PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...COFFEE PASTE ΣΤΟΥΣ 92.2 FM ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


































ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, 8-10 μμ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ "ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ"
ΑΠΟ JAZZ, RnB, ROCK, ETHNIC ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ, ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ..!










ΡΕ ΣΕΙΣ ...ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?

ΕΜΕΝΑ ΛΕΝΕ "ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ"...!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου

ΚΟΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΜΟΙΡΙΔΗ

Ο τέως υφυπουργός Υγείας, Γ. Κωνσταντόπουλος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κατηγόρησε τον Γιάννη Αμοιρίδη, ότι παίζει το παιχνίδι των Τραπεζών, με τις δηλώσεις που έκανε, σημειώνοντας πως «οι Τράπεζες θέλουνε να ρυθμιστούνε και τα δάνεια factoring και Leasing, τα οποία πουθενά και ποτέ δεν ρυθμίστηκαν. Θέλουν να ρυθμιστούν κι αυτά, για να πάρουν τα λεφτά τους, λεφτά τα οποία χάνουνε από κάποιους οι οποίοι δεν θέλουνε να πληρώσουνε», εξαπολύοντας πυρά προς τον κ. Αμοιρίδη.
για τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του Πα.Σο.Κ. με αφορμή το non paper του Λογιστηρίου του Κράτους προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για το ποια είδη δανείου, εξαιρούνται από την εγγύηση του Δημοσίου.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ




























Τη μαρίνα και το αλιευτικό λιμάνι στον Πλαταμώνα, εγκαινίασε χθες το πρωί ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι μελετάται η δημιουργία ενός συστήματος κεντρικής διαχείρισης όλων των μαρίνων της χώρας, ώστε να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες και ιδιώτες του τουρισμού. Στην τελετή των εγκαινίων του λιμανιού, το οποίο κατασκεύασε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παρόντες ήταν ο Νομάρχης Γ. Παπαστεργίου, οι βουλευτές, Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου.


Ο υπουργός τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστας Μαρκόπουλος, επεσήμανε την ανάγκη να αποκτήσει η Ελλάδα αρτιότερες υποδομές και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στο νομό Πιερίας και την ευρύτερη περιοχή, :
την αναβάθμιση του κάμπινγκ του ΕΟΤ, στον Πλαταμώνα,
και στην τουριστική αξιοποίηση του Ολύμπου.


Ενθουσιασμένος από το τοπίο, αλλά απογοητευμένος από την εγκατάλειψη του κάμπινγκ στην Σκοτίνα, δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το κάμπινγκ θα λειτουργήσει του χρόνου, όπως πρέπει, αφού σήμερα είναι «επικίνδυνο για τη φήμη της Ελλάδος»

ΣΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ





















Περισσότεροι από 100 εκατ. άνθρωποι ψήφισαν για τα επτά νέα θαύματα του κόσμου, ενώ με το πέρας αυτής της ψηφοφορίας άρχισε μια άλλη, αυτή για την ανάδειξη των επτά σημαντικότερων φυσικών αξιοθέατων, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο διαγωνισμός είναι στη δεύτερη φάση του (σ.σ. θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου 2009) και όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν καλούνται να επιλέξουν μεταξύ 261 μνημείων της φύσης από 220 χώρες που χωρίζονται σε επτά κατηγορίες: 1.τοπία-σχηματισμοί από πάγο, 2. νησιά, 3.βουνά και ηφαίστεια, 4.σπηλιές-βράχοι-κοιλάδες, 5.δάση-εθνικά πάρκα-φυσικοί πόροι, 6.λίμνες-ποτάμια-καταρράκτες, 7.θαλασσινά τοπία.

Δώδεκα από τα 261 μνημεία φυσικής ομορφιάς συναντάμε σε χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου.

Πρόκειται για τον Όλυμπο (Ελλάδα-6η θέση μέχρι στιγμής στην κατηγορία βουνά-ηφαίστεια), το όρος Βλάσιτς (Vlasic-Βοσνία-24η θέση), τους βράχους του Μπελογκράντσικ (Βουλγαρία 3η θέση κατηγορία βουνά και ηφαίστεια), την Πόλη του Διαόλου (Σερβία-1η θέση στην ίδια κατηγορία), τη σπηλιά Βρέλο (ΠΓΔΜ-25η θέση), το φαράγγι του ποταμού Τάρα (Μαυροβούνιο-18η θέση), τους βράχους της Καππαδοκίας (Τουρκία-21η θέση), το εθνικό πάρκο Ρετεζάτ (Ρουμανία-32η θέση), τον ποταμός Δρίνο (Αλβανία-29η θέση), τη λίμνη Οχρίδα (Αλβανία-ΠΓΔΜ 8η θέση), το Δούναβη (Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία-3η θέση) και τις λίμνες Πλίτβιτσε (Κροατία-18η θέση).

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ






















Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις διασημότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή εκτοπίζοντας την τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, όπως ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη υπεύθυνοι της έκδοσης.

Η Τζολί εισέπραξε τον περασμένο χρόνο 27 εκατομμύρια δολάρια από τις ταινίες της, ανάμεσά τους οι Kung Fu Panda, Wanted και το θρίλερ Salt, που δεν έχει ακόμη προβληθεί.

Ωστόσο, το φιλανθρωπικό της έργο και ο ρόλος της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών έχουν αυξήσει την επιρροή της περισσότερο απ΄ό,τι τα εισοδήματά της.

Ο σύντροφός της και πατέρας τριών από τα παιδιά της Μπραντ Πιτ, βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας.

Στην πρώτη δεκάδα εμφανίζονται- με σειρά επιρρροής- και οι: Μαντόνα, Μπιγιονσέ, Τάιγκερ Γουντς, Μπρους Σπρίνγκστιν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζένιφερ Άνιστον (η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ), ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι ο πρώτος εν ενεργεία αρχηγός κράτους, που περιλαμβάνεται στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Η Paris Hilton,


















κατάφερε για άλλη μια φορά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της!
Η ΞΑΝΘΙΑ κληρονόμος, έκανε μια διαφορετική εμφάνιση για τις ανάγκες της νέας της τηλεοπτικής σειράς “My New BBF” , κι έγινε ... μελαχρινή!

Η αλλαγή αυτή έγινε για λίγα μόνο λεπτά, μια και η 28χρονη Paris, δηλώνει ΞΑΝΘΙΑ..!

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με μαύρα μαλλιά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί ως μελαχρινή σε φωτογραφίες που έχει “ανεβάσει” στο διαδίκτυο, στο Twitter.

ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΕΞ..!



















Το πανεπιστήμιο Harvard εγκαινιάζει μία πρωτοποριακή ακαδημαϊκή ενότητα με τίτλο "ομοφυλοφιλικές, αμφιφυλοφιλικές και τρανσέξουαλ σπουδές"- την πρώτη του είδους στις ΗΠΑ.

Το μάθημα θα διδάσκεται από καθηγητές- επισκέπτες, οι οποίοι θα επισκέπτονται το ίδρυμα για ένα εξάμηνο ο καθένας, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη στέλεχος του πανεπιστημίου.

Το Harvard έδωσε το 2003 τη δυνατότητα στους φοιτητές του να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε θέματα σεξουαλικότητας μειονοτήτων, ως αποκλειστικό αντικείμενο της μελέτης τους.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΡΕΝΟΥΑΡ..!



















Οι καραμπινιέροι της Βενετίας στη βορειοανατολική Ιταλία βρήκαν στην περιοχή τους έναν πίνακα του διάσημου Γάλλου ζωγράφου Ογκίστ Ρενουάρ που είχε κλαπεί το 1984 στη Ρώμη, δήλωσε αξιωματικός των καραμπινιέρων της ιταλικής πόλης.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, κάτοικος της πόλης του Τρεβίζο, περίπου 20 χιλιόμετρα βόρεια της Βενετίας, αγόρασε τον πίνακα, αλλά είχε αμφιβολίες στη συνέχεια για την προέλευσή του.



Ο σημερινός ιδιοκτήτης δήλωσε ότι αγόρασε τον πίνακα από αντικέρ αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει και ως εκ τούτου οι καραμπινιέροι κατέσχεσαν το έργο του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου που χρονολογείται περίπου από το 1895 και το επέστρεψαν στους νόμιμους κατόχους του.

ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ένας στους εννέα Αμερικανούς κάνει χρήση των ομοσπονδιακών κουπονιών για την αγορά τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς η ύφεση ώθησε άλλους 591.000 ανθρώπους να ενταχθούν στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της πείνας, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταμέτρηση.

Ο αριθμός των πολιτών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυξήθηκε το Μάρτιο κατά 2% στα 33,2 εκατομμύρια.

ΛΑΜΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ AIR FRANCE

Κυβερνήτης της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Air Comet που εκτελούσε πτήση μεταξύ Λίμας και Μαδρίτης, σχετικά κοντά στη ζώνη του ατυχήματος της πτήσης Ρίο-Παρίσι της Air France, κατέθεσε ότι είδε μία "έντονη λάμψη άσπρου φωτός" γράφει η ισπανική εφημερίδα El Mundo.


Ο κυβερνήτης της πτήσης 974 της Air Comet, σε έκθεσή του προς τη διεύθυνση της εταιρείας του, περιγράφει όσα είδε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε μία ζώνη κοντά στην περιοχή του ατυχήματος. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, η έκθεση στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Air France, την Airbus και τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Ισπανίας.
"Ξαφνικά, παρατηρήσαμε στο βάθος μία δυνατή και έντονη λάμψη, από άσπρο φως, η οποία ακολούθησε μία κάθετη καθοδική τροχιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα σε έξι δευτερόλεπτα", γράφει ο πιλότος.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ

























Απευθυνόμενος στο μουσουλμανικό κόσμο σε μία ιστορική ομιλία από το πανεπιστήμιο του Καΐρου ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε ότι υπήρξαν χρόνια δυσπιστίας και υπογράμμισε ότι οι δύο πλευρές πρέπει να καταβάλουν μία συντονισμένη προσπάθεια για νέα αρχή, στη βάση της ανεκτικότητας, του αλληλοσεβασμού και της αμοιβαίας εκτίμησης, ώστε να πολεμήσουν τον εξτρεμισμό.

Στην πολυαναμενόμενη ομιλία του ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σειρά αναφορών στο Κοράνι, υπεραμυνόμενος της θρησκευτικής ελευθερίας. Επισήμανε ότι το Ισλάμ έχει παράδοση ανεκτικότητας και και τόνισε ότι οι χώρες της Δύσης δεν πρέπει να επιβάλουν περιορισμούς στο πώς οι μουσουλμάνοι ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκονα.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ


























Με εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει στις αρμόδιες αρχές, όπως υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς, ΟΤΑ α' βαθμού και τις Νομαρχίες, πως από την 1η Ιουλίου απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ο νόμος επιβάλει τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολή προστίμων που κυμαίνονται από 50 έως 500 ευρώ, ενώ η παραβίαση της απαγόρευσης αποτελεί και πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο διώκεται με την πειθαρχική διαδικασία που προβλέπεται από τον Υπαλληλικό Κώδικα, τον Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων κ.λπ.

Εφεξής το κάπνισμα θα επιτρέπεται μόνο σε ειδικούς χώρους, σύμφωνα με τους όρους που θα καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία πρόκειται να εκδοθεί πριν από την 1η Ιουλίου.

«Η Οδύσσεια της Caretta»




















για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας

Το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ανακοινώνει τη νέα πρωτοβουλία του, που αφορά στην επίσημη υποστήριξη του επιστημονικού προγράμματος «Η Οδύσσεια της Caretta», που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Ζακύνθου.

Το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αναλαμβάνει το ρόλο Χορηγού του Προγράμματος, υιοθετώντας μία από τις χελώνες της Ζακύνθου που εντάσσονται στο πρόγραμμα, στην οποία και έδωσε το συμβολικό όνομα Ναυσικά.

Μήνυμα από το διάστημα
























... προς τους ευρωπαίους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές.
Ο αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος Frank De Winne καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές που ξεκινούν σήμερα 4 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου 2009. Η εξάμηνη αποστολή του στο διάστημα, δήλωσε ο Βέλγος αστροναύτης, δείχνει "τι μπορούν να επιτύχουν οι Ευρωπαίοι όταν όλοι τους εργάζονται από κοινού".



Το πρώτο εκλογικό μήνυμα από έναν Ευρωπαίο κοσμοναύτη στο διάστημα ήταν μια κοινή πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος και του ίδιου του κ. De Winne.
"Κανόνισα να ψηφίσω μέσω πληρεξουσίου, ώστε να συμμετάσχω στις προσεχείς ευρωεκλογές. Ελπίζω ότι θα ψηφίσετε και εσείς, όπου κι αν βρίσκεστε και όποιες πολιτικές θέσεις και αν έχετε", δήλωσε ο Frank De Winne μιλώντας από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Βέλγος αστροναύτης είναι μέλος του πληρώματος του διαστημόπλοιου Σογιούζ που εκτοξεύθηκε στις 27 Μαΐου από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν με προορισμό το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΙΜΕΝΣ

Την παραίτησή τους από την υπεράσπιση μελών της οικογένειας του Χρήστου Καραβέλα -ο οποίος καταζητείται από τις ελληνικές αρχές- ανακοίνωσαν οι δικηγόροι κ. Γιάννης Βλάχος και Ηλίας Μπίσιας.

Σύμφωνα με δηλώσεις των 2 νομικών, η παραίτησή τους οφείλεται σε διαφωνία τους με την υπερασπιστική τακτική της οικογένειας.

Συνήγορος υπεράσπισης των τριών κοριτσιών του κ. Καραβέλα τον οποίο ζήτησαν χθες το βράδυ οι ίδιες ανέλαβε ο δικηγόρος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο κ. Κεχαγιόγλου επισκέφθηκε σήμερα τον ανακριτή προκειμένου να του παραδώσει τις εξουσιοδοτήσεις των τριών κοριτσιών και προανήγγειλε ότι αργότερα σήμερα θα καταθέσει προσφυγή κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης αλλά και για μείωση της εγγυοδοσίας ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που έχει επιβληθεί στην κάθε μία από τις δυο κόρες του κ. Καραβέλα.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ :"Οχι στη χαλαρή ψήφο"











Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στις 20:30, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Παιχνίδια του Μαξίμου με εταιρείες δημοσκοπήσεων καταγγέλλει με αποκλειστική του συνέντευξη στον "Ελεύθερο" ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών διαμηνύει ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια της χαλαρής ψήφου.

Να στηρίξουν τον ΛΑΟΣ με την ψήφο τους την Κυριακή πρώτον διότι παρήγαγε έργο στο ευρωκοινοβούλιο και δεύτερον γιατί είναι ‘’πατριωτικό κόμμα εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων’’ κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του κόμματος.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ













Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ. Θα μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στις 8.30 μ.μ.

Εξάλλου χθεσ βράδυ επανέλαβε από τη Μυτιλήνη ο κ.Αλέξης Τσίπρας, την ανάγκη για τη δημιουργία ενός καινούργιου αριστερού πόλου,μιλώντας σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Ο κ. Τσίπρας, που έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο από μέλη και στελέχη του κόμματος, απευθύνθηκε και «στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που βλέπει τις προσδοκίες του να μειώνονται».

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, σκοπός είναι «να φτιάξουμε έναν καινούριο αριστερό πόλο. Να αλλάξουμε όλοι μαζί το πολιτικό τοπίο. Να δημιουργήσουμε νέους συσχετισμούς, που θα ανοίξουν τον δρόμο για ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο, στην υπηρεσία της κοινωνίας και όχι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων».

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ











Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων στην ΕΒΟ, όπου περιόδευσε το πρωί, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.


Ασκώντας κριτική στα άλλα κόμματα η κ. Παπαρήγα απευθύνθηκε κατ άρχην στους εργαζόμενους που απογοητεύθηκαν από τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ προτείνοντάς τους να σκεφθούν "πόσες φορές το ΠΑΣΟΚ τους έφερε σε δύσκολη θέση, να μη μπορούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο έκανε επιλογές σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, για ποιο λόγο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων συνθήματα που κάποτε τα φωνάζαμε όλοι μαζί". Ας σκεφθούν, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα ότι η άνοδος ή η πτώση του ΠΑΣΟΚ, ή άνοδος ή η πτώση της ΝΔ, δεν τρομάζει ούτε την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε την πλουτοκρατία. Είναι μια ευχάριστη και ανώδυνη, γι' αυτούς, εναλλαγή.

ΚΑΛΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ..!


Σκληρή γλώσσα κατά του πρωθυπουργού χρησιμοποίησε ο Γιωργος Παπανδρέου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΛΤΕΡ.
" Ο κ. Καραμανλης τα πήγαινε καλά ως αντιπολίτευση" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας "κατάντια" την διακυβέρνηση της ΝΔ.

Ο Γιωργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι το απώτατο χρονικό όριο για τη διεξαγωγή εθνικών εκλογών είναι ο Μάρτιος του 2010 με την ανάδειξη Προεδρου της Δημοκρατίας.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ?

ΧΡΟΝΙΚΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ





















Σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Γ.Παπαδάκη και Στρ.Λιαρέλη, το πρωί ο Κ.Καραμανλής παραδέχθηκε πως υπήρξε χρονική ολιγωρία και ατέλεια υπηρεσιακών παραγόντων στο χειρισμό του τηλεγραφήματος της ελληνικής πρεσβείας στην Ουρουγουάη για τις κινήσεις του καταζητούμενου για την υπόθεση Siemens Χρ.Καραβέλα και τη διαβίβαση του στο υπουργείο Δικαιοσύνης.


Σε ό,τι αφορά τη δήλωση της υπουργού Εξωτερικών πως αναλαμβάνει την ευθύνη για το χειρισμό του σήματος και σε ερώτηση γιατί δεν παραιτήθηκε, ο πρωθυπουργός τόνισε πως πολιτική ευθύνη σημαίνει δεν κρύβομαι πίσω από γεγονότα ή πρόσωπα.

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει εάν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι θετικό για τη ΝΔ, ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως δεν είναι από εκείνους που καταθέτουν τα όπλα και πως στα 53 του χρόνια δεν σκέπτεται να αποσυρθεί.


Τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στον Άλιμο επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων επέκτασης των γραμμών του Μετρό.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός μεταξύ των άλλων υπογράμμισε:

«Κάποιοι μπορεί να επενδύουν συστηματικά στην άρνηση, στην ισοπέδωση και στο ψέμα. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Έχουν μείνει πίσω, στο χθες. Όμως η Ελλάδα αλλάζει, η Ελλάδα προοδεύει, η Ελλάδα πάει μπροστά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια του έργου μας».

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...?

Άνθρακες ο θησαυρός, χαρακτηρίζει τη ρύθμιση του Κράτους για την εγγύηση του Δημοσίου σε δάνεια επιχειρήσεων της Πιερίας, ο Αμοιρίδης.


Εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Τραπεζών, απαντά ο Κωνσταντόπουλους και ως καλός "δεξιός ψάλτης", Χατζηχριστοδούλου κατηγορεί τον Αμοιρίδη οτι μόνο τους σταυρούς των εκλογών σκέφτεται!


Οι μόνοι που απολαμβάνουν την κόντρα ανάμεσα στο δίδυμο Χ"χριστοδούλου Κωνσταντόπουλου με τον Αμοιρίδη, είναι οι άλλοι 2 βουλευτές της Ν.Δ. στην Πιερία, οι οποίοι παρακολουθούν από μακριά και χαλαρά, για να μην τους πάρουν και τα σκάγια...!
Γιατι να πάρουμε θέση λένε... σαν επιτυχία του Κωνσταντόπουλου και του Χατζηχριστοδούλου δεν παρουσιάστηκε; Ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους...
Το γαλάζιο καράβι βουλιάζει και δεν αλλάζει!


Όσο για τον Αμοιρίδη είναι γνωστός "ρουκετοφόρος" και... "ψηφοσυλλέκτης"


Αναρτήθηκε από troktika@gmail.com στις 4.6.09

Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

















ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ:
ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΝΤΩΝ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
Η ΜΟΝΗ ΦΕΡΕΓΓΥΑ ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ blog " praktor007 " για τις πρόσφατες αναρτήσεις του.

Για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα το pieria-gr ειχε ασκήσει αυστηρή κριτική για τις βολές και τις ύβρεις καθώς και τις επιδειχτικές αντιγραφές και ειρωνικά σχόλια των "κουκουλοφόρων του διαδικτύου" που δεχθήκαμε....

Εμείς εξάλλου ήμασταν ο πρώτος στόχος του.
Ανάμεσα στην Ελευθερια του λόγου και της γραφής και στην Ασυδοσία, υπάρχει μια λεπτή γραμμή στην οποία σχοινοβατείς με τον κίνδυνο πάντα να ελοχεύει να πέσεις στον γκρεμό της ...ασυδοσίας και να τσακιστεις.

ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την ομιλία του στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ανευθυνότητα» αλλά και «ψευδή και λασπολογίες» που υποβαθμίζουν, όπως είπε, την προεκλογική εκστρατεία.

«Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλεί το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ. Ξεκίνησε με το απαράδεκτο και υβριστικό δίλημμα 'σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα' -χωρίς κανένα θετικό μήνυμα γιατί απλούστατα δεν έχει τίποτα θετικό να προτείνει- και τώρα κορυφώνεται λίγο πριν την κάλπη με μαύρη διαφήμιση» είπε ο κ. Καραμανλής.

«Καταλαβαίνω γιατί την ώρα αυτή καταφεύγουν στην γκρίζα προπαγάνδα. Είναι προϊόν μεγάλου πανικού. Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του έχουν χάσει την ψυχραιμία τους» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Με ψευδή και λασπολογίες επιδιώκουν την υποβάθμιση της προεκλογικής εκστρατείας υποτιμώντας και την νοημοσύνη των πολιτών. Παραπληροφορούν, διαστρεβλώνουν, συκοφαντούν» συνέχισε ο Κ.Καραμανλής προσθέτοντας πως «προσπαθούν να αποδώσουν στην Κυβέρνηση ευθύνες των ημερών τους, των διπλανών τους, των κυβερνήσεών τους».

«Δεν τους παρακολουθούμε σε αυτόν τον κατήφορο. Δεν τους παρακολουθούμε στην απόπειρά τους να δημιουργήσουν νοσηρή ατμόσφαιρα. Δεν τους ακολουθούμε στην επιλογή του διχασμού και της πόλωσης. Ο καθένας κρίνεται από το ήθος του Οι πρακτικές τους είναι ξένες στις αντιλήψεις μας», είπε.

Ο Κ.Καραμανλής επανέλαβε την κριτική του ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση σε κανένα από τα μεγάλα και δύσκολα ζητήματα. Και επειδή δεν έχει θέσεις, επειδή δεν έχει συγκροτημένο πρόγραμμα, επειδή δεν έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, σκανδαλολογεί ανεύθυνα».

«Έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν 'βαρβάρους' όλα τα κόμματα, όλους τους πολίτες εκτός ΠΑΣΟΚ. Έφτασαν στο σημείο να απαιτούν να παραμερίσουμε όλοι, να παραμερίσετε όλοι, για να περάσει το Σύστημα ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε ότι «σε κάθε προσπάθεια αντιμετωπίζαμε αντιδράσεις βολεμένων συμφερόντων, σε κάθε μεταρρύθμιση αντιμετωπίζαμε την πολεμική του Συστήματος ΠΑΣΟΚ».

Κατά τα άλλα, η ομιλία του πρωθυπουργού είχε προσωπικό τόνο σε αρκετές στιγμές, κινήθηκε γύρω από τον άξονα των μεταρρυθμίσεων που έγιναν και όσων υπόσχεται η κυβέρνηση να προωθήσει στο μέλλον, ενώ περιελάμβανε, όπως ήταν αναμενόμενο, εκτενή αναφορά στο έργο που έχει γίνει στη Βόρεια Ελλάδα.

Ξεχωριστή αναφορά υπήρξε επίσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για το οποίο ο κ. Καραμανλής, αφού αναφέρθηκε στο Βουκουρέστι και σε «ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές», είπε: «Αυταπάτες ας μην υπάρχουν πουθενά. Στηρίζουμε την ευρωατλαντική προοπτική όλων των γειτόνων μας. Στην Ευρώπη, όμως, κανένας δεν μπαίνει από το παράθυρο. Το μέλλον δεν κερδίζεται με ανιστόρητες εμμονές».

«Η Ιστορία γράφτηκε στο πέρασμα των αιώνων. Και η Ιστορία δεν αλλοιώνεται δεν μπορεί να αλλοιωθεί από κανέναν. Όλοι εμείς, περήφανοι Μακεδόνες, περήφανοι για τις ρίζες μας, περήφανοι για την Ιστορία μας, το λέμε καθαρά, το λέμε δυνατά. Ως Μακεδόνας Πρωθυπουργός, το λέω προς κάθε κατεύθυνση: Η Ιστορία δεν παραγράφεται, δεν διαγράφεται, δεν ξαναγράφεται», είπε.

Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης

Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης
Μουσική: Γιώργος Τσαγκάρης
Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Και να που φτάσαμε εδώ
Χωρίς αποσκευές
Μα μ' ένα τόσο ωραίο φεγγάρι
Και εγώ ονειρεύτηκα έναν καλύτερο κόσμο
Φτωχή ανθρωπότητα, δεν μπόρεσες
ούτε ένα κεφαλαίο να γράψεις ακόμα
Σα σανίδα από θλιβερό ναυάγιο
ταξιδεύει η γηραιά μας ήπειρος…

Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη

Βέβαια αγάπησε
τα ιδανικά της ανθρωπότητας,
αλλά τα πουλιά
πετούσαν πιο πέρα

Σκληρός, άκαρδος κόσμος,
που δεν άνοιξε ποτέ μιαν ομπρέλα
πάνω απ' το δέντρο που βρέχεται…

Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη

Ύστερα ανακάλυψαν την πυξίδα
για να πεθαίνουν κι αλλού
και την απληστία
για να μένουν νεκροί για πάντα

Αλλά καθώς βραδιάζει
ένα φλάουτο κάπου
ή ένα άστρο συνηγορεί
για όλη την ανθρωπότητα

Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη

Καθώς μένω στο δωμάτιο μου,
μου 'ρχονται άξαφνα φαεινές ιδέες…
Φοράω το σακάκι του πατέρα
κι έτσι είμαστε δυο,
κι αν κάποτε μ' άκουσαν να γαβγίζω
ήταν για να δώσω
έναν αέρα εξοχής στο δωμάτιο

Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη

Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη
μ' ένα άστρο ή μ' ένα γιασεμί
σαν ένα τραγούδι που καθώς βρέχει
παίρνει το μέρος των φτωχών…

Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη!

Δος μου το χέρι σου..
Δος μου το χέρι σου..

Αααααα Ρεεεεεε ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..!

TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...?

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ "PERSONA NON GRATA" ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Γ.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ...ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΩΥΣΙΑΔΗ...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...

ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ...ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ..


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...
ΟΙ ΜΕΣΣΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΥΣ..

ΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ..

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΛΚΑΛΙΑΖΕΙ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ...ΕΠΙΘΥΜΕΙ.