PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ "ΣΑΤΣΙ" ΣΥΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΝ 2009

O ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ, ΑΦΗΣΕ "ΑΦΩΝΟ" ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ COFFEE PASTE (19-21.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)...
ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ...
ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

« Συνέντευξη με πρώην Ευρωβουλευτή ΝΔ Γιάννη Γκλαβάκη »

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Συνέντευξη με πρώην Ευρωβουλευτή

ΝΔ Γιάννη Γκλαβάκη»
H ζωντανή εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : « Συνέντευξη με πρώην Ευρωβουλευτή ΝΔ Γιάννη Γκλαβάκη »
Όνομα προσκεκλημένου:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ
Πρώην Ευρωβουλευτής ΝΔ

Εορτασμοί για τα 36 χρόνια





«Σημείο αναφοράς για όλους» χαρακτηρίζει το Πολυτεχνείο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του για την 36η επέτειο της εξέγερσης, ενώ ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι πάντα επίκαιρος».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ανέφερε ότι «το Πολυτεχνείο είναι για όλους μας σημείο αναφοράς, αιτία συλλογικού αυτοσεβασμού και πεποίθησης ότι από το σκοτάδι μπορεί να έρθει το φως. Είναι μία επέτειος που επιβάλει πέρα από τις τιμές στους αγωνιστές της εξέγερσης περίσκεψη και την επιστροφή στο ερώτημα αν το ψωμί φτάνει για όλους, αν η παιδεία είναι αυτή που αξίζει στα παιδιά μας, αν η ελευθερία είναι πλήρης και αδιαπραγμάτευτη για τις μειοψηφίες. Οι αγωνιστές του αντιχουντικού αγώνα αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς, στάσης ζωής, αξιακού κώδικα και τους οφείλουμε περισσότερα από όσα καταθέτουμε».

Από το χώρο του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα, όπου βρέθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, είναι πάντα επίκαιρος αγώνας. Είναι αγώνας, ώστε ο πολίτης να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής, συμμέτοχος, σίγουρος, με ασφάλεια, με ελπίδα και προοπτική. Γι' αυτό παλεύουμε και εμείς σήμερα».
«Η σημερινή επέτειος ενός ανιδιοτελούς αγώνα για τη δημοκρατία και την ελευθερία, θυμίζει σε όλους μας ότι πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη σημερινή Ελληνική Δημοκρατία» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας ότι «αυτήν την ισχυρή δημοκρατία θα πρέπει να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο ουσιαστική. Αυτή είναι η σημερινή και ταυτόχρονα διαρκής πρόκληση δημοκρατίας, που οφείλουμε, όλοι μαζί, να κερδίζουμε κάθε μέρα».
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί «την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού, να τιμήσουν τη λαϊκή εξέγερση του Νοέμβρη 1973, με δυνάμωμα της πάλης, για να αποκρούσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνουν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΕΕ και οι μεγάλοι επιχειρηματίες, με τη σύμφωνη θέση της ΝΔ». «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 κατά της δικτατορίας, κατά των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ» συνεχίζει, «σήμερα βρίσκει νόημα και συνέχεια μόνο στο δρόμο της λαϊκής πάλης και συμμαχίας κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και της δικτατορίας των μονοπωλίων, με στόχο την ανατροπή της, τη λαϊκή εξουσία».
Η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ σε μήνυμά της αναφέρει: «Ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και αγωνιστικής συλλογικής δράσης, πηγή έμπνευσης για μια ολόκληρη ζωή, αποτελεί η εξέγερση του Νοέμβρη. Ο Νοέμβρης δεν ήταν κάτι στιγμιαίο ούτε και αφορά μόνο μία γενιά. Με το «Ψωμί -Παιδεία -Ελευθερία» παρέλαβε από τη γενιά της αντίστασης μία βαριά,πολύτιμη σκυτάλη. Ανοιξε μέτωπο διαρκές, με τη φτώχια και την κοινωνική ανισότητα, ενάντια στο σκοταδισμό και την καταστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών, μέτωπο διαρκές για ανεξαρτησία. Σήμερα για τα κινήματα, για τη ριζοσπαστική αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αγώνας του Νοέμβρη αποτελεί ανοιχτό βιβλίο θεωρίας αλλά και πρακτικής, για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».
«Την αυθόρμητη εξέγερση των Νέων τον Νοέμβριο του 1973», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης «χρησιμοποίησε ως άλλοθι ο Ιωαννίδης για να σταματήσει τις όποιες διαθέσεις για εκδημοκρατισμό του καθεστώτος της 21ης Απριλίου εγκαθιδρύοντας το σκληρότερο πρόσωπο της δικτατορίας. Η δικτατορία σήμερα είναι απολύτως αδύνατο να μας απειλήσει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάποιοι ενδεχομένως κοινοί παρανομαστές, δεν καραδοκούν να περάσουν στρατηγικές τους, εκμεταλλευόμενοι αυτή τη φορά 'αυθόρμητες' αναταραχές».

«Μήνυμα ελπίδας και ευθύνης» αποτελεί η εξέγερση του Πολυτεχνείου, αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, συμπληρώνοντας ότι «σήμερα πρέπει να δούμε ως κοινωνία και ως πολίτες τι χρειάζεται να αλλάξουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να σταματήσουμε να μεταφέρουμε τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και ασφαλιστικά βάρη στις επόμενες γενιές, σπαταλώντας όσα έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και οδηγώντας το κλίμα σε χάος».

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ


Print this post Επιμέλεια : Γιώργος Αγγελόπουλος

(από ΤΑ ΝΕΑ)



Οι μπαταρίες παραμένουν ο υπ΄ αριθμόν ένα περιοριστικός παράγων των συσκευών που χρησιμοποιούμε. Εξαιτίας τους δεν κατασκευάζουμε καλύτερα αυτοκίνητα και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία δύο ωρών στο κινητό τηλέφωνό μας. Χώρια που το ηλικίας τριών ετών λάπτοπ μας δεν μπορεί πια να μας συνοδεύει στα μακρινά αεροπορικά ταξίδια μας. Βρίσκονται παντού, αλλά τις... θυμόμαστε μόνο όταν μας εγκαταλείπουν. Πρέπει τότε να βρούμε έναν τρόπο να τις ξαναφορτίσουμε- και ακριβώς εκείνη τη στιγμή μας δίνουν στα νεύρα. Γιατί είναι αλήθεια ότι οι μπαταρίες υπακούουν σε μια «παλιομοδίτικη τεχνολογία», ενώ οι συμβουλές για το πώς μπορούμε να τελειοποιήσουμε τη χρήση τους είναι πολλές και συχνά αντιφατικές. Ορισμένοι πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος είναι να τις φορτίζουμε όσο το δυνατόν συχνότερα. Άλλοι προειδοποιούν εναντίον των υπερβολικών φορτίσεων. Καλύτερα, λένε, να αφήνουμε κάθε τόσο τις μπαταρίες να αδειάζουν εντελώς.

Ο Φαράντ Μαντζού του ηλεκτρονικού περιοδικού Slate απευθύνθηκε για συμβουλές σε έναν ειδικό, τον Ίζιντορ Μπούχμαν που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Cadex Εlectronics, καναδικής επιχείρησης η οποία ειδικεύεται στις δοκιμές μπαταριών. Ο Μπούχμαν διαχειρίζεται επίσης το Βattery University, ιστότοπο πολύ χρήσιμο για τους μηχανικούς και άλλους ερασιτέχνες των συσσωρευτών. Η πρώτη αντίδρασή του ήταν πως δεν μπορεί κανείς να κάνει και πολλά για να παρατείνει τη ζωή των μπαταριών του. Σε κάθε περίπτωση, η μπαταρία θα φτάσει κάποια μέρα σε σημείο όπου δεν θα μπορεί πλέον να φορτιστεί και θα πρέπει να την ανακυκλώσουμε, δηλαδή να την πετάξουμε. Θα πεθάνει αν τη χρησιμοποιούμε πολύ συχνά, θα πεθάνει αν δεν τη χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ, θα πεθάνει αν την φορτίζουμε υπερβολικά, θα πεθάνει αν την φορτίζουμε πολύ λίγο.

Ένα πείραμα είναι αποκαλυπτικό. Βγάζουμε την μπαταρία από τη φωτογραφική μας μηχανή, τη βάζουμε κάτω από το στρώμα και σε πέντε χρόνια προσπαθούμε να την φορτίσουμε. Τι θα συμβεί; Θα είναι νεκρή. Και όταν λέμε νεκρή, δεν εννοούμε άδεια. Εννοούμε νεκρή.

Τούτων λεχθέντων, πάντως, υπάρχουν τρόποι για να παρατείνουμε τη ζωή των μπαταριών μας. Η συνήθης διάρκεια ζωής για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου των λάπτοπ είναι περίπου 18 μήνες έως 2 χρόνια, θα διαρκέσουν όμως πολύ περισσότερο αν τις φροντίσουμε.
FROM fimotro.blogspot.com

Τι έκανε ρε παιδιά ο Καντάφι;

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ 200 ΣΥΝΟΔΟΥΣ;


Καλά αυτό που έκανε ο Καντάφι θα περάσει στην ιστορία. Βρίσκεται στην Ιταλία για ένα συνέδριο και ζήτησε απο ένα γραφείο συνοδών να του βρουν 200 όμορφες κοπέλες απο 18 εως 35 χρονών. Οι κοπέλες αυτές δε θα έπρεπε να φορούν κοντές φούστες. Μαζεύονται ι κοπέλες λοιπόν και πάνε απο κει. Ξέρετε τι έκανε μαζί τους; Εκανε...διάλεξη για το Ισλάμ και ζήτησε να ασπαστούν τον Ισλαμισμό. Χάρισε στην καθε μια τους απο ένα Κοράνι και 50 ευρώ. Δεν είμαστε καλά..

απο troktiko

«κόμμα εξουσίας ή διαμαρτυρίας»



Θέτοντας το δίλημμα «κόμμα εξουσίας ή διαμαρτυρίας» εν όψει της 29ης Νοεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη επανήλθε στην κριτική της έναντι του Αντώνη Σαμαρά περί «περιχαράκωσης», μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στην κούρσα της διαδοχής η τοποθέτηση του Αρη Σπηλιωτόπουλου.

ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ


Ούτε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, ούτε μυστικές συναντήσεις, ούτε συμφωνίες πίσω από τις κουίντες. Απλά και ολοφάνερα, η Ντόρα συναντήθηκε με τον Άρη στη 1 το μεσημέρι στο φουαγιέ του Μουσείου Θεοχαράκη, μπροστά στις κάμερες, ήπιαν τον καφέ τους για μισή ώρα οι δυο τους και κατόπιν κατέβηκαν στην είσοδο του Μουσείου όπου ο Άρης δήλωσε ότι συμφωνεί με την πολιτική πρόταση της Ντόρας και τη στηρίζει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης, όπως είπε. «Χαίρομαι ιδιαίτερα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η πολιτική μου πρόταση έχει απήχηση στη νέα γενιά των πολιτικών, όπως είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος» απάντησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών. Το κλίμα της κοινής συνέντευξης ήταν εντελώς διαφορετικό από το αντίστοιχο του Σαμαρά με τον Αβραμόπουλο την περασμένη Δευτέρα. Ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος προσήλθαν στη συνέντευξη έτοιμοι και ο ένας έλεγε για τον άλλον ότι δε μπορούν να πορευτούν μόνοι τους, ενώ συνέταξαν και κοινή διακήρυξη . Η Ντόρα παρουσίασε την περασμένη Πέμπτη το δικό της μανιφέστο το οποίο απηχούσε το σύνολο των προτάσεων του Άρη, τις οποίες είχε καταθέσει εδώ κι ένα μήνα. «Στις 29 Νοεμβρίου θα αποφασίσουμε εάν η Νέα Δημοκρατία θα είναι ένα κόμμα εξουσίας ή διαμαρτυρίας» ξεκαθάρισε η υποψήφια αρχηγός της παράταξης. «Ποτέ δεν έκρυψα τις φιλίες μου αλλά την κρίσιμη στιγμή ξεπερνάς τα πρόσωπα και επιλέγεις τις προτάσεις» επεσήμανε από την πλευρά του ο Άρης, τονίζοντας ότι « υπάρχει πολιτική συναντίληψη με τη Μπακογιάννη γι΄ αυτό και θα δώσουμε μαζί τη μάχη».
http://www.parapolitika.gr/

Δήλωση υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη αναμένεται από τον Αρη Σπηλιωτόπουλο

EUROKINISI
Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη η ΝΔ να μιλήσει για το αύριο.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι η ΝΔ έχει ανάγκη από νέες ιδέες και προτάσεις για να ξαναβρεί το βηματισμό της και ξεκαθάρισε πως η πολιτική πρόταση της κ. Μπακογιάννη πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει και ο ίδιος.
Η κα Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξης, δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις δικές του θέσεις, οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο μανιφέστο που κατέθεσε η τέως υπουργός Εξωτερικών.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, και τους είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του, τόνισε πως ποτέ δεν έκρυψε τις φιλίες του, «όμως την κρίσιμη στιγμή πρέπει να ξεπερνιούνται τα προσωπικά θέματα και ο πολιτικός να βλέπει μπροστά».
Η πρότασή μου λαμβάνει την προοπτική διακυβέρνησης που πρέπει να έχει η ΝΔ τόνισε, επισημαίνοντας πως θέλουμε η παράταξη να έχει παρόν και μέλλον.
Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό, θέτοντας στους ψηφοφόρους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας το δίλημμα: «θέλουμε ένα κόμμα εξουσίας ή ένα κόμμα διαμαρτυρίας;».



Newsroom ΔΟΛ

O SMPIROS MOY ΕΙΠΕ

ΟΤΙ ΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ...

ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΗ...!!!

ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΤΟΡΑ....!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Στις 13.00  ο πρώην υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει την προτίμησή του σχετικά με το πρόσωπο που θα επιλέξει για την ηγεσία της Ν.Δ.
Ο Άρης επέλεξε εκείνον που πιστεύει ότι μπορεί να φέρει ξανά στην ηγεσία την Ν.Δ. Το μεσημέρι θα ανοίξει τα χαρτιά του. Κάποιοι λένε ότι πριν από την συνέντευξη Τύπου ότι ο Άρης θα έχει μια σημαντική συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. Αυτά προς το παρόν.