PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

MADONNA





Η διάσημη τραγουδίστρια, Madonna, σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδό της στο Λονδίνο για φαγητό, έδειχνε εμφανώς πιο νέα και λαμπερή από ποτέ, κάνοντας όλους να αναρωτηθούν τι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για εκείνη, καθώς πήρε διαζύγιο από τον Guy Ritchie και έκανε μια εξαντλητική παγκόσμια περιοδεία.
Η 51χρονη Madonna, εμφανίστηκε στο εστιατόριο Locanda Locatelli, φορώντας στενή γκρι φούστα κάτω από το γόνατο, δερμάτινο μαύρο μπουφάν, ψηλοτάκουνες γκρι γόβες και μαύρη τσάντα. Στα χέρια φορούσε μαύρα κοντά γάντια, που είχαν καλύψει τα "αδύνατα σημεία" που έδειχναν την πραγματική της ηλικία.
Το σώμα της θα το ζήλευαν ακόμα και 20άρες, καθώς γυμνάζεται έξι μέρες την εβδομάδα για δύο ώρες, κάνοντας σκληρή προπόνηση από την προσωπική της γυμνάστρια.
Κατά την έξοδο της από το εστιατόριο όλοι "έπεσαν" πάνω της για να τους αποκαλύψει το μυστικό που την κάνει τόσο λαμπερή και φρέσκια, ωστόσο εκείνη κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το ελιξίριο της ομορφιάς της. Αρνήθηκε να πει ακόμα και ποιες κρέμες χρησιμοποιεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επισκεφτεί κλινική στο Μπέβερλι Χιλς που ειδικεύεται σε αισθητικές επεμβάσεις, για να κάνει τη γνωστή μέθοδο "κορδόνι", που κοστίζει μόλις 4.300 λίρες.
Στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένη και να το συζητάω αν κάνω κάτι".

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ


«Ο πατριωτισμός έχει ουσία και ειλικρινές περιεχόμενο, όταν εκφράζει ανιδιοτελή έμπρακτη αγάπη για την πατρίδα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ STAGE

Aντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τους ίδιους τους εργαζόμενους προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης, να δώσει ένα τέλος στο καθεστώς των Stage στο Δημόσιο και να αφήσει απλήρωτους όσους υπέγραψαν συμβάσεις μαθητείας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.

Απασχολούμενοι σε προγράμματα Stage έχουν προειδοποιήσει με κινητοποιήσεις, ενώ δεν αποκλείονται οι προσφυγές στα δικαστήρια κατά της απόφασης.

Αντιδράσεις εκδηλώνονται και από την πλευρά των δημάρχων για την κατάργηση των σταζ. Ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Ν.Κακλαμάνης προειδοποιεί για «διάλυση των υπηρεσιών, οι οποίες δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες».


Την ίδια ώρα, η αντιπολίτευση σηκώνει τους τόνους και κορυφαία στελέχη της ΝΔ , όπως ο Αντώνης Σαμαράς ενσωματώνουν την κριτική τους προς την κυβέρνηση για τα Stage στον προεκλογικό αγώνα που κάνουν για την αρχηγία του κόμματος.
O κ. Σαμαράς, μιλώντας το Σάββατο στην Αρκαδία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των Stage κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έδειξε «πρόσωπο εκδικητικότητας».

Ηπιότερη στάση τηρεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Θα συμφωνήσω, ότι σε κάποια στιγμή αυτό το πρόγραμμα των Stage πρέπει να σταματήσει. Αλλά χωρίς θύματα» είπε από τη Σπάρτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την κατάργηση των Stage στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και την αποκατάσταση όλων όσων απασχολήθηκαν σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Με προσωπική επίθεση κατά του Θ.Πάγκαλου απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ, Κ.Αϊβαλιώτης λέγοντας ότι ο κ. Πάγκαλος «αποφάσισε και διέταξε να μην πάρουν μισθό όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αν αυτό γινόταν στον ιδιωτικό τομέα θα είχε ήδη επέμβει η επιθεώρηση εργασίας».

ellas-andyindy.blogspot.com


ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ ΤΗΣ 69ης ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940












Για τον εορτασμό της 69ης ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940, σύμφωνα και με τις αρ. 57383 και 57384/10-09-09 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών ορίζονται για την πόλη της Κα-τερίνης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

A. ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Εορταστικές εκδηλώσεις των μαθητών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης όλου του νομού και ανάπτυξη σ' αυτούς της σημασίας της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις σ' όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ.

Για τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αί-θουσα συνεδριάσεων του Ν.Σ. στον 4ο όροφο και ώρα 13.00΄.

Ώρα 12.00΄

Προσκύνημα και κατάθεση στεφανιών στο μνημείο της πλατείας Ηρώων από αντιπροσωπείες όλων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (όπως καθορίζεται στο συνημμένο αναλυτικό πρό-γραμμα), προσκόπων, ναυτοπροσκόπων, συλλόγων και σωματείων.

Β. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

1. Ώρα 08.00΄

Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σ' όλες τις εκκλησίες.

2. Ώρα 08.00΄ - 08.15΄

Εωθινό-Θούρια και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδεί-ου Κατερίνης.

3. Ώρα 11.00΄

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χο-ροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Αγαθόνικος με το Ιερατείο της πόλης.

Τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό η υπεύθυνη του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Σοφία Αργυροπούλου.



4. Ώρα 11.30΄

Κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο της πλατείας Ηρώων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, το Νομάρχη Πιερίας, το Δκτή της ΧΧΙV Τ.Θ Ταξιαρχίας, το Δή-μαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, το Δκτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Λιμενάρ-χη Σκάλας Κατερίνης, κόμματα και από εκπροσώπους Αναπήρων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Θυμάτων Πολέμου, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς, Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωμα-τικών, Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και Παραρ-τημάτων Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

5. Ώρα 11.45΄

Στον καθορισμένο χώρο των οδών Ειρήνης - Χατζόγλου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Εφεδροπολεμιστικών Οργα-νώσεων, Οργανώσεων Εθν. Αντίστασης, Αδελφών Ε.Ε.Σ., των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Προσκόπων, Ναυτοπροσκόπων, Συλλόγων και Πεζοπόρων Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

6. Ώρα 17:00΄

Στην πλατεία Δημαρχείου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας.



Γ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

Από την 8η πρωινή της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου θα σημαιοστολιστούν όλα τα Δημόσια και Δημοτικά καταστήματα καθώς και τα καταστήματα των Ν.Π.Δ. και Ι.Δ των Οργα-νισμών και των Τραπεζών, τα ιδιωτικά καταστήματα, οι οικίες, οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης της Κατερίνης.

Τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου θα φωταγωγηθούν τα Δημόσια και Δημοτικά κα-ταστήματα, καθώς και εκείνα των Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ, Τραπεζών και Οργανισμών, οι δρόμοι και οι πλα-τείες της πόλης.

ΓΕΝΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά τις ιεροτελεστίες, παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.

Τα θέματα τα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων, παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.

Οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την ενημέρωση των σχολείων εκτός πόλης Κατερίνης σχετικά με τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2009.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη μικροφωνική εγκατάσταση στο χώρο του Μνημείου Ηρώων, τη διευθέτηση των χώρων των επισήμων, των καταθέσεων και της παρέλασης και να διαθέσει τη Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου.

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση τελετάρχης ορίζεται ο κ. Μιχάλης Συμεωνίδης.

Από τη Δήμο Κατερίνης τελετάρχης ορίζεται ο κ. Γιώργος Φυδάνογλου.

Το γενικό πρόσταγμα για την παρέλαση όλων των σχολείων θα έχει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ντουλαπτσής Νικόλαος, με βοηθούς τους καθηγητές Φ. Α. κ. Δημουλιά Γεώργιο, Ευθυμίου Πανα-γιώτη, Σιαμάγκα Θεόδωρο, Γραμμενόπουλο Γεώργιο και Δημόπουλο Δημήτριο.



Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του νομού στους δήμους Πέτρας και Δίου βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, όπου και ενημερώθηκε για το μέγεθος των καταστροφών και τις σοβαρότατες ζημίες στο δίκτυο υποδομών.


Στο δήμο Πέτρας ενημερώθηκε από το δήμαρχο κ. Παπαδημητρίου τόσο για τις ζημίες που υπέστη το αγροτικό και εσωτερικό δίκτυο σε όλους τους οικισμούς του δήμου όσο και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο 11ο χιλιόμετρο της 13ης εθνικής οδού Κατερίνης-Αγ.Δημητρίου όπου το βράδυ του Σαββάτου αποκλείστηκε η κυκλοφορία για πολλές ώρες.


Ζημίες επίσης όπως είπε ο κ. Παπαδημητρίου στον βουλευτή Πιερίας καταγράφηκαν


σε ποιμνιοστάσια και σε αποθήκες με αγροτικά προϊόντα, αλλά και σε πολλά χωράφια και μικρότερες σε κατοικίες και καταστήματα στο Μοσχοχώρι.




ΣΤΟ ΔΙΟΝ


Στον ποταμό Αίσωνα όπου επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον των συναρμόδιων υπηρεσιών και του δήμου Δίου βρέθηκε επίσης ο κ. Κουκοδήμος, όπου στήθηκε από νωρίς το πρωί επιχείρηση ανέλκυσης οχήματος στο οποίο επέβαινε σύμφωνα με τις πληροφορίες 45χρονος κάτοικος Βροντούς Πιερίας, ο οποίος και αγνοούνταν μέχρι τις βραδινές ώρες.


Ο κ. Κουκοδήμος ενημερώθηκε από τον δήμαρχο κ. Παπαχρήστο επίσης για την έκταση των ζημιών σε όλο το δήμο Δίου αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έντονη βροχόπτωση το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Κατερίνης-Δίου, έξω από την Κονταριώτισσα.



Ο κ. Κουκοδήμος


«Ζήσαμε μια θλιβερή ημέρα στην Πιερία και οι πληγές που άφησε αυτό το κύμα κακοκαιρίας είναι ανοιχτές. Το τραγικότερο όλων, είναι να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή. Ελπίζω και εύχομαι ο 45χρονος συμπολίτης μας να είναι σώος και απλώς να μην έχει καταφέρει να δώσει σημεία ζωής.


Είναι φυσικό, μπροστά στο ενδεχόμενο απώλειας ανθρώπινης ζωής, οι όποιες ζημίες και καταστροφές να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.


Επιδίωξή μου θα είναι σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πιερίας και τους πληγέντες δήμους να επιτύχουμε γενναία χρηματοδότηση για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ... ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

  • ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4, ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ;;;
  • ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;;;
  • ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΝΑ ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...
  • ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ...
  • ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
  • ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟ... Ά ΡΕ ΧΙΟΝΙΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!
  • ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ... ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!
  • ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ - ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!
  • ΑΕΡΑΑΑ

GREEK SOCCER TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

   
8η αγωνιστική

   
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

   
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος    1-2

   
Ολυμπιακός-Εργοτέλης      2-1

   
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα    3-1

   


   
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

   
(Λειβαδιά)    Λεβαδειακός-Ηρακλής       14:30   ΝOVA

   
(Κομοτηνή)    Πανθρακικός-Λάρισα        14:30   ΝOVA

   
(Βικελίδης)   Αρης-ΑΕΚ                  16:45   ΝOVA

   
(ΟΑΚΑ)        Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ         19:00   ΝOVA

   
(Ξάνθη)       Ξάνθη-Καβάλα              19:00   ΝΕΤ

   

OLYMPIAKOS -ERGOTELIS 2-1










Olympiacos CFP picked up another victory but not without some late drama at the Giorgos Karaiskakis Stadium. It took a late-volley from Dudu to lift the Greek Champions past Ergotelis FC with a 2-1 victory on Saturday night...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ


Σοβαρές ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες αλλά και σε υποδομές προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τη νύχτα τις περιοχές της Πιερίας, της Πέλλας και της Ημαθίας.

Στο νομό Πιερίας καταστράφηκαν αποθήκες με καπνά και, σύμφωνα με το νομάρχη κ. Παπαστεργίου, στην περιοχή του Δίου το ύψος του νερού έφθασε τα δύο μέτρα.
Συνεργεία των νομαρχιών καταγράφουν την έκταση των ζημιών.
Την Κυριακή η κακοκαιρία προβλέπεται να περιοριστεί στην κεντρική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου.



Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ...!!!

Πρόσθετους πόρους πάνω από 10 δισ. ευρώ για το 2010 αναζητά το υπουργείο Οικονομικών, από φόρους και περικοπές δαπανών, έτσι ώστε το έλλειμμα να υποχωρήσει τουλάχιστον στο 9% του ΑΕΠ. Σε τετράμηνο Γολγοθά η ελληνική οικονομία· δεύτερη δοκιμασία στις Βρυξέλλες για τον Γ.Παπακωνσταντίνου σε δύο εβδομάδες.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT...


Όταν το ονειρευτείς μπαρμπα Τάκη έ τότε μπορείς και να το κάνεις... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

PORSHE'S SUPERCAR...

Porsche 911 Turbo

Porsche's 'most complete supercar'

We got behind the wheel to test the new Porsche 911 Turbo before its 2010 release.
yahoo.com