PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ... ΧΟ ΧΟ ΧΟ


Η επικαιρότητα μας παρασέρνει συχνά. Ας μην ξεχνάμε οτι τα θύματα σωματεμπορίας είναι ανάμεσα μας, καρφί στα ανθρώπινα δικαιώματα!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΟΥ...
ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ;;;;
ΥΓ: ρίξτε μιά ματιά παρακάτω...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ...1000 ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΟΡΙΝΟΥ... Ο ΚΟΡΙΝΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ";;;
ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ "ΑΠΟΛΥΣΗΣ" ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΩΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ...ΚΑΠΕΛΟ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...
ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ  Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΙΑΤΙ;;;; ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ "ΠΟΝΗΡΑ" ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ....
  τσακίστε ρε βόδια το πεδίο βολής Λιτοχώρου 

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑΑΑΑΑΑ


Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ....

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....


ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ???????
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΤΑ???
ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ???
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ?????

Πανερυθραϊκός - Πιερικός Αρχέλαος 70-77

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ


Το σκορ «μιλάει» από μόνο του. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική, αφού η πορεία της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου βγάζει, μέχρι τώρα, όλους ασπροπρόσωπους και κύρια τους πιστούς φιλάθλους και τους χορηγούς που εμπιστεύονται τη δύναμή της και τις φιλοδοξίες της. Μια ακόμη νίκη εκτός έδρας είναι πραγματικότητα και θεωρείται επέλαση, αφού επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη αντίπαλη ομάδα. Το «επαρχιώτικο» δυναμικό της Κατερίνης νίκησε στη Νέα Ερυθραία τον Πανερυθραϊκό με 70-77 και … φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 43-31, 47-56, 70-77.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μαχαιριανάκης και Πίγκας.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 7 (1), Ροζολής 12 (3), Καλιανιώτης 6, Κακιούζης, Μαντζιώρης 8, Πάλλης, Πρίτσος 2, Πιπέρος, Χαραλαμπάκης 3 (1), Πλουτέτσκι 14 (3), Παπαδόπουλος 18, Φιλιόπουλος
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μητσάκης 13 (1), Μόρφης, Παπαμιχαήλ, Δαμαλής, Βίλλας, Ράπτης 7, Γκογκίδης 8 (2), Γκέρος, Ροδοστόγλου 18, Ψαρόπουλος 16 (2), Τσουκ 15.
Στην επόμενη αγωνιστική (29.11.2009): ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Πανελευσινιακός, γυμναστήριο Κατερίνης, 5 μ.μ.
Η βαθμολογία σε 6 αγώνες:
Πιερικός Αρχέλαος 11, Αίας Εύοσμου 11, Λαύριο 11, Πανελευσινιακός 11, ΑΕΚ Αργους 11, ΜΕΝΤ 10, Πανερυθραϊκός 10, Απόλλων Καλ. 10, Δούκας 9, Κομοτηνή 9, Απόλλων Π. 9, Μ. Αλέξανδρος 7, Αίγιο 6, Μαντουλίδης 6, Αναγέννηση Φλόγα 6, Αγ. Παρασκευή 6.

O Καραμανλής με τα δίδυμα στον Ολυμπιακό Στάδιο

karamanlis-gipedo.jpg

 


Στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Πήγε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Παναθηναϊκού, απέναντι στον «Αστέρα Τρίπολης». Ο Καραμανλής, που είχε δίπλα του, τον Αλέκο και την Αλίκη, έδειχνε όσο ποτέ άλλοτε, χαλαρός και ευδιάθετος. Μάλιστα, καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα εξηγούσε με λεπτομέρειες τις φάσεις στα δίδυμα.
Πάντως οταν η καμερα "επιασε" τον Καραμανλή, όλοι αναφωνησαν διαφορα επιφωνηματα συμπαθειας...

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΟ "ΤΡΑΠΕΖΙ"

ο θέμα των δημοτικών ΜΜΕ, ετέθη στη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, που πραγματοποιήθηκε στην Παρασκευή, παρουσία της βουλευτού Θεσσαλονίκης Χρύσας Αράπογλου. Ειδικότερα, το ιδιαιτέρως δραστήριο δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, ζήτησε από τον υπουργό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των δημοτικών ΜΜΕ, με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής ενημέρωσης, θέση υπέρ της οποίας τάχθηκε και η κα Αράπογλου, της οποίας η συμβολή για τη συνάντηση επισημαίνεται ότι ήταν σημαντική. Ο υπουργός συμφώνησε για τη σημασία των εν λόγω Μέσων και τόνισε ότι «μπορούν να διαδραματίσουν μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο στη νέα αρχιτεκτονική της τοπικής αυτοδιοίκησης που επεξεργάζεται η κυβέρνηση», τονίζοντας ότι οι θέσεις της για το θέμα θα διατυπωθούν σύντομα.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,

Ο Γκιουλέκας θα στηρίξει τον πρώην πρόεδρο της "ΠΟΛ.ΑΝ"

gioulekas.jpg
Τελικά αποφάσισε ο Γκιουλέκας να στηρίξει τον Σαμαρά. Θα το ανακοινώσει επισήμως αύριο. Από την Παρασκευή το γνωρίζει και ο Μεσσήνιος πολιτικός. Έχουν στήσει φιέστα. Θα παρουσιάσουν τον πρώην υφυπουργό ως τον μεγάλο πολιτικό της Μακεδονίας. Δεν τους έχουν μείνει κι' άλλοι. Να φανταστείτε ότι έφτασαν στο σημείο να κάνουν μεγάλο παράγοντα του δημοσίου βίου τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, έναν μικρομεσαίο βουλευτή της Λάρισας. Μετά απ' αυτό ο Γκιουλέκας είναι μια από τις πιο σοβαρές μεταγραφές του Σαμαρά. Δεξιός μέχρι τα μπούνια, με πολύ καλές άκρες στην τοπική Εκκλησία. Εκτός από τον Γκιουλέκα, με τον πρώην υπουργό Πολιτισμού έχει συνταχθεί και ο πρώην βουλευτής Ημαθίας Ηλίας Φωτιάδης. Ο τελευταίος είναι κουμπάρος με τον Γκιουλέκα.
parapolitika.gr

Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ..


Ο Πολύδωρας στηρίζει Ντόρα
polydoras.jpg
Με άρθρο στον Αδέσμευτο Τύπο του Δημήτρη Ρίζου ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας ανακοινώνει την προτίμηση του σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Είναι η Ντόρα, που συμβολίζει όπως αναφέρει ο Πολύδωρας την "αδιάκοπη πορεία της Νέας Δημοκρατίας στο χρόνο". Ο Βύρωνας, ένα ιστορικό στέλεχος που δεν έφυγε ποτέ από τη Ν.Δ., είναι σε θέση να γνωρίζει και ποιος στήριξε τη Ν.Δ. (βλ. Αντώνη Σαμαρά) αλλά και ποιος προέβλεψε το κλείσιμο του βιοιστορικού της κύκλου (βλ. Δημήτρη Αβραμόπουλο). Η κίνηση Πολύδωρα έχει ιδιαίτερα μεγάλη αξία αφού είναι κοινά παραδεκτό ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός διαθέτει ισχυρά ερείσματα στην πτέρυγα της λαϊκής δεξιάς. Σοβαρός, συνεπής μα πάνω απ' όλα ένας καθαρός πολιτικός που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η στήριξη στη Ντόρα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές δείχνει ότι ο Βύρωνας διαβλέπει αυτό που έρχεται.

parapoltika.gr

περί Ντούμου και Ελευθεριάδη ο λόγος, αλλά πάνω και πέρα απ όλα περί ΠΙΕΡΙΚΟΥ...

Ξεκαθάρισμα για προηγούμη ανάρτηση, "οι απορίες μιάς Ξανθιάς" ...


PIERIA-GR Για σας ρε τους άσχετους και αγράμματους που "μπριζώνετε" τον πρώην φίλο μου Γιάννη Ντούμο και τον συγχύζετε να σας πω πως η έκφραση "΄ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" πως οι κύριοι ξέρουν, είναι το λαϊκό λογοπαίγνιο ...πάμε στοίχημα, ότι θα... και μπλα μπλα. πχ ότι δηλαδή δεν τους βγήκαν οι μεταγραφές, ή ότι δεν έπαιξε η ομάδα, ή ότι δεν βγήκαν οι ευκαιρίες... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ; Εσείς που μιά ζωή φυτοζωείτε δίπλα σε ΔΥΝΑΤΟΥΣ;;; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ;;; Αλλά που; Εσείς είδατε φώς και μπήκατε!!! Και μακριά από μένα πονηρές σκέψεις όπως οι δικές σας... ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!
κάντε κλικ κάτω να δείτε την ανάρτηση
http://pieria-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html