PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Τζον Μάρτιν: «Εφυγε» σε ηλικία 60 ετών

Πέθανε σε ηλικία 60 χρόνων ο Βρετανός τραγουδοποιός Τζον Μάρτιν, που είχε συνοδεύσει με την κιθάρα του τον Φιλ Κόλινς και τον Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Πινκ Φλόιντ. Μεταξύ των πιο γνωστών άλμπουμ του είναι τα «Solid Air» και «One World», της δεκαετίας του '70.

Eνοχοι οι πέντε ανήλικοι για την υπόθεση Aλεξ

- Ένοχους για τις κατηγορίες της μη σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της περιύβρισης νεκρού, έκρινε το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ από τη Βέροια.

Νέο μήνυμα Ντ. Μπακογιάννη στα ΣΚΟΠΙΑ

Νέες κατηγορίες Μιλόσοσκι κατά της Ελλάδας

Νέο μήνυμα για την ευρωατλαντική τους προοπτική έστειλε στα Σκόπια η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη από το Βελιγράδι, τονίζοντας πως «δεν μπορούμε να λειτουργούμε με εθνικιστικές ρητορείες του χθες και με λογικές οι οποίες απλώς προκαλούν τους γειτονικούς λαούς και βλάπτουν τις καλές σχέσεις γειτονίας».

Αφού επανέλαβε πως η Ελλάδα συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις υπό τον ΟΗΕ για εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος, εξέφρασε την ελπίδα εξεύρεσης μιας τέτοιας λύσης «ώστε να μπορούν να προχωρήσουν τα Σκόπια στην ευρωατλαντική τους προοπτική».

Νέες τουρκικές προκλήσεις

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις. Τρία τουρκικά μαχητικά τύπου Φάντομ πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 400 μέτρων, ενώ οκτώ αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας προχώρησαν σε σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου στην ευρύτερη περιοχή των βορείων Δωδεκανήσων.

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΓΣΕΕ

«Αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την προάσπιση των εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων» προαναγγέλλει η ΓΣΕΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντηση του προεδρείου της με τον πρωθυπουργό, παρουσία των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Απασχόλησης.

Ανικανοποίητοι οι Κρήτες αγρότες

Aνικανοποίητοι από τις κυβερνητικές προτάσεις εμφανίστηκαν οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι θα παραμείνουν απόψε στο λιμάνι του Πειραιά και αύριο (Τρίτη) θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.