PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ..!!!!


ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ...και μάλιστα προειδοποιει..!!!!!!

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Π.....


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ






















ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...
Στο PIERIA-GR στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και στους 181  προηγείται ο...
Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στους 150 προηγείται ο...
Στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στους 127 προηγείται ο...
κάνε κλικ  αριστερά στη φωτό του ψηφοδέλτιό μας ή ...
www.kerailidis.blogspot.com

Έναρξη: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ....

Η ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ PIERIA-GR

για ειδήσεις της ΠΙΕΡΙΑΣ στο ΝΕΟ... www.eptanews.gr


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑ ΝΙΟΥΣ

Την ώρα που οι υποψήφιοι βουλευτές (των δυο μεγάλων κομμάτων κυρίως) αλωνίζουν το νομό, πραγματοποιώντας καθ’ εκάστην πολλές δημόσιες προεκλογικές εμφανίσεις και ομιλίες, οι Νομαρχιακές Επιτροπές των κομμάτων επιμερίζονται τη διοργάνωση των εγκαινίων των εκλογικών κέντρων και της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας της παράταξής τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ klik http://www.eptanews.gr/
'ΟΧΙ' ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!


Παγκόσμια ομάδα
 

pieria-gr.blogspot.com ΚΑΙ facebook.com ΚΑΙ kerailidis dimitris

Στο facebook.com μπείτε στο dimitris kerailidis και στείλτε ότι μήνυμα θέλετε εσείς οι νέοι κι αμέσως θα δημοσιοποιήτε η άποψή σας στο πρώτο internetΙΚΟ BΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ... στο
pieria-gr.blogspot.com
έτσι ήρθε και η επόμενη ανάρτηση από την περιοχή του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ


"Είμαι αποφασισμένος να πάμε την χώρα μπροστά", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στο ντιμπέιτ των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών.
«Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Ή συνεχίζουμε μια πολιτική αδιαφάνειας,
πελατειακής σπατάλης, αδιεξόδου και αποτυχίας που οδηγούν την χώρα στο τέλμα συνεχίζοντας την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης ή επιλέγουμε μια νέα πορεία με μια κυβέρνηση που είναι έτοιμη να νοικοκυρέψει το κράτος, να βάλει τάξη, να δώσει το αίσθημα της δικαιοσύνης και να δώσει στην οικονομία για μια άλλη αναπτυξιακή πολιτική» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού διάλογου με τον Κ. Καραμανλή.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έθεσε το πολιτικό διακύβευμα της εκλογικής
αναμέτρησης, παρουσίασε το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας από τους Έλληνες πολίτες.

δημήτρης μυλωνέρος

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ...ΞΕΡΟΥΝ!


NEO AIMA....

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, δες σχετικα ρεπορταζ κατωθι- Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΗ...

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ" ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ "ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ", ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..

ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΝΕΑ , ΑΦΘΑΡΤΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ..
ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...
Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ...
 ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΩΓΟ ΝΑ    ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ  ΔΙΟΔΙΑ;;; ΓΕΜΙΣΕ Ο  ΚΟΣΜΟΣ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ
ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ... ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ "ΠΙΕΡΙΕΑ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ;;;
Ά ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Ά ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΚΟΥΙΖ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟΥ...

ΕΠΕΙΔΗ Τ ΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΖΩ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ;;;;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ; ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ;;; ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ

φτού κακά ρε τι κάνετε εσείς οι μεγάλοι; σε τι λάσπες μέσα βάλατε όλους εμάς του μικρούς για να ζούμε;;; φτου κακά

αυτοί που κερνούν γιαούρτια στις 5 Οκτώβρη θα πιάσουν δουλειά - θα βρεθούν και Πιερία


Περισσότερο Καραμανλή θέλουν στην περιφέρεια


Μεγάλο κλείσιμο της ψαλίδας βλέπουν στη Ρηγίλλης ότι επετεύχθη μετά το χθεσινό ντιμπέιτ, το οποίο σημαδεύτηκε από τις αποκαλύψεις για τους δασοκτόνους αποχαρακτηρισμούς του Παπανδρέου το 2002 και από την άρνησή του να πάει σε δεύτερη τετ - α- τετ τηλεμαχία με τον Καραμανλή. Κι αυτό δεν το λένε μόνο τα μυστικά γκάλοπ που διαθέτουν τα κόμματα στα χέρια τους αυτή την ώρα (ολοκληρώθηκαν τρεις τηλεφωνικές μετρήσεις στις 11 το πρωί) αλλά και τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. από όλη την Ελλάδα που χθες το βράδυ έσπασαν τα τηλέφωνα των Ζαγορίτη και Δασκαλάκη ζητώντας να οργανώσουν κι άλλες περιοδείες υπουργών σε κρίσιμους νομούς. Σύμφωνα με πληροφορίες οργανώνονται και νέες περισσότερες πολιτικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα ενώ αναπροσαρμόζεται και το πρόγραμμα Καραμανλή ο οποίος μέχρι τις εκλογές θα μιλά σε δύο συγκεντρώσεις την ημέρα.
Αναρτηθηκε από parapolitika.gr

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1 ΕΥΡΩ
ΣΤΑΦΥΛΙΑ 1,25 ΕΥΡΩ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ 1 ΕΥΡΩ...

"Καπνός" η αυτοδυναμία-Κάτω από το 35% η ΝΔ!

Σημαντική υποχώρηση των πρωθυπουργικών χαρακτηριστικών του Γιώργου Παπανδρέου, και εκ νέου αύξηση της δεξαμενής των αναποφάσιστων, δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες τηλεφωνικές μετρήσεις που έχουν από το πρωί στη διάθεσή τους εταιρείες δημοσκοπήσεων, και θα ενημερώσουν σχετικά τα πολιτικά κόμματα. Σύμφωνα με μελετητές των δημοσκοπήσεων, ο Γιώργος Παπανδρέου έχασε την ευκαιρία, στο debate των έξι πολιτικών αρχηγών, να «κλειδώσει» την αυτοδυναμία για το ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας να πείσει τους ψηφοφόρους που στέκονται διστακτικοί απέναντί του, λόγω της μη παρουσίασης ξεκάθαρων οικονομικών θέσεων. Πρόκειται για μια κρίσιμη μάζα, που στις εκλογές του 2004 είχαν υπερψηφίσει τον Κώστα Καραμανλή, ενώ στις εκλογές του 2007 ορισμένοι μόνο από αυτούς το επανέλαβαν, με βαριά καρδιά. Με δεδομένη την υψηλή συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και την καθίζηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδα κάτω του 35% (δεν εκλέγεται πέμπτος βουλευτής Επικρατείας, δηλαδή ο Ευάγγελος Αντώναρος) οι εκτιμήσεις των δημοσκόπων κάνουν λόγο για μια άνετη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ με διαφορά άνω των τεσσάρων μονάδων, που ωστόσο δεν αρκεί για να συγκροτηθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς με τα σημερινά δεδομένα δεν θα αγγίξει καν το 40%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει πανηγυρικά στη Βουλή, μετά και τη θετική αποτίμηση της εμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα στο debate. Νεώτερες τηλεφωνικές μετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα, ώστε να αποτυπώσουν το κλίμα μετά το debate Καραμανλή-Παπανδρέου, ενώ έρευνες με κάλπη αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακου.
Αναρτήθηκε απο parapolitika.gr

Κυριαρχία Καραμανλή ναυάγιο Παπανδρέou


Δεύτερο ναυάγιο Παπανδρέου σε διάστημα μιας ημέρας. Η ιστορική πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, εξελίχτηκε σε παταγώδη αποτυχία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την αποκάλυψη Καραμανλή ότι τον Αύγουστο του 2002 είχε υπογράψει τον αποχαρακτηρισμό τεράστιων δασικών εκτάσεων στην Ανατολική Αττική. Ο Παπανδρέου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ νωρίτερα ... έκαψε το «χαρτί» που προσπάθησε να βγάλει εναντίον της κυβέρνησης. Εμφάνισε κοινή υπουργική απόφαση με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου, με την οποία αναπροσαρμόζονται τα επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για ανειλημμένη υποχρέωση του Δημοσίου του απάντησε ο πρωθυπουργός και εκείνος δεν επανήλθε καταλαβαίνοντας προφανώς την τεράστια γκάφα του. Ο Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος, διαυγής, αποφασισμένος και αποκαλυπτικός αφού τόλμησε να αναφερθεί και στο ΝΑΙ του Παπανδρέου για το Σχέδιο Ανάν αλλά και ονομαστικά στον πρόεδρο Πούτιν με τον οποίο συνυπέγραψε τη συμφωνία για τους τρεις αγωγούς. Στο τέλος μάλιστα του πρότεινε ευθέως να υπάρξει και δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ τους αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια αρνούμενος να απαντήσει ακόμη και όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Ο Παπανδρέου δεν είπε κουβέντα για το ύψος των φόρων που θα επιβάλλει ενώ έκλεισε άρον - άρον τη συζήτηση για τους αγωγούς. Επίσης άλλαξε άρδην στάση στο θέμα της εκτροπής του Αχελώου, έργο για το οποίο χθες έλεγε ότι θα σταματήσει και σήμερα ότι θα συνεχίσει με ... ορισμένες παρεμβάσεις. Η στάση του προκάλεσε στο τέλος την αντίδραση του Καραμανλή ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει συγκεκριμένα έστω και σε ένα ερώτημα.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ  parapolitika.gr

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ?


ή ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ...ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ..?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ...
ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ



ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ...
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ...
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΤΟ 2004, ΕΙΝΑΙ "ΤΖΑΜΙ" ΣΗΜΕΡΑ...
ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ..!!!

Στις 9 το βράδυ της Κυριακής η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος




Περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα έχει γίνει γνωστή η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, ενώ μέχρι τις 10 το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί το 20% των αποτελεσμάτων. Αυτό τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές, παρουσία της εταιρείας που καλύπτει τη διαδικασία για λογαριασμό του ΥΠΕΣ.

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός

, μικρής ισχύος, εξερράγη στον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Τσακάλωφ 28, στο Κολωνάκι, όπου βρίσκεται το σπίτι του Γ.Αρσένη και της Λ.Κατσέλη. Προηγήθηκαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η μέθοδος παραπέμπει στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Microsoft Ελλάς προειδοποιεί για παραπλανητικά email

 με δήθεν αποστολέα την εταιρεία, τα οποία ζητούν από τους χρήστες είτε να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, με πρόσχημα ότι έχουν κερδίσει» κάποιο χρηματικό έπαθλο ή δώρο, είτε τους παρακινούν να προωθήσουν το μήνυμα στη λίστα επαφών τους, με στόχο τη συλλογή προσωπικών δεδομένων.

Πρόκειται για ακόμα μία απόπειρα απάτης με τη μέθοδο του «phishing», δηλαδή την αποστολή μηνυμάτων με ψευδή στοιχεία αποστολέα.
'Η Microsoft Ελλάς διευκρινίζει ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτά τα πλαστά μηνύματα και καλεί τους χρήστες του Internet, που τυχόν τα παραλάβουν, να τα αγνοήσουν και να τα διαγράψουν κατευθείαν».
»Οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση και αποστολή των προσωπικών τους δεδομένων σε άγνωστους παραλήπτες καθώς και στην προώθηση email που επιτρέπουν τη συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων πλήθους παραληπτών για παράνομες χρήσεις».
Newsroom ΔΟΛ

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Δηλώνουμε δημόσια, ότι η τελετή παράδοσης-παραλαβής του νοσοκομείου Κατερίνης, δεν είναι προεκλογική φιέστα και ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μας αυτό το ενδεχόμενο.

Πάντως καλόν είναι να γνωρίζουν όσοι θα παραβρεθούν στην τελετή, ότι εάν νιώσουν κάποια αδιαθεσία (μικρή έστω) θα διακομιστούν στο… παλιό. (για να μην ψάχνονται και οι συγγενείς, όχι τίποτα άλλο)
Όσο για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, επίσης δεν χρειάζονται να διαμαρτύρονται… θα έχουν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν τα παράλληλα έργα (αν και εφόσον αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας)
ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

12ο Συμπόσιο του Διεθνούς Κέντρου Μελετών


Στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δίον, στις αίθουσες του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών, το 12ο Συμπόσιο του Διεθνούς Κέντρου Μελετών.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα και
στο οποίο καθηγητές πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τις μελέτες τους για το εκάστοτε θέμα του συνεδρίου.
Τη φετινή διοργάνωση θα απασχολήσει το θέμα: «Αρχαιολογία και αρχαία ελληνική θρησκεία: νέα ευρήματα, νέες προοπτικές και διάδοση της πληροφόρησης». Το συγκεκριμένο συνέδριο συνδιοργανώνουν το Διεθνές Κέντρο Μελετών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ο Δήμος Δίου.
Συμμετέχουν σ’ αυτό πενήντα σύνεδροι καθηγητές διαφόρων πανεπιστημίων και μπορούν βέβαια να το παρακολουθήσουν και παρατηρητές. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.
Μιλώντας για τη διοργάνωση ο οικοδεσπότης της δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος τόνισε:: «Ένα ακόμη διεθνές συνέδριο φιλοξενείται στο Δίον γεγονός που σημαίνει ότι έχει εξελιχθεί σε σημαντικό κέντρο πολιτισμικής αναφοράς. Οι προσπάθειες μας να αναδείξουμε το Δίον, έχουν επιφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά για το σκοπό αυτό και είμαστε βέβαιοι, πως σε λίγα χρόνια θα έχουμε θεαματικές εξελίξεις».

Το Πα.Σο.Κ. εγκαινίασε το Εκλογικό του Κέντρο στην Κατερίνη

Με την ομιλία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με το σύντομο χαιρετισμό των έξι υποψηφίων στο νομό μας, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Κατερίνη, που βρίσκεται επί του πεζοδρόμου της Σολομού.

Σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα

 αντιμετωπίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος και νοσηλεύεται από την Κυριακή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεωνίδας Κύρκος θα εισαχθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

Η ΚΑΓΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Η Βίκυ Καγιά μετά τον “Πρωινό Καφέ” βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά άναψε τα αίματα στην ελληνική τηλεόραση, με το τρέιλερ του Ant1 για τη νέα εκπομπή “Next top model”. Το concept της διαφήμισης δείχνει την ξανθιά παρουσιάστρια, με βραδινό φόρεμα με τα χρώματα και τα σχέδια της ελληνικής σημαίας. Κάποια στιγμή στο πλάνο εμφανίζεται μια κοπέλα – που υποτίθεται θέλει να της πάρει τη θέση στο μόντελινγκ – και της “σκίζει” το συνολάκι!

Το τρέιλερ έγινε θέμα συζήτησης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις περισσότερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς γνωστούς σκηνοθέτες.
Από την άλλη πλευρά, οι υπεύθυνοι του σταθμού του Αμαρουσίου, παρά τις σκληρές κριτικές δεν σκέφτονται να αποσύρουν το συγκεκριμένο τρέιλερ. Ωστόσο η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, εξήγησε πως το φόρεμα δεν έχει ούτε σταυρό, ούτε οι γραμμές είναι του ίδιου πάχους και ότι η ιδέα του concept ήταν τα χρώματα της Ελλάδας.
Να θυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά, πριν μερικά χρόνια είχε σχολιαστεί αρνητικά για παρόμοιο γεγονός στην ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο”, καθώς εμφανίστηκε φορώντας παρεό την ελληνική σημαία.

Προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας


Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι παρέχεται εξαίρεση της αναστολής προσλήψεων για το Υπουργείο Παιδείας κατά την προεκλογική περίοδο, για το σχολικό έτος 2009-2010 και προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 517 εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από 23 Σεπτεμβρίου έως και 25 Σεπτεμβρίου 2009, όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Πολιτική βόμβα σε Μαξίμου και Ρηγίλλης

 έριξε το πρωί η Μαριέτα Γιαννάκου, μέσα από τη συχνότητα του Flash 96, για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ σημείωσε με νόημα: "Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μπαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να εκλεγούν. Εγώ μπορώ όποτε θέλω".
Την δυσφορία του για την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μιλώντας, επίσης, στον Flash 96, σημείωσε ότι ίσως θα έπρεπε να έχει εξηγηθεί περισσότερο γιατί πήγαμε στις εκλογές.
Γαλάζια καρφιά και από τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος- μέσω του Flash 96- εξαπέλυσε επίθεση στον Θ. Ρουσόπουλο.
"Εκείνος είχε την ευθύνη των χειρισμών για το Βατοπέδι που ανέστρεψε το κλίμα εις βάρος της ΝΔ. Λείπει αυτός αλλά έχει μείνει πίσω η ομάδα του", τόνισε ο κ. Καραχάλιος, προσθέτοντας ότι ο Θ. Ρουσόπουλος αποδυνάμωσε τον Κ. Καραμανλή.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ STAGE!

Δήλωση του Προέδρου της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλου

Είπε ο κ. Πρωθυπουργός ότι είναι ευρωπαϊκά προγράμματα και θα χάσουμε πόρους. Δεν είναι αλήθεια. Όλα τα προγράμματα STAGE που κάνει ο ΟΑΕΔ και κύρια αυτό που ενεργοποίησαν τώρα δηλ. 12.000 άτομα για το δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και ΟΤΑ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, είναι Εθνικοί Πόροι. Πόροι ΟΑΕΔ. Κωδικός 2493 κόστος 150 εκατομμύρια €.
Αλήθεια είναι ότι ο κ. Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί ενημερώθηκαν από το Προεδρείο της ΓΣΕΕ στις 02/09/09 στην συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το αδιαφανές ρουσφετολογικό όργιο στα εν λόγω προγράμματα. Αντί να το ελέγξει ανακαλύπτει «πράσινους συνδικαλιστές» για να κρυφτεί, και χαρακτηρίζει ανεπίτρεπτη τη καταγγελία. Ανεπίτρεπτη είναι όχι η αλήθεια αλλά η διαστρέβλωση και η απόκρυψή της.
Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι έχουν μετατρέψει τα STAGE από προγράμματα εργασιακής εμπειρίας με συνεχείς ανανεώσεις σε προγράμματα εργασιακής ομηρίας;
Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι υπογράφηκαν χιλιάδες προγράμματα από τις 03/09/09 έως 9/9/09 και σε συσκευασμένα κιβώτια αποστέλλονταν σε υπηρεσίες, Δήμους και υπουργεία;
Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο Διοικητής του ΟΑΕΔ παραιτήθηκε για να πολιτευθεί στις 09/09/09 και η αυτονομημένη επικράτεια της Γραμματείας του…. ταχυδρομούσε επιστολές και κιβώτια με προγράμματα έως και τις 15/09/09 χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα;
Ποια είναι η εξουσιοδοτημένη υπηρεσία υπογραφής των συμφωνητικών και ποιος εξουσιοδοτημένος να υπογράφει αντί του τέως Διοικητή; Ποιός είναι αυτός που εμφανίζεται να σφραγίζει τα συμφωνητικά με τη σφραγίδα Διοίκηση ΟΑΕΔ, που υπάγεται και ποιος υπογράφει;

ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΣΕΕ

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: "Η κοινωνία θα αντιδράσει"








Σε προεκλογική κυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα θα μιλήσει το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Το ΕΣΥ είναι ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία και την κατάρρευση, δήλωσε ο κ. Τσίπρας μιλώντας χθες σε εκδήλωση στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία.
Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι στο επίκεντρο της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ριζική αναμόρφωση και αναβάθμιση του ΕΣΥ στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός αξιόπιστου δικτύου πρωτοβάθμιας φροντίδας και περίθαλψης, αλλά κι ενός συνολικά αξιόπιστου συστήματος υγείας, ώστε ο κάθε πολίτης που ζει και εργάζεται σε αυτήν την χώρα να έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε σε ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία και στην ανάγκη σωστής διαχείρισης, προέβλεψε, όμως, ότι έρχονται δύσκολες ημέρες, αλλά η κοινωνία θα αντιδράσει με αξιοπρέπεια και περηφάνεια, όπως κάνει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, που δίνει μάχη για να κρατήσει τα νοσοκομεία ανοιχτά και να μην καταρρεύσουν.

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Μέτρα για την ανεργία"







Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, θα επισκεφθεί σήμερα την Άρτα. Θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση.
Να αναλαμβάνει την υποχρέωση η πολιτεία, μιας πενταετούς θητείας για κάθε άνεργο, σε κάποια ακριτική περιοχή της χώρας, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψή του στον ΟΑΕΔ Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.
Αφού δήλωσε ότι δεν μπορεί να είναι κανείς ικανοποιημένος όταν ακούει από τους αρμόδιους ότι είχαμε μια αλματώδη αύξηση της ανεργίας, τους πρώτους μήνες του 2009, και περιμένουμε με πολύ αγωνία τους φθινοπωρινούς μήνες, πρότεινε σε κάθε άνεργο ο οποίος μπαίνει στο πρόγραμμα πενταετούς θητείας να του εξασφαλίζεται στέγη, εφόσον θελήσει να μετακινηθεί στις ακριτικές περιοχές της χώρας, όπου θα αναπτυχθούν μονάδες παραγωγής προϊόντων ευρείας λαϊκής κατανάλωσης.

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Έχουμε σχέδιο 100 ημερών για την οικονομία"





Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Θα μεταβεί στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, όπου θα βρίσκονται πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί Εξωτερικών και αντιπρόσωποι 192 κρατών-μελών του ΟΗΕ, συμμετέχοντας στις εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης.
Ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει και θα προεδρεύσει συνεδρίασης του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, αναμένεται να συνομιλήσει με ξένους ηγέτες και επικεφαλής αντιπροσωπειών. O κ. Παπανδρέου θα αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας μέρας, επιστρέφοντας στην Ελλάδα.
Ενώπιον του διλήμματος αν θα συνεχιστεί η εξαετία Καραμανλή ή θα υπάρξει αλλαγή πορείας έθεσε τους ψηφοφόρους ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών.

Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ :"Ζητώ νωπή εντολή για υπεύθυνη πολιτική"





Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει το βράδυ ο πρωθυπουργός.

"Ζητώ νωπή λαϊκή εντολή στην βάση μίας υπεύθυνης πολιτικής που οδηγεί την χώρα μπροστά", τόνισε ο κ. Κώστας Καραμανλής στην τηλεοπτική του αντιπαράθεση με το Γιώργο Παπανδρέου και έθεσε το βασικό δίλημμα των εκλογών:
"Υπάρχουν δύο δρόμοι, ο ένας είναι ο δρόμος ο υπεύθυνος, ο δύσκολος, ο ανηφορικός, ο δε άλλος ηχεί ευχάριστα, μοιράζει υποσχέσεις και αόριστες εξαγγελίες, αλλά οδηγεί στην διόγκωση του δημόσιου χρέους".
Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι "απέφυγε να πάρει καθαρή θέση σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν στην συζήτηση" και τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις σε ένα νέο ντιμπέιτ.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ.ΟΧΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Να φοβίσουν με την ψήφο τους στο ΚΚΕ τα δύο μεγάλα κόμματα κάλεσε τα λαϊκά στρώματα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.


Τόνισε ότι «η ψήφος στο ΚΚΕ είναι φάρμακο για το λαό και δηλητήριο για το κεφάλαιο», υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αποκαλύπτει την ουσία της ταξικής εκμετάλλευσης και δίνει ελπίδα στα λαϊκά στρώματα.
«Προτείνουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που βασίζεται στη στρατηγική: κάθε χώρα να έχει την αυτοδυναμία της. Ο,τι παράγει ο εργάτης να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, να υπάρχει κοινωνική ισότητα στην ευημερία», πρόσθεσε.

21.15 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης (23/9, 21:15GR - Novasport 1) στο ΟΑΚΑ,

ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..!!!

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτα, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

Μας το έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Πιερία Αντώνης Νταγλιούδης και το δημοσιεύουμε, ως έχει. Έτσι … για χαλάρωμα.

Επιθυμούνε να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε

«- Παρακαλώ;
- Ναι γεια σας. Είστε ο κύριος Αντώνης Νταγλιούδης; (Γυναικεία συμπαθητική η φωνή).
- Ναι, ο ίδιος.
- Τηλεφωνώ εκ μέρους του κυρίου Κωνσταντόπουλου του βουλευτή. Ο κ. Κωνσταντόπουλος σας ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα στήριξή σας και σας δηλώνει ότι επιθυμεί να τον στηρίξετε και πάλι στις εκλογές.
- Συγνώμη αλλά … είμαι  υποψήφιος βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ και… δυσκολεύομαι να ... συνεχίσω να τον στηρίζω.
- Αχ ναι; Μα πώς; Αφού έχω εδώ αυτό το τηλέφωνο .. Συγνώμη. Καλή επιτυχία.
- Επίσης καλή επιτυχία, ευχαριστώ…
Είναι από τα λιγότερο αστεία και ευτράπελα που συμβαίνουν στις μέρες μας. Το ίδιο βεβαίως με τον ένα ή άλλο τρόπο κάνουν όλοι οι υποψήφιοι του δικομματισμού. Τηλέφωνα, επιμονή στους παππούδες και γιαγιάδες, λίστες για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια, μεταξωτές γραβάτες, εκατομμύρια χειραψίες, υποσχέσεις αγώνα για την Πιερία κ.λ.π.
Θυμάμαι τώρα μάλιστα ότι, λίγες μέρες πριν από τις προηγούμενες εκλογές, ένας σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της Σφενδάμης, με ανακοίνωση στις εφημερίδες, ευχαριστούσε τον κ. Κωνσταντόπουλο για την οικονομική ενίσχυσή του. Τέτοια θα γίνουν και τώρα κατά κόρον.  Εξ άλλου, λόγω των δημοσκοπήσεων, ανακοινώθηκε ότι δεκάδες χιλιάδες πολίτες συρρέουν για να εγγραφούν στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός ίσως από ελάχιστους, όλοι τους σχεδόν προσδοκούν βόλεμα, ‘βοήθεια’ και ρουσφέτια.
Δυστυχώς λοιπόν ξαναγυρνάμε δεκαετίες πριν. Πλήρης έλλειψη σοβαρότητας και πολιτικής ευθύνης, σύγχρονοι κοτσαμπάσιδες. Για γέλια και για κλάματα συγχρόνως.
Και για την ουσία, για τον Νομό μας κουβέντα. Για το ξεπούλημα των Αλυκών, για τα Διόδια, για το Νοσοκομείο και για τόσα άλλα, ησυχία και σιωπή…
- Ασ’ τα αυτά τώρα, εδώ έχουμε εκλογές!»
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΠΑΤΗΣΤΕ "ΚΛΙΚ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ..!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ...
ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΦΟΡΦΩΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ...ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΜΕδες ΕΙΔΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ....
ΜΑΣΙΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ..ΔΕΝ ΣΥΧΑΙΝΕΣΤΕ?

Σκελετοι στην αρχαια ΤΡΟΙΑ..!!!

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην αρχαία πόλη της Τροίας τους σκελετούς ενός άνδρα και μίας γυναίκας που πιστεύεται ότι πέθαναν το 1200 π.Χ., την εποχή δηλαδή των ομηρικών επών.
Ο Ερνστ Περνίκα, καθηγητής αρχαιομετρίας στο πανεπιστήμιο του Τύμπινγκεν, ο οποίος προΐσταται των εκσκαφών στη βορειοδυτική Τουρκία, δήλωσε ότι οι σκελετοί ανακαλύφθηκαν κοντά στο τείχος μιας πόλης που χτίστηκε στο τέλος της εποχής του χαλκού.
«Αν αποδειχθεί ότι οι σκελετοί χρονολογούνται από το 1200 π.Χ. θα συμπίπτουν με την εποχή του Τρωϊκού Πολέμου» δήλωσε στο Reuters.
Ο Περνίκα ανέφερε ότι τα κεραμικά που βρέθηκαν θαμμένα κοντά στους σκελετούς προέρχονται από το 1200 π.Χ., αλλά πρόσθεσε ότι το ζευγάρι μπορεί να θάφτηκε εκεί 400 χρόνια αργότερα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ..5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο της Διδώς Σωτηρίου (23 Σεπτεμβρίου 2004). Οι εκδόσεις Κέδρος τιμώντας τη μνήμη της εξέδωσε την επετειακή έκδοση των ''Ματωμένων χωμάτων'' και ''Τα πρώτα βήματα του Ψυχρού Πολέμου Ένα ανέκδοτο χειρόγραφο για τη διεθνή πολιτική (1945-1947).''

Είναι επίσης προς έκδοση το βιβλίο της ''Τα παιδιά του Σπάρτακου'', που θα κυκλοφορήσει το 2010. Πρόκειται για τους αγώνες των σηροτρόφων της Θράκης, τη δεκαετία του ΄60, από αφηγήσεις αγωνιστριών στα χρόνια της φυλακής.

Η κορυφαία πεζογράφος και λογοτέχνης έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, σε ηλικία 93 ετών. Τα βιβλία της "Ηλέκτρα" (1961), "Ματωμένα χώματα" (1962), "Εντολή" (1976), "Μέσα στις φλόγες" (1978), "Επισκέπτες" (1979) και "Κατεδαφιζόμεθα" (1982) δεν στιγμάτισαν απλώς, αλλά όρισαν την πορεία της μεταπολεμικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα.

Γιατί, όπως πολύ εύστοχα σημειώνει και ο Νικηφόρος Βρεττάκος ''η Διδώ Σωτηρίου είναι μία συγγραφέας, που έκανε ζωή, όχι φιλολογία...''

Ο ΕΥΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ FLASH

"Δεν μπορεί να υπάρξει κυβερνητική συνεργασία ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ" επισήμανε στον Flash 96 ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπογράμμισε ότι "με την Αριστερά μπορεί κάλλιστα να υπάρξει συνεργασία",  ενώ τόνισε ότι "πάνω στην κοινοβουλευτική αυτοδυναμία πρέπει να οικοδομηθούν μεγάλες κοινωνικές συναινέσεις".

"Δεν υπάρχει περίοδος χάρητος" υπογράμμισε ο πρώην υπουργός, ενώ πρόσθεσε ότι "πρέπει να κατασταλεί η αίσθηση που έχουν μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι θα κάνουμε γιουρούσι στην εξουσία".

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...Η ΝΔ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ..!!!!
ΣΦΑΓΗ..!
ΜΑΧΕΣ...!
"ΚΑΛΑΜΙΕΣ"..!!!
ΑΓΚΩΝΙΕΣ..!
ΛΑΣΠΗ...!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ...

ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ?
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ "ΜΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" , ΠΟΥ Η ΑΜΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ .."ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ"..?
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ..
ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..
ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπιλιάρδο,

 μια… αλάνθαστη τέχνη;



Σε μια θρυλική του περιγραφή σε αγώνα ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Διακογιάννης είχε σχολιάσει ένα γκολ της εθνικής ομάδας της Ιταλίας ως «…το ποδόσφαιρο της ταχύτητας, της δύναμης… το ποδόσφαιρο της τέχνης, του ρεαλισμού… το ποδόσφαιρο των ρομπότ».

Η περιγραφή του θρυλικού μας σπορτκάστερ θα μπορούσε να ταιριάξει «γάντι» στην περίπτωση του «Deep Green», του ρομπότ που κατασκεύασε η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Queen’s University στο Οντάριο του Καναδά.

Το «Deep Green» μπορεί να παίξει μπιλιάρδο με… χειρουργική ακρίβεια, χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο ηλεκτρονικό διαδραστικό λογισμικό, το οποίο αναλύει τη θέση κάθε μπίλιας στο τραπέζι και τοποθετεί την στέκα στο ιδανικό σημείο για μια πετυχημένη βολή.

Τα «μάτια» του ρομπότ είναι δύο κάμερες, μία που καταγράφει το τραπέζι από πάνω και μια δεύτερη που καταγράφει από την οπτική γωνία του «παίκτη».

Το όνομα του «Deep Green» είναι εμπνευσμένο από τον υπερ-υπολογιστή «Deep Blue» που το 1997 κατάφερε να κερδίσει τον πρωταθλητή στο σκάκι Garry Kasparov.
ΑΠΟ ΖΟΥGLA.GR

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ?

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΗΜΟ ΠΛΕΟΝ
"ΠΑΣΗ ΘΕΟΥ"....

ΤΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΗ ΘΕΟΥ..!!!
ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...
...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ "ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ"..!!!

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ...

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2009

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια δήλωση από Κομμουνίστρια


Η ατάκα που είπε η Αλέκα Παπαρήγα παίρνει μακράν τα σκήπτρα της πιο ...ειλικρινούς κουβέντας που έχει πει ποτέ γραμματέας του ΚΚΕ.
Eίπε...

"Δόξα τον Θεό δεν έχουμε τέτοιο παράπονο...."!!!


Και όμως το είπε στο debate. Μια Κομμουνίστρια που της ξέφυγε και μίλησε για Θεό. Μπράβο ρε συ Αλεκάκι....


Αναρτήθηκε από το troktiko 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ...ΣΑΜΠΡΕΛΑ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΓΩΓΟ  ΘΑ ΡΘΕΙΣ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ...

...ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΦΡΟΥΤΟ!
 ΟΥ ΟΥ ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ

 ΟΥ ΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

με το ΖΟΡΙ πρωθυπουργο?


ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ -Στους τηλεοππτικους δεκτες μας-..
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ............
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ = ΗΛΙΘΙΟΙ , ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ...
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ...
o ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο ...χαίρεται

ΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥΤΡΑ ΔΗΘΕΝ ΕΚΔΟΤΗ


ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ  "ΒΡΟΜΙΚΗ" ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ...ΒΗΜΑ.
προσοχή στην αλητεία του πορδοBLOG του 50άρικου... ξeσκίστε τους