PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ....?

ΑΓΩΓΗατες, καμια σχεσημε τους ΑΛΛΟΥΣ.

ΣΙΣΕ...ΜΑΝΙΑ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού αφού υπέγραψε μετά τα μεσάνυχτα το τετραετές συμβόλαιό του με την πράσινη ΠΑΕ, μετά τις συζητήσεις που είχε σε θερμό κλίμα με τον Νικόλα Πατέρα και τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Γάλλος σταρ δηλώνει εκστασιασμένος από την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ημέρες θα επιλέξει το σπίτι που θα μείνει με την οικογένειά του στην Αθήνα ενώ θα είναι έτοιμος σύντομα να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι πράσινοι θα ανακοινώσουν σήμερα την μεταγραφή Σισέ αλλά και αυτή του Κώστα Κατσουράνη, ενώ αναμένονται σύντομα και οι ανακοινώσεις για τον Σεμπαστιάν Λέτο που έφτασε στην Αθήνα την Παρασκευή.

ΕΤΣΙ ..ΑΡΕΣΩ...

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει εμπλακεί σε πολλά σκάνδαλα αναφορικά με την ιδιωτική ζωή του, δήλωσε ότι δεν θέλει "να αλλάξει" επειδη οι Ιταλοί τον "θέλουν" 'οπως είναι.

"Έτσι είμαι και δεν αλλάζω. Για αυτό με θέλουν. Και οι Ιταλοί με θέλουν, έχω ποσοστό 61% θετικών απόψεων", είπε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. "Με θέλουν επειδή είμαι καλός, γενναιόδωρος, ειλικρινής, πιστός και τηρώ τις υποσχέσεις μου", πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι.

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ Η ΦΑΡΑ ΦΟΣΕΤ

Η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, είδωλο κατά τη δεκαετία του 1970, πέθανε στο Λος Αντζελες, έχοντας δώσει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μόλις πριν από μερικές ημέρες η 62χρονη ηθοποιός και ο -επίσης ηθοποιός και επί σειρά ετών σύντροφός της- Ράιαν Ο'Νιλ είχαν ανακοινώσει ότι επρόκειτο να παντρευτούν.
Η Φ.Φόσετ έγινε διάσημη από την τηλεοπτική σειρά οι Αγγελοι του Τσάρλι, αναδείχθηκε σε σύμβολο του σεξ και αφίσες της κόσμησαν εκατοντάδες εφηβικά δωμάτια κατά τη δεκαετία του 1970.





Η Φ.Φόσετ εδώ και τρία χρόνια αγωνιζόταν για την καταπολέμηση του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Η Φόσετ γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1947 στο Τέξας των ΗΠΑ.

Ανάμεσα στις ταινίες που έπαιξε είναι οι: Ακρότητες, Ο Δρ. Τ και οι γυναίκες του. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σίριαλ και έχει τιμηθεί τρεις φορές με βραβείο ΕΜΜΥ.

Η σταρ που δημιούργησε σχολή με το στυλ της, έκανε χιλιάδες γυναίκες να αλλάξουν χρώμα μαλλιών και χτένισμα, δημιούργησε το ντοκιμαντέρ «Η ιστορία της Φάρα», στο οποίο αφηγείται την περιπέτεια της υγείας της.

Newsroom ΔΟΛ

GUARDIAN ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Με ποσοστό μεγαλύτερο του 95%, οι συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση της εφημερίδας The Guardian «ψηφίζουν» υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Η ψηφοφορία διεξάγεται μέσω Διαδικτύου και λήγει σε μερικές ημέρες.

Σε ερώτημα «έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα;» ποσοστό 97,4% (μέχρι το βράδυ της Πέμπτης) απαντά «Ναι», ενώ «Όχι» απαντά μόλις το 2,6% των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 8.400 άνθρωποι ψήφισαν «Ναι» και μόλις 226 είπαν «Όχι».

Η δημοσκόπηση διεξάγεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας The Guardian και θα λήξει σε τέσσερις ημέρες.

Υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων εκφράστηκε και ο κριτικός τέχνης Ρόουαν Μουρ.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Evening Standard με τον τίτλο «Ας επιστρέψουμε τώρα τα Ελγίνεια Μάρμαρα», τονίζει: «Το νέο μουσείο της Ακρόπολης είναι αρκετό για τους πατριώτες του Λονδίνου να αναθεωρήσουν τις θέσεις τους και να δώσουν πίσω στους Έλληνες την ιστορία τους.

» Θα είναι φοβερό επικοινωνιακό μειονέκτημα για το Βρετανικό μουσείο εάν συνεχίσει να έχει τα Μάρμαρα. Ο κάθε επισκέπτης στο νέο μουσείο της Ακρόπολης θα διαπιστώνει ότι μια σπουδαία οικογένεια γλυπτών είναι χωρισμένη από τους Βρετανούς οι οποίοι συνεχίζουν να εξασκούν την αποικιοκρατική πολιτική της λεηλασίας».

Newsroom ΔΟΛ
το πρόγραμμα του Rockwave Festival, που κλείνει 13 χρόνια ζωής. Στο Τerra Vibe, στη Μαλακάσα, θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η νεαρή Ουαλή Ντάφι, ο Μόμπι, οι Placebo και στη ροκ ημέρα οι Motley Crue.

Τέσσερις ημέρες μουσικής και περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες θα εμφανιστούς στις σκηνές του Terra Vibe, την Terra Stage και Vibe Stage.


Tην πρώτη ημέρα, Σάββατο 27 Ιουνίου, την αυλαία του Τerra Stage ανοίγουν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Ρlacebo. Η τριάδα, ανανεωμένη με την προσθήκη του Στιβ Φόρεστ στα ντραμς και με νέο δίσκο στα σκαριά, ελίσσεται σε νέα μουσικά μονοπάτια, παρασύροντας μαζί της και τους εκατομμύρια ανά τον κόσμο «πιστούς».

Λίγο πιο πριν ο Μόμπι, παλιός γνώριμος του Φεστιβάλ, καθώς πρωτοεμφανίστηκε σε Rockwave («Rock of Gods» το έλεγαν τότε) το 1996 στη Δραπετσώνα, θα εμφανιστεί για ένα dance session. Το πάρτι όμως θα έχει ξεκινήσει νωρίτερα, με τους θορυβώδεις και ξέφρενους Gogol Βordello.

Οι Cabaret Balkan κατεβαίνουν από τον Βορρά στο Terra Stage, ενώ στο Vibe Stage θα εμφανιστούν οι Sunny Side of the Razor με frontwoman την γνωστή ηθοποιό Σαννυ Χατζηαργύρη αλλά και οι RainteaR.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου δύο λαμπερά ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας παγκοσμίως έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Ντάφι, η νεότατη Ουαλή με τη βαθιά σόουλ φωνή, θα μας ταξιδέψει στους δρόμους του «Rockferry», του πιο πετυχημένου άλμπουμ της χρονιάς στη Βρετανία το 2008. Την ίδια ημέρα εμφανίζονται και οι Κillers, τα εκκεντρικά post-punk παιδιά από το Λας Βέγκας με τους περίτεχνους στίχους και το εκκεντρικό ντύσιμο.

Το Τerra Stage υποδέχεται τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Βήτα πρωτοπόρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, αλλά και τους νέους αλλά πολλά υποσχόμενους GAD. Την ίδια μέρα, το Vibe Stage συμπληρώνεται με την παρουσία των Θεσσαλονικιών De Niro αλλά και των Jamerllada με την «ευρωπαϊκή ρέγκε» μουσική τους.
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

κ. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ





ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για τα θέματα της αρμοδιότητάς μου, για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.



Ιδιαίτερη έμφαση κατά την ενημέρωση, έδωσα στο θέμα του ΟΣΕ, αυτής της σημαντικής μεταρρύθμισης που έχουμε ήδη ξεκινήσει και είμαστε αποφασισμένοι να την φέρουμε εις πέρας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο ελληνικό σιδηρόδρομο, έναν κοινωνικό και οικολογικό σιδηρόδρομο. Μέσα από το πρόγραμμα εξυγίανσης που παρουσιάστηκε με λεπτομέρειες προχθές, ουσιαστικά αναδεικνύονται οι νέες δυνατότητες και λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε η κακή, ή ελλιπής διαχείριση των προηγουμένων δεκαετιών να μην έχει επιπτώσεις, ούτε στο μέσο, ούτε στους εργαζόμενους, ούτε στην κοινωνία, ούτε στην εθνική οικονομία. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε αποφασισμένοι ότι όπως και με την Ολυμπιακή -η οποία ολοκληρώνεται ως διαδικασία- έτσι και με τον ΟΣΕ θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τη φορολογία που μπήκε και ανακοινώθηκε χθες;



ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η Κυβέρνηση παίρνει μέτρα στην καρδιά της σφοδρότερης διεθνούς οικονομικής κρίσης, με ευαισθησία για τα λαϊκά στρώματα και με έναν ορθολογισμό, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε καλύτερους δρόμους, καθιστώντας τον κίνδυνο ευκαιρία.

ΚΚΕ για τα νέα μέτρα

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης "Διέξοδος" , στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.

Σχολιαζοντασ τα νεα μετρα στην οικονομια, τονισε: "Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κινούνται στην κατεύθυνση να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους. Ενισχύουν το άδικο αντιλαϊκό φορολογικό σύστημα, που φοροαπαλλάσσει τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων ενώ τις στηρίζει πολύμορφα με δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού και κοινοτικά κονδύλια", τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Καλεί τους εργαζόμενους να "βάλουν φρένο στα μέτρα που χειροτερεύουν τη ζωή τους και να απορρίψουν την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων". Τους ζητά "να οργανώσουν την πάλη και τη συμμαχία τους για να φορολογηθούν δραστικά τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με συντελεστή 45%, να καταργηθούν οι έμμεσοι φόροι στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στα καύσιμα, να καταργηθούν τα διόδια".

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

κ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο πρόσφατο κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου και στην πρόταση του να υπάρξει ένα σχήμα από εκδότες που ιστορικά συνέβαλαν στην δημιουργία της εφημερίδας για να μην πάψει να υπάρχει η ιστορική Εφημερίδα.

Σε ερώτηση σχετικά με το Νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της κουκούλας τόνισε ότι είναι "σαφώς υπέρ του Νομοσχεδίου, δεν φορά κανείς κουκούλα για να πάει να ανάψει κερί στην Εκκλησία. Για να ανάψει φωτιές πάει. Εγώ το πρότεινα γιατί έχω μελετήσει τα ανάλογα Νομοσχέδια που ισχύουν και στην Γερμανία εδώ και καιρό και στην Γαλλία πρόσφατα. Δεν μιλώ για τις ΗΠΑ όπου εκεί ο Νόμος είναι φοβερά αυστηρός. Αλλά το Νομοσχέδιο δεν μπορεί να μένει κολοβό. Πρέπει να αποτρέπει την χρήση της κουκούλας όχι να επιβάλλει μία αυστηρότερη ποινή στην περίπτωση που υπήρξε και χρήση της. Τι να το κάνουμε αυτό όταν η παραβατική πράξη έχει ήδη συντελεσθεί; Επίσης είμαι υπέρ της χρήσης κάμερας από τις αστυνομικές δυνάμεις σε μία διαδήλωση, εξάλλου όταν διαδηλώνεις, διαδηλώνεις για να σε δούνε αλλά είμαι αντίθετος στην χρήση των σταθερών καμερών γιατί πιστεύω ότι παραβιάζεται το απόρρητο της προσωπικής ζωής του κάθε πολίτη».

Σχετικά με τους λαθρομετανάστες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ επανέλαβε ότι "πρέπει να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας. Δεν μπορεί να συγκεντρώνουμε εδώ στην Ελλάδα χιλιάδες λαθρομετανάστες κάθε χρόνο και να επιβαρυνόμαστε με την φύλαξή τους και η Ευρώπη να κωφεύει σε αυτό".

Περιοδεία Γ.Παπανδρέου στα Βαλκάνια

Την Αλβανία επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της χώρας 'Εντι Ράμα, τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και τον πρόεδρο της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βαγγέλη Ντούλε.

Αύριο, ο κ.Γ.Παπανδρέου θα μεταβεί στο Βελιγράδι. Θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, το οποίο παραθέτει ο Πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας και υπουργό Εσωτερικών, 'Ιβιτσα Ντάσιτς.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, όπου θα προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η διεθνής οικονομική κρίση, οι κλιματικές αλλαγές, η λαθρομετανάστευση και οι περιφερειακές κρίσεις.

«Το ζητούμενο για τη χώρα είναι να μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και αυτό αποτελεί πρόκληση για το ΠΑΣΟΚ», τόνισε, χθες, ο πρόεδρος του Κινήματος, στην εισήγησή του στον Επιτελικό Κύκλο Οικονομίας, όπου παρουσίασε τέσσερις άξονες, στους οποίους «πρέπει να κινηθεί η προσπάθεια για να ξαναμπεί η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά».

Μέτρα για την οικονομία

Πακέτο μέτρων το οποίο αναμένεται να αποφέρει στα κρατικά ταμεία έσοδα ύψους 1,9 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου.

Τα μέτρα αποφάσισε η Διϋπουργική Επιτροπή για την οικονομία, η οποία συνεδρίασε, χθες, υπό την προεδρία του κ.Κώστα Καραμανλή.

Τα μέτρα αυτά αν και δεν είναι ευχάριστα είναι αναγκαία και δίκαια κοινωνικά κατανεμημένα, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά είναι τα εξής:

-Επιβάλλονται τέλη κυκλοφορίας στα σκάφη άνω των δέκα μέτρων. Και έκτακτη εισφορά στους κατόχους των σκαφών αναψυχής. Το μέτρο αυτό θα αποφέρει 60-70 εκατ. ευρώ.

-Επιβάλλεται ετήσιος ειδικός φόρος για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ο ειδικός φόρος θα επιβάλλεται κλιμακωτά ανάλογα με τον κυβισμό και αναμένεται να αποφέρει 80 εκατ. ευρώ.

-Αυξάνεται ο ειδικός φόρος στα καύσιμα από τα 359 ευρώ στα 410 ευρώ. Ο φόρος αυτός δεν αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης και αναμένεται να αποφέρει στα έσοδα άλλα 200 εκατ. ευρώ.

-Τροποποιείται ο υπολογισμός πληρωμής της κινητής τηλεφωνίας. Και επιβάλλεται στα καρτοκινητά ένα τέλος ίσο με 10%. Αναμένεται η είσπραξη περίπου 140 εκατ. ευρώ.

-Καταργείται το αφορολόγητο όριο στα λαχεία κλπ. και αναμένεται η είσπραξη 180 εκατ. ευρώ.

-Τακτοποιείται το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων με αποτέλεσμα να εισπραχθούν 1,15 δισ. ευρώ.

-Μειώνεται η διεθνής αναπτυξιακή βοήθεια κατά 120 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου υπογράμμισε ότι οι κυβερνητικοί στόχοι, της μείωσης του ελλείμματος στο 3,7% το 2009, της δημιουργίας προϋποθέσεων για τον περιορισμό του δημοσίου χρέους και της διατήρησης της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας παραμένουν σταθεροί. Επίσης είπε ότι η μάχη κατά της φοροδιαφυγής θα συνεχιστεί όπως και οι προσπάθειες για την περικοπή δαπανών.

Ανέφερε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί σε θερινό τμήμα της Βουλής σχέδιο νόμου σχετικά με τα πετρελαιοειδή και ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στη διακίνηση των πετρελαιοειδών για την είσπραξη περισσότερων εσόδων.

Τόνισε, επίσης , ότι το κυβερνητικό σχέδιο είναι σαφές και συγκεκριμένο και ότι αν πλήρωναν όλοι τους φόρους που τους αναλογούσαν δεν θα υπήρχε πρόβλημα εσόδων.

Συνεργασία Κ.Καραμανλή-Ντ.Μπακογιάννη

Συνεργασία με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, η οποία τον ενημέρωσε για τη συνάντηση της «ομάδας των Οκτώ» στην Τεργέστη και για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα.

Η Σύνοδος είπε η κ. Μπακογιάννη, είχε στόχο να δημιουργήσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα και σχέση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας.

Ο ΟΑΣΕ και το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ρωσίας θα ασχοληθούν με αυτή την προοπτική είπε η κ. Μπακογιάννη, η οποία σημείωσε ότι θα γίνει και συνάντηση των Ευρωπαίων υπουργών Εξωτερικών για το θέμα του Ιράν.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα οικονομικά μέτρα, η κα Μπακογιάννη είπε ότι καμιά κυβέρνηση δεν θέλει να παίρνει μέτρα και δεν θέλει να επιβαρύνει το φορολογούμενο.

Όταν βλέπετε μια κυβέρνηση, η οποία υποχρεώνεται να πάρει τέτοιες αποφάσεις πρέπει να ανταποκριθεί δυστυχώς, στην απόλυτη ανάγκη να καλυφθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

ΤΣΙΠΡΑΣ

«Συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για την εικόνα, που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ», ζήτησε από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να μετεξελιχθεί σε ενιαίο κόμμα».

Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, είναι ένα πλατύ, ελπιδοφόρο, ενωτικό εγχείρημα, που μπορεί να αποτελέσει το πρόπλασμα για τη μεγάλη συμπαράταξη της Αριστεράς και της Οικολογίας στο τόπο μας, μπορεί να αποτελέσει ένα ελπιδοφόρο λαϊκό κίνημα, πάνω στο όποιο να μπορεί η κοινωνία να εναποθέσει τις ελπίδες της, προκειμένου ο τόπος να βγει από τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν οδηγήσει, οι κυβερνητικές επιλογές ενός δικομματικού συστήματος εξουσίας. Αυτή είναι η ελπίδα μας, γι αυτό αγωνιζόμαστε και γι αυτό όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε από εδώ και στο εξής».

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ...
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ -ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 19...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ...
ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ....

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΡΟΣ"...ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...

ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑΝΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ...!

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 19 ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ... ώρα 10.37πμ


ΠΕΘΑΝΕ ΣTA 51 0 MICHEL JACKSON














































Η παγκόσμια μουσική σκηνή θρηνεί για το θάνατο του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 51 ετών.

Ο «βασιλιάς της ποπ» μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) από την έπαυλη του στο Μπέβερλι Χιλς σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σπίτι του βρήκαν τον ποπ σταρ να μην αναπνέει και του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη επί τόπου. Στη συνέχεια τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου UCLA.

Η ιστοσελίδα TZM ήταν η πρώτη που ανέφερε το θάνατό του, προκαλώντας παγκοσμίως σοκ. Ακολούθησαν πληροφορίες της εφημερίδας Los Angeles Times, τού τηλεοπτικού δικτύου CBS και του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press που ανέφεραν το θάνατο του, επικαλούμενοι έγκυρη πηγή.

Δύο ώρες αργότερες, η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε και επισήμως από τον ιατροδικαστή του Λος Αντζελες, Φρεντ Κόραλ, ο οποίος με δηλώσεις του στο CNN επιβεβαίωσε το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον από καρδιακό επεισόδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η απαραίτητη νεκροψία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στην παγκόσμια μουσική σκηνή, καθώς επρόκειτο να δώσει σειρά συναυλιών στο O2 Arena του Λονδίνου, αρχής γενομένης της 13ης Ιουλίου. Μάλιστα, τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο.

Ο Μάικλ Τζάκσον γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1958 στο Γκάρι της Ιντιάνα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως «παιδί θαύμα», μέλος του οικογενειακού συγκροτήματος The Jackson 5. Έφτασε στο απόγειο της δόξας του με παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα τραγούδια Thriller, Billie Jean και Βad. Μεταξύ άλλων, είχε κερδίσει 13 φορές βραβείο Grammy.

Ο ίδιος δήλωνε «κατά βάθος Πίτερ Παν», όμως η αμφιλεγόμενη αγάπη του για τα παιδιά αλλά και η πληθώρα πλαστικών εγχειρήσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό του είχαν επηρεάσει αρνητικά το κοινωνικό του προφίλ.

Είχε ιστορικό προβλημάτων υγείας και δεν είχε δώσει συναυλίες εδώ και 12 χρόνια. Παράλληλα, είχε εμπλακεί δικαστικώς μετά από κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου, από την οποία απαλλάχθηκε το 2005. Έκτοτε ζούσε απομονωμένος και έχοντας καταστραφεί οικονομικά.

Πλήθη θαυμαστών άρχισαν να συρρέουν έξω από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου UCLA από τη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταφορά του σε αυτό και ξέσπασαν σε λυγμούς όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Συντετριμμένος δήλωσε στο MSNBC ο Κουίνσι Τζόουνς, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μάικλ Τζάκσον στα άλμπουμ Thriller και Off the Wall. «Έχασα τον μικρό αδελφό μου σήμερα και ένα κομμάτι της ψυχής μου έφυγε μαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Michael Jackson dies

Michael Jackson dies

The world is in shock at the news Michael Jackson has died after suffering a cardiac arrest in Los Angeles.