PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

FACEBOOK!!

HMERA ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ



Η ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Η ημερομηνία επιλέχθηκε με αφορμή μια μεγάλη διαμαρτυρία γυναικών που έγινε στις 8 Μαρτίου 1857 στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ όπου εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας βγήκαν στους δρόμους ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η ίδια ημερομηνία επιλέχτηκε τα επόμενα χρόνια από τις γυναίκες για να διαμαρτυρηθούν για τις κακές συνθήκες εργασίας και να ζητήσουν την ισότητα των δύο φύλων. Η άτυπη μέχρι τότε ημέρα της γυναίκας γιορτάστηκε επίσημα στις 8 Μαρτίου του 1909 στις ΗΠΑ και δύο χρόνια αργότερα καθιερώθηκε από την Σοσιαλιστική Διεθνή ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Σήμερα αρκετά από τα αιτήματα των γυναικών έχουν ικανοποιηθεί, τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες χώρες και γι' αυτό η ημέρα της γυναίκας έχει χάσει το μεγάλο πολιτικό της νόημα. Την ημέρα αυτή κυρίως οι γυναίκες λαμβάνουν δώρα ως έκφραση εκτίμησης από τους άντρες.
Ο εορτασμός όμως της ημέρας της γυναίκας παραμένει επίκαιρος και αναγκαίος. Σε πολλές χώρες καταπατούνται ακόμη και τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών ενώ το αίτημα για πλήρη ισότητα των δύο φύλων σε όλο τον κόσμο παραμένει ανικανοποίητο.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ...



Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΣΕΛΙΔΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...
ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ- ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ...
ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .
ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ "ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ"...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ...

You know I'm no good



Κατηγορίες απαγγέλθηκαν στη γνωστή Βρετανίδα τραγουδίστρια της σόουλ Έιμι Γουαϊνχάουζγια επίθεση σε γυναίκα, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού χορού στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε την Παρασκευή η βρετανική αστυνομία.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:





Σάββατο (7/3):

Τρίπολη: Αστέρας Τρίπολης - Αρης (16:45, ΝΕΤ)
Καυτανζόγλειο: Ηρακλής - Πανιώνιος (16:45, NOVA)
ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός - Λάρισα (19:00, ΝΕΤ)

Κυριακή (8/3):

Φυλή: Θρασύβουλος - Εργοτέλης (15:00)
Ηράκλειο: ΟΦΗ - Λεβαδειακός (16:45, NOVA)
Σέρρες: Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (16:45, Alpha)
Τούμπα: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:00, NOVA)
Ξάνθη: Ξάνθη - Πανθρακικός (19:00, ΝΕΤ)

ΜΕ ΝΕΑ "ΦΤΕΡΑ" Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ


Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, αφού η κυβέρνηση προχωρά σε συμφωνία με τον όμιλο MIG.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, στην παρούσα φάση επήλθε συμφωνία για το πτητικό έργο και την τεχνική βάση, ενώ για το θέμα της επίγειας εξυπηρέτησης δόθηκε παράταση μιας εβδομάδος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εμπορική συμφωνία μεταξύ της MIG και της Swissport που είχε καταθέσει προσφορά μόνο για την επίγεια εξυπηρέτηση.

Ο υπουργός διευκρίνισε πως υπάρχει δέσμευση από την πλευρά της MIG, ότι αν δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις της με την Swissport, η MIG θα εξαγοράσει και τα στοιχεία ενεργητικού της επίγειας εξυπηρέτησης στην τιμή που έχει προσδιοριστεί από τους ανεξάρτητους εκτιμητές (44,8 εκ. ευρώ).

Με αυτό τον τρόπο τα συνολικά έσοδα για το δημόσιο ανέρχονται σε 177,2 εκ. ευρώ.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι για να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της MIG, θα πρέπει να δοθεί το πράσινο φως και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά και μάλιστα έχει ορίσει ειδικό επίτροπο καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Μετά την έγκριση από την Κομισιόν η συμφωνία θα τεθεί υπό την κρίση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων, η οποία αναμένεται να συνέλθει τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Την Παρασκευή ο άλλος «μνηστήρας» της Ολυμπαικής, η Aegean, επανήλθε με νέα πρόταση- «απάντηση» στα περί μονοπωλίου.

Δεσμεύθηκε για «πάγωμα» ναύλων εσωτερικού έως το 2010, μελλοντική προσφορά για την επίγεια εξυπηρέτηση και παραχώρηση μεριδίου στο εσωτερικό υπέρ της ανάπτυξης νέων ελληνικών εταιρειών, καθώς και δήλωση ότι η νέα εταιρεία θα γίνει Εθνικός πρωταθλητής.

Δυναμική ήταν η παρουσία της Πιερίας


...στις δύο Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις της Σόφιας και του Μονάχου, στις οποίες η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής συμμετείχε με δικό της σταντ, προβάλλοντας τους τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας στους πολίτες των δύο χωρών.
Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Πιερία στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου, που διήρκησε έξι ημέρες, από 26 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου, ενώ το περίπτερο του νομού επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Πρόξενος της Βαυαρίας Άννα Κόρκα, ο Γενικός Διευθυντής Τουρισμού της Γερμανίας Ηλίας Γαλανός, η υπεύθυνη του ΕΟΤ Χριστίνα Γκόλια και τουριστικοί επιχειρηματίες.

Στην τουριστική έκθεση του Μονάχου τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Κώστας Φιλοκώστας και ο υπάλληλος της Νομαρχίας Γιώργος Λουκάς, ενώ την αποστολή του νομού συγκροτούσαν ο δήμαρχος Πέτρας Θωμάς Παπαδημητρίου ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Πιερίας, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργος Τζόβας και η διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής Μπέτυ Παρτσαλίδου.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε και η αποστολή της Πιερίας από την Τουριστική Έκθεση της Σόφιας που διήρκησε από 26 έως 28 Φεβρουαρίου, καθώς και τις τρεις ημέρες το σταντ της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των περισσότερων επισκεπτών της έκθεσης. Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησε ο αντινομάρχης Πιερίας Πέτρος Παπανικολάου και ο νομαρχιακός υπάλληλος Νίκος Λαμπονίκος, ενώ στην Έκθεση παρέστησαν οι δήμαρχοι Πύδνας Δημήτρης Βασιλειάδης και Μεθώνης Κώστας Αβραμίδης.

Στους επισκέπτες των εκθέσεων διανεμήθηκαν διαφημιστικά και ενημερωτικά έντυπα, cd με φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης, καθώς και dvd με ντοκιμαντέρ για τα αξιοθέατα του νομού και δόθηκαν πληροφορίες για τα αρχαιολογικά μνημεία, τον Όλυμπο και τα Πιέρια, για τις ακτές, αλλά και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Αποχαιρετισμός στα ''Ματωμένα Χώματα''



Με μια συγκινητική βραδιά που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Pass Television, προς τιμή των συντελεστών της τηλεοπτικής σειράς «Ματωμένα Χώματα» και ιδιαίτερα του σκηνοθέτη της Κώστα Κουτσομύτη, ολοκληρώθηκαν προχθές, τα γυρίσματα της σειράς στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας.
Στη δεξίωση που έγινε στο ξενοδοχείο Platamon Palace στον Πλαταμώνα, παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί, οι συνεργάτες και όλα τα μέλη του συνεργείου της τηλεοπτικής παραγωγής καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» που συμμετείχαν ως κομπάρσοι στις σκηνές που γυρίστηκαν στον Παλαιό Παντελεήμονα, που χρησιμοποιήθηκε για να αναπαραστήσει εικόνες από τον Κιρκιντζέ της Μικράς Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα από σκηνές που γυρίστηκαν στον Παλαιό Παντελεήμονα, ενώ υπήρξε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με μικρασιάτικα τραγούδια και χορούς από το Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Εφέσου καθώς και μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου τίμησε τον Κώστα Κουτσομύτη για την προσφορά του στην ανάδειξη της ιστορίας μας και για την πετυχημένη μεταφορά του μυθιστορήματος της Διδούς Σωτηρίου στη μικρή οθόνη, τονίζοντας ότι πλέον ο σκηνοθέτης αποτελεί για όλους τους κατοίκους του Νομού, έναν επίτιμο πολίτη της Πιερίας. Ο Νομάρχης σημείωσε ότι μέσα από την τηλεοπτική σειρά περνά έναν μήνυμα συναδέλφωσης των λαών και ότι οι μνήμες από τις αξέχαστες πατρίδες αναγεννήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στη σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη και στο μεράκι των συντελεστών και των κατοίκων της Πιερίας που συμμετείχαν στα γυρίσματα.

Ο Νομάρχης ευχαρίστησε επίσης όσους συνέβαλαν με την προσφορά τους στα γυρίσματα του σήριαλ και υπογράμμισε ότι η επιλογή του σκηνοθέτη να χρησιμοποιήσει τον Παλαιό Παντελεήμονα συμβάλει συγχρόνως και στην τουριστική προβολή της Πιερίας.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κουτσομύτης στον χαιρετισμό του δήλωσε συγκινημένος από την αγάπη και τη ζεστασιά των ανθρώπων της Πιερίας που συμμετείχαν στα γυρίσματα και ιδιαίτερα των μελών του Συλλόγου «Ο Ηράκλειτος». Ο κ. Κουτσομύτης ευχαρίστησε το Νομάρχη Πιερίας, τους δημάρχους και όλους τους απλούς ανθρώπους που βοήθησαν στην παραγωγή, ενώ αναφερόμενος στην προσφορά των Μικρασιατών υπογράμμισε ότι έφεραν στην ενδοχώρα πολιτισμό και τεχνογνωσία.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Αστέριος Χονδρόπουλος ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή που έγιναν τα γυρίσματα του σήριαλ στην περιοχή του και ευχαρίστησε τον Κώστα Κουτσομύτη και τους συνεργάτες του, σημειώνοντας ότι με τον τρόπο αυτό έγινε και προβολή της τουριστικής φυσιογνωμίας του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου.

Ο δήμαρχος Λιτοχώρου Σάκης Τσιφοδήμος ανέφερε ότι είναι τιμή για την Πιερία να γυριστεί ένα μέρος του σήριαλ στον τόπο μας και ευχαρίστησε την παραγωγή που επέλεξε το Νομό και τους Μικρασιάτες, ενώ ο δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος ευχαρίστησε τον κ. Κουτσομύτη που έφερε στην επιφάνεια τα γεγονότα του ξεριζωμού που έζησαν οι Μικρασιάτες που βρίσκονται και δημιουργούν πλέον στον τόπο μας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής Γιάννης Κουτσομύτης ο οποίος ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στα γυρίσματα της σειράς, σημειώνοντας ότι υπάρχει ένας συμβολισμός στο γεγονός ότι τα γυρίσματα έγιναν στον Παλαιό Παντελεήμονα, έναν τόπο που υπέφερε από τον εμφύλιο πόλεμο, όπως ο Κιρκιντζές από την προσφυγιά των Μικρασιατών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η γνωριμία του Συλλόγου με τον Κώστα Κουτσομύτη και η συμμετοχή των μελών στα γυρίσματα αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία του και ευχαρίστησε την παραγωγή για τη συμβολή της στη διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης, στην ανάδειξη της πολιτισμικής μας ταυτότητας και στην προβολή της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ


ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΕΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΤΟΠΙΚΗ)και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ (ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ).
ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ;
ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ "ΒΟΛΤΑΡΙΖΑΝ" ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ...!!

πολιτικο μυθιστορημα


το νεο συγγραφικο εργο που ετοιμαζει ο Θεοχαρης Μπικηροπουλος.
Ιντριγκες, πολιτικα παρασκηνια, αληθειες και ψεμματα, λασπη, απατες και πολλα πικαντικα...
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.....δεν υπαρχει περιπτωση!!!

OI TIMEΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ....


ΛΑΧΑΝΟ ............ ............ Ο.40
ΝΤΟΜΑΤΕΣ....................... 2- 2.50
ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ- το ματσακι ....0.40
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ 5 κιλά 3.50 ΕΥΡΩ
ΛΕΜΟΝΙΑ ...............1-1.20
ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τυγανι ..............2.50
ΠΙΠΕΡΙΕΣ για γεμιστα ..............2.50
μελιτζανεσ Τουρκιασ .............3.50
μελιτζανεσ Κρητησ ............. 3
καροτα ................1