PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ας πάρουμε και λίγο ...μάτι!!!

  • και που λες φίλε Αγαμέμνων τι θα γίνει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Πιερίας θέλεις να σου πω;
  • μίλα ρε Τανάση... τεν ξέρω τι τα γκίνει με το ψηφοφέλτιο της ΝΔ στην Πιερία, ξέρω όμως τι γίνεται τώρα στην ΝΔ...
  • τι ρε Αγαμέμνων;
  • ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@S ΓΊΝΕΤΑΙ ρε ΤΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@S!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
1ος ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ, 1ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ στην τελευταία θητεία Αμοιρίδη στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;;

του πάει άραγε το κουστούμι του υποψηφίου για ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ;;;

όλους σας βλέμει το μάτι του pieria-gr

300 ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Ο ΕΜΟgood ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ !!

ΕΞΩ....ΜΕΣΑ

Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ

ΜΕΣΑ
Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ?
Η ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

Την προσοχή των εφήβων στους κινδύνους που ελλοχεύουν στο Facebook επέστησε χθες ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος προειδοποίησε τους μικρούς Αμερικανούς ότι η καταχώρηση μεγάλου όγκου προσωπικών δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ στο μέλλον.




Οι συμβουλές του Αμερικανού προέδρου συμβαδίζουν με τα πορίσματα των τελευταίων ερευνών που δείχνουν ότι ολοένα περισσότεροι εργαζόμενοι σε Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού στις ΗΠΑ ανατρέχουν στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το MySpace, προκειμένου να αξιολογήσουν τις αιτήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.



Σε μια συνάντηση ερωτήσεων και απαντήσεων μεταξύ του Ομπάμα και μιας ομάδας 14χρονων και 15χρονων μαθητών, ένας μαθητής του ζήτησε να τους πει μυστικά για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει πρόεδρος.



«Ας σας δώσω, λοιπόν, μερικές πολύ πρακτικές συμβουλές. Καταρχάς, θέλω όλοι σας να είστε πολύ προσεκτικοί με ό,τι ανεβάζετε στο Facebook, γιατί στην εποχή του YouTube οτιδήποτε κάνετε μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί κάπου κάποια στιγμή στο μέλλον», απάντησε ο Αμερικανός Πρόεδρος.



«Και όταν είναι κάποιος νέος κάνει λάθη και ανοησίες. Έχω ακούσει πολύ νέο κόσμο που ανεβάζει διάφορα στο Facebook και ξαφνικά όταν κάνουν αίτηση για μια δουλειά ανακαλύπτουν ότι έχει γίνει έρευνα [στο Facebook]», τόνισε ο Ομπάμα.



Πηγή: Reuters

«4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων»

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου η «4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Πάρκο Φλώρινας. Η έκθεση φέτος, συνδιοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας και το Επιμελητήριο της πόλης. Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν επίσης η ΤΕΔΚ, η Ένωση Ξενοδόχων Φλώρινας, η ΕΑΣ Αμυνταίου και Φλώρινας, καθώς και η ΑΝΦΛΩ ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Τιμώμενη περιοχή είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών.
Στην έκθεση συμμετέχουν εκθέτες από όλη την Ελλάδα, καθώς και οι βραβευμένοι προορισμοί EDEN από την Κύπρο, τα Γρεβενά και τη Λέσβο.

Παράλληλα με την έκθεση, θα υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 19:30, θα παίξουν στο χώρο του Νέου Πάρκου, η Φιλαρμονική της Κέρκυρας «Καποδίστριας», ενώ θα ακολουθήσουν χορευτικά από τα Επτάνησα.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009, θα πραγματοποιηθεί στις 20:00, συναυλία με τον τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό.

Ο «Επαναστατικός Αγώνας» στο ΧΑ

Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Χρηματιστήριο Αθηνών την περασμένη εβδομάδα, αναλαμβάνει ο «Επαναστατικός Αγώνας» με προκήρυξη η οποία δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

ΕΛΛΑΣ- ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Το πρώτο βήμα για το 3x3 της Εθνικής στα εναπομείναντα ματς του 2ου ομίλου είναι αυτό της Τετάρτης (21:30 Mega) με τη Μολδαβία στο «Ζίμπρου Στάντιουμ» του Κισινάου.


Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ μετά την ήττα από τους Ελβετούς δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στον αγώνα με τους Μολδαβούς, προκειμένου να παραμείνει φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

ΕΛΛΑΣ -ΙΣΡΑΗΛ

Εχοντας την πρωτιά του Α' ομίλου στο τσεπάκι της, η Ελλάδα αντιμετωπίζει ΣΗΜΕΡΑ  Τετάρτη (20.15 ΕΤ1) το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Απαλλαγμένοι από το άγχος οι διεθνείς μας θέλουν το 3 στα 3 για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, ενόψει της δεύτερης φάσης των ομίλων.

ΟΝΟΜΑΤΑ ...ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Πιθανοί υποψήφιοι για το Επικρατείας είναι ακόμη ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ν.Αλιβιζάτος και ο Ολυμπιονίκης Π.Δήμας, ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ Ν.Κοτζιάς, ενώ πιθανότητες συγκεντρώνουν και ο δήμαρχος Καλλιθέας Κ.Ασκούνης, καθώς και ο δήμαρχος Τήλου Τ.Αλιφέρης.
Για την Α' Αθήνας έχουν «κλειδώσει» τα ονόματα της Αννας Φόνσου, της Αννας Βαγενά και της Πέμης Ζούνη. Επίσης, υποψήφιοι θα είναι οι κ.κ. Μποτόπουλος, Κουβέλης και Παταβούκας.

Στην Β' Αθήνας υποψήφιοι θα είναι οι Λ.Κατσέλη, Λ.Μίχος, Αννα Νταλάρα, Γ.Κουτρουμάνης, ενώ κόπηκε το όνομα της Βάνας Μπάρμπα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Πύρρου Δήμα.

Επίσης, υποψήφιος στην Κοζάνη θα είναι ο Πάρης Κουκουλόπουλος, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η υποψηφιότητα του Χρίστου Βερελή στην Αιτωλοακαρνανία.


Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις του στον Alpha ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσε πως θα παραμείνει εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, όπως και στις εκλογές του 2007. Ο κ. Παπαντωνίου, όπως και ο Ακης Τσοχατζόπουλος, άφησε εμμέσως αιχμές για τη στάση της Ιπποκράτους στο θέμα της αξιοποίησής του.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ






Το σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης παρουσίασε ο υπουργός Παιδείας Aρης Σπηλιωτόπουλος, διαβεβαιώνοντας ότι όλα είναι έτοιμα και θα λειτουργήσουν ομαλά από την Παρασκευή, οπότε ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.



Αναλυτικά το σχέδιο:



* Θα λειτουργεί ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στο υπουργείο Παιδείας με τον αριθμό 1550 που θα έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένο προσωπικό και θα δίνει απαντήσεις και κάθε πληροφορία γύρω από τη γρίπη.



* Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας θα υπάρχουν οι εξειδικευμένες πληροφορίες γύρω από τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της γρίπης.



* Στην εκπαιδευτική τηλεόραση έχει εκπονηθεί πρόγραμμα δύο εβδομάδων που θα εκλαϊκεύει τις οδηγίες για τα παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου, αλλά και τους γονείς.



* Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συσκέψεις και έχουν δεσμευτεί πάνω από 45.000 εμβόλια για το εκπαιδευτικό προσωπικό.



Ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείνουν σχολεία στην περίπτωση εξάπλωσης της γρίπης, αλλά αυτό θα αποφασίζεται από την Ειδική Επιστημονική Επιτροπή.



Οι εκπαιδευτικοί που θα νοσήσουν υπάρχει μέριμνα να αντικαθίστανται, ενώ ήδη έχουν δοθεί οι πιστώσεις για τις καθαρίστριες των σχολείων.



Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι το υπουργείο θα εξαιρεθεί από την απαγόρευση προσλήψεων, λόγω προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να γίνει η πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.



Επιπλέον, κάθε διευθυντής θα συμπληρώνει το πρωί σε κάθε σχολείο απουσιολόγιο, θα καταγράφει τα τυχόν κρούσματα και καθημερινά θα τα αποστέλλει στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, οι οποίες με τη σειρά τους θα ενημερώνουν κεντρικά τόσο το υπουργείο Παιδείας που συνεργάζεται στενά με το Υγείας.



Όσον αφορά στα ΑΕΙ έχουν ήδη σταλεί σχετικές οδηγίες και κάθε Ίδρυμα θα λαμβάνει ξεχωριστά τα μέτρα του. Τα υλικά για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι ευθύνη των σχολικών επιτροπών, οι οποίες έχουν λάβει και τα σχετικά κονδύλια για την προμήθειά τους.

Πρόγραμμα ολοκληρωμένης Διαχείρισης Βαμβακιού έτους 2009.

Από τη Διεύθυνση Γεωργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας γίνεται γνωστό στους βαμβακοπαραγωγούς του Νομού μας ότι, όσοι εφήρμοσαν πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Βαμβακιού κατά το 2009 (βάσει σύμβασης με Πιστοποιητικό Φορέα για πιστοποίηση κατά το πρότυπο AGRO 2), για να εισπράξουν την προβλεπόμενη ενίσχυση θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ένταξης και πληρωμής στην Υπηρεσία μας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι κατά κύρια απασχόληση αγρότες καθώς και οι συνταξιούχοι Ο.Γ.Α. οι οποίοι συμμετέχουν το 2009 σε σύστημα παραγωγής βαμβακιού μέσω Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο AGRO 2 του AGROCERT.

Η τελική ανά στρέμμα ενίσχυση υπολογίζεται βάσει της προσδιορισθείσας έκτασης, μετά τους προβλεπομενους ελέγχους.

Τα έντυπα των αιτήσεων στα οποία αναφέρονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά(μεταξύ αυτών και η υπογεγραμμένη ατομική ή ομαδική σύμβαση με Πιστοποιητικό Φορέα) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν από την Υπηρεσία μας, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.2351351310.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗ ΝΔ

...ΜΕ ΕΒΕΡΤ
...ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
...ΣΟΥΦΛΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..?

ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ...
ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΥΤΑ "ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ?
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ 20.000 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ, 1800 ΕΠΟΠ Κλπ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ "ΠΑΓΩΣΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ : ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ........!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ..?
ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΕΧΕΙ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ..?

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ, ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΟΥΝ" ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ..
ΚΑΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ...
ΤΩΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ...ΑΛΕΚΟΥ...!

Δ.Κ.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ

ΜΕ "ΕΞΤΡΑ"  ...ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
Θ.Μ.

ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ....

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ...ΤΑ ΛΕΝΕ...ΤΙ ΛΕΝΕ...?

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...

Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ....
ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ....?

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ...!!!

ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ...

EINAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.....

ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ...

"Η προσπάθεια εντυπωσιασμού του άλλου φύλου απορροφά ένα μεγάλο μέρος των γνωσιακών-νοητικών δυνατοτήτων του άνδρα, σε σημείο μερικές φορές να παθαίνει αμνησία ή να γίνεται «χαζός»...!!!!"

ΒΡΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...!!!!!

ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Ο ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ "ΒΑΛΕΙ" ΕΝΑΝ ΑΙΓΙΝΙΩΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΜΕΝΑ....ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΠΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΑΦΟΥ Ο ...ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ..ΧΑΝΕΙ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ....
Η ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ?

Η Θα βρεξει η θα χιονισει η καλο καιρο θα κανει...!

Η ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ θα τα κανουν μουσκεμα...
ή ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ θα ξαναδουν ασπρη μέρα...
η καλο καιρο θα κανει για τον ΛΑΟΣ....

ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙ ΑΠ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΝΕΟ - ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ

ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΠΙΚΡΟ ΚΑΥΜΟ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΔΑΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, Α ΡΕ ΚΟΥΚΕ...