PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

LION THE KING OF....!!!!


Όσο δυνατός κι αν είσαι, όταν είναι να σε βάλουν από ...κάτω, ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ! Θα βρεθεί κάποιος ποιό δυνατός από σένα!

CHRIS SPYROU O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


Την απόφασή του να οργανώσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 θεία λειτουργία στο ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε ο ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου, πρόεδρος της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας", σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Στο προσκύνημα, εκτός από μέλη της "Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας", θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Αμερικανικού και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Αποκατάσταση του ιστορικού ναού. Ο Κρις Σπύρου, δημοσιοποίησε την επιστολή που έχει στείλει προς τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, με την οποία τον ενημερώνει για την κίνηση αυτή και τον καλεί να συμμετάσχει σε αυτό το "ιστορικό", όπως το χαρακτηρίζει, "παγκόσμιο προσκύνημα και προσευχή στην Αγία Σοφία μετά από 556 χρόνια", "Πεποίθησή μας είναι, κύριε πρωθυπουργέ, ότι το παγκόσμιο προσκύνημα και η λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας θα αποτελέσει το έναυσμα για μία παγκόσμια συνάντηση κορυφής για την ειρήνη και τη συνύπαρξη", τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Σπύρου. Την επιστολή του αυτή προς τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, ο κ. Σπύρου την έχει κοινοποιήσει στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Υπουργών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σάμουελ Μπόγκαρ και τους πρέσβεις της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον και στην Αθήνα-

Απόσπασμα ομιλίας του Κρις Σπύρου, πρ. πρόεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάιρ, ΗΠΑ

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ. (Πρόεδρου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και εκλέκτορας του Δημοκρατικού Κόμματος). Στην οποία ο κ. Κρις Σπύρου μας είχε παρουσιάσει όλες τις πλευρές που αφορούν τον απόδημο ελληνισμό , τον επηρεασμό των ΗΠΑ στην γύρω περιοχή, και είχε κλείσει την συνέντεξη του λέγοντας : «Δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί οι Ευρωπαίοι ότι μετά από 100 χρόνια θα διεκδικούν τον Ελληνικό Πολιτισμό και θα λένε ότι ο Σωκράτης ήταν Ευρωπαίος που ζούσε στην πολιτεία Ελλάδα, ότι ο Αριστοτέλης ήταν Ευρωπαίος, ότι η Ακρόπολη είναι μνημείο της Ευρώπης που βρίσκεται στην Ελλάδα. Συνεπώς, δεν γνωρίζω ποιος νομίζει ότι κερδίζει τον πόλεμο του Πολιτισμού, αλλά όσοι προσπαθούν να κάνουν τον Σωκράτη δεύτερο ή τρίτο σοφό της Ιστορίας, καταλήγουν σε αυτό που είπε η Πυθία ότι δηλαδή είναι ο σοφός των σοφών. Ήταν τότε, είναι τώρα και θα είναι σε 100 χρόνια ο σοφός των Ευρωπαίων που ζούσε στην Ελλάδα. Επομένως δεν υπάρχει φόβος ότι κάποιος θα μπορεί να πάρει την ελληνικότητα αυτών των επιτευγμάτων. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι Άγγλοι να στείλουν πίσω όλα τα κλεμμένα που έχουν στα μουσεία τους γιατί είναι του ευρωπαϊκού πολιτισμού και να στείλουν πίσω και τα άλλα από τη Μεσοποταμία και τα άλλα. Να μη φοβόμαστε.»

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ... 

Άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντάρα Καλή αρχή σύντροφοι!!!



Με τρώνε τα χέρια μου αλλά ΔΕΝ θα μουντζώσω. Ούτε θα κάνω κάποια άλλη χειρονομία. Με τρώει το στόμα μου αλλά ΔΕΝ θα βρίσω. Ούτε θα πω κάποιο άλλο "συναξάρι". Με τρώνε και τα δάχτυλά μου αλλά αυτά θα τα ...ξύσω στον υπολογιστή μου μ αυτά που ακούω και μ αυτά που διαβάζω. Όχι για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία , την υπονόμευση, την απουσία αυτοκριτικής και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που συνεχίζονται αποδεικνύοντας ότι κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ μαθαίνουν ποτέ!

Αλλά για τη σειρά των σφαλμάτων, των ελλείψεων, των κενών, της ασυνεννοησίας, του εξυπνακιδισμού, της άκοπης και δωρεάν "μαγκιάς" που πουλάνε αυτοί που την πουλάνε, αποδεικνύοντας ότι ΟΥΤΕ αυτοί ήταν επαρκώς προετοιμασμένοι και απλώς "έρραβαν τα κουστουμάκια τους" ή ...ξεσκόνιζαν τα σακκίδιά τους.
Οι 100 ημέρες φεύγουν, τρέχουν, κυλάνε σαν το νερό, οι νέες "διαδικασίες" δεν έγιναν κατανοητές ούτε από αυτούς που τις επέβαλαν, αγγίζουμε σιγά-σιγά τον ένα μήνα "στην εξουσία" και ακόμη οι υπουργοί δεν έχουν αντιληφθεί τις αρμοδιότητές τους, οι υφυπουργοί απλώς δεν έχουν αρμοδιότητες, άπαντες "ενημερώνονται" και "αναστέλλουν", και "ξαναβλέπουν" τις συμβάσεις, τα Υπουργεία και οι βασικοί φορείς δεν έχουν Γενικούς Γραμματείς και σε όλους τους "εποπτευόμενους οργανισμούς" τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Πρόεδροι είναι ...υπό παραίτηση αλλά δεν παραιτούνται γιατί κάποιοι πρέπει να ...υπογράφουν τα έγγραφα...
Βεβαίως υπάρχει και η εξαιρετική περίπτωση του υπουργού Δικαιοσύνης, «Διαφάνειας» και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη που ολοκλήρωσε ταχύτατα την αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου και ανακοίνωσε ότι τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας.
Καλή του επιτυχία.
Βεβαίως, αυτό που το troktiko γράφει πως πρόκειται για « συνεργάτη της γυναίκας του υπουργού και μέλος του κινήματος από το 1974», θα πρόκειται φαντάζομαι για απλή σύμπτωση.
Αλλά και ο άλλος «γρήγορος» της κυβέρνησης Μιχάλης Χρυσοχοίδης, χαρακτήρισε "Αστεία τη ρύθμιση για την κουκούλα και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί "ράμπο" και "ζαρντινιέρες".
Ορθώς. Γι αυτό και διέταξε να τους δέρνουν και να τους συλλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ. Φοράνε δεν φοράνε κουκούλες. Αλάνθαστη μέθοδος.
Όσο για την κυρία Ξενογιαννακοπούλου, αυτή, για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τη μαύρη τρύπα του χρέους της υγείας, την υποστελέχωση των νοσοκομείων και την περί το περίφημο εμβόλιο της γρίππης "εθνική μας τραγωδία" ξαναθυμήθηκε το ...κάπνισμα και αντιμετωπίζει - λέει- το ενδεχόμενο πλήρους απαγόρευσής του.
Έξοχα. Αντί να το επιβάλετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να καπνίζουμε και να ...ξεχνιόμαστε...

ΑΣΠΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ





Έ κατούρα να φύγουμε! Κι αν δεν το κάνεις εσύ, έ τότε μπορεί να το κάνει ...άλλος!!! Και να κατουρήσει πάνω σου...

Σκουλίκιιιιιιιιι!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ...ΚΑΘΥ;;; ΑΧ... ΚΑΙ ΠΩΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!



ΠΟΥ ΠΗΓΕ?



ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ "ΑΓΡΙΑ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ





ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Τις θέσεις του για επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και για ανανέωση στο κόμμα, ώστε «να δώσουμε νέα ελπίδα στο λαό», επανέλαβε από την Αργολίδα, όπου περιόδευσε το Σάββατο, ο Αντώνης Σαμάρας.

Μορφή θρίλερ

 παίρνει η αναμέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ, ιδιαίτερα αν παραπεμφθεί σε δεύτερο γύρο μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της ALCO για τον «Κόσμο του Επενδυτή».

ΠΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ...?

Ο βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης

Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης με 180 ψήφους έναντι 126 ψήφων που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ + 13 .... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ...ΣΑΒΒΑΤΟ +14 ?

Νέο Σαββατιάτικο φύλλο ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιμίλιος Λιάτσος. Ο δημοσιογράφος έχει αποφασίσει να επεκτείνει την εκδοτική του δραστηριότητα. Στο πλαίσιο αυτό άρχισε να διευρύνει τις συνεργασίες του με έμπειρους δημοσιογράφος. Για παράδειγμα ήδη έχουν προστεθεί στο δυναμικό της «Παρασκευής +13» τα ονόματα των Σεραφείμ Κοτρώτσου και Αντώνη Σκυλλάκου, δύο πρόσωπα που αναμένεται να έχουν βασικό ρόλο στο νέο εκδοτικό εγχείρημα του Λιάτσου. Σε ότι αφορά τώρα την φυσιογνωμία του φύλλου, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι αμιγώς πολιτικό.

ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ


ΣΤΟ 5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ : " Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ..ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..."

Eρευνα της εταιρείας Public Issue.

Μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση για την διαδοχή στη Ν.Δ. φιλοξενεί αύριο η «Καθημερινή» της Κυριακής. Πρόκειται για έρευνα της εταιρείας Public Issue. Σε όλα τα επίπεδα καταγράφεται προβάδισμα της Ντόρας. Και έχουν ιδιαίτερη αξία τα συγκεκριμένα νούμερα, αφού πρόκειται για την καταγραφή των ποιοτικών χαρακτηριστικών. Στην παράσταση νίκης η Μπακογιάννη προηγείται με 79% και ακολουθούν με 7% ο Σαμαράς και 6% ο Αβραμόπουλος. Στο ερώτημα, τώρα, ποιον θεωρούν κατάλληλο για να διαδεχθεί τον Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Ν.Δ. το 28% απαντά Ντόρα Μπακογιάννη, το 15% Δημήτρη Αβραμόπουλο, το 13% Αντώνη Σαμαρά, το 3% Βαγγέλη Μεϊμαράκη και το 6% Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σε άλλο ερώτημα, σχετικά με τις ηγετικές ικανότητες των υποψηφίων, το 43,5% κρίνει πιο ικανή την Ντόρα, το 17% τον Αβραμόπουλο, το 15% τον Σαμαρά και το 8,5% τον Ψωμιάδη. Στο ερώτημα ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Παπανδρέου το 56% απαντά Ντόρα Μπακογιάννη με τους Αβραμόπουλο και Σαμαρά να κινούνται σε ποσοστά στο όριο του 10%.
http://www.parapolitika.gr/

ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ..
Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ..
ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ή ΕΚΕΙ...
ΑΣΠΡΟ ή ΜΑΥΡΟ...
ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ...ΓΚΡΙΖΟ...!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ "ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ"
...ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ , ΕΝΑΣ ΧΑΝΕΙ...
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟ,ΕΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ-ασχετο...!

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΙΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ...
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ...!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ...
...ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ...
ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ....

3 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Ο ...ΚΟΥΚΟΣ...!


OXI

...ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ...ΑΦΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ....!!!
Ο ΚΕΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...