PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Σε βόμβα οφείλεται ο εκτροχιασμός sτη Ρωσία

Από την τοποθέτηση βόμβας επτά κιλών ΤΝΤ προκλήθηκε ο εκτροχιασμός της ταχείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Αγία Πετρούπολη και στοίχισε τη ζωή σε 39 άτομα, σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ο εκτροχιασμός της υπερταχείας Εξπρές Νιέφσκι οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση.

"Όχι" στις κάμερες συνεχούς ροής στο διαδίκτυο

Ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Χρ. Γεραρής, με προσωρινή διαταγή του απαγόρευσε την τοποθέτηση καμερών έξω από τις εισόδους των γραφείων των πολιτικών κομμάτων, οι οποίες μεταδίδουν εικόνα με συνεχή ροή στο διαδίκτυο (Internet).



Ο κ. Γεραρής αναφέρει στην υπ' αριθμ. 3/2009 προσωρινή διαταγή του ότι «κατ' αρχάς είναι νόμιμη η ενημέρωση του κοινού με τη μετάδοση εικόνας στο διαδίκτυο».
Όμως, «η συνεχής, ή κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα ζωντανή μετάδοση εικόνας στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την αναγνώριση όλων των προσώπων που διέρχονται από τους κοινόχρηστους χώρους (οδοί, πεζοδρόμια) έμπροσθεν των εισόδων των κεντρικών γραφείων των δύο πολιτικών κομμάτων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), δεν δικαιολογείται από την ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για τις πολιτικές ζυμώσεις της προεκλογικής περιόδου. Έτσι, η μετάδοση το διαδίκτυο της εικόνας των διερχόμενων προσώπων υπερβαίνει τον σκοπό της ενημέρωσης του κοινού για θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος και αντίκειται στο άρθρο 4 παρ. 1 στοιχ. β' του Ν. 2472/1997».
Και συνεχίζει ο πρόεδρος της Αρχής: «Αλλά και η μετάδοση, στο διαδίκτυο, της εικόνας αδιακρίτως όλων των εισερχομένων / εξερχομένων στα κεντρικά γραφεία των πολιτικών κομμάτων δεν μπορεί να γίνει δεκτό ότι δικαιολογείται από την ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για τις πολιτικές ζυμώσεις, η οποία υφίσταται πράγματι μόνο αναφορικά με τα πολιτικά πρόσωπα και τα πρόσωπα που εν γένει διαδραματίζουν ρόλο στη δημόσια ζωή (όπως βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές πολιτευτές, στελέχη των κομμάτων και άλλα δημόσια πρόσωπα). Κατά συνέπεια, έτσι όπως γίνεται αδιάκριτα, αντίκειται στην αρχή της αναλογικότητας (άρθρο 4 παρ. 1 στοιχ. β' του Ν. 2472/1997)».
Ο κ. Γεραρής καταλήγει στην προσωρινή διαταγή του: «Επειδή η υπό κρίση επεξεργασία μετάδοσης εικόνας στο διαδίκτυο δεν περιορίζεται στα πολιτικά πρόσωπα, που εισέρχονται και εξέρχονται από τα κεντρικά γραφεία των δύο κομμάτων, αλλά προσβάλλει προσωπικά δεδομένα ατόμων, που δεν είναι απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του σκοπού της ενημέρωσης του κοινού με τα προεκλογικά δρώμενα. Με το δεδομένο ότι η κρινόμενη επεξεργασία δεν επιτυγχάνει με κατάλληλα τεχνητά μέσα (π.χ. θόλωση προσώπων) την ενημέρωση του κοινού μόνο για τα δημόσια πρόσωπα, πρέπει να ανασταλεί στο σύνολό της».
nooz.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ


Η ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ...
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ...

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Στη μάχη των τελευταίων εντυπώσεων οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ

ΑΠΕ




Τις τελευταίες προεκλογικές τους περιοδείες και εμφανίσεις πραγματοποιούν το Σάββατο οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ σε μια προσπάθεια να πείσουν τους «αναποφάσιστους» ψηφοφόρους του κόμματος.
Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί την Εύβοια και τη Φθιώτιδα. Το πρωί θα περοδεύσει στη Χαλκίδα, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον νομάρχη Φθιώτιδας Αθ. Χειμάρα και το δήμαρχο Λαμίας Γ.Κοτρωνιά.
Στις 7 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση νεοδημοκρατών στο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην Κόρινθο, όπου θα μιλήσει σε φίλους και μέλη της ΝΔ στο Δημοτικό Θέατρο. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ Λακωνίας, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και το βράδυ θα μιλήσει σε μέλη και φίλους της ΝΔ στη Σπάρτη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνει βόλτα στην αγορά της πόλης και θα συναντηθεί με πολιτικούς φίλους του.
Την Παρασκευή η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς έδωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τη «μάχη» της Αθήνας, εξαπολύοντας εκατέρωθεν βολές για μηχανισμούς και τζάκια. Και οι δύο υποψήφιοι κάλεσαν όλους τους νεοδημοκράτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στις Σέρρες, ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την κούρσα.
Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η πρώτη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας θα αφορά την συμμετοχή των πολιτών.
Αποτελέσματα θα αρχίσουν να μεταδίδονται όταν θα υπάρχει ικανός αριθμός από το 20% των εκλογικών τμημάτων. Το ποσοστό πάντως δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό για το τελικό αποτέλεσμα.

Η εκλογική διαδικασία
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει αύριο στις 10.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70), ο Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι σε εκλογικό τμήμα της Πύλου και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στις 11 το πρωί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
O Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ψηφίσει το μεσημέρι, στο Παγκράτι στο εκλογικό κέντρο του ξενοδοχείου Caravel.



Newsroom ΔΟΛ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΟΛΥΜΠΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών








Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών



Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί από αύριο και μέχρι την Κυριακή 29 Νοέμβριου στο Λιτόχωρο αποτέλεσε το κύριο θέμα της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου , παρουσία και του Δημάρχου της πόλης Αθανάσιου Τσιφοδήμου. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της πόλης που φέρει το όνομα του Πύρρου Δήμα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας αναφερόμενος στους αγώνες αλλά και τους στόχους της ομοσπονδίας τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος που βρίσκομαι στο Λιτόχωρο. Πρώτα από όλα γιατί βρίσκομαι σε αυτή την πανέμορφη πόλη και γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους τόσο δικούς μου όσο και της άρσης βαρών. Αύριο ξεκινάει η πιο μεγάλη μας διοργάνωση το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών 2009 , που συνδιοργανώνουμε με τον Δήμο Λιτοχώρου.

Είναι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με πολλούς συμβολισμούς . Γιατί σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς ο Δήμος Λιτοχώρου αποδεικνύει στην πράξη πως ένας μικρός αναλογικά Δήμος όταν έχει πρόγραμμα και θέληση μπορεί να στηρίξει τον αθλητισμό. Σήμερα που όλοι κλείνουν πόρτες τους , εδώ όχι μόνο τις βρήκαμε ανοιχτές αλλά βρήκαμε και τον δήμαρχο κ. Τσιφοδήμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την άρση βαρών και την προσπάθεια που κάνουμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι από το Λιτόχωρο το 1992 ξεκίνησε και η μεγάλη πορεία της άρσης Βαρών που έδωσε στον ελληνικό αθλητισμό μεγάλες ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις. Σήμερα πάλι είμαστε εδώ και η ΕΟΑΒ κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Στόχος δεν είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου, θα είμαστε εκεί θα δώσουμε το πάρων αλλά στόχος είναι το 2016 στην Βραζιλία ως ομοσπονδία. Εκεί θα δείξουμε μια νέα ομάδα. Δεν γίνονται ομάδες από την μια μέρα στη άλλη. Αυτό είναι εντελώς λάθος.

Από την μεριά του ο δήμαρχος Λιτοχώρου κ. Αθανάσιος Τσιφοδήμος είπε χαρακτηριστικά

« Είναι τιμή για το Λιτόχωρο να συνδιοργανώνει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΕΟΑΒ για την διεξαγωγή των αγώνων στην πόλη μας. Ως Δήμο μας ενδιαφέρει αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός. Με τέτοιες διοργανώσεις μας δίνεται όμως η ευκαιρία για να διαδώσουμε τον αθλητισμό και να φέρουμε την νεολαία πιο κοντά. Ευχαριστούμε την ΕΟΑΒ για την επιλογή της πόλης μας να διεξαχθουν εδώ οι αγώνες και ευχαριστούμε επίσης τον συνδημότη μας Πύρρο Δήμα. Αποτελεί ένα πρότυπο και μπορεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά με το χαμηλό προφίλ που διαθέτει. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τους αγώνες και την ελληνική άρση Βαρών. Κάθε αθλητικό γεγονός ενισχύει την εικόνα της πόλης μας . Πολύ περισσότερο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα είναι:

Παρασκευή 27/11/2009

Ώρα 10.00: 48, 53 κ. Γυναικών & Νέων Γυναικών

Ώρα 12.00: 58, 63 κ. Γυναικών & Νέων Γυναικών

Ώρα 15.30: 69 κ. Γυναικών & Νέων Γυναικών

Ώρα 17.00: 75 κ. Γυναικών & Νέων Γυναικών

Ώρα 18.30: Τελετή Έναρξης Αγώνων

Ώρα 19.00: + 75 κ. Γυναικών & Νέων Γυναικών

Σάββατο 28/11/2009

Ώρα 10.00: 56 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Ώρα 12.00: 62 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Ώρα 14.00: 69 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Ώρα 16.00: 77 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Ώρα 18.00: 85 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Κυριακή 29/11/2009

Ώρα 09.00: 94 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Ώρα 12.00: 105, + 105 κ. Ανδρών & Νέων Ανδρών

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το κύπελλο πρωταθλητών – τριών.

Σας θυμίζουμε τους τρεις πρώτους νικητές συλλόγους του αντίστοιχου πρωταθλήματος του 2008.

Άνδρες: Γ.Α.Σ. «Ηρακλής» Καβάλας, Π.Α.Ο.Κ., Π.Σ.Φ.Κ. Άτλας.

Νέοι άνδρες: Π.Σ.Φ.Κ. Άτλας, Γ.Α.Σ. «Ηρακλής» Καβάλας, Π.Α.Ο.Κ.

Γυναίκες: Α.Ο. «Σπάρτακος» Ιωαννίνων, Α.Σ. Νέμεσις Σταυρούπολης, Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.

Νέες γυναίκες: Α.Σ. Νέμεσις Σταυρούπολης, Α.Ο. «Σπάρτακος» Ιωαννίνων, Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.