PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

χωρίς λόγια ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ


ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ...ΕΜΕΝΑ

Φιλε Πιερία σε διαβάζω και είσαι ωραίος. Μας αφήνεις όλο κουίζ και σπάμε το μυαλό μας να βρούμε ποιούς και τί εννοείς. Έχει πλάκα αυτό αν και μερικές φορές βγάζει μάτια! :)))))


Όσον αφορά στο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ στοιχείο.

Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. υπάρχει τουλάχιστον ένας με ρίζες από πρόσφυγες. Ο Κώστας Δημόπουλος. Τουλάχιστον έτσι λέει το βιογραφικό του στο blog του. Από τους άλλους δεν ξέρω αν έχουν καμιά ρίζα γιατί δε λέει κάτι το βιογραφικό τους. Σίγουρα πάντως, ο Τόκας είναι Βλάχος...


Πάντα να μας ενημερώνεις και να μας βάζεις κουίζ.

Καλή ψήφο.

Ψηφίστε πονηράααααααααααααα

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΟΠ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ...ΕΜΕΝΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Μ....ΚΕΣ.
ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ DEBATE!!!
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ-ΑΥΤΙΑ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ -ΚΡΙΣΗ.
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙ.
ΓΕΛΟΙΟΙ.....
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ...ΕΜΕΝΑ

Κύριε Τάκη Καλησπέρα
Αλήθεια ξέρουν τι ψηφίζουν οι Κατερινιώτες ? Η γιατί ψηφίζουν ? Εμάς πάντως τα 14χρονα δεν μας επισκέφτηκε κανένας υποψήφιος.!!!!!!!!!!!!!!! Αν και με το δικό μας μέλλον θα ασχοληθούν,αλλά όπως ξέρεις δεν ψηφίζουμε.Αλλά το μέλλον μας τους ανήκει.Τι γελοίος τελικά που είναι ώρες -ώρες αυτός ο κόσμος.!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;

Κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας, όλοι μας σε όλους τους ρόλους μας παίρνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ένας Δήμαρχος ή Νομάρχης μιας πόλης πρέπει να αποφασίσει αν θα εκδώσει μια άδεια οικοδομής ή όχι. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού συλλογίζεται αν θα εγκαταστήσει κεντρικό κλιματισμό ή όχι. Μια οικογένεια σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στα προάστια μιας πόλης και να πηγαινοέρχονται με συγκοινωνία στη δουλειά τους ή να μείνουν στο κέντρο της πόλεως όπου και οι δύο εργαζόμενοι θα μπορούν να περπατούν για τη δουλειά τους. Ένας ψηφοφόρος βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα στηρίξει έναν υποψήφιο που έχει ισχυρές και συγκροτημένες απόψεις στα περιβαλλοντικά θέματα αλλά δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον σε θέματα παιδείας.

Όταν καθεμία από τις παραπάνω αποφάσεις λαμβάνονται από εκατομμύρια ανθρώπων, σίγουρα προκαλούν μείζουσες αλλαγές στα τοπικά, εθνικά, παγκόσμια, κοινωνικά, οικονομικά ,εκπαιδευτικά συστήματα. Όλες αυτές οι αποφάσεις επίσης περιπλέκονται με μυριάδες ανθρώπινους και κοινωνικούς συλλογισμούς που μπορεί να παραμερίζουν τα λίγα που γνωρίζει ο καθένας για τις επιδράσεις που προκαλούν. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, γνωρίζουμε ότι αυτές ακριβώς οι αποφάσεις αλλάζουν το φυσικό και κοινωνικό κόσμο και τα μικρά δικά μας κομμάτια μέσα σ' αυτόν. Θα αλλάζαμε τις αποφάσεις μας αν γνωρίζαμε πλήρως το πώς επηρεάζει το μέλλον μας το καθετί που κάνουμε; Ίσως ναι - ίσως όχι. Χωρίς όμως τη γνώση αυτή, ξεγελάμε τον εαυτό μας δημιουργώντας απερίσκεπτα αλλαγές που ίσως να μη διαλέγαμε αν γνωρίζαμε.

Εάν είμαστε πολιτικά εγγράμματοι στις ίδιες μας τις επιλογές, ταξιδεύουμε με ορθάνοιχτα μάτια στο μέλλον μας. Είμαστε πολύ καλυτέρα προετοιμασμένοι για οποιεσδήποτε άσχημες επιπτώσεις δεχτούμε διότι έχουμε υπολογίσει το χάσιμο και είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι να επιβιώσουμε στα φυσικά και κοινωνικά σύνορα που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.

Ευτυχώς μια έρευνα των Πανεπιστημίων ΜΙΤ και LEYDEN της Ολλανδίας αποδεικνύουν ότι μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας καλύτερα ,παρά από τα λάθη μας. Το ¨έμαθα από τα λάθη μου¨ αρχίζει και κλονίζεται.!!!!! Και καλά κάνει .Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος δεν ήταν λάθος ? Μάθαμε κάτι από αυτόν ?ΟΧΙ !!!!!! Και έτσι έγινε και ο 2ος και μάλλον θα πάμε και για τον 3ο.Αν μαθαίναμε από τα λάθη μας όλα αυτά τα χρόνια ,ο κόσμος δεν θα έμοιαζε με παράδεισο ?

Κύριε Τάκη πες σ αυτούς που ψηφίζουν και αυτούς που ζητάνε ψήφο, ότι το δικό μου μέλλον ΟΡΙΖΟΥΝ και όλων των 14χρονων της Ελλάδας και πες και σ αυτούς που απέχουν ότι η δύναμη της ψήφου είναι πιο δυνατή και από την δύναμη της σφαίρας .Με μια σφαίρα σκοτώνεις έναν εχθρό με μια Α-ΝΟΗΤΗ ψήφο ή με την αποχή σκοτώνεις το μέλλον της επόμενης γενιάς.

Σας ευχαριστώ πολύ
Χριστίνα Σιαμάγκα

ΕΙΠΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ -ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....
ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ...

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΝΔ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ "ΣΤΟΜΑ" ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ  ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ?

Η ΝΤΟΡΑ ...ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ υποψήφιος βουλευτής έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Χίλτον». Ο λόγος για την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη. Πάνω από 3000 κόσμου έδωσαν το παρόν. Ο Αβραμόπουλος έχασε κατά κράτος στη σύγκριση, παρά το γεγονός ότι επιχείρησε (χθες) να κάνει την δικιά του εκδήλωση σε πολύ μεγαλύτερο χώρο. Την ομιλία της Ντόρας παρακολούθησαν εκτός των άλλων ο πατέρας της Κ. Μητσοτάκης και η μητέρα της Μαρίκα. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή όταν η Μαρίκα χαιρέτησε την Μαριέττα Γιαννάκου. Η εκδήλωση της Ντόρας είχε και ένα κοινό χαρακτηριστικό μ' αυτή του Αβραμόπουλου. Και, αυτό δεν ήταν άλλο από την παρουσία του πρώην υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου και στις δύο κομματικές συναθροίσεις. Ο "κόκκινος Πάνος" φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Στο πλαίσιο αυτό διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με την Ντόρα, όσο και με τον Αβραμόπουλο. Με το Σαμαρά δεν έχει σχέσεις. Άλλωστε, που να τον βρει. Αυτό τρέχει στα βουνά και στα λαγκάδια της Μεσσηνίας, μήπως και καταφέρει να περάσει τον γίγαντα Λαμπρόπουλο σε σταυρούς.
ΑΠΟ parapolitika.gr

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Ο κ. Παπανδρέου κρύβει τα χαρτιά του και κρύβεται. Και αυτό είναι πρωτοφανές στα εκλογικά χρονικά» τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει τελευταία εξαφανιστεί. Όπου υπάρχουν δύσκολα ερωτήματα απουσιάζει ο κ. Παπανδρέου. Αρνείται να δώσει συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο» επισήμανε ο κ. Καραμανλής και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις για το τι θα κάνει στην οικονομία, επειδή δεν έχει σχέδιο και μοιράζει αλόγιστες και ανεύθυνες παροχές.
Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε εναντίον του κ. Παπανδρέου και για τη στάση του στα εθνικά θέματα, του ζήτησε να ανακαλέσει όσα είπε για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεχνάμε ούτε τα Ιμια, ούτε τη Μαδρίτη, ούτε τον Οτσαλάν, ούτε τις πιέσεις στους Ελληνοκύπριους για το σχέδιο Ανάν. Άλλα έλεγαν δημόσια και άλλα συζητούσαν στον ελληνοτουρκικό διάλογο».