PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΧΩΜΕςΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK, TO TWITTER KAI TO INTERNET


ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008....Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΥΝΩΝ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ"...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..

ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΝΙΓΗΡΙΑ, Ν. ΚΟΡΕΑ

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Ελλάδας στην κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2010, που έγινε χθες στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Κέιπ Τάουν.


Η εθνική ομάδα κληρώθηκε στο 2ο όμιλο με αντιπάλους την Αργεντινή, την Κορέα και τη Νιγηρία κι οπωσδήποτε το έργο της για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης είναι εξαιρετικά δύσκολο (περνούν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο). Αξίζει να επισημανθεί, ότι Αργεντινή και Νιγηρία είχαν βρεθεί ξανά στο δρόμο της εθνικής, στην «παρθενική» της συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Συγκεκριμένα, το 1994 στα γήπεδα της Αμερικής, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε ισάριθμες ήττες (4-0 από Αργεντινή και 2-0 από Νιγηρία).



Το πρόγραμμα της εθνικής:



12 Ιουνίου Ελλάδα-Νότια Κορέα 16:00



17 Ιουνίου Ελλάδα-Νιγηρία 16:00



22 Ιουνίου Ελλάδα-Αργεντινή 20:30

XΩΡΙΣ «περίοδος χάριτος»,

Η «περίοδος χάριτος», για τον κ.Αντώνη Σαμαρά, φαίνεται ότι δεν υπάρχει και όπως εκτιμούν παρατηρητές, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να πάρει αμέσως τα μέτρα εκείνα που δεν θα επιτρέψουν τις όποιες πιθανές διαθέσεις για «αντάρτικα».


Ο νομάρχης Χανίων, αλλά και πρώην βουλευτής Ροδόπης, προερχόμενος από μειονότητα, οι οποίοι απεχώρησαν από τη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία της κας Ντόρας Μπακογιάννη να εκλεγεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ίσως αποτελούν ενδείξεις για τις προθέσεις που υπάρχουν και που δεν αποκλείεται αν δεν απαντηθούν, διακριτικά, να δημιουργήσουν κάποιες εντυπώσεις.

FOOTBALL

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου


16:45: Λεβαδειακός - Αρης (ΣΚΑΪ)

19:00: ΠΑΟΚ - Λάρισα (NovaSports 1)


19:00: Ξάνθη - Ολυμπιακός (ΝΕΤ)



Κυριακή 6 Νοεμβρίου

14:30: ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (NovaSports 1)

14:30: Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (NovaSports 2)

16:45: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (NovaSports 1)

16:45: Εργοτέλης-Καβάλα (NovaSports 2)

19:00: Πανιώνιος-ΑΕΚ (NovaSports 1)

Από αντιεξουσιαστές Υπό κατάληψη ο κινηματογράφος Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη

Τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους κατέλαβαν άτομα από τον αντεξουσιαστικό χώρο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Στόχος τους, όπως υποστηρίζουν, είναι να μετατραπεί ο κινηματογράφος σε έναν κοινωνικό χώρο αντίστασης με προβολές από τις 3 το μεσημέρι και ανοιχτή συζήτηση στις 7 το απόγευμα για τον περσινό Δεκέμβρη, αλλά και για τις επερχόμενες εξεγέρσεις.

«Χορός μεταμφιεσμένων»,


Στην ακύρωση της παράστασης της όπερας του Τζ. Βέρντι «Χορός μεταμφιεσμένων», που είχε προγραμματισθεί για τον Ιανουάριο του 2010, προχώρησε η Εθνική Λυρική Σκηνή, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.




Η παράσταση, μια συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 24, 27, 29 και 31 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΓΡΑΦΕΙΑ..!!!