PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

xa xa xa xa

Ο Νίκος βλέπει τον φίλο του τον Γιάννη μετά από αρκετό καιρό και του λέει τα νέα του.



Ν.: Ξέρεις ρε Γιάννη, παντρεύομαι...


Γ.: Μπράβο ρε! Ποια;


Ν.: Την κολλητή της Βίκυς. Την Μαρία.... Διαβάστε περισσότερα


Γ.: ΠΟΙΑ; Αυτή την έχει πάρει όλη η Λαμία!


Ν.: Εντάξει μωρέ, πως κάνεις έτσι. Τι είναι η Λαμία. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ!

δεν εξαλείφουμε την δουλεία σκοτώνοντας ρε τους ΔΟΥΛΟΥΣ


Εκδικάστηκε την παρασκευή στο πρωτοδικείο Κατερίνης η αγωγή των συμβασιούχων της Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού κατά της Δημοτικής Επιχείρησης διότι οι παραπάνω εργαζόμενοι βρίσκονται στις θέσεις εργασίας τους έως και έξι χρόνια , πληρώντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες για την επιχείρηση και τώρα καλούνται να εγκαταλείψουν τις εργασίες τους στις 31-12-2009. Πρέπει να αναφέρουμε πως η Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού έχει προκηρύξει διαγωνισμό για τις συγκεκριμένες θέσεις των παραπάνω εργαζομένων και τώρα θεωρεί πως δεν τους χρειάζεται άλλο για αυτό και τους απολύει .
Η συμβασιούχοι της Δ.Ε.Υ.Α.Κορινού διεκδικούν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου όπως προέβλεψε το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων .
Τους συμβασιούχους εκπροσώπησε ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Χαριστός ο οποίος απέδειξε στο δικαστήριο πως από την ημέρα σύστασης της Δημοτικής επιχείρησης έως και σήμερα οι συμβασιούχοι που προαναφέραμε είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι που υπάρχουν και την λειτουργούν όπως και την Επιχείρηση Ανάπτυξης πλην ενός εργαζομένου ο οποίος ήρθε με μετάταξη από τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ως Βοηθός Τεχνίτης Δικτύων (Αορίστου χρόνου με το Π.Δ.164/2004 ως ΑΜΕΑ)
Το ιστορικό της υπόθεσης το αποδέχθηκε και ο Δικηγόρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Μπαλάτος .
Μένει να αποδείξει το κράτος και η δικαιοσύνη το κοινωνικό τους πρόσωπο, απέναντι σε αυτούς τους εργαζομένους αποδίδοντας τα κεκτημένα τους.!!!!
Και μάλιστα σε μια περίοδο με σοσιαλιστική κυβέρνηση και σοσιαλιστική δημαρχία που διατείνονται για το κράτος δικαίου και της κοινωνικές ευαισθησίες τους.
Για το παραπάνω θέμα έχουμε πολλά να πούμε και θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα !!!!
πηγή: pelekis.blogspot.com
PIERIA-GR Έ ναι ρε κοπρίτες του κωλοκράτους... ξεζουμίσατε τα παιδιά που κράτησαν ζωντανή την ΔΕΥΑΚορινού ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ... Ωραίος ΑΣΕΠ ρε... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Κι ο Δήμαρχος είναι στο πλευρό τους αλλά και το ΔΣ του Κορινού... ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΊΦΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ δουλεία ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΡΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!!!!

ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ...ΚΛΩΤΣΕΣ!!!


ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΠΑΡΟΥΝ" ΚΡΑΝΙΟ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ...ΚΛΩΤΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;; ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.... ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ...

τι σχέση έχει η ...φωτοτυπία με την Κυρία Τσαλού της Ημερησίας - ότι σχέση έχει η Βόλος με τον Κώ...ο χα χα χα


Αν εσείς πιστεύετε πως η κυρία Κατερίνα Τσαλού στο γραφικό είναι η ίδια με την άλλη στη Φοντάνα ντι τρέβι της Ρώμης, έ τότε τι να σας πω... ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΛΟΥ ΤΗΝ ...ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ!!! χα χα χα χα

Ο λαός απαιτεί
για Τσαλού φωτό Καλή!!!

ΥΓ - ξεκαθάρισμα τίτλου - ΟΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩ.......ΣΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


Είναι άραγε πολύ μεγάλο το ΜΠΙΤΣ ΠΑΡΤΙ εκεί στον Κορινό;;;;;

 Kι ο Θοδωρής Λιακόπουλος του Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ήταν στο Λιτόχωρο στο ...ντου του Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Ολύμπου και έτσι... Πότε ρε Θοδωράκη θα δούμε τους δικούς μας πολιτικούς να κάνουν ντου και να κυνηγάνε τα ...λαμόγια των Βουνών;;;




Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου δίνουμε όλοι μαζί το παρών και ενώνουμε τις φωνές μας με την καθαρή φωνή της ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!


Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα ενότητας, μήνυμα προοπτικής, μήνυμα συνέχειας, ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ από το περίπτερο 16 της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ώρα 11.30 π.μ.



Να μη λείψει κανείς!

ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ...ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ..!!!


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


«Απορώ πως δεν έχουμε υποστεί ακόμη τις συνέπειες της οργής των θεών» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε χθες στην Πιερία για να δει από κοντά το πεδίο βολής και να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων της περιοχής του βουνού.

Ντόρα Μπακογιάννη: Ήμουν πάντα στη Νέα Δημοκρατία





Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην ΕΠΤΑ, μιλάει για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για αυτήν καθ’ αυτήν την αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας την αμιγώς πολιτική.


Η εκλογική αναμέτρηση της 29ης Νοεμβρίου, θα κρίνει αν η Νέα Δημοκρατία θα είναι κόμμα εξουσίας ή αν θα γίνει κόμμα διαμαρτυρίας, αναφέρει η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, θέτοντας όρους καθαρά πολιτικούς για την επιλογή του επόμενου προέδρου.


Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλάει για τη διεύρυνση του κόμματος, επιμένοντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και προς τα δεξιά, αλλά και προς το κέντρο, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει με πολιτικούς όρους και όχι για να εξυπηρετήσει ευκαιριακές συμμαχίες προσώπων.


Η υποψήφια πρόεδρος, κάνει λόγο για ορατές διαφορές της δικής της πρότασης σε σχέση με εκείνη του βασικού της αντιπάλου την οποία χαρακτηρίζει ως «πρόταση περιχαράκωσης», επισημαίνοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι, ποιος προτείνει, τι.


Η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρεται στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την ΠΓΔΜ, εμμένοντας στην «κόκκινη γραμμή» που χάραξε ο Κ. Καραμανλής και η οποία οδήγησε «στη μεγάλη εθνική νίκη του Βουκουρεστίου». Η πρώην υπουργός, αφήνει αιχμές για τον βασικό αντίπαλό της υποστηρίζοντας οτι αποφεύγει να δώσει απάντηση στο αν είναι υπέρ ή όχι της εθνικής κόκκινης γραμμής για σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση.


Αναφερόμενη στη δική της πορεία στο κόμμα, τονίζει ότι έχει μια σταθερή πορεία αγώνων από τους οποίους δεν έλλειψε ποτέ και δεν υπέστειλε την σημαία του κόμματος, χαρακτηρίζοντας την ιδιότητα του Νεοδημοκράτη τίτλο τιμής.


Η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, θέτει τέσσερις βασικές κατευθύνσεις για την ανασυγκρότηση του κόμματος, ενώ στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους εκείνους όσους διαπραγματεύονται ρόλους στο κόμμα για την επομένη της εκλογής της…
 
eptanews.gr Ολόκληρη η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
 
ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΑΤΖΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ...!!

ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛ ΕΦ ΕΜ ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΛΑΣΙΔΗ ON AIR..!!!

RADIO ENIMEROSI 92.2 FM KATERINH


"ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ" ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ COFFEE PASTE ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ, Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΝΖΟΥΡΑΣ, Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ -ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ, Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ -ΕΚΔΟΤΗΣ-ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΗΣ  ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!!!

Επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ χθες στην Πιερία


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Αλ.Τσίπρας: Να φύγει το πεδίο βολής από το Λιτόχωρο
* «Ο Όλυμπος, αυτό το θαύμα της φύσης, κινδυνεύει από τα «θαύματα» των ανθρώπων», τόνισε
* «Απορώ πώς δεν έχουμε υποστεί τις συνέπειες των θεών του Ολύμπου», είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού μιλώντας για τα εκεί κακώς κείμενα
πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
PIERIA-GR Να αγιάσει το στόμα σου ρε Νέε Πολιτικέ... Ας σε ακούσουν και τα κουφάλογα της Πιερίας... αλλά που;;;

κάτι μου θυμίζεις... κάτι μου θυμίζεις...


σας λέει κάτι η κυρία της Φωτογραφίας;;;

φφφφ ένα δύο φφφ εδώ Όλυμπος... εδώ Όλυμπος... φφφ ένα δύο



Βούρ για την καθημερινή πρωινή εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 101,5 FM. Ποιά είναι τα λαμπερά πρόσωπα στις φωτογραφίες μας; Ο λόγος για την Εύη Μιχωλού και τον Βαγγέλη Μπαντέ (ακόμη διάσημοι δεν έγιναν) που από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου από τις 07:30 ως και τις 09:00 και κάθε μέρα μας κρατάνε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Πιερίας (βλέπε μετρήσεις Focus - Bari). Ειδήσεις, μουσικές, gossips και σχόλια…. Τίτλος της εκπομπής «ΞΥΠΝΑ… ΚΙ ΑΚΟΥ»!!! Γιατί αυτοί το πρωινό… το ’χουνε!

ΝΤΟΡΑ Ή ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΑ ΠΕΙ Η ΟΝΝΕΔ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;;


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

ΚΟΥΙΖ - ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΜΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;


Σε αυτή τη φωτογραφία φίλοι Συμπιεριείς βλέπετε κατάφατσα γιατί σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...