PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

PIERIA-GR Τα χαιρετίσματά μας από την ΕΛΛΑΔΑ και την ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ στην ΚΥΠΡΟ και στις παρέες των φίλων εκεί... Ειδικά στην Ελένη την δικηγορίνα μας με το μήνυμα ότι : την περιμένουμε και θέλουμε την δυναμική παρουσία της στην όμορφη Πιερία....
ΜΗ ΜΑΣ ΔΙAΒΑΖΕΤΕ ΑΠΛΑ - ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Ε-MAIL MAS

EΠΙΣΤΟΛΗ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

Θέμα: Επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ.Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με το υπ.αριθμ. 8039/45196/2-α’/12-10-2009 του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, επίκειται μεταστέγαση της υπηρεσίας στο ΚΕΣ Λεπτοκαριάς.
Έως σήμερα η εν λόγω υπηρεσία στεγάζεται στην πόλη της Κατερίνης, πρωτεύουσας του νομού Πιερίας και στη χ/θ438 της Ε.Ο. Αθηνών –Θεσσαλονίκης, δηλαδή στο μέσον ακριβώς του τομέα εδαφικής αρμοδιότητας της που είναι από τη χ/θ 393,300 έως χ/θ 474 Ε.Ο. Αθηνών –Θεσσαλονίκης.
Υπάρχει δηλαδή άμεση πρόσβαση σε αμφότερα τα ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού και είναι δυνατή η άμεση και έγκαιρη ανταπόκριση σε περιστατικά που λαμβάνουν χώρα είτε στο βόρειο είτε στο νότιο τμήμα του οδικού άξονα. Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι η μεγάλη πλειοψηφία των περιστατικών που απασχόλησαν την υπηρεσία είναι στο βόρειο τμήμα του οδικού άξονα, από Κατερίνη προς Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις έχουν παραχωρηθεί από το δήμο Κατερίνης, χωρίς μίσθωση και για απεριόριστο χρονικό διάστημα, πληρούν τις απαιτήσεις λειτουργίας και ακόμη η υπάρχουσα θέση παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση στους προσερχόμενους πολίτες, τόσο της πόλης της Κατερίνης και των λοιπών δήμων της περιοχής όσο και των διερχόμενων από την εθνική οδό οδηγών και αλλοδαπών τουριστών, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται άμεσα και στις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες.
Ας σημειωθεί επίσης ότι σε καθημερινή βάση η εν λόγω υπηρεσία συγκροτεί ένα μικτό κλιμάκιο ελέγχου με υπαλλήλους του τμήματος Συγκοινωνιών, ΚΤΕΟ και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, υπηρεσίες με έδρα την πόλη της Κατερίνης και ελέγχους που πραγματοποιούνται επί της εθνικής οδού στους κόμβους γύρω από την Κατερίνη, όπου υπάρχει και αυξημένη κίνηση οχημάτων. Η μεταστέγαση θα διαταράξει τη συνεργασία αυτή και την παρουσία του κλιμακίου ελέγχου.
Επίσης συχνά ζητείται από τις Οικονομικές Ελεγκτικές Υπηρεσίες η συνδρομή σταθμών σε ανάλογους ελέγχους στα ίδια ως άνω σημεία, με άμεση ανταπόκριση από την υπηρεσία μας.
Επισημαίνουμε τέλος ότι η γειτνίαση με τη Θεσσαλονίκη (χ/θ 474 Ε.Ο.) και η συγκέντρωση του πληθυσμού της Πιερίας κατά τα 4/5 προς την ανωτέρω χιλιομετρική θέση, συνηγορεί στο να παραμείνει στην υπάρχουσα θέση το τμήμα Αυτοκινητοδρόμων Ν.Πιερίας προς αποφυγή γενικότερης ταλαιπωρίας των πολιτών και των διερχομένων.
Κύριε Υπουργέ,
Συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η μεταστέγαση της υπηρεσίας δεν θα διευκολύνει αλλά αντίθετα θα δημιουργήσει δυσλειτουργίες που θα αποβούν σε βάρος της λειτουργίας του τμήματος και του σημαντικού έργου που καλείται να επιτελέσει.
Την ίδια άποψη κατέθεσε και εγγράφως το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ν.Πιερίας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Με εκτίμηση
Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

Καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες 24-25 Οκτωβρίου 2009 στο Νομό Πιερίας


ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Όπως σας είναι γνωστό την 24η και 25η Οκτωβρίου 2009 εξαιρετικά έντονες βροχοπτώσεις έπληξαν το Νομό Πιερίας και ιδιαίτερα τις περιοχές των Δήμων Δίου, Ελαφίνας, Πέτρας, Κατερίνης, Πιερίων, Αιγινίου, Ανατολικού Ολύμπου, Κολινδρού και Λιτοχώρου.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών η βροχόπτωση στο Δήμο Δίου μετρήθηκε σε 320 χιλιοστά και στους Δήμους Πέτρας και Ελαφίνας σε 258 χιλιοστά, όταν ετησίως το ύψος κυμαίνεται από 450-600 χιλιοστά

Τα φαινόμενα εκδηλώθηκαν με πρωτοφανή ένταση και τα νερά της βροχής πλημμύρισαν τους οικισμούς και τις αγροτικές εκτάσεις προκαλώντας τεράστιες ζημιές στις γεωργικές εκτάσεις, καλλιέργειες και σε αποθηκευμένες σοδειές (π.χ. καπνά) καθώς επίσης και στις τεχνικές υποδομές (οδικό και αγροτικό δίκτυο, στα αντιπλημμυρικά έργα – τάφρους, κανάλια, ρέματα, χείμαρρους και σε δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης).

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση διέθεσε το σύνολο του προσωπικού και των μηχανημάτων της και μίσθωσε μηχανήματα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αρχή της εκδήλωσης των βροχοπτώσεων. Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται.

Επίσης απέστειλε αίτημα οριοθέτησης πληγεισών περιοχών του Νομού Πιερίας από τις πλημμύρες στα αρμόδια Υπουργεία, στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (ΥΑΣ) και ΥΑΣΒΕ (Βορείου Ελλάδος). Σημειώνεται ότι η ΥΑΣΒΕ ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ν.Α. Πιερίας πραγματοποίησε ήδη αυτοψίες στο Δήμο Δίου και στο Δήμο Πέτρας. Οι καταγραφές συνεχίζονται.

Αίτημα στάλθηκε και στον ΕΛΓΑ για άμεση καταγραφή και εκτίμηση όλων των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στις 24 και 25 Οκτωβρίου, σε γεωργικές εκτάσεις, καλλιέργειες, αποθηκευμένα γεωργικά προϊόντα.

Στους πληγέντες Δήμους στάλθηκε έγγραφο με συνημμένα υποδείγματα αιτήσεων –δηλώσεων στους, προκειμένου να ενημερώσουν τους δημότες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να δηλώσουν τις ζημιές που έπαθαν. Οι αιτήσεις – δηλώσεις υποβάλλονται στους Δήμους και με ευθύνη των Δήμων προωθούνται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Ν.Α. Πιερίας.

Επίσης, με απόφαση Νομάρχη, συγκροτήθηκαν τέσσερις (4) επιτροπές, αποτελούμενες από υπαλλήλους της Νομαρχίας (μηχανικούς κ.λ.π.), που προχώρησαν στη διενέργεια αυτοψιών και εκτίμησης των ζημιών σε πληγέντες Δήμους, όσον αφορά σε κατοικίες (ζημιές σε κτίσματα, οικιακό και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό) και εμπορικές, βιοτεχνικές επιχειρήσεις (ζημιές σε πρώτες ύλες, εμπορεύματα, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό κ.λ.π.). Οι επιτροπές θα ολοκληρώσουν τον έλεγχο των δηλώσεων που θα υποβληθούν από τους Δήμους.

Ταυτόχρονα τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Πιερίας προχώρησαν σε καταγραφή των ζημιών στις τεχνικές υποδομές.

Σύμφωνα με την καταγραφή και τα μέχρι τώρα στοιχεία – έγγραφα από τους Δήμους σας υποβάλουμε συνημμένα:

1. Όλα τα σχετικά έγγραφα

2. Κατάσταση προεκτίμησης δαπανών για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών προϋπολογισμού 6.610.000 ευρώ

3. Κατάσταση προεκτίμησης δαπανών για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας προϋπολογισμού 7.595.000 ευρώ

4. Έγγραφα των Δήμων Δίου, Αιγινίου, Κατερίνης, Λιτοχώρου με καταγραφή των ζημιών

5. Έγγραφο της Δήμου Πέτρας με αίτημα για αποκατάσταση του οδικού και αγροτικού δικτύου

6. Έγγραφο της ΔΕΥΑ Κατερίνης με εκτίμηση των ζημιών ποσού 127.500 ευρώ

7. Έγγραφο του Δήμου Πιερίων με εκτίμηση ζημιών ποσού 150.000 ευρώ

8. Έγγραφο του Δήμου Λιτοχώρου με εκτίμηση ζημιών ποσού 300.000 ευρώ

Σημειώνουμε ότι η Ν.Α. Πιερίας έχει έτοιμες μελέτες για δημοπράτηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας για:

1. τον ποταμό Μαυρονέρι στη θέση Αδριανός Δ.Δ. Σβορώνου προϋπολογισμού 1.240.000 ευρώ

2. τη Γέφυρα ρέματος Ξηρολακίου προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ

3. τη διευθέτηση ρέματος Ξηρολακίου προϋπολογισμού 2.010.000 ευρώ

4. την Τάφρο Λιτοχώρου προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

Βάσει όλων τω παραπάνω ζητούμε επιτάχυνση των διαδικασιών για:

• Άμεση Έκδοση απόφασης Οριοθέτησης πληγεισών περιοχών του Νομού Πιερίας από τις πλημμύρες

• Άμεση καταγραφή ζημιών από ΕΛΓΑ

• Άμεση χρηματοδότηση από την ΥΑΣΒΕ για αποκατάσταση ζημιών σε κτίσματα

• Άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση τεχνικών υποδομών

• Άμεση χρηματοδότηση για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Κύριε Υφυπουργέ,

αντιλαμβάνεσθε ότι η αγωνία μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη διότι ενδεχόμενη επανάληψη ανάλογης έντασης καιρικών φαινομένων, άμεσα ή τον επερχόμενο χειμώνα, εκτιμούμε ότι θα προκαλέσει πολλαπλάσιου μεγέθους καταστροφές, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην οικονομία του Νομού και κατά συνέπεια στην οικονομία της χώρας.

Με εκτίμηση

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
PIERIA-GR Γιατί ρε Γραμματεύ της Νομαρχίας μιλάς έτσι απαξιωτικά στα παιδιά του STAGE της Νομαρχίας;
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ...ΕΛΑΦΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ "ΒΑΡΙΔΙΑ" ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ;
Κι εσύ ρε κωλόμαγκα που σε διόρισε και σε "έφτιαξε" ο Καριτσιώτης, βλέπω πως έβγαλες γλώσσα...
Θα στην κόψω όμως εγώ... κι εσύ ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται όταν τα παίρνω κρανίο!!!

STAGE ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ και facebook - πάμε δυνατά κι έχει ο Θεός!

Όσοι χρησιμοποιούμε το facebook ας μπούμε στην ομάδα των παιδιών μας του stage...
ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑ - ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ!
Υπεύθυνος και δημιουρός της ομάδας είναι ένα παιδί ...stage, είναι ο Θωμάς Παντζιάλας και μπράβο του
Ο τίτλος της ομάδας είναι:
STAGE ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
κάντε κλίκ...


http://www.facebook.com/search/?q=stage+pierias&init=quick#/group.php?gid=168725129207&ref=mf
ΜΑΓΚ...ΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ;;;;
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
...ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ!!!

ΚΟΥΙΖ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΔΝΑΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 1η ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ...
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ;;;;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


με τον Γιάννη Τσιμπονίδη
Θέμα: «Ελαιουργεία Αιγινίου Χατζηανδρώνης ΑΕ»
H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Ελαιουργεία Αιγινίου Χατζηανδρώνης ΑΕ ».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται η λειτουργία του Ελαιουργείου Αιγινίου του κ. Αντώνη Χατζηανδρώνη, που βρίσκεται λίγο έξω από την ομώνυμη πόλη, με συνεντεύξεις των ελαιοπαραγωγών και του ιδίου, που μιλούν στην κάμερα της εκπομπής, καθώς και πως πραγματοποιείται η όλη παραγωγική διαδικασία επεξεργασίας του καρπού της ελιάς και μετατροπής του σε ελαιόλαδο.

Παράλληλα ο Βασίλης Καπετανάκης Διατροφολόγος-Διαιτολόγος δίνει τις συμβουλές του αναφορικά με την διατροφική αξία του ελαιολάδου.

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ


Η δέκατη Μούσα
Ένα χωριό-έκπληξη, σκαρφαλωμένο στα 1000 μ. υψόμετρο, αγναντεύει τον Όλυμπο, διαλαλεί τις φυσικές του ομορφιές και βιώνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού της χώρας. Όμορφα mountain resorts, γοητευτικοί ξενώνες, μπαράκια με στιλ, ταβέρνες με απλές γεύσεις και ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο αναβαθμίζουν έναν, έτσι κι αλλιώς, εντυπωσιακό φυσιολατρικό προορισμό.
PIERIA-GR Να η πρόταση μας για τις εκδρομές σας... Έ ναι ρε κοπρίτες - αυτή είναι η Πιερία της Ομορφιάς και του Ωραίου... κι όχι της ανοησίας και της μετριότητας!!!
PIERIA-GR ...ΠΑΕΙ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ... ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΥΠΕΡ ΝΤΟΡΑΣ Ή ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡ;;;
PIERIA-GR ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ... ΧΟ ΧΟ ΧΟ
Η ΣΧΕΣΗ ΜE ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ:
  • +  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ
  • -   ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΛΥΠΕΣ
  • /   ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
  • Χ  ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ

τα παιδιά των stage;;;




έ ρε γέλιο... γέλια κι απ την pieria-gr


AUSTRALIA Leaking Oil Rig Bursts Into Flames


An oil rig has burst into flames off the coast of Australia sparking fears it will cause devastating environmental damage. 
The West Atlas platform burst into flames on Sunday while a fifth attempt was being made to plug a leak using heavy mud.
The Australian government has launched an inquiry into how the rig caught fire, ten weeks after it started leaking oil into the Timor Sea.
No-one was injured, and all workers have been evacuated, but huge flames are shooting into the air.
Officials from PTT Exploration and Production say they cannot extinguish it while it's been fed by leaking gas.
The oil leak began on August 21, with up to 400 barrels of oil a day spewing into the sea, 150 miles from the northwest Australian coast.
Only the fact that it is so far offshore has prevented pollution showing up on beaches, but environmental experts say it's having a devastating impact on marine and wildlife.

Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ STAGE

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου, σχετικά με τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τους εργαζομένους με συμβάσεις έργου και προγράμματα stage, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η απόφαση της Κυβέρνησης να αφήσει χιλιάδες συμβασιούχους με συμβάσεις μαθητείας «stage» στο δρόμο και αποδεικνύεται χωρίς σχέδιο και φανερώνει το έλλειμα ευαισθησίας της Κυβέρνησης του Πασοκ. Δεν είναι δυνατόν να αφεθούν χιλιάδες νέοι και χιλιάδες νέες γυναίκες και μητέρες στην τύχη τους και δεν είναι δυνατόν, τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την ελληνική πολιτεία να συνθλίβονται στις μυλόπετρες των κομματικών αντιπαραθέσεων.
Το μόνο που έκαναν όλες αυτές οι νέες και οι νέοι είναι μέσα από τις συμβάσεις μαθητείας να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν προκειμένου να διεκδικήσουν στη συνέχεια μια αξιοπρεπή θέση εργασίας.
Παράλληλα υπάρχει θέμα με τους συμβασιούχους που απασχολούνται πάνω από 24 και πλέον μήνες και είναι στο Δημόσιο και αυτούς δεν μπορεί να τους διώξει κανείς.

TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE EINAI ΣΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ" ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΓΩΝΑ...

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ...
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
http://www.stageunion.blogspot.com/
αλλά και στο facebook στην ομάδα...
STAGE GREECE
στηρίξτε τους και επισκευτείτε και ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ...


Η ΚΥΡΙΑ ...ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ...ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"


Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ "ΜΑΧΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΛΑ.Ο.Σ.


"Η φορολογία δεν είναι λύση"
   «Η λύση δεν είναι η πρόσθετη φορολογία. Η μόνη λύση είναι η αύξηση της παραγωγικότητας πάση θυσία. Δυστυχώς, και η νέα κυβέρνηση - πανικόβλητη - οδηγείται στα βήματα της προηγούμενης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., αναφορικά με τις πληροφορίες για την επιβολή νέων έμμεσων φόρων.

    Σχετικά με τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί ως προς τι τελικώς θα ισχύσει για τους ημιυπαίθριους και την απόσυρση Ι.Χ., ο κ. Κωστής Αϊβαλιώτης τόνισε ότι «για τους ημιυπαίθριους χώρους η κυβέρνηση ακολουθεί ..."ημιυπαίθρια" πολιτική: ούτε εντός, ούτε εκτός, όπως εξάλλου και με τις αποσύρσεις».
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE ΟΤΙ ΤΑ ...ΤΑΞΑΤΕ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ "ΓΑΛΑΖΙΑ" ΟΥΤΕ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΟΥΤΕ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ... ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

AIKATEΡΙΝΕΙΑ 2009 ....ΣΑΤΣΙ


Πρεμιέρα χθες για τα «Αικατερίνεια», με έκθεση φωτογραφίας από την μεταπολεμική Κατερίνη.

Φωτογραφίες από την μεταπολεμική Κατερίνη, εκθέτονται από χθες στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο), η οποία 102 χρόνια μετά τη λειτουργία της, άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της στο κοινό ως «μόνιμη» στέγη πολιτισμού.
Η έκθεση, ξεκίνησε και το χορό των εκδηλώσεων των «Αικατερινείων», τα οποία για τρίτη συνεχή χρονιά, θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τη «χειμερία νάρκη» στην οποία πέφτει η Κατερίνη.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ - ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΑ SPAM

Ένα χρόνο αφότου καταδικάστηκε να πληρώσει αποζημίωση 230 εκατ. δολαρίων, ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του smam» καλείται τώρα να πληρώσει 711 εκατ. δολάρια στο Facebook ως αποζημίωση για τα ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα που έστελνε απρόσκλητος στους χρήστες.
Ο διαβόητος Στάνφορντ Ουάλας είναι απίθανο να καλύψει το σύνολο του ποσού, ωστόσο η καταδίκη του από την αμερικανική δικαιοσύνη ίσως αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, εκτιμούν οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου.
«Πρόκειται για σημαντική νίκη στον πόλεμο κατά του spam. Θα συνεχίσουμε να αξιώνουμε αποζημιώσεις από τους spammers» δήλωσε ο Σαμ Ο' Ρουρκ της ομάδα νομικής στήριξης του Facebook.
Στη διάρκεια της δίκης οι εκπρόσωποι του Facebook περιέγραψαν τον Ουάλας ως «διαβόητο καλλιτέχνη της διαδικτυακής απάτης που εμπλέκεται σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες με spam και malware από τα μέσα της δεκαετίας του 1990».
Όπως αναφέρει το AFP, το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Χοσέ όχι μόνο επιδίκασε αποζημίωση στο Facebook, αλλά παρέπεμψε την υπόθεση και στο υπουργείο Δικαιοσύνης ζητώντας να απαγγελθεί στον Ουάλας η κατηγορία της προσβολής του δικαστηρίου.
Μόλις πέρυσι, ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς του spam» καταδικάστηκε να καταβάλει αποζημίωση 230 εκατ. δολαρίων στο MySpace για την αποστολή μηνυμάτων που διαφήμιζαν δικτυακούς τόπους με πορνογραφία και τυχερά  παιχνίδια.
Newsroom ΔΟΛ

o ΚΥΡ