PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

SMS ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ...


Έ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...
ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ... ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ - ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ... ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ, ΕΥΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΟΦΙΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ, ΧΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ...
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ...ΧΑΛΑΝ ΟΙ "ΠΕΝΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ...ΧΤΥΠΟΥΝ  

μην πυροβολείτε την Πιερική Δημοσιογραφία...


Μπράβο στους δημοσιογράφους της Πιερίας γιατί κατά λάθος άλλων και με δική τους πίεση έβγαλαν την αλήθεια για τα πολλά κρούσματα της γρίππης στην Πιερία... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...
Kώστας Κουκοδήμος και Γιάννης Αμοιρίδης "οργώνουν" τώρα τα χωριά του νομού Πιερίας και ακούνε τον απλό κοσμάκι... τα προβλήματά του, τις ανησυχίες του και τα ...θέλω τους! Μπράβο και στους δύο... για τούτο βγήκαν και πρώτοι με τα κόμματά τους... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
 H Πιερία ψηφίζει... pieria-gr 

2 συναντησεις

στα στεκια της Κατερινης....!
σε ενα στεκι ΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ σε αλλο οι ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ...!!!

Καθεστώς τρόμου στη Ρηγίλλης.

 Οι μηχανισμοί που ευθύνονται για την ήττα της ΝΔ στο πλευρό του Σαμαρά!




Γιατί μας τάχουν πρήξει κάποιοι με τους μηχανισμούς!

Κλίμα τρομοκρατίας στα κεντρικά του κόμματος. Γι’ αυτό "καταλογίζει" η πλευρά Σαμαρά, μηχανισμούς και συμφέροντα στη Ντόρα. Επειδή έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Γιατί και οι μηχανισμοί και τα συμφέροντα (Βγενοπουλαίοι, Κοκάλληδες. Μπομπολαίοι και σία) έχουν προ πολλού επιλέξει Σαμαρά. Και οι μηχανισμοί αποκαλύπτονται αργά αλλά σταθερά. Καταρχάς οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης, αυτοί που ηττήθηκαν. Αυτοί που είχαν βάλει σε μια γυάλα τον Καραμανλή, μην τυχόν και τον πειράξει ο «αέρας της κοινωνίας»! Αυτοί που έχουν βάλει τις καρέκλες πάνω από το κόμμα και τις φιλοδοξίες τους υπεράνω της παράταξης.

Αυτοί που σήμερα απειλούν θεούς και δαίμονες αν υποψιαστούν ότι κάποιος στα κεντρικά κλίνει λίγο προς Ντόρα. Απαγορεύεται. Απειλούν με πογκρόμ και διώξεις οι εσωκομματικοί μηχανισμοί του Σαμαρά που ελέγχουν …. και τα κεντρικά. Επιβάλλουν την απόλυτη σιωπή και τρομοκρατούν τους «διαφωνούντες», τους «αποστάτες» και τους «παρείσακτους»! Έτσι αντιμετωπίζουν όποιον δεν έχει υποκύψει στον Αντώνη! Εγκαλείται στην τάξη όποιος αποκαλυφθεί για «αποκλίνουσα» κομματική συμπεριφορά …. δηλαδή στηρίζει Ντόρα!

Η καταγγελία αφορά συγκεκριμένο εσωκομματικό μηχανισμό και συγκεκριμένα πρόσωπα στη Ρηγίλλης που έχουν ξεσαλώσει τελευταία. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για να κατονομάσουμε τους κυρίους που θεωρούν τη Ρηγίλλης ιδιοκτησία τους και μαγαζάκι τους. Γιατί οι απειλές φυσικά και δεν περνούν ενώ παραβλέπουν ότι γνωρίζουμε τα έργα τους τα «θαυμαστά»!

Να μην σας πούμε φυσικά ότι και αυτοί οι «μαχόμενοι» μηχανισμοί πήραν σβάρνα τα γραφεία για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους σε κάθε ενδεχόμενο σενάριο μετά την 29η Νοεμβρίου. Εννοείται… Όπως επίσης καταλαβαίνεται ποια δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί τίποτα και ποιος τους εγγυήθηκε.

«Ευκαιριακές συμμαχίες» για τις καρέκλες και τα οφίτσια!



το έστειλε ο exastal

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!!!

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Καλομοίρα Σαράντη. Η γλυκιά τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, έχει ξεκινήσει ήδη να μετράει αντίστροφα και περιμένει με ανυπομονησία την ημέρα που θα ντυθεί νυφούλα και θα παντρευτεί τον λατρεμένο της Γιώργο Μπουσάλη.

ΜΕ ΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ...!!!

Αλλάζει ριζικά το σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας. Οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, όπως και εκείνοι των αναπληρωτών, θα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί αποσπασμένοι σε υπηρεσίες, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στα σχολεία και μάλιστα να παίρνουν και τα σχετικά μόρια των σχολείων, όπου υποτίθεται ότι διδάσκουν. Επιπλέον, ουδεμία απόσπαση θα γίνεται αν πρώτα δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης.
"Επανεξετάζεται συνολικά το σύστημα μοριοδότησης και κινήτρων, έτσι ώστε, όταν μετακινείται ο εκπαιδευτικός δεν θα τον ακολουθούν τα μόρια. Κύριο κριτήριο μεταθέσεων θα είναι οι ανάγκες των σχολείων" δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.
"Η πολιτική που βάζουμε μπροστά έχει πάθος για δικαιοσύνη και επιδιώκει να εγγυηθεί τη λογική στην κατανομή του εκπαιδευτικού δυναμικού της χώρας (...) Τι μήνυμα δίνουμε στα σημερινά παιδιά και αυριανούς πολίτες όταν στον χώρο της εκπαίδευσης, που είναι ο κατ΄εξοχήν χώρος της μάθησης δια του παραδείγματος, βλέπουν να πρυτανεύουν τα "κονέ" τα "βύσματα" και οι "άκρες"; Βάζουμε, λοιπόν, "τελεία" και δεν αλλάζουμε απλά σελίδα" δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ!

ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ -ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΜΟΤΥΡΙ..!!!
ΣΑΜΑΡΑΣ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ = ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ...
ΝΤΟΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...
ΤΡΩΜΕ ΝΤΟΡΙΤΟΣ...
ΚΑΙ Ντόρα ΤΙ?

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΔ

Σε ανταλλαγή φαρμακερών σχολίων και δηλώσεων μεταξύ των στρατοπέδων Ντόρας Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά εξελίσσεται πλέον η προεκλογική κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Την Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε Πλαίσιο αρχών, αφήνοντας νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά για πειχαράκωση του κόμματος. Aναλυτικά.
Και ο Μεσσήνιος πολιτικος χρησιμοποίησε όμως αιχμηρή γλώσσα, λέγοντας ότι "κάποιους ενοχλησε η συγκλιση με Αμβραμόπουλο." Περισσότερα
Ψωμιάδης: Με πιέζουν και εκκλησιαστικοί κύκλοι
Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, θα συνεχίσω μέχρι το τέλος, επέμεινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνάντηση που είχε με μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Εξέφρασε ανησυχία για την «επόμενη μέρα» στη Ν.Δ., τόνισε την ανάγκη της ενότητας και μιλώντας σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς είπε ότι δέχεται πιέσεις και από εκκλησιαστικούς κύκλους για να αποχωρήσει,.
"Στη Νέα Δημοκρατία παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ", τόνισε σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτίμησε ότι "η ΝΔ έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει ενωμένη με αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη".

"Πλαισιο αρχών για δυνατή Νέα Δημοκρατία, για μια δυνατή Ελλάδα"

"Πλαισιο αρχών για δυνατή Νέα Δημοκρατία, για μια δυνατή Ελλάδα" κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς συνεχίζονται οι κινήσεις τακτικής στα στρατόπεδα των υποψηφίων, ιδίως μετά την συμφωνία Σαμαρά - Αβραμόπουλο.

Στο εισαγωγικό της σημείωμα η κ. Μπακογιαννη αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στη συμμαχία αυτή, τονίζοντας με νόημα ότι "η βάση της ΝΔ θα πρέπει να ξέρει ποιος εγγυάται την προοπτική του κόμματος και ποιος την περιχαράκωσή του".Επισημαινει επίσης με δηκτικό τρόπο ότι η ανανέωση στη ΝΔ "δεν είναι μόνο θέμα προσώπων. Μια Νέα Δημοκρατία με νέο Πρόεδρο και παλιά νοοτροπία, δεν έχει μέλλον".
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρεται εκ νέου στα "οργανωμένα συμφέροντα που κρατούν τη χώρα μας καθηλωμένη και στάσιμη", αναγνωρίζοντας οτι η ΝΔ δεν συγκρούστηκε "όσο έπρεπε με τα κάθε λογής κατεστημένα".

Οι γιατροί έχουν λιγότερο σεβασμό για τους παχύσαρκους

Αν κάποιοι το έχουν αισθανθεί, μάλλον δεν ήταν η ιδέα τους. Οι γιατροί έχουν λιγότερο σεβασμό για τους παχύσαρκους ασθενείς τους, από ό,τι για όσους έχουν κανονικό βάρος, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, που έγινε από ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς υπό την καθηγήτρια Mέρι Χάιζινγκα και δημοσιεύεται στο ιατρικό περιοδικό "Journal of General Internal Medicine", εγείρει το ερώτημα αν αυτή η αντιμετώπιση των παχύσαρκων από τους γιατρούς επηρεάζει μακροπρόθεσμα τις προοπτικές της υγείας των ασθενών.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι όσο μεγαλώνει ο δείκτης σωματικής μάζας του ασθενούς, τόσο μειώνεται ο σεβασμός του γιατρού γι' αυτόν. Ο δείκτης προκύπτει από τη διαίρεση του βάρους κάποιου σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους του σε μέτρα (τα άτομα με δείκτη 25 έως 29,9 θεωρούνται υπέρβαρα, ενώ αυτά με δείκτη άνω του 30 παχύσαρκα).
Σύμφωνα με την μελέτη, οι παχύσαρκοι ασθενείς συχνά παραπονούνται ότι οι γιατροί δεν τους δίνουν πραγματική σημασία και ότι ανήκουν σε μια υποδεέστερη κατηγορία ασθενών σε σχέση με όσους έχουν φυσιολογικό βάρος, σε σημείο μάλιστα που ορισμένοι παχύσαρκοι ασθενείς αποφεύγουν τελείως, αν είναι δυνατό, τις επαφές με γιατρούς και νοσοκομεία.
Όπως έχουν δείξει και προηγούμενες έρευνες, όταν οι γιατροί σέβονται τους ασθενείς τους, τότε τους δίνουν περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες για τις παθήσεις τους. Η νέα μελέτη υπογραμμίζει ότι οι γιατροί πρέπει να συνειδητοποιήσουν και να ενημερωθούν ότι έχουν αυτή την προκατάληψη κατά των παχύσαρκων ανθρώπων, ώστε να αναπροσαρμόσουν κατάλληλα τη συμπεριφορά τους, για να μην κάνουν πια διακρίσεις.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΖΗΤΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ...


Και πάλι, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, όλος ο υπέροχος κόσμος του Πιερικού Αρχελάου θα συγκεντρωθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα που θα φιλοξενήσει για το πρωτάθλημα το πρωτοπόρο Λαύριο...
PIERIA-GR Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ...Διονύσια, ωχ όχι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ...

καλές διακοπές ξανθιά...


Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ...ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ... ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΞΑΝΘΙΑ... ΡΟΖΑ, ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΞΑΝΘΙΑ ...ΡΙΤΑ!
Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΦΕΥΓΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ....
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟ!!!

φτου μας που στηρίζουμε τέτοια ξεφτίλα... ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ


Μερικές φορές ντρέπομαι για τους ανθρώπους...

6 Απριλίου 2001: Νεαρός παλαιστίνιος συλλαμβάνεται από συνοριοφύλακες του Ισραήλ στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ
http://aletri.blogspot.com/2009/11/blog-post_2373.html
το είδα στο Glenti και ανατρίχιασα. Σας μιλάω ειλικρινά, δάκρυσα... Πόσοι σιδερόφραχτοι χρειάζονται για να "κάνουν καλά" ένα παιδί; Πόση απόγνωση, πόσο φόβο, πόση οργή χρειάζεται να σταλάξουν μέσα σε μια παιδική ψυχή για να "καλλιεργήσουν" έναν αυριανό βομβιστή αυτοκτονίας;
Τι μπορεί να σκέπτεται ο μέχρι τα δόντια οπλισμένος στρατιώτης που σηκώνει το χέρι του όταν βλέπει το ικετευτικό ύφος του μικρού, τα παιδικά χεράκια που υψώνονται σαν μια τελευταία απόπειρα άμυνας, το καταβρεγμένο από τον φόβο παντελόνι;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Έ ΡΕ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑ


Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ EXEI AΠΟΡΙΕΣ...

ΜΕ ΠΟΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ?

ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DE TE..
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΡΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ακόμα γελάω... σ ευχαριστώ "ξανθιά" μου ΡΟΖΑ...