PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ 5-2 !!!

ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ 5-2....!!

ΕΛΛΑΔΑ -ΛΕΤΟΝΙΑ 1-2

ΣΤΟ 42΄ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΛΕΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ

ΕΛΛΑΔΑ -ΛΕΤΟΝΙΑ 1-0 ..!!!

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 4΄...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΗΣΕΙ"....!
ΕΤΣΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΗΥΔΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ..?


ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...


ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ..?


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

ΖΥΜΩΣΕΙΣ

Λίγο πριν τη σύγκληση της Επιτροπής Συνεδρίου ενώπιον της οποίας έχουν κληθεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ηγεσία της ΝΔ, ο Αντ.Σαμαράς και η Ντ.Μπακογιάννη άνοιξαν τα χαρτιά τους για το συνέδριο και τον τρόπο εκλογής προέδρου. Υπέρ των ανοικτών διαδικασιών και ο Δ.Αβραμόπουλος. Διάψευση Σαμαρά ότι αρνήθηκε να συναντήσει τον Β.Μεϊμαράκη.

H TAMPELA

ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ /ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ- ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ...ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ...


ΤΩΡα που  ο Γιωργακης ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ κατεβασε την ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ...ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ...!!!
\ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...!!!

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...

Ο ΚΟΝΤΟΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΚΟΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...?

ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ....ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΕΙΧΑΜΕ...
\ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ?

...ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ?

ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ κατι σαν ΡΗΓΙΛΛΗΣ φερ ειπειν...

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 16 ..?

ΚΑΙ Σημερα τι κανανε  ΕΚΕΙ, ΠΡΟΒΕΣ?

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ..?

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου να συναντηθεί με τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Απολύτως, λογικά τα όσα ακούγονται αφού δεν είναι καθόλου λογικό ο βασικός αντίπαλος της Ντόρας να πηγαίνει και να συναντά τον πατέρα της. Μάλιστα, το timing που επέλεξαν οι δύο άνδρες για να τα πουν έρχεται να πολλαπλασιάσει τις φήμες που θέλουν τον Αβραμόπουλο να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κούρσα της διαδοχής στην περίπτωση που δεν υιοθετηθεί η πρότασή του για την εκλογή του νέου αρχηγού από την κοινωνία. Στο «Καρφί» που κυκλοφορεί , ο Κακαουνάκης δημοσιεύει και μια σημαντική πληροφορία. Γράφει, ότι στη περίπτωση που η Ν.Δ. δεν θα πάει σε ανοικτό Συνέδριο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμη και να μην πάει στο Έκτακτο Συνέδριο, στο οποίο θα εκλέξουν τον νέο αρχηγό οι Σύνεδροι του 2007.

www.parapolitika.gr

Η Ντόρα Μπακογιάννη πέρασε το κατώφλι της Ρηγίλλης στη 1 το μεσημέρι. Μετά τη συνάντηση, η Ντόρα δήλωσε ότι είναι ανάγκη η βάση του κόμματος να μιλήσει. Η Μπακογιάννη κατέθεσε δύο προτάσεις: η εκλογή να γίνει βάσει καταστατικού με τη δέσμευση ότι η νέα ηγεσία θα προχωρήσει σε διαδικασία εγγραφών νέων μελών και συνέδρων. Η δεύτερη πρόταση ήταν να πάρει η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου την ευθύνη, ώστε να υπάρξει εκλογή προέδρου της ΚΟ της Ν.Δ., καθώς και γραμματέα της ΚΟ, προκειμένου το κόμμα να ασκήσει το θεσμικό του ρόλο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος θα προσέλθει στην απογευματινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου της Ν.Δ. Ο πρώην υπουργός διαφωνεί με την τακτική που ακολουθεί ο Δημήτρης Σιούφας. Πιστεύει ότι η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Επιτροπή σχετικά με την πρόσκληση των φερόμενων ως υποψηφίων για την αρχηγία της Ν.Δ., βρίσκεται πέραν των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής. Ουσιαστικά ο Μεϊμαράκης έχει ενοχληθεί γιατί ο Σιούφας με την κίνησή του έρχεται να ακυρώσει την πρωτοβουλία που ανέλαβε από χθες ο ίδιος. Στην απογευματινή συνεδρίαση της Επιτροπής Συνεδρίου δεν θα πάει ο Μεϊμαράκης. Αντί της συμμετοχής θα προχωρήσει σε μια σκληρή ανακοίνωση, όπου μεταξύ των άλλων θα ζητά την σύγκλιση της Κ.Ο. και της Κ.Ε. της Ν.Δ. Ο Μεϊμαράκης που είναι σε απόλυτη συμβατότητα με τα "θέλω' της νεοδημοκρατικής βάσης κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Και αυτό φαίνεται και από τις δημοσκοπησεις.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

Ένα αποτέλεσμα υπάρχει μόνο για την εθνική ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/10, 21.30, MEGA) με τη Λετονία

ΔΙΔΥΜΟ ΑΡΗ -ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ?

Αιχμές για την απογευματινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Ρηγίλλης με την συμμετοχή των φερόμενων ως υποψηφίων για την αρχηγία της Ν.Δ. αφήνει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Και, έχει αξία η άποψη του πρώην υπουργού επί του θέματος, με δεδομένη την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα. Ο Άρης μαζί με τον λογογράφο του Καραμανλή, Ανδρέα Αθανασίου βρισκόταν στον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του Σιούφα. Τώρα, όμως, κάποιοι λένε ότι ο Σπηλιωτόπουλος έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει κοινή πορεία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο Άρης βλέποντας και τις δημοσκοπήσεις θεωρεί ότι ένα δίδυμο με τον Βαγγέλα θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη. Άσε που υπάρχει και μια φήμη ότι οι δύο έχουν συζητήσει και το μοντέλο της διαρχίας!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΜΕΣ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ..
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΣΑΝ ΜΕΛΙΣΣΕΣ...ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ...

ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ...