PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ...!!!!


Η ΝΤΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΗΣ..!!!!


ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Η ΣΦΙΚΑ...!!


ΦΩΤΟ-RETRO....ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....!!!


Ο τ.υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης

 μίλησε στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Νομού Πιερίας και στην εκπομπή ''πρωινή γραμμή'' με τον Θοδωρή Λιακόπουλο για το δίδυμο Μπακογιάννη Σαμαρά για τις εντάσεις των τελευταίων ημερών και για την υποψηφιότητα του Π.Ψωμιάδη.

ΧΑΛΑΣΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ...

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, "ΕΒΓΑΛΕ" ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ  ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ..!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΙΛΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...!!!!

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...!!!
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..!!!!

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΗ ΝΔ....

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

...ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2

ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ  ΖΩΝΗ 5-7μμ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ...!!!!
ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ COFFEE PASTE..!!!!

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ... ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Γ. ΚΑNΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΥΟΨΗΦΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ .....

Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ "ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ" , ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ "ΕΚΑΒΗ"....  :  " ΠΡΟΕΧΕΙ  Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ  ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ"...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ...ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΙΕΡΙΑ..!!!

ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.....

Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της νέας γρίπης περνά η Ελλάδα, ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Προληψης Νοσημάτων: τα κρούσματα που καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα ήταν υπερδιπλάσια σε σχέση με την προπερασμένη.

«Όλες σχεδόν οι περιφέρειες της χώρας ανέφεραν εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης Α(Η1Ν1)ν» αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ στην εβδομαδιαία έκθεσή του.
«Τα κρούσματα αυξάνονται σωρηδόν και τα σχολεία μάς ειδοποιούν διαρκώς, που σημαίνει ότι το πανδημικό κύμα είναι πολύ κοντά» δήλωσε στο Mega η καθηγήτρια Ελένη Γιαμαρέλου, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης.
Από τα 3.189 κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας, περίπου το ένα δέκατο (332) καταγράφηκαν την εβδομάδα που έληξε στις 8 Νοεμβρίου.
Οι αριθμοί αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο των ασθενών με νέα γρίπη, αλλά το σύνολο των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, διευκρινίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι επισκέψεις ασθενών στους γιατρούς παρουσίασαν επίσης μεγάλη αύξηση την περασμένη εβδομάδα και περίπου 4 στα 10 δείγματα (40,7%) αφορούν κρούσματα νέα γρίπης, συγκριτικά με 3 στα 10 (29,7%) την προπερασμένη εβδομάδα.

ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ....!!!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΥΘΕΥΝΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΤΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ?
 ΝΑΙ ..ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΕ.....ΜΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ...

ΜΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ???
ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ...!!!!

Βάναυση επίθεση

 φέρεται να δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένα 9χρονο αγόρι στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, το παιδάκι έπαιζε μπάλα με άλλα παιδιά, στην περιοχή Λόφου Βόχου, όταν τέσσερις άγνωστοι το πλησίασαν και, αφού του έριξαν οινόπνευμα, τού έβαλαν φωτιά.
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε από τον θείο του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί εγκαύματα στο αριστερό πόδι.
Για το περιστατικό γίνεται έρευνα από το τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας.

Διπλή παρέμβαση από την Ντόρα Μπακογιάννη για έλλειμμα και Ασφαλιστικό

Σε διπλή παρέμβαση προχώρησε η υποψήφια για την ηγεσία της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό και το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία.

Κατά μίας «αστυνομοκρατούμενης» επετείου του Πολυτεχνείου οι διοργανωτές

Διακριτική παρουσία της Αστυνομίας επιθυμούν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων για την 36η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, όπως είπαν ο πρύτανης του Ιδρύματος Κ.Μουντζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Ν.Τριανταφύλλου.

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος σε χύτρα, εξερράγη έξω από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη στον Καρέα. Η συνδεσμολογία παραπέμπει στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

ZAXARH....

Ο γεωλόγος και πανεπιστημιακός Σταύρος Καλογερόπουλος προαλείφεται ως ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης , ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» από τη Δευτέρα, κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΒΖ.
Ο κ. Καλογερόπουλος υπήρξε πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη για σύντομο χρονικό διάστημα και καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου Μπράιτον, ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΑΤΕBank.
Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο μηχανολόγος μηχανικός Λάμπρος Χαραλάμπους, προϊστάμενος Διεύθυνσης Βιομηχανίας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και αντιπροέδρου ο τραπεζικός Πέτρος Γάτσος, προερχόμενος από τους κόλπους της ATEBank.

X.A. 2.588, 71

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, υπό το βάρος των ρευστοποιήσεων στον τραπεζικό κλάδο.
Ο γενικός δείκτης τερμάτισε τη συνεδρίαση με πτώση 1,21% στις 2.588,71 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 157,6 εκατ. ευρώ.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν, 72 ενισχύθηκαν, 107 υποχώρησαν και 142 παρέμειναν αμετάβλητες.

Τον καυτό φάκελο του Ασφαλιστικού ανοίγει η κυβέρνηση


Πρόσκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συμμετοχή στο διάλογο για το ασφαλιστικό απηύθυνε ο Γ.Παπανδρέου, κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού. Μίλησε για συνολική αλλαγή του συστήματος, με στόχο τη βιωσιμότητά του και την εξάλειψη των αδικιών. Παράλληλα, τόνισε ότι θα μπει τέλος στην εργασιακή ζούγκλα και προανήγγειλε πρωτοβουλίες εντός του Δεκεμβρίου.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ



Mε τη συμμετοχή της Γιώτας Νικολαΐδου που επέστρεψε στην ενεργό δράση συνεχίζονται οι προπονήσεις και της γυναικείας ομάδας του Πιερικού Αρχελάου. Η Νικολαϊδου που εκπροσώπησε το κατερινιώτικο μπάσκετ στην Α΄εθνική και σε ευρωπαϊκούς αγώνες με τις ομάδες που αγωνίστηκε, επέστρεψε για να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και για να βοηθήσει στην προσπάθεια ώστε να γυρίσει η ιστορική αυτή ομάδα της πόλης στα «σαλόνια» της Α2 κατηγορίας. Η εμπειρία και η ποιότητα της ως παίκτριας, κάνει την επίτευξη αυτού του στόχου να είναι πιο εφικτή και ταυτόχρονα βοηθάει και προτρέπει και τις μικρότερες αθλήτριες παίκτριες να ανέβουν αγωνιστικό επίπεδο, αφού αναμφισβήτητα έχουν να μάθουν πολλά πράγματα δίπλα της.
Την ικανοποίησή του για την επιστροφή της Γιώτας Νικολαΐδου εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Μηλιάτης, ο οποίος δηλώνει: «Η επιστροφή της Νικολαΐδου καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην ομάδα μας και τώρα σίγουρα θα είμαστε πιο υπολογίσιμοι και πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».