PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Η ...ανάκριση του ΓΓΑ Σταύρου Δουβή από δύο Κατερινιώτες!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...Η ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ"...

ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ...
ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ...

ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ..
ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΕΣ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΧΑΡΟΙ

Εκδότης γνωρίζει τον ή τους δράστες, της επίθεσης λάσπης στον Γ. Κωνσταντόπουλο

AΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ "ΕΠΤΑ" /Βαγγέλης Ζαμαντζάς

Μια άκρως αποκαλυπτική επιστολή, η οποία μπορεί να ρίξει φως στη λύση της υπόθεσης σπίλωσης του Γ. Κωνσταντόπουλου, φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Πολίτης της Πιερίας», στην τελευταία της σελίδα. Ο εκδότης της εφημερίδας, Ηλίας Παπαγεωργιάδης, με επιστολή του, προς τον Γρηγόρη Παπαγεωργιάδη, αναφέρεται στο περιστατικό, περιγράφοντας, τον ή τους «εμπνευστές», του φέιγ βολάν με το φαιδρό περιεχόμενο, εναντίον του τ. υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στην εν λόγω επιστολή, η οποία τιτλοφορείται, «Από το Βουκουρέστι με αγάπη», ο κ. Ηλ. Παπαγεωργιάδης τοποθετεί τους υποκινητές στους «αχάριστους», οι οποίοι ευεργετήθηκαν από το τον Γ. Κωνσταντόπουλο.

Αφού αναφέρεται στο έργο που επιτέλεσε ο τέως υφυπουργός το οποίο «αναγνωρίζουν όλοι ανεξαιρέτως», ο Εκδότης της εφημερίδας «Πολίτης», περιγράφει ποιοι «αποφάσισαν να κτυπήσουν πισώπλατα», τον κ. Κωνσταντόπουλο, λέγοντας ότι είναι «άνθρωποι που έχει βοηθήσει (ο τ. υφυπουργός), έχει αναδείξει στο παρελθόν και ίσως να τους γλίτωσε από μεγάλες περιπέτειές τους»

Αν μη τι άλλο, από αυτήν και μόνο τη φράση, ο Ηλίας Παπαγεωργιάδης, ο οποίος είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και με μακρόχρονη σημαντική διαδρομή στα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται να δείχνει ότι γνωρίζει πρόσωπα και ονόματα, για το ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση, «περιορίζοντας» σε ένα συγκεκριμένο κύκλο ατόμων, την έρευνα της Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη επιστολή, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αν σκεφτεί κανείς ότι προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει δεσμούς με τον Γ. Κωνσταντόπουλο, λόγω της κουμπαριάς τους, αλλά και επειδή δημοσιεύεται σε μια χρονική στιγμή, κατά την οποία εισαγγελική έρευνα ίσως να είναι σε εξέλιξη.

Προφανώς, αν δεν έχει κληθεί να καταθέσει ο κ. Παπαγεωργιάδης, ύστερα από τη δημόσια τοποθέτησή του, θα κληθεί, μιας και είναι μάλλον απίθανο να μη διαθέτει στοιχεία, για την τεκμηρίωση των όσων πολύ σημαντικών αναφέρει στην επιστολή του.


Η επιστολή, έχει ως εξής:
Γρηγόρη,
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, έτσι λένε. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν είναι ανεξήγητο. Ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργεντηθέντος και στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μόνο αχάριστους βρήκε ως υποκινητές. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει και τη ζωή του για τα παιδιά και επί πέντε χρόνια στην Κυβέρνηση πέτυχε τεράστιο έργο για αυτά, στοιχείο που αναγνωρίζουν όλοι ανεξαιρέτως. Και ξαφνικά ανακαλύπτει ότι άνθρωποι που έχει βοηθήσει, έχει αναδείξει στο παρελθόν (και ίσως να τους γλίτωσε από μεγάλες περιπέτειές τους) αποφάσισαν να τον κτυπήσουν πισώπλατα, τυπώνοντας ένα φέιγ βολάν λάσπης εις βάρος του.
Μήπως στην περίπτωση αυτή ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»;
Ηλίας

Θέλει να γίνει και ευρωβουλευτής




------------------------------------------------Ποιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο θέλει να πάει για ευρωβουλευτής; Σου λέει ότι αφού πέτυχα στην Ελλάδα ας συνεχίσω το έργο μου και στις Βρυξέλλες.
Έχει γίνει γνωστό το όνομα της εδώ και 3 χρόνια που τοποθετήθηκε σε καίρια πόστα...
Η...Τότα Χατζοπούλου πάει για την θέση στην Ευρωβουλή.
Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_7165.html