PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009



«Είμαστε σήμερα εδώ, για να δηλώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, ένα βροντερό παρών στον επερχόμενο αγώνα.

Έναν αγώνα, που μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι και αυτόν θα τον κερδίσουμε. Με τη συμμετοχή και των στελεχών της παράταξης αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, που πέρα και πάνω από τις εντυπώσεις που διαμορφώνονται, πιστεύουν ότι από αυτήν την Κυβέρνηση παράγεται ουσιαστικό και βαθύ έργο.

Οδηγούμαστε όλοι μαζί σε μια νέα, νικηφόρα πορεία. Οδηγούμαστε προς μια νίκη, που θα επιβεβαιώσει, για μία ακόμη φορά, ότι η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπεί το πλειοψηφικό ρεύμα του ελληνικού λαού.

Φίλες και Φίλοι,

Το γνωρίζουμε όλοι, ότι ολόκληρος ο κόσμος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε μια μεταλλακτική φάση. Συνταράσσεται και δέχεται τις πιέσεις από μία πρωτοφανή οικονομική, που εκ των πραγμάτων μετατρέπεται σε κοινωνική, κρίση.

Μια οικονομική και κοινωνική κρίση, που επηρεάζει ήδη τα νοικοκυριά του τόπου μας, τον μέσο Έλληνα και την Ελληνίδα.

Κάποιοι αυτήν την ώρα επενδύουν πολιτικά - γιατί μόνον αυτό τους νοιάζει - στην καταστροφολογία και προσπαθούν, να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν ένα αίσθημα γενικευμένης απαισιοδοξίας. Το βιώνουμε καθημερινά, γιατί πάνω από όλα, πολίτες της Ελλάδας είμαστε.

Κακήν όμως υπηρεσία προσφέρουν στον τόπο, που έχει ανάγκη τούτες τις ώρες από πολιτική σταθερότητα, συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο δράσης, πίστη και όραμα για το αύριο. Όλα αυτά, η μόνη πολιτική δύναμη που τα εγγυάται σήμερα, είναι η Ν.Δ., είναι η κυβέρνησή μας, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Απέναντι σε αυτήν την κρίση, η ελληνική κοινωνία, όπως αποδεικνύουν και οι προσφιλείς σε πολλούς δημοσκοπήσεις, εμπιστεύεται μονάχα την κυβέρνηση αυτή και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Εγείραμε ένα ανάχωμα στην κρίση, γιατί τη είχαμε προβλέψει. Και γι΄ αυτό ακόμα αντέχει η Ελλάδα. Και μπορεί όλοι να μιλάμε για τη διογκούμενη οικονομική κρίση αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, ότι δεν την αισθανόμαστε στο βαθμό που την αισθάνονται άλλες χώρες.



Η ελληνική οικονομία καλά κρατεί. Και καλά κρατεί, γιατί είναι αυτή η Κυβέρνηση, που με σοβαρότητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα καταφέρνει να ορθώσει αυτό το ανάχωμα απέναντι στην κρίση.



Φίλες και φίλοι,

Οι Έλληνες πολίτες ζητούν σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα.

Η ακατάσχετη εκλογολογία, που βαραίνει τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα, με την οποία το ΠΑΣΟΚ κυρίως, υποκαθιστά την δική του έλλειψη πολιτικής, διαμορφώνει ένα περιβάλλον ρευστότητας, αστάθειας και αβεβαιότητας, που ζημιώνει αυτήν την κρίσιμη περίοδο την οικονομία και την πατρίδα μας.

Η κυβέρνησή μας εξελέγη για μια τετραετία, στο τέλος της οποίας θα κριθούμε με βάση τα αποτελέσματα, που θα φέρει η πολιτική μας και με βάση την υλοποίηση του προγράμματός μας.

Ο λαός διαθέτει και συλλογική μνήμη και συλλογική κρίση. Και η χώρα μας διαθέτει θεσμούς, τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε, που προβλέπουν το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Ας μη βιάζεται λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός.



Φίλες και φίλοι,

Τον τελευταίο καιρό ζούμε δυστυχώς στη σκιά της σκανδαλολογίας. Και όχι μονάχα στην Ελλάδα. Η εικόνα αυτή μεταφέρεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Η σκανδαλολογία που κυριαρχεί στο δημόσιο βίο εξυπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες και δεν έχει ως πραγματικό στόχο τη διαλεύκανση «σκοτεινών» -εντός ή εκτός εισαγωγικών- υποθέσεων.

Εάν δεν ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Έλληνες, αυτό το φαινόμενο που κυριάρχησε στο μεταπολιτευτικό μας βίο, που είναι η διαφθορά και που φαίνεται ότι έχει βαθιές ρίζες, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το καταπολεμήσουμε.

Η υπόθεση της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης είναι εθνική υπόθεση. Και δηλώνει στην πράξη το σεβασμό όλων των πολιτικών δυνάμεων, απέναντι στο δημόσιο χρήμα και στον ελληνικό λαό.

Δεν αξίζει στη σημερινή Ελλάδα αυτή η ζοφερή ατμόσφαιρα, που κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να συντηρήσουν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη.

Ζημιώνει την Ελλάδα και δυστυχώς μειώνει το διεθνές της κύρος.

Εμείς το δηλώσαμε και το διατυμπανίζουμε προς πάσα κατεύθυνση. Θέλουμε να πέσει φως, άπλετο φως, σε όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Θέλουμε εμείς πρώτοι απ’ όλους - και το έχουμε αποδείξει - να μάθουμε την αλήθεια και να αποδώσουμε ευθύνες, εκεί όπου αυτές υπάρχουν.

Και να είστε σίγουροι, ότι θα το πράξουμε, σεβόμενοι τη νομιμότητα και τους κανόνες της ηθικής, χωρίς τους οποίους η πολιτική χάνει το νόημά της.

Δεν μπορούμε όμως και δεν θα επιτρέψουμε, να δεχτούμε την ισοπέδωση που επιχειρείται με μόνο στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, που αποβλέπουν σε κομματική εκμετάλλευση.

Δεν μπορούμε να καταργήσουμε τη Δικαιοσύνη, ούτε μπορούμε να επιτρέψουμε τη συντονισμένη προσπάθεια, που γίνεται αυτή την περίοδο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για την απαξίωσή της.

Πρέπει να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους θεσμούς. Τα παιχνίδια με τους θεσμούς θα μας βρουν μετωπικά αντίθετους. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους πυλώνες της Δημοκρατίας μας και να μην επιτρέψουμε, να γίνουν μέρος αδιέξοδων κομματικών αντιπαραθέσεων.

Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, σε όποιο επίπεδο και εάν εκπροσωπούμε την παράταξή μας. Άλλοι θέλουν - και έχει αποδειχθεί από τη στάση τους στο παρελθόν - στα μέτρα τους τη Δικαιοσύνη, για προφανείς λόγους, που όλοι υποπτευόμαστε.

Ο Πρωθυπουργός, σας διαβεβαιώνω, ότι είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένος στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Και εμείς, αλληλέγγυοι, κοντά του.

Εγγυητής ο ίδιος της ενότητας της παράταξής μας, την οποία όλοι μας έχουμε την ευθύνη να δυναμώνουμε, να ενισχύουμε και να θωρακίζουμε.

Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αυτήν την ενότητα της παράταξης να τη διασαλεύσει. Είμαστε όλοι εγγυητές της. Από το τελευταίο μέλος της παράταξης μέχρι τον ίδιο τον αρχηγό μας.»

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή (26/4) επίσκεψη στην Καστοριά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:


11:00 Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Άργους Ορεστικού.



11:30 Επίσκεψη στα έργα του κάθετου άξονα Εγνατίας Οδού.



12:00 Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής Μακεδονίας.



12:40 Επίσκεψη στα έργα ανάδειξης και επισκεψιμότητας στη σπηλιά του Δράκου.



13:45 Επίσκεψη στο φράγμα Βασιλειάδας.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..
ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ...
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ...!!!

ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?

FOOTBALL

Κυριακή 26 Απριλίου (19:00)


===========================


Θρασύβουλος-Ολυμπιακός


Παναθηναϊκός-ΟΦΗ


ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός


Εργοτέλης-ΑΕΚ


Λεβαδειακός-Λάρισα


Αρης-Πανθρακικός


Ξάνθη-Ηρακλής


Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

"Καθοριστικός ο ρόλος της Ελλάδας"

"Καθοριστικός ο ρόλος της Ελλάδας"

Συμφωνία για τη δημιουργία νέου αγωγού υπέγραψαν Ελλάδα και Βουλγαρία. Ο νέος αγωγός θα έχει μήκος 120-125 χιλιόμετρα και θα συνδέσει την Κομοτηνή με το Ντιμίτρογκραντ της Βουλγαρίας. Το έργο θα γίνει με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 45 εκατομμυρίων ευρώ. Άμεσα αποτελέσματα του αγωγού θα είναι η αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδος στη διαμετακόμιση του αερίου, της σημασίας του αγωγού Τουρκία- Ελλάδα - Ιταλία στην αναδυόμενη περιφερειακή αγορά ενέργειας αλλά και της σημασίας της χώρας μας για την εμπέδωση της ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης. Ο αγωγός θα είναι «διπλής ροής» και θα μπορεί τόσο να δίνει, όσο και να παίρνει αέριο.

«Είμαι ευχαριστημένος, γιατί Ελλάδα και Βουλγαρία υπέγραψαν Μνημόνιο Αμοιβαίας Κατανόησης για την διεύρυνση της συνεργασίας τους στον ενεργειακό τομέα, συμπεριλαμβανομένου του αγωγού Ελλάδα-Βουλγαρία. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του σχεδίου αυτού, η Ευρωπαϊκή Ένωση το υποστήριξε πρόσφατα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης» είπε ο κ. Καραμανλής.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΒΙΒΑΡΤΙΑ ΤΟ 1 ευρω...! ΑΠΟ 1.36 !
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΟΓΑΛΑΤΑΔΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ Η ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ?

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ...
ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ" ΤΟ ΚΕΝΟ..!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ...
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ...ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ!
ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΕΙΑ...
ΑΠΟΡΙΑ: ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ, ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ...?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ..!

ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ....ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ...
ΔΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΜΑ...
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ..."ΑΡΜΑ"...

ΠΟΙΟΣ?

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ή ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ, ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ, ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ "ΒΡΑΚΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ?
ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΜΩΣ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ, ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ...
ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ...ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ...!!!!

ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008, ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ 200, ΑΝΤΕ 300 ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ...
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ...
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ , ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΑ ΚΑΠΟ, ΣΤΟ ΤΖΕΙ ΚΕΙ...ΕΙΝΑ;Ι ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ -ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΔΕΘ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ...
ΕΧΕΙ ΑΣΣΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...