PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ





Τ Η Σ Η Μ Ε Ρ Α Σ Τ Ω Ν Ε Ν Ο Π Λ Ω Ν Δ Υ Ν Α Μ Ε Ω Ν

Την 21η Νοεμβρίου 2009 θα εορτασθεί, σε ολόκληρη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην Κατερίνη, σύμφωνα με τις αριθ. 65050 & 61748/26-10-09 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Σημαιοστολισμός από τις 8 το πρωί μέχρι τη Δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου σ’ όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

2. Ώρα 12.00΄στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικος με το Ιερατείο της πόλης. Μέσα στον Ιερό Ναό μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει σύντομη ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Έφεδρο Αξιωματικό – μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πιερίας κ. Κωνσταντίνο Κοσμίδη.

3. Ώρα 12.30΄ στο Μνημείο Ηρώων θα καταθέσουν στεφάνια, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Εκπρόσωπος της Βουλής, ο Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, ο Νομάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης. Επίσης θα καταθέσουν στεφάνια η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας, αντιπροσωπείες των Τραυματιών, Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, Αντιστασιακές Οργανώσεις και Πρόσκοποι. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

4. Από τις Ένοπλες Δυνάμεις θα παρατεθεί δεξίωση στο κέντρο «ΠΙΕΡΙΔΑ» στις 13:00.

5. Το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου θα φωταγωγηθούν όλα τα δημόσια, δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ.

Σε ότι αφορά την τέλεση της δοξολογίας παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.

Τα θέματα που αφορούν την παράταξη, απονομή τιμών, την τάξη και κίνηση των τροχοφόρων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη διάθεση της Φιλαρμονικής του Δημ. Ωδείου Κατερίνης και τη μικροφωνική εγκατάσταση στο χώρο κατάθεσης.

Τελετάρχης από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ορίζεται ο κ. Μιχάλης Συμεωνίδης.

Τελετάρχης από το Δήμο Κατερίνης ορίζεται ο κ. Γεώργιος Φυδάνογλου.

Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.

Κοινό μέτωπο για την επαναφορά στον κλάδο υγείας του ΙΚΑ




Tο Διοικητικό Συμβούλιο των Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ της Πιερίας, επισκέφθηκε τον βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Γιάννη Αμοιρίδη. Η επίσκεψη μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και να πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επανεκλογής του κ. Αμοιρίδη στη Βουλή, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο πλευρές να συζητήσουν και θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ του νομού μας.

Την Κυριακή 15 Νοέμβριου στις 13.00 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 στο Συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ θα γίνει η ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη τροποποιήθηκε λόγο του θανάτου της μητέρας του Κ. Καραμανλή, Αλίκης Καραμανλή.

Ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

 τέθηκε την Παρασκευή στο τιμόνι του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) μετά το τριήμερο συνέδριο του κόμματος, καλούμενος να βγάλει το κόμμα από τη σοβαρότερη μεταπολεμική κρίση του.

Σύλληψη ΝΕΑΡΆς

Ένα ακόμα άτομο προσήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να εξεταστεί τυχόν συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για μια 22χρονη κοπέλα, η οποία συνελήφθη τη νύχτα στην οδό Πατησίων, βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί πριν από τρεις ημέρες.

ΜΠΛΟΓΚΑΤΕΡΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...pieria-gr.blogspot.com


ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ


ΠΑΝΙΚΑ, ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ...Ε?


APOKLEISTIKO ..!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΤΟΥ PIERIA-GR -ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑψευσει-
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ....ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ..ΝΔ.
ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...