PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ?



Ανοικτό άφησε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, το ενδεχόμενο λειτουργίας σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μόσχας μέσα στο 2010.

Ραγδαίες εξελίξεις από το μήνυμα Παπανδρέου

Σειρήνες σοβαρότατων πολιτικών εξελίξεων ηχούν πλέον στο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να συναντάται αύριο το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επισήμως, θα συζητήσουν για το συνέδριο της Κοπεγχάγης σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές, ανεπισήμως όμως θα κουβεντιάσουν τις πολιτικές παρενέργειες της οικονομικής κρίσης. Ο Παπανδρέου ανέφερε σήμερα, σε πολύ δραματικούς τόνους, ότι απειλούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας για πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση.



 Μίλησε για «πρωτοφανές αδιέξοδο» σηκώνοντας έτσι τα χέρια ψηλά, ενώ την ίδια ώρα οι ξένοι επενδυτές και μεγαλοκαταθέτες αποσύρουν τα κεφάλαια τους από την Ελλάδα λόγω της επικείμενης φορολόγησης των καταθέσεων που αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο. Δεν είναι τυχαίο ότι προχθές το βράδυ, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Παπανδρέου, Μίμης Ανδρουλάκης προέβλεπε ακόμη και εκλογές πριν από το Πάσχα! Υπό τις σημερινές συνθήκες και ένεκα της πιστοληπτικής υποβάθμισης της χώρας μας στην Β΄ κατηγορία (για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια), θεωρείται βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τον Προϋπολογισμό πριν τον ψηφίσει και θα τον αναθεωρήσει εκ νέου, αμέσως μετά καθώς οι Ευρωπαίοι θα τον «γυρίσουν» πίσω αν δεν δουν γενναίες περικοπές μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δαπανών.
http://www.parapolitika.gr/

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ?


ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΨΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ...!!!

ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ


ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...
...ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΤΕΚΙ...?

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ


ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ , ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ...ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ...!!!

ΘΕΑΤΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...

...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...!

Ξεκίνησαν οι πρώτες γκρίνιες στο εσωτερικό της Ν.Δ.



Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες γκρίνιες στο εσωτερικό της Ν.Δ. με αφορμή τις επιλογές του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των γραμματέων έκαναν λόγο «για κινήσεις περιχαράκωσης». Συγκεκριμένα, έλεγαν ότι «το άνοιγμα που ευαγγελίζεται ο Σαμαράς είναι παραμυθένιο». Ως γνωστόν ο Σαμαράς μέχρι στιγμής έχει επιλέξει για τις θέσεις κλειδιά στον κομματικό μηχανισμό τον Β. Μιχαλολιάκο, Κ. Μαρκόπουλο, Μ. Χαρακόπουλο, Κ. Γκιουλέκα, Μ. Δασκαλάκη και Γ. Μανώλη. Ουσιαστικά πρόκειται για τους υποστηρικτές του Μεσσήνιου πολιτικού στην κούρσα της διαδοχής. Αυτοί θα κάνουν το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι που δήθεν θα αξιοποιηθούν όπως ο Χατζηδάκης, Δένδιας, Μητσοτάκης στη σκιώδη κυβέρνηση δε θα έχουν κανένα απολύτως ρόλο, θα είναι απλά γλάστρες, αυτή είναι η αλήθεια και την γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν χρόνια τα Νεοδημοκρατικά.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται to ΔΝΤ


Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ώστε να ξεπεράσει τις δημοσιονομικές της δυσκολίες, δήλωσε ο διοικητής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας και μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ Αξελ Βέμπερ.

Σε ομιλία του σε εκδήλωση στη Φρανκφούρτη, αργά την Τρίτη, ο πανίσχυρος Γερμανός κεντρικός τραπεζίτης είπε ότι η Ευρώπη έχει θέσει τους δικούς της κανόνες που δεν περιλαμβάνουν το ΔΝΤ.

OLYMPIAKOS -ARSENAL 21.45 TONIGHT



Ενενήντα λεπτά και -κατά περίπτωση- μόλις ένα βαθμό μακριά από τους «16» του Champions League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Τετάρτης (21:45) υποδέχεται στο κατάμεστο «Γ.Καραϊσκάκης» την Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ. Νίκη ή ισοπαλία τον στέλνουν αυτόματα στην επόμενη φάση, ακόμα και η ήττα σε περίπτωση όμως που δεν κερδίσει η Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο την Αλκμααρ.

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές, ο πρωταθλητής Ελλάδας φιγουράρει στην 2η θέση του 8ου ομίλου. Στο Καραϊσκάκη έχει το απόλυτο με δύο νίκες (1-0 με Αλκμααρ και 2-1 με Σταντάρ Λιέγης), ηττήθηκε σε Αγγλία και Βέλγιο, από Αρσεναλ (2-0) και Σταντάρ (2-0), αντίστοιχα, ενώ στην Ολλανδία απέσπασε λευκή ισοπαλία, πλησιάζοντας ακόμα πιο κοντά στον στόχο του.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Bikiropoulos.blogspot.com

ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ....


Πρωτοβουλία  της διοίκησης του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «25η ΜΑΡΤΙΟΥ» : αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης, παιδικά παιχνίδια που θα προσφέρει σε οικογένειες και παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.




Ο χώρος συγκέντρωσης της βοήθειας είναι οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Συλλόγου, οδός Τέρμα Αγ. Δημητρίου, όπου μπορείτε να φέρνετε τη βοήθειά σας τις καθημερινές από τις 15:30 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 21:00.

13os ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ...


Αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης τις μέρες των γιορτών, προσδοκούν οι έμποροι της Κατερίνης, αλλά μάλλον δεν θα αφήσουν οι τράπεζες και πολύ ρευστό στους καταναλωτές για να το κατευθύνουν σε αγορές.

ΣΥΡΙΖΑ «Αυτό που χρειάζεται η Πιερία δεν είναι ένα ακόμη μοναστήρι»,

«Αυτό που χρειάζεται η Πιερία δεν είναι ένα ακόμη μοναστήρι», λέει η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή της τόσο απέναντι στην κίνηση της Μητρόπολης να συγκεντρώσει υπογραφές για την επιστροφή του πρώην Ψυχιατρείου της Πέτρας στην Εκκλησία, όσο και «στη διαφαινόμενη», όπως λέει, «από ορισμένους, παραχώρηση των εγκαταστάσεων».



Σε ανακοίνωσή της, για το θέμα που ανακινήθηκε και πάλι πρόσφατα, αναφέρει:
«Η Μητρόπολη της Κατερίνης για μία ακόμα φορά ζητάει τις εγκαταστάσεις του ΨΝΠΟ για να τις μετατρέψει σε μοναστήρι. Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεσή της στην συλλογή υπογραφών από την Μητρόπολη αλλά και την διαφαινόμενη, από ορισμένους, παραχώρηση των εγκαταστάσεων. Το δάσος και οι εγκαταστάσεις του ΨΝΠΟ ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο, στο υπουργείο Υγείας.

Αυτό που χρειάζεται η Πιερία δεν είναι ένα ακόμη μοναστήρι, αλλά μία ανάπτυξη της περιοχής που θα σέβεται την ιστορικότητα, την θρησκευτικότητα, το φυσικό κάλλος της περιοχής με ήπιες παρεμβάσεις, με αειφορία που θα προστατεύει το βουνό και τα 27000 στρέμματα που επιβουλεύονται διάφοροι καταπατητές. Χρειάζεται μία ολοκληρωμένη παρέμβαση που θα μπορούσε να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις του ΨΝΠΟ σε χώρο ιατρικού, θρησκευτικού, περιβαλλοντολογικού τουρισμού. Μία παρέμβαση που, σε συνδυασμό με το ΚΑΤ Αιγινίου, θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης (λόγω κλίματος και φυσικού περιβάλλοντος) σε κατηγορίες πληθυσμού όπως υπερήλικες, πολυτραυματίες, παραπληγικούς κλπ. Θα μπορούσε να προσφέρει θεραπευτική ιππασία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και μία σειρά υπηρεσιών. Μία παρέμβαση που θα δημιουργήσει πάνω από 400 θέσεις εργασίας, θα βοηθήσει την οικονομική ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας και το Νομό συνολικά. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια θα μπορούσαν να συμβάλλουν συμμετέχοντας οι φορείς του Νομού (Νομαρχία-Δήμοι-ΨΝΠΟ-ΑΠΘ κλπ.)».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας καλεί του φορείς να πάρουν θέση για το ζήτημα, καλεί του πολίτες της Πιερίας να αντισταθούν στην δημιουργία ενός νέου Βατοπεδίου, να αντισταθούν στην εκποίηση για ακόμα μία φορά δημόσιου χώρου».