PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος 53-49

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2009-2010

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Την πρώτη ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Έχασε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από τον Αίαντα με 53-49, σε ένα παιγνίδι που θα το θυμούνται όλοι για πολύ καιρό. Περισσότερο δε οι…«άρχοντες» του αγώνα, για το λόγο που αυτοί –μόνο- ξέρουν.

Τα δεκάλεπτα: 12-5, 33-18, 40-37, 53-49.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μιχελής και Νικολούλης.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Χατζούλης): Παρίτσης 9(1), Τριανταφυλλίδης 5, Παπαπέτρου 4(1), Γιούδας 2 , Φιλιούσης 10 (1), Χατζηβρέττας 2, Βουλτσίδης 3(1), Κόγιας 4, Σιώλιος 11, Μπέλλος 3 (1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Μητσάκης 3 , Μόρφης 9(1), Παπαμιχαήλ 4, Ράπτης 5, Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου 11(1) Ψαρόπουλος, Τσουκ 17(1).

Στην επόμενη αγωνιστική (15.11.2009): Πιερικός Αρχέλαος – Γ.Σ. Λαυρίου, στην Κατερίνη στις 12 το μεσημέρι.

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ - ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ


Η ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ "ΘΑΨΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΙΣΑΝ... ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ... ΡΕ ΟΥΣΤ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ...


Ήμασταν 2 ήμασταν 3
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ 1013 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!

γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια φώναξε σήμερα ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ


ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ Π#$%$#$%%%%%$#@τε... ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ Μ@ΜηΣΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ... ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....

Colpo grosso, με ηλεκτροδοτήσεις αυθαιρέτων στην Πιερία

 ΕΠΤΑ/Β. Χαϊλατζίδου

Σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για κύκλωμα πλαστογράφων πολεοδομικών εγγράφων στην ΠιερίαColpo grosso!Με πολεοδομικά παραστατικά «μαϊμούδες» πετύχαιναν την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ αυθαίρετων κτισμάτων, κυρίως στις τουριστικές περιοχές του δήμου Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου
Μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία είχαν στήσει κάποιοι, τα τελευταία χρόνια στο νομό. Το κόλπο ήταν απλό: Προσκόμιζαν στη ΔΕΗ πολεοδομικά έγγραφα για ηλεκτροδότηση κτισμάτων προ του ’55, με όλες τις υπογραφές από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχίας Πιερίας και με την απαραίτητη φωτογραφία του κτίσματος. Μόνο που τα έγγραφα ήταν «μαϊμούδες».

Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Δικαιοσύνης και βρίσκεται, από τον περασμένο Αύγουστο, στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί και το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής που συγκρότησε ο περιφερειακός Διευθυντής Μακεδονίας-Θράκης της ΔΕΗ, προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι υποθέσεις ηλεκτροδότησης κτισμάτων προ του ’55, από τη ΔΕΗ Κατερίνης, την τελευταία δεκαετία.
 
PIERIA-GR Γιατί Θεέ μου; Εκεί που πάμε να "αγιάσουμε" ξαφνικά δως του και ...σκάνδαλο! Αν είναι έτσι όπως λέει το ρεπορτάζ της συναδέλφου Βέτας Χαϊλατζίδου ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ, καθώς θα μας  πάρει και θα μας ...αλέσει εδώ στο νομό.
Κι όπως είπε ο Καλογήρου στον Κούρκουλο στην ελληνική ταινία "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ"

άντε ρε Πιερικάρα... ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 4-1



ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ "ΤΕΣΣΑΡΑ" ΕΠΙ ΤΟΥ "ΣΙΤΙ.


Τη χαρά της νίκης που αγνοούσε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος "γεύτηκε" σήμερα ο Πιερικός ο οποίος μπροστά σε επτακόσιους περίπου φιλάθλους του επικράτησε του Αιγάλεω με 4-1. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Θάνου, ωστόσο το ιδανικό ξεκίνημα για τους "μελανολεύκους" δεν είχε συνέχεια μιας και μετά το δεκάλεπτο οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι ίσως τον εφυσηχασμό των παικτών της κατερινιώτικης ομάδας, ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βασί στο 33' στη μοναδική φάση που δημιούργησαν στα "καρέ" του Καρακούτση. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν αποφασισμένοι να "καθαρίσουν" το παιχνίδι κι αφού προηγήθηκαν σχεδόν με το...καλημέρα του β' ημιχρόνου με τον Ντεμπελέ (50') απλοποίησαν τα πράγματα με το γκολ του Γκουγκουλιά στο 60' και "σφράγισαν" τη νίκη με το γκολ του Μακρή στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου σε ρόλο "θεατή" (είχαν να επιδείξουν μόλις μια καλή φάση με τον Βασί στο 69') και ειδικά μετά το 4-1 περίμεναν τη λήξη του αγώνα. Στο τελευταιο δεκάλεπτο ο Μαρσέλο Πέντα "χόρεψε" τανγκό την αιγαλεώτικη άμυνα φτάνοντας κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις (86', 90'+2', 90'+3'). Με τη νίκη αυτή ο Πιερικός "αναρριχήθηκε" στην ένατη θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τη Ρόδο, έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο.
πηγή - katerinisports