PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...





ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ CLUB THS KATERINHS


ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΑ ΣΤΑ CLUB ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ, ΕΝΤΑΣΗ, ΡΥΘΜΟΣ...
ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ...
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ...!

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ...

ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.!!!
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ "ΑΡΓΗΣΑΝ" ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ...ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ, ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 100%.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ...ΚΟΣΜΑΚΗ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΥΞΗΜΕΝΗ?
ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ?
ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ...ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ...ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ?

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ!




Θεσσαλονίκη

Περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα κινηθούν φέτος οι τιμές στα είδη του σαρακοστιανού τραπεζιού, με το ΚΕΠΚΑ να σημειώνει ότι σημαντικές διακυμάνσεις παρατηρούνται ανάλογα με το σημείο πώλησης.

Σύμφωνα με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), τα καλαμαράκια θα πωλούνται από 10 έως 20 ευρώ το κιλό, τιμή μειωμένη από 9% έως 28% σε σχέση με το 2008.

Μείωση (έως 16,67%) και στις τιμές των χταποδιών που στοιχίζουν από 10 έως 16 ευρώ.

Οι σουπιές στοιχίζουν από 7 έως 13 ευρώ, έως 12,5% λιγότερο από πέρυσι.

Ακριβότερα -έως και 100%- θα πωλούνται οι καραβίδες (20 έως 38 ευρώ). Ο αστακός πωλείται προς 39 ευρώ το κιλό.

Από 16 έως 20 ευρώ μπορούν να αγοράζουν οι καταναλωτές τις μικρές γαρίδες (αύξηση έως 60%) και από 4 έως 7 ευρώ τα μύδια -αύξηση της τάξης του 55%.

Ο ταραμάς θα πωλείται από 3,20 έως 5,90 ευρώ.

Ο χαλβάς θα στοιχίσει από 3,60 έως 8,50 ευρώ το κιλό.

Μειωμένη και η τιμή της λαγάνας, η οποία θα κοστίζει γύρω στα 2,5 ευρώ.

Σχετικά με τα οπωροκηπευτικά, το υπουργείο Ανάπτυξης διαπιστώνει μείωση έως και 25% σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα η ντομάτα πωλείται από 75 λεπτά έως 1,30 ευρώ το κιλό.

Το ΚΕΠΚΑ συμβουλεύει τους καταναλωτές να ερευνούν πριν αγοράσουν, μια και υψηλότερη τιμή δεν σημαίνει, απαραίτητα, καλύτερη ποιότητα, να αποφεύγουν πλανόδιους πωλητές και υπερβολές στις ποσότητες, καθώς και να επιλέγουν καταστήματα της εμπιστοσύνης τους.

Οι καταναλωτές μπορούν να καταγγείλουν όποιο πρόβλημα διαπιστωθεί στο ΚΕΠΚΑ, στο τηλέφωνο 2310 233333.

Newsroom ΔΟΛ

Γνωστό από καιρό στις αρχές το σχέδιο απόδρασης των Παλαιοκώστα και Ριζάι



Οι αρχές ασφαλείας γνώριζαν από καιρό για το μεγάλο κόλπο που ετοίμαζε μέσα από το κελί του στις φυλακές Κέρκυρας ο «ιπτάμενος» δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας, αλλά δεν κατάφεραν να το αποτρέψουν.

Σύμφωνα με Το Βήμα, το Σάββατο, εν όψει της επικείμενης μεταφοράς του -περί τα μέσα Ιανουαρίου- στην Αθήνα, οι αρμόδιες υπηρεσίες έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού για την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων ασφαλείας.

Παρ' όλα αυτά η απόδραση δεν κατέστη δυνατόν να αποτραπεί.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

«Δημοψηφίσματα» για τους κανόνες λειτουργίας υπόσχεται τώρα το Facebook


Νέα Υόρκη


Εκδημοκρατισμός μετά τη γκάφα

Έπειτα από τη γκάφα της περασμένης εβδομάδας, που πυροδότησε φόβους για παραβίαση της ιδιωτικότητας, το Facebook υπόσχεται ότι θα ζητά τη γνώμη και την ψήφο των χρηστών πριν προχωρήσει σε αλλαγές των κανόνων λειτουργίας.

Οι νέοι όροι χρήσης που αναγκάστηκε να ανακαλέσει το Facebook την περασμένη εβδομάδα -έπειτα από θύελλα αντιδράσεων-, έδιναν την εντύπωση πως τα δεδομένα των συνδρομητών θα ανήκουν για πάντα στον ίδιο το δικτυακό τόπο και όχι στους χρήστες.

Η εταιρεία απέσυρε τελικά τους νέους όρους και διευκρίνισε πως «δεν διεκδικεί δικαιώματα για οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες των χρηστών ή για άλλο [δικό τους] υλικό».

Τώρα, ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ προχωρά ένα βήμα παραπέρα και υπόσχεται περισσότερη δημοκρατία στους κανόνες λειτουργίας. «Η περασμένη εβδομάδα μάς υπενθύμισε πως οι χρήστες έχουν ένα αίσθημα ιδιοκτησίας για ολόκληρο το Facebook και όχι μόνο για τις πληροφορίες που μοιράζονται» έγραψε την Πέμπτη στο επίσημο εταιρικό ιστολόγιο.

Υποσχέθηκε πως στο εξής οποιαδήποτε πρόταση αλλαγής των όρων χρήσης θα τίθεται σε δημόσιο διάλογο: Αν υπάρξουν σχόλια από τουλάχιστον 7.000 χρήστες, η πρόταση θα βγαίνει σε ψηφοφορία. To Facebook θα δεσμεύεται από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εφόσον συμμετάσχει σε αυτή τουλάχιστον το 30% των ενεργών χρηστών.

Παραμένει πάντως αμφίβολο αν οι ψηφοφορίες θα καλύψουν ποτέ αυτή την απαίτηση του 30%: Βάσει του σημερινού αριθμού συνδρομητών, το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε 53 εκατομμύρια άτομα, σχολιάζει το Reuters.

Συγκριτικά, η ομάδα (group) που δημιούργησαν οι χρήστες για να αντιδράσουν στους νέους όρους χρήσης αριθμούσε την Πέμπτη μόλις 139.600 μέλη.

Newsroom ΔΟΛ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2009



Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, καθώς πλησιάζει η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και η Καθαρά Δευτέρα. Στο επίκεντρο, όπως κάθε χρόνο η Πάτρα. Επάξια συναγωνίζονται το πατρινό καρναβάλι οι εκδηλώσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, με κορυφαίες αυτές στην Ξάνθη.
ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ .ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 3μμ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ.

Αυξημένη είναι η κίνηση




...στις εθνικές οδούς λόγω της εξόδου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η έξοδος θα κορυφωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη ατυχημάτων το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Τροχαία λαμβάνει σειρά μέτρων.


Συγκεκριμένα από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και την Δευτέρα θα απογορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων με ωφέλιμο φορτίο μεγαλύτερο από 1,5 τόνο σε συγκεκριμένα τμήματα των εθνικών οδών. Την Κυριακή δεν θα ισχύουν οι απαγορεύσεις αυτές.


Έκτακτα μέτρα θα λάβει και η Τροχαία Θεσσαλονίκης, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από το απόγευμα της Παρασκευής και θα ενταθούν το Σάββατο, με την κορύφωση της εξόδου από τα αστικά κέντρα.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων - News24|7





ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ




ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ 3,5 κιλά -5 ευρώ
Τομάτες 0.60-1 ευρώ το κιλό
μήλα ΣΤΑΡΚΙΝ 1.25 ευρώ το κιλο
κρεμμυδάκια το ματσάκι 0.40
λαχανο 0.60-0.80 το κιλό
Χταπόδι από 6-10 ευρώ το κιλό

...και καλή σαρακοστή...!