PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis...

Μόνο στο Nonews-NEWS
Το πρώτο γκάλοπ μετά την αποχώρηση Αβραμόπουλου δίνει μεγάλο προβάδισμα στη Ντόρα Μπακογιάννη.


Στο ερώτημα "Ποιόν θεωρείτε κατάλληλο για αρχηγό της Ν.Δ.;", οι υποψήφιοι λαμβάνουν...


...Ντόρα Μπακογιάννη 52%


Αντώνης Σαμαράς 25%


Παναγιώτης Ψωμιάδης 9%


Διαφορά μεγάλη, που δίνει τη νίκη στην Μπακογιάννη από τον πρώτο γύρο...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ... Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΡΑ!!!

SMS ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΧΑ - ΥΠΕΡ ΜΙΧΟΥ

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΚΟΥΝΕ ΝΑ ...ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ...ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ! ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ!

Ο ΤΕΟ "ΕΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ" ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ...ΑΥΡΙΟ


Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ... ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΑΠΑΝΤΑ  ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!

ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΤΕΟ "ΕΒΑΛΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ" ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ...ΑΥΡΙΟ
Ο ΑΡΗΣ ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ "ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ" ΜΠΑΡΑΖ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Ή ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ...ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΠΟΝΗΡΟΣ" ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΙΣ ...ΠΟΝΗΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ!!!
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ...ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ" ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ....

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΑ!!!
Tελευταίες πληροφορίες μας λένε πως το ντέρμπι καλά κρατεί μεταξύ Ντόρας - Σαμαρά
Οι δημοσκοπήσεις που θα έρθουν σύμφωνα με πληροφορίες το δίνουν ΝΤΕΡΜΠΙ...
Για να δούμε τι θα δούμε...
PIERIA-GR ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ Μ.ΜΗΛΙΑ!
γιατί;;;
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ 11η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ Μ.ΜΗΛΙΑ.

Διορίστηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( ΚΕΕΛΠΝΟ)



Με απόφαση της υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, διορίστηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( ΚΕΕΛΠΝΟ) οι ακόλουθοι

α) Σαρόγλου Γεώργιος, Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων Νοσηλευτικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας με αναπληρώτρια την Κρεμαστινού Τζένη, Καθηγήτρια Δημόσιας και Διοικητικής Υγιεινής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

β) Μαλλιώρη Μινέρβα-Μελπομένη, Επικ. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων, με αναπληρωτή τον Τσαγκρή Αθανάσιο Καθηγητή Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας.

γ) Γιαμαρέλλου Ελένη, Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας με αναπληρωτή τον Χατζηχριστοδούλου Χρήστο, Αναπλ. Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

δ) Λαζανάς Μάριος, Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΑΕΕΣ Κοργιαλένειου Μπενακειου, με αναπληρώτρια τη Μαργαρίτη Γεωργία, Διευθύντρια Μικροβιολογικού Εργαστηρίου ΓΟΝΚ Άγιοι Ανάργυροι.

ε) Παναγιώτης Κακολύρης-Γαργαλιάνος, Διευθυντής Α΄Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ με αναπληρώτρια την Συριοπούλου Βασιλική, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών.
στ) Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής Παιδιατρικής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με αναπληρωτή τον Βατόπουλο Άλκη, Καθηγητή Μικροβιολογίας Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας .
ζ) Ευσταθίου Παναγιώτης, Διοικητής ΕΚΕΠΥ, με αναπληρώτρια τη Φωτεινέα-Πανταζοπούλου Αναστασία, Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Υ.Υ.Κ.Α.

η) Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού Σεβασμιότατος κ.κ. Δανιήλ, Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος με αναπληρωτή τον Αρχιμανδρίτη κ. Ν. Λιόλιο, Κληρικό στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

θ) Πίνης Σταμάτιος, Εκπρόσωπος Π.Ι.Σ., Διευθυντής Χειρουργικής Π.Γ.Ν. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», με αναπληρωτή τον Μιλιώτη Στυλιανό Αγγειοχειρουργό-Διευθυντή Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ», Εκπρόσωπο Π.Ι.Σ.


Πρόεδρος ορίστηκε ο Γεώργιος Σαρόγλου και Αντιπρόεδρος η Μελπομένη Μαλλιώρη.

Να αξιοποιήσει νέους και άφθαρτους ανθρώπους

προτρέπει το νέο αρχηγό του κόμματος ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


«Ο κόσμος όλους εμάς που πρωταγωνιστήσαμε στην παρούσα διακυβέρνηση μας έχει βαρεθεί»
σημείωσε μιλώντας στο ρ/σ Real, επισημαίνοντας πως υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία είναι και αξιοποιήσιμα και βουλευτές και στελέχη.
Αναφερόμενος και στον εαυτό του πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να μπει ηλικιακό όριο στην πολιτική σταδιοδρομία. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούμε τους νέους ανθρώπους, οι νέοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον τους, εμείς έχουμε ξεπεραστεί. Μιλάμε για μια νέα γενιά 35 με 40 ετών που δεν επικοινωνούμε δεν κάνουμε την ίδια πολιτική προσέγγιση.
Εγώ δεν επιθυμώ, δεν διεκδικώ και δεν θα αποδεχτώ την οποιαδήποτε πρωταγωνιστική θέση».
Ερωτηθείς για την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή για τον υποψήφιο για την ηγεσία Αντώνη Σαμαρά, επανέλαβε πως δεν έκανε «καμία επίθεση», αλλά απλώς έθεσε «ένα ζήτημα ιστορικής αξιοπιστίας απαντώντας στην ουσία».

Εν τω μεταξύ, οι υποψήφιοι συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία με περιοδείες και ομιλίες ανά την Ελλάδα. Αύριο Παρασκευή, ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης θα μιλήσει στις 6.30 το απόγευμα, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Metropolitan (πρώην Χανδρής - Λ. Συγγρού 385, απέναντι από το Ωνάσειο).

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0


Παρά την ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, ο Ολυμπιακός έχει ακόμα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αφού ουσιαστικά χρειάζεται μια νίκη στις δυο εναπομείναντες αγωνιστικές για να προκριθεί.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει στην Ολλανδία την Αλκμααρ, πάει στους 9 πόντους και αν την ίδια ώρα η Σταντάρ δεν νικήσει στο Λονδίνο την Αρσεναλ, τότε οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται.
Αν ο Ολυμπιακός έρθει ισόπαλος στην Ολλανδία και η Αρσεναλ νικήσει την Σταντάρ τότε οι ερυθρόλευκοι πάνε στους 7 βαθμούς, η Σταντάρ μένει στους 4 και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα χρειαστούν μια ακόμη ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με τους άγγλους για να προκριθούν, αφού σε ισοβαθμία με τους βέλγους αποκλείονται (2-1, 0-2).
Σε περίπτωση ήττας από την Αλκμααρ και νίκης της Αρσεναλ επί της Σταντάρ τότε ο Ολυμπιακός μένει στους 6 και η βέλγικη ομάδα στους 4. Επομένως, οι ερυθρόλευκοι θα χρειάζονται τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αρσεναλ.
Αν δεν νικήσει την Αρσεναλ, τότε πρέπει η Σταντάρ να μην κερδίσει την Αλκμααρ στο Βέλγιο. Σ` αυτήην την περόπτωση όμως μπορεί να προκύψει ισοβαθμία με την Αλκμααρ όπου μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί.
Επίσης, θεωρητικά μπορεί να προκύψει και τριπλή ισοβαθμία στους 10 πόντους με Αρσεναλ και Σταντάρ Λιέγης (δυο ήττες της Αρσεναλ, δυο νίκες της Σταντάρ, ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία και νίκη επί της Αρσεναλ). Eκεί αν οι ήττες της Αρσεναλ κι από Σταντάρ και Ολυμπιακό είναι στο γκολ τότε ο Ολυμπιακός μένει τρίτος στη διαφορά τερμάτων
Τέλος, μπορεί να προκύψει μέχρι και τριπλή ισοβαθμία στους 6 πόντους (δυο ήττες Ολυμπιακού, δυο ισοπαλίες της Σταντάρ και μια νίκη, μια ισοπαλία της Αλκμάαρ), οπότε και αποκλείεται ο Ολυμπιακός.



Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

NEOS ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.



Ο Λευτέρης Οικονόμου -όπως αναμενόταν- ορίστηκε νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης το ΚΥΣΕΑ.

Ο κ. Οικονόμου ήταν εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας την περίοδο της εξάρθρωσης της 17Ν.

O  Στ.Στεφανίδης ορίστηκε νέος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

STAGE


Την απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση των Stage επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.


Ωστόσο, υπενθύμισε ότι οι ορισμένου χρόνου έχουν μια νομοθετική ρύθμιση, που καθορίζει το πώς προσλαμβάνονται και βάσει της οποίας, πρώτοι έρχονται οι άνεργοι και όχι αυτοί που έχουν μια μαθητεία.

Οι στόχοι για το νέο έτος





Ύφεσης συνέχεια και έλλειμμα 9,4% στον προϋπολογισμό του 2010



Ο προϋπολογισμός του 2010 είναι η αφετηρία μιας μεγάλης προσπάθειας για την ανάταξη της οικονομίας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας το προσχέδιο στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης το ερχόμενο έτος θα κινηθεί στο -0,3%. Στόχος, το μονοψήφιο έλλειμμα (9,4%) για το 2010.