήθελε να βρεθεί λύση. Έθετε τέτοιους όρους, που καμία κυβέρνηση και κανείς πολιτικός από την άλλη μεριά δεν θα μπορούσε να τους αποδεχτεί. Είπα ευθέως και στον κ. Παπανδρέου ότι καμία κυβέρνηση, τα επόμενα 100 χρόνια, δεν πρόκειται να αποδεχτεί τέτοια αιτήματα και όρους» δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι από τη Βόννη, όπου συμμετέχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σχολιάζοντας τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, ο κ. Γκρούεφσκι είπε ότι το θέμα του ορισμού ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΕΕ και της ΠΓΔΜ θα επανέλθει στους επόμενους έξι μήνες.

Πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για τη χώρα του, καθώς, όπως σημείωσε, δεν υπάρχει καμία δέσμευση για λήψη σχετικής απόφασης.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ....
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ: ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ...
Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΟΜΩΣ "ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ"..