PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

"Σκλάβοι στα δεσμά τους"


Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες αυτή τη Πέμπτη 5 Μαρτίου, ενώ η σημερινή της επίσημη πρεμιέρα, θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κατερινιώτη ηθοποιού Κωνσταντινου Παπαχρονη,ο οποίος δεν ειδε ποτε ολοκληρωμένο το εργο.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Ταξιδιωτική οδηγία για τα Σκόπια

Με ταξιδιωτική οδηγία προς τους έλληνες επισκέπτες της γειτονικής χώρας απαντά το υπουργείο Εξωτερικών στο περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην ΠΓΔΜ, όταν ομάδα περίπου 20 - 30 αγνώστων επιτέθηκαν σε τρία ελληνικά τουριστικά λεωφορεία που βρίσκονταν σταθμευμένα στο κέντρο της Αχρίδας και περίμεναν τους έλληνες εκδρομείς να επιστρέψουν από την ξενάγηση. Οι δράστες έγραψαν με σπρέι συνθήματα στα λεωφορεία, όπως «Μακεδονία», «Ενωμένη Μακεδονία» και «Μέγας Αλέξανδρος».

Η υπουργός Εξωτερικών αναφερόμενη στα επεισόδια κατά Ελλήνων τουριστών στην Αχρίδα της ΠΓΔΜ ανακοίνωσε ότι το υπουργείο έχει εκδόσει προς τους Ελληνες πολίτες συγκερκιμένη ανακοίνωση, ενημερώνοντάς τους για «όλα τα στοιχεία» και πρόσθεσε: «Τα θλιβερά γεγονότα στην Αχρίδα απλώς δείχνουν ότι η προεκλογική ρητορία του κ. Γκρουέφσκι έχει αποτελέσματα».

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
Στήριξη στις δοκιμαζόμενες οικονομίες της ευρωζώνης, πριν αυτές «φθάσουν» στο ΔΝΤ υποσχέθηκε ο Χοακίν Αλμούνια. Προειδοποίησε ότι τα προγράμματα σταθερότητας βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Κομισιόν, για το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων.

Επιπλέον, ο Χ.Αλμούνια τάχθηκε εμμέσως πλην σαφώς υπέρ της έκδοσης κοινών κρατικών ομολόγων από τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την ενέργεια.

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!


Κάθετη πτώση κατέγραψε την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας την πτώση των διεθνών αγορών τη Δευτέρα. Ο δείκτης υποχώρησε κάτω από τις 1.500 μονάδες, με απώλειες της τάξης του 3%.

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


...ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ... ΕΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΩΥΣΙΑΔΗ.

ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ..!!!!



ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΕΝΤΡΑ" ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ...
ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΗ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥΣ...
Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!!
γιατι ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ο Γ. Παπαστεργίου στη Μικτή Συμβουλευτική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Ε.



Ο Νομάρχης Πιερίας στην 2η Συνεδρίαση της Μικτής Συμβουλευτικής Επιτροπής για την ένταξη της FYROM στην Ε.Ε.


Στη 2η Συνεδρίαση της Μικτής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ε.Ε. που ασχολείται με ζητήματα ένταξης της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην ευρωπαϊκή κοινότητα, που θα πραγματοποιηθεί στην Οχρίδα, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009, συμμετέχει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου ως μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη της Μικτής Συμβουλευτικής Επιτροπής θα συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις και τον αντίκτυπο που έχουν στις τοπικές και περιφερειακές αρχές οι σχέσεις μεταξύ της FYROM και της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ζητήματα τη χρήσης και εκτέλεσης των κοινοτικών πόρων και των προγραμμάτων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.