PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΩ - Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΤΡΟΜΠΕΤΑ


ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΡΕ ΤΟΤΑ ΤΑΤΑΤΑ ΡΕ   ΤΟΤΑ ΡΕ  ΤΟΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΡΕ  ΤΟΤΑ ΤΑ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(ΑΧ) ΡΕ ΤΟΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΧ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΥ;;;


"OTAN EXΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ...ΚΡΥΑΔΕΣ" ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ Τ Ι Π Ο Τ Α


Η ΣΎΖΥΓΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ...ΕΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Δυνατά για την πρωτιά..


Λίγες μέρες πριν το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, Κώστας Κουκοδήμος, σε συνέντευξή του στην ΕΠΤΑ, μιλάει για τους εκλογικούς στόχους του κόμματός του, αλλά και τους προσωπικούς.


Ο Κώστας Κουκοδήμος, αναφέρεται στην απόφαση του πρωθυπουργού να προσφύγει πρόωρα στις κάλπες, ενώ μιλά και για τις δημοσκοπήσεις, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για την παράταξή του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητάει «ψήφο αναγνώρισης» από τους Πιεριείς, αναφέροντας σειρά θεμάτων στα οποία παρενέβη και πήρε θέση, με χαρακτηριστικότερο εκείνο που αφορά τα διόδια στο νομό μας, προσθέτοντας πάντως ότι τον ενοχλεί η προσπάθεια κάποιων να εκμεταλλευτούν κομματικά το πρόβλημα.

Ο κ. Κουκοδήμος, αναφέρεται και στο νέο νοσοκομείο της Κατερίνης, το οποίο κατασκευάστηκε όπως είχε δεσμευθεί ο πρωθυπουργός, ενώ σχολιάζει με καθαρό τρόπο και όσους επιχειρούν να το «ιδιοποιηθούν», τονίζοντας πως οι Πιεριείς γνωρίζουν τη συμβολή του καθενός στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για το νομό μας και προσθέτοντας ότι πλέον το πρώτο μέλημά του είναι να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Κριτική

στον Κώστα Καραμανλή και στον Γιώργο Παπανδρέου, για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ασφάλειας και οικονομίας, άσκησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα.

«Οι δύο μονομάχοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης «δεν έχουν πει κουβέντα στην προεκλογική περίοδο για τα εθνικά θέματα, την υπόθεση Siemens και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης».

Στις κάλπες σήμερα οι Γερμανοί

 Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα περίπου 62,2 εκατ. Γερμανοί ψηφοφόροι προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στη Μπούντεσταγκ.

ΣΟΥΛΑ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΝΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...
ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΕ "ΣΥΝ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΤΟΚΑ -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ...!!!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

 συγκρούονται απόψε (21:15, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν νίκη για να ξαναμπούν στο κόλπο του τίτλου, ενώ οι «πράσινοι» με τρίποντο θα παραμείνουν στην κορυφή.

ΚΚΕ


«Θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, όποια κι αν είναι η επόμενη κυβέρνηση» προβλέπει η Αλέκα Παπαρήγα και αποδίδει στο ΠΑΣΟΚ την «τέχνη» να «περάσουν» τα μέτρα αυτά με τις λιγότερες λαϊκές αντιδράσεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Να σταθούν δίπλα στη ΝΔ στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, παραμερίζοντας παράπονα και πικρίες, ζητά από τους ψηφοφόρους ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προσθέτοντας πως «είναι τόσο κρίσιμη αυτή η αναμέτρηση που δεν χωρά ψήφος διαμαρτυρίας». Μιλώντας στη Realnews, ο κ. Καραμανλής εκτιμά ότι «δεν υπάρχει κοινωνική δυναμική υπέρ του ΠΑΣΟΚ», το οποίο «ως κόμμα της αντιπολίτευσης έχει πετύχει πολύ υψηλή συσπείρωση και πολύ λογικό να συμβαίνει αυτό».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ΤΟ 2010 στην τηλεοραση

Το “ισχυρό χαρτί” του Mega θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν θα εμφανιστεί τη φετινή χρονιά στη μικρή οθόνη, παρόλο που είχε υποσχεθεί on camera, στην τελευταία εκπομπή του “Όμορφου κόσμου το πρωί”, ότι τη νέα σεζόν θα έκανε κάτι καινούργιο.

Τελικά τα πράγματα άλλαξαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι συμφώνησε από κοινού με τον Γρηγόρη να μείνει εκτός TV το 2009 και να επιστρέψει το 2010 στη βραδινή ζώνη με κάτι πρωτοποριακό και εντελώς νέο.

Νέα επένδυση στο Twitter

Η υπηρεσία Twitter είναι πάλι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με τη νέα χρηματοδότηση που έλαβε. Αυτή φτάνει τα 100εκ. δολλάρια και εκτοξέυει την αξία του Twitter στο 1 δισ. δολλάρια.

Παρόλη την τεράστια ανάπτυξη της υπηρεσίας φαίνεται ότι ο ρυθμός αύξησης των συνδρομητών έχχει αρχίσει να μειώνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 20-30% των χρηστών της υπηρεσίας χρησιμοποιεί το website για να δημοσιεύει. Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν κάποια εφαρμογή φτιαγμένη από άλοο κατασκευαστή.

ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Ερευνα που έγινε στην Αυστραλία, δείχνει ότι το ξύλο για να πειθαρχήσουν τα παιδιά, μπορεί να μειώσει τον δείκτη ευφυίας τους.
η Μαρίνα Τσιντικίδου η πιό σεμνή και όμορφη παρουσία στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΔ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ...

"θα δείτε μετά τις εκλογές..." μας είπε κι εμείς...

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ κάνε κλίκ 
http://www.kerailidis.blogspot.com/

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ...ΜΑΥΡΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ...


Ξέρω ρε "μαυρισμένε" δήμαρχε πως τώρα που δείχνει ότι πας καλά και προβάρεις κουστούμι ΜΑΥΡΟΥΓΙΑΛΟΥΡΙΚΟ -  ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ, όμως θυμίσου το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που τότε σε κεράσαμε... Και πριν 2 χρόνια ο ...ΝΤΕΛΗΣ πήγαινε τέλεια, τώρα; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ...ΤΩΡΑ! τώρα;;;

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


μπράβο στο Θανάση Παπαγεωργίου που κυριολεκτικά "βούλιαξε" το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας... σήμερα το μεσημέρι όχι σαν τους άλλου τους Υφυπουργούς ΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ...ΠΙΕΡΙΕΥΣ

η νεολαια στηρίζει Θόδωρο Παυλίδη


ΠΑΡΤΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΦΙΛΩΝ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ,
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9, CLUB VOX (πρ. da luxe),ΕΝΑΡΞΗ 21:30!
ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Μπροσταρης και μαχητης


ΚΑΤΕΡΙΝΗ -ΡΑΨΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 9.60 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

9.60 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΑΨΑΝΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΕΙ...
ΑΠΟ 2.30 ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ 4.60 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ, ΗΤΟΙ 4 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ..
ΟΛΑ ΜΑΖΙ 9.60 ΕΘΡΩ...
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 48 ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ  !!!!
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ 10 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΝΩ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΣ ΤΣΑΚΙΣΤΟ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...

ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΕΥΡΩ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...
ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..
ΣΠΙΤΑΚΙ...ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..

ΡΕ ΟΥΣΤ..
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ..!!

7 και σήμερα


ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ


ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ..!!!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΦΙΔΗΣ.ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ?


ΓΕΛΑΣΤΕ ΛΙΓΟ...

Τρεις υπερήλικες πάνε στον γιατρό για τεστ νοημοσύνης.

Πόσο κάνει 3 επί 3; ρωτάει ο γιατρός τον πρώτο. 279 του απαντάει. Ωχ αναρωτιέται ο γιατρός είναι σοβαρά.

Πόσο κάνει 3 επί 3; ρωτάει τον δεύτερο. Τρίτη απαντάει. Ωχ λέει αυτός είναι εντελώς σοβαρά.

Απελπισμένος ... 
ρωτάει και τον τρίτο ηλικιωμένο. Πόσο κάνει 3 επί 3; 9 του απαντάει. Χαρούμενος ο γιατρός του λέει μπράβο, αλλά πως το βρήκες; Μα γιατρέ ήταν απλό λέει ο υπερήλικας, αφαίρεσα το 279 απο την Τρίτη και το βρήκα!!!

ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΛΑΟ

Ιδιαίτερα επικριτικός για κυβέρνηση και αντιπολίτευση, εμφανίσθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έδωσε το Σάββατο στη Σπάρτη.

«Ο Καραμανλής πρόδωσε την εντολή του ελληνικού λαού και ο δικός μου ρόλος είναι να διώξω από την εξουσία τον κ. Παπανδρέου», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να φαντάζει ως λύση το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα έχουν βρει μεταξύ τους και τους συνδέουν πολλά. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να παίζουν στην Ελλάδα παιχνίδια συναλλαγής».

Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για «εξουσίες, που έχουν μοιράσει Καραμανλής, Παπανδρέου και Μπακογιάννη» και χαρακτήρισε «εξωπραγματική» τη διαφορά 13 μονάδων μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία κατηγόρησε ότι έδωσαν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια και ότι «είναι έτοιμα να παραχωρήσουν τα πάντα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι για το Κυπριακό «έρχεται ένα σχέδιο χειρότερο από το σχέδιο Ανάν και κανείς δεν ασχολείται με το τι συζητούν στην Κύπρο».

ΚΚΕ ..ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

Επίθεση εναντίον όλων των πολιτικών της αντιπάλων εξαπέλυσε από το Ηράκλειο η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία κάλεσε τους ψηφοφόρους να βγάλουν πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη.

Επέκρινε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί, όπως υποστήριξε, λένε πολλά ψέματα. Υπάρχει ένα ερώτημα είπε: «Η κάλπη θα ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας ή θα έχουμε πισωγύρισμα;». Η απάντηση, ανέφερε, δεν βρίσκεται στα χέρια των οπαδών, των φίλων και ψηφοφόρων του ΚΚΕ, αλλά σε αυτό καλούνται να δώσουν τη δική τους απάντηση οι εργάτες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, η νεολαία και η αγροτιά, όπως ανέφερε.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη θα υπάρξει μία ομοιότητα στις μεταπολιτευτικές εκλογικές αναμετρήσεις. Πρωτοδεύτεροι θα είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν θα αλλάξει, είπε και κάλεσε όλους να συστρατευτούν με το ΚΚΕ.

Επίσης, επιτέθηκε στο ΛΑΟΣ και στο Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας ότι πότε πολεμάει το ΠΑΣΟΚ, ωφελώντας τη ΝΔ και πότε την ΝΔ, ωφελώντας το ΠΑΣΟΚ. «Για να μην σας πω, είπε, πως έχει κάνει και όλη τη βρώμικη δουλειά εναντίον του αντικομμουνισμού για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, το 2007 και το 2009», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων «εδώ πραγματικά τί να σας πω. Ή θα αισθανθείς απέχθεια και αηδία ή του βγάζεις το καπέλο». Ακόμη, χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως «μόρφωμα» και «ως μπαμπά του το ΚΚΕ Εσ.».

Τέλος, επιτέθηκε και στους Οικολόγους Πράσινους κατηγορώντας τους για αοριστίες.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ