PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΚΙ ΟΜΩΣ

ΑΝ Η ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΧΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΘΑ ΤΡΕΙΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....

Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Ο ΕΝΑΣ ...ΚΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...

ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΤΟΥ
ΟΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ
ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ
ΟΙ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ
ΟΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ

ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΗΤΤΑ, ΕΝΩ  (ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ)   ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ....

35 ΚΕΡΑΚΙΑ Η ΝΔ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία σαν κόμμα έχει γενέθλια κλείνει τα 35 χρόνια Kαθώς στις 4/10/1974 ο Θείος Καραμανλής ίδρυσε το κόμμα αυτό!

Tι προβλέπει το Σύνταγμα

στην περίπτωση μη αυτοδυναμίαs

Εφόσον το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, τότε ο κύκλος των μετεκλογικών εξελίξεων θα κλείσει στις 18 Οκτωβρίου με την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, την επομένη των εκλογών, Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ανακοινώσει επισήμως το αποτέλεσμα και τις έδρες που κέρδισε κάθε κόμμα. Εν συνεχεία, ο απερχόμενος πρωθυπουργός υποβάλει την παραίτηση της κυβέρνησης του και στο Προεδρικό Μέγαρο πηγαίνει ο νέος πρωθυπουργός ο οποίος λαμβάνει εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.
Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, γίνεται η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ενώπιον του κ. Παπούλια, συνέρχεται η νέα Βουλή και την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, παρουσιάζονται οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.
Στις 18 Οκτωβρίου, με την ολοκλήρωση της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων γίνεται ονομαστική φανερή ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.
Σε περίπτωση που το πρώτο κόμμα δεν έχει αυτοδυναμία, τότε ο απερχόμενος πρωθυπουργός ανακοινώνει την παραίτηση της κυβέρνησης στον Κ.Παπούλια, αλλά η κυβέρνηση παραμένει ως υπηρεσιακή.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τον νικητή των εκλογών και του αναθέτει διευρευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, μετά από τρεις ημέρες, η εντολή θα ανατεθεί στο δεύτερο κόμμα.
Στις 11 Οκτωβρίου, εφόσον το δεύτερο κόμμα αδυνατεί να σχηματίσει κυβέρνηση ή δεν εξασφαλίζει ψήφο στήριξης από τα υπόλοιπα κόμματα, η εντολή δίνεται στο τρίτο κόμμα.
Την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, και αφού έχει προηγηθεί μία ημέρα νωρίτερα η κατάθεση της εντολής από το τρίτο κόμμα, ο κ. Παπούλιας καλεί όλα τα κόμματα να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Αν δεν γίνει αυτό, τότε στις 17 Οκτωβρίου διαλύεται η Βουλή και ακολουθεί η προκήρυξη νέων εκλογών, χωρίς σταυρό προτίμησης, με προεκλογική περίοδο έως 22 ημέρες.
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου γίνονται οι εκλογές με τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου, ο οποίος δίνει «μπόνους» 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, έναντι 40 στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.